Mozzart registracija

7.4 / 10

Bonus dobrodošlice do 20.000 RSD!

Promo kod kopiran

Zgrabi bonus i igraj Posjetite MozzartBet

opcije plaćanja

Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Ovaj tekst je napisan kako bi vam registracija na online kladionicu Mozzart, koja ima kompletan spektar platformi za klađenje, bila što lakša.

Registracija ume da bude mukotrpan proces, posebno ukoliko se od vas zahteva unos određenih ličnih podataka koji vas čine nervoznim i nepoverljivim ili ako niste sigurni zašto su ti podaci online kladionici potrebni. Pored toga potrebno je i voditi računa da svoje podatke ostavljate kladionici koja će sigurno zaštititi vaše podatke.

Takva je Mozzart kladionica, koja ima jedan od naprednijih sistema zaštite korisničkih podataka.

Prednosti Mozzart kladionice

  • Veliki izbor prenosa fudbalskih utakmica u sekciji uživo klađenje,
  • Live stream za gledanje utakmica kod klađenja uživo,
  • Kompletna korisnička podrška,
  • Dostupne aplikacije za Android i iOS.

Zašto bi trebalo da otvorim nalog u Mozzart kladionici?

Kladionica Mozzart je jedna od najboljih u Srbiji. Opremljena je kvalitetnim sistemima za zaštitu korisničkih podataka i ima veoma razgranatu mrežu poslovnica.

Ne postoji grad u Srbiji koji nema makar jednu Mozzart kladionicu. Mozzart ima, pored desktop sajta, i dobro optimiziran sajt za mobilne uređaje i aplikacije, i za Android kao i za iOS. Ono što je zaista retkost je da Mozzart ima razvijenu aplikaciju čak i za mobilne uređaje koji koriste Windows operativni sistem. Mozzart ima, za naše tržište, solidnu ponudu načina uplate i isplate.

Pored ovih tehničkih pogodnosti, Mozzart kladionica može da ponudi i odličan izbor sportova i e-sportova za klađenje. Pored standardnih, tu su i kriket, boks, pikado, i snuker. Posebno je interesantna live stream opcija za najpopularnije utakmice, gde možete da pratite meč dok se kladite uživo. Uz to tu je i jedan od najkvalitetnijih sistema korisničke podrške, sa kojim možete stupiti u kontakt u svakom trenutku.

Bonus pri registraciji u Mozzart kladionici

Mozzart kladionica nudi bonus dobrodošlice za sve novo registrovane korisnike. Bonus dobrodošlice iznos 100% od prvog depozita. Da biste dobili bonus od 100% potrebno je da se registrujete, uplatite sredstva na nalog i odigrate tiket sa minimum 4 parova gde pojedinačna kvota nije niža od 1,35.

Bonus se ostvaruje na uplate do 20.000 dinara. Pored bonusa dobrodošlice Mozzart nudi i veliki broj drugih promocija poput Happy Monday Bonus, Pojačaj svoj dobitak za 1000%, Top Minut, ili cash out na klađenju uživo.

Kako se registrovati na Mozzart kladionici?

Registracija u Mozzart kladionici se može obaviti u bilo kojoj verziji online kladionice. Podaci koje morate uneti ne zavise od toga da li se registrujete u aplikaciji ili na veb sajtu. U nastavku teksta proces registracije je detaljno obrađen kroz korake.

Korak 1 – Kliknite na ikonu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.

mozzartbet registracija korak 1

Korak 2 – Ovde će vam biti prikazan prozor za prijavljivanje. Za registraciju na Mozzart sajtu potrebno je da kliknete na link „Registruj se” koji se nalazi u dnu ovog prozora.

mozzartbet registracija korak 2

Korak 3 – Kada kliknete na „Registruj se” pojaviće se prozor za unos podataka. Kod registracije se unose samo vaši osnovni podaci (ime, prezime, e-mail, korisničko ime i lozinka), dok se ostali lični podaci unose nakon aktivacije naloga.

mozzartbet registracija korak 3

Korak 4 – Kada ste uneli sve podatke, označite da prihvatate uslove korišćenja, politiku privatnosti i politiku kolačića, potvrdite da niste robot i ukoliko želite da primate promotivne poruke čekirajte i to polje, ukoliko ne želite ostavite polje nečekirano i kliknite Registracija.

mozzartbet registracija korak 4

Korak 5 – Sada vam je na mail stigla poruka sa aktivacionim linkom. Potrebno je da kliknete na taj link i bićete preusmereni na mobilnu verziju sajta. Sada je vaš nalog aktiviran.

Korak 6 – Da biste mogli da uplatite sredstva i počnete sa klađenjem, potrebno je prvo uneti ostatak ličnih podataka o kojima je bilo reči u Koraku 3. To su JMBG, broj lične karte, mesto rođenja, i mesto prebivališta.

mozzartbet registracija korak 5

Korak 7 – Sada ste završili sa unosom podataka i možete slobodno početi sa klađenjem.

Prijavljivanje na Mozzart kladionici

Proces logovanja je prilično jednostavan i brz. Prilikom izrade aplikacije Mozzart je vodio računa da se sve nalazi tačno tamo gde korisnik i očekuje. Mi ćemo svakako detaljno objasniti način prijavljivanja na aplikaciju kroz korake.

Korak 1: Kliknite na ikonu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.

mozzartbet login korak 1

Korak 2: Na ovoj stranici popunjavate vaše korisničko ime, lozinku, obeležavate da li želite da budete stalno prijavljeni, odnosno da vas aplikacija ne izloguje nakon što izađete iz nje, i kliknite “Prijava”.

mozzartbet login korak 2

Korak 3: Sada ste prijavljeni, možete uplaćivati sredstva, kladiti se, ili ući u proces isplate.

mozzartbet login korak 3

5 stvari koje treba da znate o registraciji na Mozzart kladionici

  • Svaki korisnik može da ima samo jedan nalog, odnosno sa jednim JMBG možete imati samo jedan nalog.
  • Sve podatke koje unesete prilikom registracije možete menjati, deo preko vašeg naloga (e-mail, lozinka i broj računa), a deo preko korisničke podrške.
  • Aktivacija naloga se obavlja preko linka koji će vam stići nakon završene registracije.
  • Deo ličnih podataka se unosi nakon aktivacije naloga, a pre uplaćivanja sredstava i klađenja.
  • Lozinka mora da sadrži minimum jedno veliko slovo ili specijalni karakter (!@#$%&/()*).

Kako da verifikujem svoj Mozzart nalog?

U Mozzart kladionici se ne zahteva verifikacija naloga, već samo aktivacija preko mail-a koja će vam biti poslata kada je Mozzart registracija završena. Nalog ćete aktivirati kada kliknete na link u poruci koja vam je stigla na mail.

Sada se možete ulogovati u Mozzart online kladionicu. Da biste se kladili prvo morate da popunite i ostale podatke, JMBG, broj lične karte, mesto rođenja i adresu prebivališta. Sve ozbiljne kladionice koje vode računa o sigurnosti online klađenja tražiće vam ove podatke, samo je pitanje da li će oni biti neophodni odmah, pri unosu podataka tokom registracije, ili će biti situacija kao u Mozzart kladionici.

Šta da radim ako mi treba pomoć sa otvaranjem naloga u Mozzart online kladionici?

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa registracijom, prvo što možete uraditi je da konsultujete stranicu “Pomoć” na sajtu Mozzart kladionice. Pod kategorijom “Registracija” postoji odgovor na najčešća pitanja u vezi sa registracijom, koja se stalno ažuriraju novim problemima koje korisnici prijavljuju.

Druga opcija je da kontaktirate korisničku podršku. Mozzart ima odličan izbor opcija za kontaktiranje korisničke podrške.

Mozzart poseduje mozzart chat, tri broja telefona, viber kontakt, e-mail i upit na aplikaciji. Mozzart korisničku podršku možete dobiti na brojeve telefona 0800005000 i +381117858367, i Viber kontakt +38162205372, zatim e-mail help@mozzartbet.com i na stranici za pomoć http://help.mozzart.com. Mozzart chat je dostupan 24 časa i na desktop i na mobilnoj verziji sajta.

Upit kao opciju korisničke podrške u aplikaciji ćete lako naći, dok za ostale opcije morate da otvorite mobilni ili desktop sajt. Najbrži odgovor ćete dobiti ako budete zvali call centar, dok je najsporiji odgovor na chat-u, verovatno jer se veliki broj korisnika odlučuje baš za ovu opciju.

Ukratko

Mozzart kladionica zaista vodi računa o bezbednosti korisničkih podataka, pa je zato i potrebno prilikom registracije uneti lične podatke koji omogućavaju verifikaciju vašeg identiteta. Mozzart kladionica ima kvalitetno odrađen veb sajt, mobilnu verziju sajta i mobilne aplikacije za Android i iOS.

Aplikacijom za iOS može da se pohvali mali broj srpskih online kladionica. Korisnička podrška je kompletna i nudi sve načine stupanja u kontakt, od call centra, preko live chat-a, do Viber-a.

Takođe, imaju solidnu ponudu sportova i tipova za klađenje, uz zaista dobru platformu za klađenje uživo sa live stram-om. Sve u svemu, kvalitetna online kladionica gde se nećete pokajati ako se registrujete.

2 ocene, u proseku 5 od 5

Slični članci

Autor recenzije

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Stevanbozic@yahoo.com