Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Bet365 Srbija

7.9/10

Prednosti:

 • Korisnička podrška dostupna 24/7

 • Odličan pregled klađenja uživo

 • Raznovrsnost igara za klađenje

 • Konkurentne kvote

Načini plaćanja:

Mastercard Visa Bankovni račun Platna kartica paysafecard AstroPay Maestro

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  8

 • Upotrebljivost

  8

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  10

 • Načini plaćanja

  7

 • Podrška

  8

Promocije I bonusi Bet365 sportske kladionice

7 / 10

Kako kladionica Bet365 posluje u velikom broju država, interesantno je videti kako uspevaju da zadovolje sve korisnike sa svim njihovim posebni potrebama i zahtevima. Zbog veličine kompanije bonusi se razlikuju od države do države.

Za Srbiju u ponudi imaju nekoliko bonusa i promocija. Kladionica Bet365 u ponudi ima „Bonus dobrodošlice” do 25 EUR-a u kreditu za klađenje za sve nove korisnike.

Da biste dobili ovaj bonus potrebno je da otvorite nalog i uplatite minimalno 5 EUR i dobićete bonus u iznosu do 100%, a najviše 25 EUR-a. Depozit ne morate odmah da uplatite niti da se odmah kladite, to možete uraditi do 30 dana nakon registracije.

Trenutno ponuda kladionice Bet365 sadrži 10 različitih bonusa i promocija. Izdvojili bismo „Bore Draw Money back” promociju na sportsko klađenje na tačan rezultat; pobednika na poluvremenu/kraju utakmice ili koji tim će dati prvi gol na meču na bilo koju fudbalsku utakmicu; ukoliko rezultat bude nerešen dobićete povraćaj uloga.

Tu je još jedna interesantna promocija. Ukoliko odigrate bilo koji tip na igrača u fudbalskim utakmicama, a on bude zamenjen pre kraja poluvremena, biće vam vraćen ulog u kreditu za klađenje.

S obzirom da sportska kladionica Bet365 potencira klađenje uživo, određeni broj promocija za naše tržište uključuje i povraćaje ili bonus tikete za klađenje uživo.

Kvote Bet365 sportske kladionice

7 / 10

Sa velikim izborom sportova za klađenje ide i veliki broj konkurentnih kvota za klađenje.

Gotovo u svakom trenutku Bet365 sportsku kladionicu odlikuju najbolje kvote za sve sportove koje vam mogu pasti na pamet. Kladionica Bet365 se uvek trudi da ostane ispred konkurencije po pitanju kvota. I obično su najbolje kvote rezervisane za najpopularnije sportove, a kladionica Bet365 to nudi za sve sportove, od e-sportova do pikada.

Iako se mnogi ne bi složili da su margine i kvote konkurentne u odnosu na druge svetske online kladionice, sportska kladionica Bet365 je najbolja po pitanju margina i kvota, a da prima uplate i korisnike iz Srbije.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  5.35%

 • Hokej

  Hokej

  4.46%

 • Košarka

  Košarka

  4.92%

 • Odbojka

  Odbojka

  7.13%

 • Rukomet

  Rukomet

  7.44%

 • Tenis

  Tenis

  6.32%

Ukupna margina za klađenje: 5.9%

Mobilna aplikacija Bet365 kladionica

8 / 10

Bet365 kladionica ima jednu od boljih mobilnih aplikacija za klađenje u ovoj industriji. Dostupne su aplikacije za Andorid i za iOS.

Obe aplikacije možete naći na sajtu bet365.com. Aplikaciju za iOS možete pronaći i u App Store, dok aplikaciju za Android nećete naći u Google Play Store, jer tamo ne podržavaju aplikacije koje se bave klađenjem kockanjem i igrama na sreću. Bet365 mobilne aplikacije imaju pojednostavljen izgled, dok su svi sportovi i opcije za klađenje isti kao na sajtu.

Pored svih pogodnosti, klađenja uživo i live stream pregleda, mobilna aplikacija sadrži i dodatne funkcije, poput prijavljivanja skeniranjem otiska prsta.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više
Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više
Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više
Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost Bet365 kladionica

8 / 10

Kladionica Bet365 je jedna od najpopularnijih online kladionica u svetu. To je online kladionica koja prihvata korisnike iz velikog broja država i podržava isto toliko valuta za plaćanje.

Kladionica Bet365 okuplja preko 45 miliona korisnika i ostvaruje milione dolara prihoda svake godine. Veb sajt i mobilne aplikacije su i lepo dizajnirane i pre svega funkcionalne i jednostavne za upotrebu.

 • Ograničenja
 • Aplikacije je teško naći na veb sajtu

Brz i rasterećen veb sajt uz raznovrsnost sportova i igara čini paket koji je privukao toliko korisnika. Nakon samo prve opklade shvatićete gde se šta nalazi na sajtu.

Klađenje uživo je opcija koja u kladionici Bet365 prednjači, s obzirom da su bili pioniri razvoja ove vrste klađenja.

Vrste igara (tipova)

8 / 10

Veliki broj korisnika uslovio je da sportska kladionica Bet365 razvije i veliki broj igara za klađenje. Dodajte uz to i klađenje uživo i dobijate veoma dinamično okruženje za igru.

Gotovo u bilo kom delu dana i noći imaćete u ponudi više sportova za live stream i klađenje. Ako sportsko klađenje i klađenje uživo nisu dovoljni, sportska kladionica Bet365 ima u ponudi i raznovrsne specijalne opklade na razne zabavne programe i na politička dešavanja.

Ili se možda možete oprobati u lutriji, više virtuelnih sportova, kao i u klađenju na e-sportove.

Bet365 vrste igara

Kredibilitet

10 / 10

Bet365 kladionica ima licencu Komisije za kockanje Velike Britanije (UK Gambling Comission) i Vlade Gibraltara.

Što se tiče bezbednosti Bet365 kladionica je u samom vrhu sigurnosti. Da bi online kladionica mogla da dobije ove licence, morala je da pokaže da postupa fer prema korisnicima, da je bezbedna i da je platežno sposobna. Ovo se najviše odnosi na sposobnost da isplati sve dobitne opklade, kao i da zaštiti sredstva svojih korisnika.

Veb sajt kladionice Bet365 zaštićen je 256 bitnom Digicert SSL tehnologijom za enkripciju koja štiti korisničke podatke od bilo koje pretnje sa interneta. Ovi podaci uključuju vaše lične podatke i sve podatke o platnim karticama koje ostavite na sajtu.

Kladionica Bet365 ima i interne kontrole, koje se tiču ograničenja iznosa depozita, kao i razne mere kako korisnici ne bi postali zavisni od klađenja.

Bet365 - opcije za plaćanje

7 / 10

Uplate

Kladionica Bet365 nudi nekoliko načina depozita novca na vaš nalog. Oni uključuju debitne kartice Visa, Maestro, MasterCard, kreditne kartice Visa i MasterCard, paysafecard, AstroPay karticu, preko bankovnog računa i čekom.

Najčešće korišćeni metodi plaćanja su plaćanja debitnim platnim karticama. S obzirom da je minimalni iznos za depozit čekom 150 EUR-a, taj metod plaćanja odmah možemo isključiti iako je dostupan za Srbiju, jer naše banke odobravaju da iznos na čeku bude maksimalno 5000 dinara.

Što se tiče bankovnog transfera proces je komplikovan jer morate da prikupite informacije za deviznu uplatu. Plaća se provizija kod naših banaka, minimalna uplata je 200 EUR-a, a od uplate do dostupnosti novca na vašem nalogu može proći od 2 do 10 radnih dana.

Isplate

Bet365 kladionice imaju u ponudi isplatu na platne kartice Visa, Maestro i MasterCard, bankovni transfer, na paysafecard e-novčanik i čekom. I ovde je najpopularniji način isplate na platne kartice ili e-novčanik.

Bankovni transfer i slanje čeka pa kasnije unovčavanje traju dugo, a i pitanje je kako će naše banke reagovati na ovo po pitanju provizija. Svi metodi isplate su, što se tiče Bet365 kladionice besplatni, sad je samo pitanje kolika je provizija vaše banke na uplate u stranoj valuti.

Vreme čekanja da novac legne je za kartice 1-5 radnih dana, za bankovni račun 2-10 radnih dana, dok je za slanje čeka potrebno i do 28 radnih dana.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Mastercard

€5–€40,000 Odmah 0% €5–€40,000 1-5 radnih dana 0%

Visa

€5–€40,000 Odmah 0% €5–€40,000 1-5 radnih dana 0%

Bankovni račun

€100–€60,000 2-10 radnih dana 0% €10–€50,000 1-5 radnih dana 0% / €6

paysafecard

€5–€1,000 Odmah 0%

AstroPay

€5–€5,000 Odmah 0%

Maestro

€5–€40,000 Odmah 0% €5–€40,000 1-5 radnih dana 0%

Korisnička podrška

8 / 10

Korisnička podrška Bet365 Srbija je odgovarajuća u definisanju ove online kladionce kao jedne od najbojih. Od korisničke podrške u kladionici Bet365 nude:

 • Live chat koji je dostupan 24 časova dnevno, 7 dana u nedelji. Tamo vas čekaju agenti koji će razrešiti vaše nedoumice;
 • Email kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše privatne email adrese;
 • Veb poruka koju šaljete preko rešenja za slanje poruka preko vašeg Bet365 naloga;
 • Direktan poziv na broj +441782684757 koji je aktivan 24/7;
 • Poštom. Možete i pisati kladionici Bet365 na adresu Customer Services Bet365, House Media Waz Stroke-on Tent Staffordshire ST1 5SZ, United Kingdom.
Support contacts

Telefon

+441782684757

Email

support-eng@customerservices365.com

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 4 / 5 5 / 5 5 / 5
ljubaznost 5 / 5 4 / 5 5 / 5
Vreme odziva Brzo Brzo Brzo

Ukupan Utisak

7.9 / 10

Sve u svemu, Bet365 zasigurno zaslužuje mesto na vrhu tabele najboljih online kladionica. Ističe se u gotovo svim segmentima i pruža bezbedno i sigurno klađenje.

Podržava veliki broj igara na koje korisnici mogu da se klade, posebno kada su u pitanju najpopularniji sportovi. Fudbal, košarka, hokej, ragbi i tenis obično u ponudi imaju odličan broj igara za klađenje.

 • Ograničenja
 • Teško je pronaći instalacione fajlove aplikacija

Nije retko da kladionica Bet365 ponudi najbolje kvote na tržištu. Velike kladionice obično ne nude velike bonuse i promocije, jer se više koncentrišu na bolje kvote, ali Bet365 u ponudi ima odličan bonus dobrodošlice kao i više drugih atraktivnih promocija.

Posebno je pohvalna korisnička podrška sa gotovo svim mogućim načinima kontakta i stalnom dostupnošću.

Često postavljana pitanja

? Šta je bet builder?
Bet builder vam dozvoljava da se kladite na sportove pre početka meča i uživo na fudbal, košarku i tenis.
? Da li mogu da menjam način plaćanja nakon prve uplate?
Da, možete dodati ili izmeniti postojeći način uplate. Možete imati i više načina uplate depozita.
? Koliko vremena prođe od uplate do dostupnosti novca na nalogu?
Vreme zavisi od odabranog metoda plaćanja. Najbrže je debitnim karticama, preko vaučera i preko podržanih e-novčanika, gde će uplata će odmah biti registrovana.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Da, postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Uplata zavisi od načina uplate, kreće se od 5 EUR-a za platne kartice pa do 200 EUR-a za bankovni transfer.

Opšte informacije

Naslov Bet365
Zvanični sajt www.bet365.com
Telefon

+441782684757

Email

support-eng@customerservices365.com

Plaćanja Mastercard, Visa, Bankovni račun, Platna kartica, paysafecard, AstroPay, Maestro
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca MGA, UKGC
AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.