MMA Kladenje u Srbiji

Ažuriranje:

Sportsko klađenje na MMA (Mixed martial arts/Mešovite borilačke veštine) je sve popularnije na svetskom nivou. Kao relativno novi sport u online kladionicama, MMA pruža iskusnim igračima jedinstvenu priliku da ostvare veliki profit. Za razliku od ostalih poznatih sportova, MMA kladjenje zahteva jedinstven i sistematičan pristup kod predviđanja ishoda. Sa velikim brojem boraca i različitim organizacijama, može biti teško ispratiti sve borce i napraviti pravi izbor. Ostanite uz tekst i pogledajte ovaj kvalitetan vodič kroz savete i strategije koje vam mogu pomoći u izboru.

Lista Online MMA Kladionica

Pronađeno: 7 Kladionice

 1. Mozzartbet

  Ocena: 8.5/10

  • Veliki izbor prenosa utakmica
  • Izuzetna korisnička podrška
  • Renomirana i respektabilna kladionica
  • Raznovrsna ponuda tipova
 2. Maxbet

  Ocena: 8.3/10

  • Tri različita paketa dobrodošlice
  • Funkcionalne I brze mobilne aplikacije
  • Registracija naloga laka I jednostavna
  • Izuzetna korisnička podrška
 3. Primobet

  Ocena: 8.3/10

  • Novi brend na tržištu
  • Bonus dobrodošlice do 35.000 dinara
  • Dostupna je i engleska verzija
  • Brza registracija naloga
  • Konkurentne kvote na tržištu
  • Dostupne aplikacije i za Android i za iOS
 4. Superbet

  Ocena: 8.3/10

  • Svetski poznat brend kladionica
  • Bonus dobrodošlice za nove igrače
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Mobilne aplikacije i za iOS i za Android telefone
 5. Bet365

  Ocena: 7.9/10

  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Odličan pregled klađenja uživo
  • Raznovrsnost igara za klađenje
  • Konkurentne kvote

  BONUS 100% do 25€

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  *Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

  KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija
 6. William Hill

  Ocena: 7.4/10

  • Velika ponuda igara za klađenje
  • Bezbedni i sigurni depoziti
  • Poseduje važeće licence za rad
  • Klađenje uživo
 7. Rabona

  Ocena: 6.9/10

  • Veliki broj specijala za fudbal
  • Odličan bonus dobrodošlice
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Live chat dostupan 24/7

MMA Sportske Kladionice - Vodič

Ažuriranje:

kladenje na mma

Kao što smo već napomenuli, MMA je nov sport u industriji online sportskih kladionica, i zbog toga je nekim igračima nepoznat, samim tim stvarajući nedoumice. Uz pomoć stučnjaka iz ovog područja, potrudili smo se da vam obezbedimo kvalitetan tekst gde ćemo pokriti mnoge zanimljive teme.

Prvobitan cilj nam je da našim čitaocima približimo MMA klađenje Srbija na najbolji način. Pored klađenja na MMA, možete pročitati o različitim strategijama prilikom klađenja, kao i drugim pričama iz sveta klađenja. Takođe, možete u potpunosti biti sigurni u pouzdanost svih informacija, sa obzirom da one dolaze od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom.

Istorija sportskog klađenja na MMA

istorija kladenja na mma

MMA ili mešovite borilačke veštine je hibridni borilački sport koji kombinuje boks, rvanje, džudo, džijudžicu, karate, mai tai, i druge discipline. Iako je na početku okarakterisan kao brutalni krvoločni sport bez pravila, MMA je početkom 21. veka isplivao kao jedan od najbrže rastućih sportova za publiku. Istorija samog sporta počinje još tokom Olimpijskih igara 684. godine pre nove ere, kada se pankration smatrao borilačkim sportom grčke vojske. Takmičenje je uključivalo rvanje, boks i borbu bez pravila. Bilo je dozvoljeno udaranje i šutiranje dok je borac oboren, zabranjeno je bilo samo ujedanje i kopanje očiju.

 1. U protekloj godini online klađenje i klađenje preko mobilnih uređaja je poraslo za 12%,
 2. Globalno tržište online kladionica će u 2023. godini vredeti 92,9 milijardi dolara,
 3. 40% Srba se na neki način kladilo u protekle 4 nedelje,
 4. Najčešća uplata po tiketu u Srbiji iznosi 50 dinara.

Intenzivniji razvoj ovog sporta počeo je početkom 20. veka kroz brazilski borilački sport Vale Tudo. Ovaj sport je bio aktuelan od 1920. do 1960. godine i podrazumevao je borbu u ringu sa minimalnim pravilima. Dalji razvoj je tekao kroz brazilsku džijudžicu i razne kombinacije borilačkih sportova poput džudoa i boksa. U današnjem obliku MMA je postao poznat devedesetih godina 20. veka kroz organizovana takmičenja u organizacija UFC.

Sa razvojem kladionica u Srbiji, razvijalo se i klađenje na MMA. Danas gotovo sve kladionice dostupne igračima iz Srbije nude klađenje na MMA. Najveći broj borbi održava se u sklopu takmičenja UFC.

Istorija sportskog klađenja na MMA
🏛️ Prvo pojavljivanje 1909 godina
🏢 Nadgledanje organizacija International Mixed Martial Arts Federation
📶 Pokrivenost kladionica Visoka
Popularno u Širom sveta
🌎 Svetsko prvenstvo MMA World Championship
🏅 Olimpijska disciplina Ne

Kako Se Kladiti Na MMA Online?

Za sve igrače kojima je MMA nepoznata stvar, pripremili smo kratki vodič gde ćemo vam približiti na koji način možete početi sa online klađenjem.

 1. Odabir MMA Kladionice

  Prvi i najvažniji korak je odabir MMA kladionice koja najviše odgovara vašim potrebama. Pogledajte našu listu MMA kladionica, i odlučite se za onu pravu. Ne zaboravite da uzmete sve karakteristike u obzir, uključujući bonus promocije, načine plaćanja i ostale mogućnosti.
 2. Kreiranje Naloga

  Sledeći deo jeste kreiranje naloga na odabranoj sportskoj kladionici. Na njihovom websajtu možete pronaći uputstvo kako se registrovati. Ovaj proces je jako jednostavan i oduzeće vam svega nekoliko minuta. Takođe, računajte da je prilikom registracije potrebno uneti nekoliko osnovnih ličnih podataka.
 3. Depozit i Klađenje

  Došli smo do dela gde je potrebno uplatiti novac na vaš račun. Na stranici kladionice koja je posvećena tome, kliknite na vaš preferirani način i unesite određenu svotu novca koju želite uplatiti. Posle samo nekoliko trenutaka, bićete spremni za online sporstku avanturu.

Top 5 Mobilnih Aplikacija Za MMA Online Klađenje

Mobilne aplikacije postale su ključan deo naših života, olakšavajući nam svakodnevne obaveze. Sa obzirom da veliki deo dana provodimo na telefonima, pojavila se potreba za mobilnim aplikacijama na kojima se igrači mogu kladiti gde god da se nalaze. U ovoj sekciji smo izdvojili 5 najboljih aplikacija u Srbiji. One su ocenjivane pre svega po njihovoj funkcionalnosti, izgledu i lakoće upotrebe.

 1. #1 MMA Aplikacija - Meridianbet

  Naš favorit u ovoj sekciji je Meridianbet mobilna aplikacija. Sjajan dizajn i jako lako kretanje kroz različite kategorije sportova i igara, učiniće vam klađenje nikad lakše. Moramo pohvaliti i neverovatnu ponudu MMA klađenja, kao i ostalih sportova.

  meridianbet-mobilna-aplikacija
 2. #2 MMA Aplikacija - Maxbet

  Maxbet mobilna aplikacija je sigurno jedna od najboljih u Srbiji. Veliki broj igrača već uživa u jako preglednoj i jednostavnoj aplikaciji. Važno je pomenuti da je ova mobilna aplikacija dostupna na Android i Apple uređajima.

  maxbet-mobilna-aplikacija
 3. #3 MMA Aplikacija - Bet365

  Bet365 je prepoznatljivo ime u industriji online kladionica MMA. Njihova mobilna aplikacija je sigurno među boljima u Srbiji, pružajući savršeno klađenje na svim tipovima uređaja. Naša topla preporuka je da instalirate ovu aplikaciju i uživate u klađenju gde god da ste.

  bet365-mobilna-aplikacija
 4. #4 MMA Aplikacija - Mozzartbet

  Mozzartbet mobilna aplikacija je sjajnog izgleda i vrlo je laka za koriščenje. Sve funkcionalnosti su zadržane, stoga ni uplata i podizanje novca neće predstavljati problem. Mozzartbet aplikacija je dostupna na Android i Apple telefonima.

  mozzartbet-mobilna-aplikacija
 5. #5 MMA Aplikacija - Rabona

  Još jedna jako interesantna aplikacija jeste Rabona. Na njoj ćete uživati u raznovrsnoj ponudi igara gde god da se nalazite. Sjajan izgled i odlična optimizacija vam omogućava veliku zabavu čak i na manjim dimenzijama ekrana.

  rabona-mobilna-aplikacija

Saveti i Strategije za MMA Klađenje

saveti i strategije za mma kladenje

Kao i kod svakog drugog sporta, i kod MMA klađenja je sama priprema pre ulaganja jako bitna. Ona će vas spasiti neželjenih gubitaka i uz pomoć raznih taktika možete kontrolisati svoje betove i profite.

U ovoj sekciji ćemo vam predstaviti par koristnih saveta kojih se možete držati kako bi još više povećali svoje dobitke. Svi saveti dolaze od stručnjaka sa velikim iskustvom u ovom području.

 1. Priprema pre meča

  Upamtite da je priprema i analiza pre meča jedna od najvažnijih stvari pri MMA klađenju. Izdvojite vreme i detaljno analizirajte protivnike, njihovu formu kao i stilove borenja.
 2. Racionalno ulaganje

  Ono što razlikuje iskusne od ostalih igrača na online sportskim kladionicama, jeste veština racionalnog ulaganja. Trudite se da uvek budete objektivni i realno procenjujete uloge za određene betove.
 3. Rezervni plan

  Rezervni plan je još jedan jako važan deo vaše strategije, sa obzirom da je MMA jako nepredvidiv sport. Pre same uplate tiketa, odvojite određena sredstva za rezervni plan.
 4. Uživo klađenje

  MMA je sport koji pruža mogućnost zabavnog uživo klađenja. Dešavanja u ringu se jako brzo menjaju, stoga ako volite da gledate mečeve uživo, iskoristite to i još više povećajte vaše uloge.

Najbolje kladionice za mobilno klađenje na MMA

Gotovo svi novi igrači svoje prve korake u kladionici načine preko mobilne aplikacije. Razvojem mobilnih uređaja veći deo interneta se preselio na mobilne verzije sajtova i mobilne aplikacije. Klađenje preko mobilnih uređaja nudi komfor klađenja bilo gde i u bilo kom trenutku.

Konkurencija na tržištu online kladionica je velika, što dalje uslovljava ubrzani razvoj aplikacija sa akcentom na korisničkom iskustvu. Gotovo sve kladionice koje imaju mobilnu aplikaciju imaju promocije i bonuse, a one koje ih nemaju, obično odlikuju veoma visoke kvote i niske margine.

Top 5 kladionica po brzini isplate

Kada se biraju kladionice gde ćete uložiti svoj novac, svakako treba voditi računa o tome da li one mogu da vam isplate dobitak.

Sve kladionice koje su u vlasništvu kompanija iz Srbije nemaju problema sa isplatom dobitaka, jer da bi uopšte radile moraju u svakom trenutku imati dovoljno novca da pokriju sve eventualne dobitke. Brzina isplate pre svega zavisi od odabranog metoda isplate. Od metoda isplate novca sa naloga na vaš račun online kladionice obično se nude isplate na platne kartice, preko niza e-novčanika i platnih servisa, na bankovni račun, a neki nude isplatu i u kriptovalutama.

Jedan od najbržih načina isplate za domaće kladionice je da odete u neku od poslovnica i podignete novac, a možete isplatiti sredstva i direktno na bankovni račun. Sa stranim kladionicama najbrže je obavljati isplate na neki od e-novčanika, poput Skrill-a.

Najbolje kladionice za klađenje na MMA:

 • William Hill
 • Meridianbet
 • MaxBet
 • Bet365
 • Circus

Kada se kladite na MMA prvo je potrebno da razumete kako funkcionišu kvote da biste mogli da napravite dobar izbor. Morate da razumete šta kladionica želi da uradi sa svakom opkladom. Njihov prevashodni cilj je da im profit bude isti, bez obzira koji borac pobedi.

Nemojte se kladiti na apsolutno svaku borbu. Nikome ne predstavlja zadovoljstvo da samo sedi i gleda borbu, bez opklade. Međutim, ovo je jedna od najgorih strategija. Nemoguće je da detaljno istražite svakog borca za svaku borbu. Kada se kladite na svaku borbu, vi samo pogađate, kockate se, umesto da preuzimate sračunati rizik.

Mnogi ne vode računa o lokaciji održavanja meča, računajući da je svaki ring isti. Međutim, kada je reč o lokaciji treba da vodite računa o putu do ringa i nadmorskoj visini. Od ova dva, bitniji faktor je nadmorska visina, jer na što je nadmorska visina veća to je manje kiseonika, a veće je opterećenje organizma da uzme potrebnu količinu kiseonika.

Proučite svakog borca. Što bolje poznajete borce, bolju ćete odluku o opkladi doneti. Informacije koje treba istražiti su:

 • Sparing partneri borca,
 • Pogledajte njihov istorijat, odnosno pregled mečeva,
 • Ne zaboravite da se informišete o povredama,
 • Proverite ko trenira vašeg borca.

Najpopularnija MMA Tržišta Za Klađenje

MMA klađenje je veliki broj publike privuklo zbog svog jedinstvenog i zabavnog načina klađenja. Ovaj borilački sport je dosta drugačiji od drugih, samim tim se i načini klađenja razlikuju. U ovoj sekciji ćemo govoriti o najpopularnijim MMA tržištima za klađenje.

MMA Uživo Klađenje

mma kladenje uzivo

Ljubitelji MMA borbi imaju sjajnu mogućnost da spoje uživanje u gledanju borbi i klađenju. Velika većina online sportskih kladionica u Srbiji nudi uživo klađenje na MMA mečeve. Kvote na ovom tipu su prilično velike, stoga iskoristite priliku i kladite se uživo na vaše omiljene borce i time povećajte vaše dobitke.

Naša preporuka TOP-7 MMA Kladionica

U ovoj sekciji predstavićemo vam listu najboljih online sportskih kladionica u Srbiji sa sjajnom ponudom MMA klađenja. Sve kladionice su detaljno istražene od strane naših stručnjaka sa velikim iskustvom u ovom području. Izaberite sajt koji najviše odgovara vašim potrebama i uživajte.

 1. Sajt #1 za MMA klađenje - Bet365

  Bet365 je odavno već poznato ime u Evropi među online sportskim kladionicama. Ovaj sajt je pružio svim igračima sjajnu ponudu MMA klađenja, u kojoj će uživati svi tipovi online igrača.

  bet365-promo-stranica
 2. Sajt #2 za MMA klađenje - Meridianbet

  Iako relativno nova, Meridianbet kladionica je nekoliko godina za redom jedna od najpopularnijih u Srbiji. Svi fanovi MMA borilačkog sporta će ovde pronaći raznovrsnu ponudu i veliki broj načina klađenja.

  meridianbet-promo-stranica
 3. Sajt #3 za MMA klađenje - Rabona

  Rabona online sportska kladionica je sa svojim nesvakidašnjim dizajnom privukla veliki broj aktivnih igrača. Oni mogu iskoristiti ponude sjajnih bonus promocija kao i širok asortiman borilačkih sportova na koje se mogu kladiti.

  rabona-promo-stranica
 4. Sajt #4 za MMA klađenje - Maxbet

  Maxbet kladionica je dobro poznato ime u inustriji online sajtova za MMA klađenje Srbija. Ovaj sajt je za sve igrače pripremio veliki broj sportova na koje se možete kladiti, kao i razne druge mogućnosti.

  maxbet-promo-stranica
 5. Sajt #5 za MMA klađenje - William Hill

  William Hill je sportska kladionica koja se razlikuje od drugih na ovoj listi. Naime, njen specifičan dizajn i atmosfera unutar kladionice privlači veliki broj igrača koji mogu uživati u klađenju na sportove, uključujući i MMA.

  william hill-promo-stranica
 6. Sajt #6 za MMA klađenje - Mozzartbet

  Mozzartbet je još jedna online sportska kladionica sa prepoznatljivim imenom u Srbiji. Mozzartbet igrači mogu uživati u velikim bonusima kao i širokoj ponudi MMA klađenja. Takođe, ovaj sajt se izdvaja i po sjajnoj mobilnoj aplikaciji.

  mozzartbet-promo-stranica
 7. Sajt #7 za MMA klađenje - Circus

  Kao i sve druge kladionice sa ove liste, Circus sajt zadovoljava sve potrebe jednog igrača koji želi uživati u MMA klađenju. Budite sigurni da ćete ovde pronaći veliki broj načina klađenja na raznoliko sportove.

  circus-promo-stranica

Popularni MMA Turniri Za Klađenje

U ovoj sekciji pisaćemo o najpopularnijim MMA turnirima na kojima se možete kladiti online.

Top 3 Nove MMA Kladionice

Nove kladionice uvek pomeraju granice u području online sportskog klađenja, stoga uvek treba obratiti pažnju na njihovu zanimljivu ponudu.

 1. #1 Nova MMA kladionica - Rabona

  Iako nova na tržištu, Rabona je jako zanimljiva online sportska kladionica sa velikim brojem aktivnih igrača. Svi ljubitelji borilačkih sportova će ovde uživati u velikim bonusima i raznolikim načinima klađenja.

  nova-kladionica-rabona-pocetna-stranica
 2. #2 Nova MMA kladionica - Meridianbet

  Meridianbet se može ubrojati u grupu novijih na teritoriji Srbije. Ovde ćete pronaći sjajnu ponudu sportskog klađenja kao i velike promocije bonusa uz koje će vaši dobitci biti još veći.

  nova-kladionica-meridianbet-pocetna-stranica
 3. #3 Nova MMA kladionica - Circus

  Ukoliko tražite online sportsku kladionicu sa sjajnim mogućnostima i velikim izborom sportova, Circus je pravi izbor za vas. Ovaj sajt takođe nudi odličnu mobilnu aplikaciju koja će vam omogućiti da se kladite na MMA gde god da se nalazite.

  nova-kladionica-circus-pocetna-stranica

Preporučeni načini uplate i isplate na MMA

Sa razvojem online kladionica, platni sistemi su se prilagodili, a kladionice sklopile saradnju s njima i ponudile veliki broj metoda uplata i isplata. U interesu svake od kompanija koja nudi usluge transakcije novca na nalog u kladionici i sa naloga na vaš račun, je da kvalitetom svojih usluga privuče što više korisnika. U nastavku pogledajte neke od najpoznatijih metoda plaćanja.

 • payment icon

  MasterCard je platna kartica kojom možete uplatiti depozit na vaš nalog uz “3D Secure Code” bezbednosnu zaštitu.

  Više
 • payment icon

  Visa je još jedan način da uplatite novac na vaš nalog. I Visa je opremljena dodatnom zaštitom u vidu “Verified by Visa” veb servisa.

  Više
 • payment icon

  Skrill – Mnoge online kladionice nude uplatu preko ovog platnog servisa. Sa Skrill-om možete povezati vašu platnu karticu.

  Više
 • payment icon

  Bankovni račun – Uplatite uplatnicom u pošti ili banci ili preko mobilnog ili internet bankarstva.

  Više

Uvek Proverite Kladionice Za Najbolje MMA Kvote

Upamtite da vaš novac zalužuje samo najbolje kvote, stoga smo mi za vas pripremili listu koja će vam pomoći da odaberete najbolju kladionicu. Sa velikim brojem sajtova, očigledno je da se javlja određena razlika u kvotama i ponudama.

Margine sportskih kladionica za top MMA turnire

Margine sportskih kladionica za top MMA turnire
Kladionice UFC Bellator ACB ONE Championship
6.33% 7.25% 6.38% 7.37%
5.88% 7.20% 5.97% 6.79%
4.32% 8.20% 7.44% 6.88%
5.31% 5.87% 6.12% 6.88%
7.32% 6.44% 7.80% 6.87% 

Često postavljana pitanja

? Gde mogu da nađem najbolje online kladionice za klađenje na MMA?

Za sve informacije o najboljim online kladionicama ostanite na ovom članku i saznajte o online kladionicama koje preporučujemo.

? Da li online kladionice poklanjaju besplatne tikete za klađenje na MMA?

Gotovo da nema online kladionice koja nema bonus dobrodošlice sa kojim možete da se kladite i na MMA.

? Da li su online kladionice za klađenje na MMA bezbedne?

Da, sve online kladionice za klađenje na MMA koje Vam mi preporučimo su apsolutno bezbedne.

? Koja je najpoznatija MMA organizacija?

Najpoznatija MMA organizacija je UFC (Ultimate Fighting Championship).

? Koje sve vrste tipova za klađenje na MMA postoje?

Za online klađenje na MMA možete se kladiti na pobednika borbe, na način postizanja pobede, na pobednika po rundama, i na ukupan broj rundi u borbi.

AUTOR RECENZIJE

Jadranka Sojkic

Jadranka Sojkic

Strategijski analitičar kladjenja: Specijalizovan za dugoročnu profitabilnost i održive strategije klađenja.