Klađenje na MMA

Autor: Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Ja sam prevodioc sa engleskog na srpski i obrnuto.

Ažuriranje: 11.01.2022

Sportsko klađenje na MMA (Mixed martial arts/Mešovite borilačke veštine) je sve popularnije na svetskom nivou. Kao relativno novi sport u online kladionicama, MMA pruža iskusnim igračima jedinstvenu priliku da ostvare veliki profit. Za razliku od ostalih poznatih sportova, MMA kladjenje zahteva jedinstven i sistematičan pristup kod predviđanja ishoda. Sa velikim brojem boraca i različitim organizacijama, može biti teško ispratiti sve borce i napraviti pravi izbor. Ostanite uz tekst i pogledajte ovaj kvalitetan vodič kroz savete i strategije koje vam mogu pomoći u izboru.

Pouzdani sajtovi
Stručno pregledano
Sigurne
Brze isplate

Lista Online Kladionica za klađenje na MMA

Pronađeno: 2 Kladionice

Bet365

8.1/10

1 komentara
 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Odličan pregled klađenja uživo
 • Raznovrsnost igara za klađenje
 • Konkurentne kvote
 • Nema aplikacija na sajtu
 • Skrill
 • MasterCard
 • VISA
 • Bankovni racun
 • Paysafecard
 • AstroPay

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

IOS aplikacija
Android aplikacija

Istorija sportskog klađenja na MMA

MMA ili mešovite borilačke veštine je hibridni borilački sport koji kombinuje boks, rvanje, džudo, džijudžicu, karate, mai tai, i druge discipline. Iako je na početku okarakterisan kao brutalni krvoločni sport bez pravila, MMA je početkom 21. veka isplivao kao jedan od najbrže rastućih sportova za publiku. Istorija samog sporta počinje još tokom Olimpijskih igara 684. godine pre nove ere, kada se pankration smatrao borilačkim sportom grčke vojske. Takmičenje je uključivalo rvanje, boks i borbu bez pravila. Bilo je dozvoljeno udaranje i šutiranje dok je borac oboren, zabranjeno je bilo samo ujedanje i kopanje očiju.

 1. U protekloj godini online klađenje i klađenje preko mobilnih uređaja je poraslo za 12%,
 2. Globalno tržište online kladionica će u 2023. godini vredeti 92,9 milijardi dolara,
 3. 40% Srba se na neki način kladilo u protekle 4 nedelje,
 4. Najčešća uplata po tiketu u Srbiji iznosi 50 dinara.

Intenzivniji razvoj ovog sporta počeo je početkom 20. veka kroz brazilski borilački sport Vale Tudo. Ovaj sport je bio aktuelan od 1920. do 1960. godine i podrazumevao je borbu u ringu sa minimalnim pravilima. Dalji razvoj je tekao kroz brazilsku džijudžicu i razne kombinacije borilačkih sportova poput džudoa i boksa. U današnjem obliku MMA je postao poznat devedesetih godina 20. veka kroz organizovana takmičenja u organizacija UFC.

Sa razvojem kladionica u Srbiji, razvijalo se i klađenje na MMA. Danas gotovo sve kladionice dostupne igračima iz Srbije nude klađenje na MMA. Najveći broj borbi održava se u sklopu takmičenja UFC.

Često postavljana pitanja

? Gde mogu da nađem najbolje online kladionice za klađenje na MMA?

Za sve informacije o najboljim online kladionicama ostanite na ovom članku i saznajte o online kladionicama koje preporučujemo.

? Da li online kladionice poklanjaju besplatne tikete za klađenje na MMA?

Gotovo da nema online kladionice koja nema bonus dobrodošlice sa kojim možete da se kladite i na MMA.

? Da li su online kladionice za klađenje na MMA bezbedne?

Da, sve online kladionice za klađenje na MMA koje Vam mi preporučimo su apsolutno bezbedne.

? Koja je najpoznatija MMA organizacija?

Najpoznatija MMA organizacija je UFC (Ultimate Fighting Championship).

? Koje sve vrste tipova za klađenje na MMA postoje?

Za online klađenje na MMA možete se kladiti na pobednika borbe, na način postizanja pobede, na pobednika po rundama, i na ukupan broj rundi u borbi.

Najbolje kladionice za mobilno klađenje na MMA

Gotovo svi novi igrači svoje prve korake u kladionici načine preko mobilne aplikacije. Razvojem mobilnih uređaja veći deo interneta se preselio na mobilne verzije sajtova i mobilne aplikacije. Klađenje preko mobilnih uređaja nudi komfor klađenja bilo gde i u bilo kom trenutku.

Konkurencija na tržištu online kladionica je velika, što dalje uslovljava ubrzani razvoj aplikacija sa akcentom na korisničkom iskustvu. Gotovo sve kladionice koje imaju mobilnu aplikaciju imaju promocije i bonuse, a one koje ih nemaju, obično odlikuju veoma visoke kvote i niske margine.

 1. 1

  HET-TRIK BONUSA DO 45.000 RSD!

 2. 2

  Bonus 500 RSD bez uslova za depozit

 3. 3

  500 RSD FREEBET

 4. 4

  200 DINARA FREEBET-A BEZ USLOVA!

 5. 5

  Bonus maksimalno do €122

Top 5 kladionica po brzini isplate

Kada se biraju kladionice gde ćete uložiti svoj novac, svakako treba voditi računa o tome da li one mogu da vam isplate dobitak.

Sve kladionice koje su u vlasništvu kompanija iz Srbije nemaju problema sa isplatom dobitaka, jer da bi uopšte radile moraju u svakom trenutku imati dovoljno novca da pokriju sve eventualne dobitke. Brzina isplate pre svega zavisi od odabranog metoda isplate. Od metoda isplate novca sa naloga na vaš račun online kladionice obično se nude isplate na platne kartice, preko niza e-novčanika i platnih servisa, na bankovni račun, a neki nude isplatu i u kriptovalutama.

Jedan od najbržih načina isplate za domaće kladionice je da odete u neku od poslovnica i podignete novac, a možete isplatiti sredstva i direktno na bankovni račun. Sa stranim kladionicama najbrže je obavljati isplate na neki od e-novčanika, poput Skrill-a.

Najbolje kladionice za klađenje na MMA:

 • William Hill
 • Meridianbet
 • MaxBet
 • Bet365
 • Circus

Jedna od najkompletnijih mobilnih aplikacija

Definitivno najbogatiju ponudu klađenja na MMA ima kladionica William Hill. Pored klađenja na najpoznatija mečeve u najpoznatijim borilačkim organizacijama, UFC i Bellator, tu je i klađenje na niz drugih borilačkih sportova. William Hill za klađenje preko mobilnih uređaja nudi jednu od najkompletnijih mobilnih aplikacija. Po pitanju bonusa i promocija, William Hill nije preterano darežljiv, ali je zato ovo nadoknadio odličnim kvotama i niskim marginama.

William Hill MMA aplikacija

Kada se kladite na MMA prvo je potrebno da razumete kako funkcionišu kvote da biste mogli da napravite dobar izbor. Morate da razumete šta kladionica želi da uradi sa svakom opkladom. Njihov prevashodni cilj je da im profit bude isti, bez obzira koji borac pobedi.

Nemojte se kladiti na apsolutno svaku borbu. Nikome ne predstavlja zadovoljstvo da samo sedi i gleda borbu, bez opklade. Međutim, ovo je jedna od najgorih strategija. Nemoguće je da detaljno istražite svakog borca za svaku borbu. Kada se kladite na svaku borbu, vi samo pogađate, kockate se, umesto da preuzimate sračunati rizik.

Mnogi ne vode računa o lokaciji održavanja meča, računajući da je svaki ring isti. Međutim, kada je reč o lokaciji treba da vodite računa o putu do ringa i nadmorskoj visini. Od ova dva, bitniji faktor je nadmorska visina, jer na što je nadmorska visina veća to je manje kiseonika, a veće je opterećenje organizma da uzme potrebnu količinu kiseonika.

Proučite svakog borca. Što bolje poznajete borce, bolju ćete odluku o opkladi doneti. Informacije koje treba istražiti su:

 • Sparing partneri borca,
 • Pogledajte njihov istorijat, odnosno pregled mečeva,
 • Ne zaboravite da se informišete o povredama,
 • Proverite ko trenira vašeg borca.

Preporučeni načini uplate i isplate na MMA

Sa razvojem online kladionica, platni sistemi su se prilagodili, a kladionice sklopile saradnju s njima i ponudile veliki broj metoda uplata i isplata. U interesu svake od kompanija koja nudi usluge transakcije novca na nalog u kladionici i sa naloga na vaš račun, je da kvalitetom svojih usluga privuče što više korisnika. U nastavku pogledajte neke od najpoznatijih metoda plaćanja.

 • MasterCard je platna kartica kojom možete uplatiti depozit na vaš nalog uz “3D Secure Code” bezbednosnu zaštitu.

  Više
 • Visa je još jedan način da uplatite novac na vaš nalog. I Visa je opremljena dodatnom zaštitom u vidu “Verified by Visa” veb servisa.

  Više
 • Skrill – Mnoge online kladionice nude uplatu preko ovog platnog servisa. Sa Skrill-om možete povezati vašu platnu karticu.

  Više
 • Bankovni račun – Uplatite uplatnicom u pošti ili banci ili preko mobilnog ili internet bankarstva.

  Više

7 ocene, prosečne 5 od 5

Najbolje besplatne opklade & ponude u tvojoj državi tvoja zemlja

AUTOR RECENZIJE

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Ja sam prevodioc sa engleskog na srpski i obrnuto.

Prijavite se

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke