Sportsko klađenje preko bankovnog transfera

Ažuriranje:

Da bi se jedna kladionica mogla nazvati internet ili online kladionicom, svi procesi, od uplate, preko klađenja do isplate moraju da se obavljaju preko interneta, odnosno sa računara ili mobilnog telefona. Transakcije putem bankovnog računa su u vreme razvoja online kladionica već postojale i samo su podržale ovaj razvoj.

Danas se uplate putem bankovnog računa mogu obavljati popunjavanjem papirne uplatnice ili popunjavanjem online uplatnice preko mobilnog ili internet bankarstva. 

Pregled online kladionica koje prihvataju uplatu na bankovni račun

Pronađeno: 7 Kladionice

 1. Mozzartbet

  Ocena: 8.3/10

  • Veliki izbor prenosa utakmica
  • Izuzetna korisnička podrška
  • Renomirana i respektabilna kladionica
  • Raznovrsna ponuda tipova

  Zavrti točak sreće i osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100,000 RSD

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  KLADI SE OVDE idite na Mozzartbet website Mozzartbet recenzija
 2. Maxbet

  Ocena: 8.5/10

  • Tri različita paketa dobrodošlice
  • Funkcionalne I brze mobilne aplikacije
  • Registracija naloga laka I jednostavna
  • Izuzetna korisnička podrška

  Osvoji ticket 1,000 RSD + uplati depozit I uživaj 10 dana u besplatnoj igri!

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  KLADI SE OVDE idite na Maxbet website Maxbet recenzija
 3. King.rs

  Ocena: 7.3/10

  • Ogroman bonus dobrodošlice
  • Bet slip veoma pregledan
  • Brza isplata sa naloga
  • Live stream najbitnijih utakmica

  45,000 RSD FREEBET KLADI SE NA NAJBOLJE

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  KLADI SE OVDE idite na King.rs website King.rs recenzija
 4. Primobet

  Ocena: 8.3/10

  • Novi brend na tržištu
  • Bonus dobrodošlice do 35.000 dinara
  • Dostupna je i engleska verzija
  • Brza registracija naloga
  • Konkurentne kvote na tržištu
  • Dostupne aplikacije i za Android i za iOS

  Bonus dobrodošlice do 35,000 RSD

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  KLADI SE OVDE idite na Primobet website Primobet recenzija
 5. Superbet

  Ocena: 8.3/10

  • Svetski poznat brend kladionica
  • Bonus dobrodošlice za nove igrače
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Mobilne aplikacije i za iOS i za Android telefone

  Uzmi 1,500 RSD Free beta

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  KLADI SE OVDE idite na Superbet website Superbet recenzija
 6. Bet365

  Ocena: 7.9/10

  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Odličan pregled klađenja uživo
  • Raznovrsnost igara za klađenje
  • Konkurentne kvote

  BONUS 100% do 25€

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  *Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

  KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija
 7. William Hill

  Ocena: 7.4/10

  • Velika ponuda igara za klađenje
  • Bezbedni i sigurni depoziti
  • Poseduje važeće licence za rad
  • Klađenje uživo

  Bonus maksimalno do €122

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  KLADI SE OVDE idite na William Hill website William Hill recenzija

Često postavljana pitanja

? Koliko vremena prođe od uplate do dostupnosti novca na nalogu?

Za registrovanje uplate potrebno je do 24 časa.

? Da li postoji provizija za uplate preko bankovnog računa?

Da, postoji, a njena visina zavisi od banke/pošte/drugog posrednika koji obrađuje uplatnicu. Neke banke ne naplaćuju proviziju.

? Kako se popunjava uplatnica?

Način popunjavanja uplatnice zavisi od kladionice do kladionice. Najbolje je da pomoć potražite kod korisničke podrške vaše online kladionice.

? Koliki je minimalni iznos uplate preko bankovnog računa?

Minimalni iznos uplate preko bankovnog računa se kreće između 50 i 500 dinara.

? Koliki je minimalni iznos isplate preko bankovnog računa?

Minimalni iznos isplate preko bankovnog računa se kreće između 500 i 1.000 dinara.

Da li je uplata i isplata preko bankovnog računa bezbedna?

Uvek je bezbednost vašeg novca i vaših podataka nešto o čemu se posebno razmišlja. A odgovor na pitanje da li je uplata preko bankovnog računa bezbedna je, da, jeste. Novac se oduvek uplaćivao na ovaj način. Na ovaj način se danas uplaćuju i mnogo veći iznosi (kupovina stana, auta…). Za bezbednost vaših podataka i garanciju da će uplata biti izvršena brine kompanija preko koje vršite uplatu, odnosno kompanija koja vam obrađuje uplatnicu.

Svakako, oni tu uslugu i naplaćuju (provizija o kojoj je pisano u prethodnom delu). Korišćenjem mobilnog i internet bankarstva obezbeđujete dodatnu transparentnost jer će vam arhiva izvršenih uplata uvek biti dostupna. Transakcija koju izvršite uplatnicom će biti registrovana pod određenim brojem i vi u svakom trenutku možete osporiti ili stopirati uplatu. Problem može nastati jedino ako u uplatnicu unesete pogrešne podatke.

Isplata na bankovni račun se kod svih online kladionica obavlja unošenjem broja vašeg bankovnog računa. Ovde je posebno važno da unesete tačan broj bankovnog računa, kako uplata ne bi otišla drugom primaocu.

Ne treba previše da brinete u vezi sa bezbednošću vaših uplata i isplata preko bankovnog računa. Nije u interesu niti onog ko obrađuje uplatnicu niti online kladionice da vi budete prevareni. Niko u današnjim tržišnim uslovima ne želi lošu reputaciju.

Radi osiguranja bezbednosti, vi možete izabrati pouzdanu online kladionicu, uplate ćete obavljati mobilnim ili internet bankarstvom ili u banci ili pošti, i pažljivo ćete popuniti sve podatke potrebne za uplatu ili isplatu.

Uplata i isplata u kladionicama preko bankovnog računa

U ovom delu teksta detaljno će biti pojašnjen proces uplate i isplate preko bankovnog računa.

Uplata

 • Korak 1 – Pronađite polje “Uplati” i kliknite na njega. Pojaviće vam se ovakav ili sličan prozor sa ponudom načina uplate. Kliknite na “Tekući račun”.
 • Korak 2 – Ovde će vam biti prikazani svi podaci koje treba da unesete u uplatnicu. Kod nekih online kladionica biće prikazan i QR kod koji možete da skenirate putem mobilnog bankarstva.
 • Korak 3 – Popunjenu papirnu uplatnicu nosite u banku, poštu ili drugo ovlašćeno mesto za uplatu, ili plaćate putem mobilnog ili internet bankarstva. Uplata će biti registrovana u roku od 24 sata.

Isplata

 • Korak 1 – Pronađite dugme “Isplati” i kliknite na njega. Pojaviće vam se prozor sa opcijama za isplatu. Obično ih ima samo dve, kao na slici ispod.
 • Korak 2 – Kada ste izabrali isplatu na tekući račun, unesite tražene podatke i kliknite “Isplati”. U donjem delu slike možete pročitati i da će kladionica tražiti potvrdu identiteta i vlasništva nad bankovnim računom. Ovo je slučaj sa Balkan Bet kladionicom. Ova verifikacija može i izostati kod drugih kladionica, poput Mozzart kladionice. Novac će biti na vašem računu kroz 3 radna dana.

Online klađenje preko bankovnog računa u Balkan Bet kladionici

Većina online kladionica nudi uplatu i isplatu preko bankovnog računa kao osnovni vid prometa novca od korisnika ka kladionici i obratno. Tako i Balkan Bet ima ovaj metod plaćanja u svojoj ponudi.

Na sajtu online kladionice postoji uputstvo kako da popunite uplatnicu. U uplatnicu je od podataka potrebno da uneste vaše ime, prezime i adresu, a kao svrhu uplate navodite “Uplata na račun igrača”, zatim podatke kladionice “Balkan Bet d.o.o. Milentija Popovića 5v, 11070 Beograd, šifru plaćanja “289”, valuta “RSD” željeni iznos uplate, račun primaoca “160-0000000448451-16” i poziv na broj (referentni broj naloga).

Svakako, kada kliknete na “Uplati” i izaberete opciju “Tekući račun”, izaći će vam svi neophodni podaci za popunjavanje uplatnice i QR kod koji možete da skenirate (ako koristite mobilno bankarstvo) i uplatnica će automatski biti popunjena. Isplata na bankovni račun se obavlja unošenjem vašeg bankovnog računa.

William Hill

William Hill, za nove korisnike, nudi poseban bonus dobrodošlice. Na prvi depozit korisnik dobija €122 bonusa za klađenje uživo. 

Da igrate Mišljenje

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Online klađenje preko bankovnog računa u Soccerbet kladionici

Kao i većina ostalih poznatih online kladionica, i Soccer podržava uplatu i isplatu sredstava putem bankovnog računa. Uplate se obavljaju popunjavanjem opšte uplatnice, bilo papirnate, bilo u aplikaciji ili na internet stranici banke.

Od podataka treba da pripremite vaše lične podatke, u polju svrha uplate upisujete “uplata za internet klađenje”, u polju primalac upisujete “Phuket d.o.o. Južni Bulevar 144”, šifra plaćanja “289”, zatim željeni iznos uplate, račun primaoca “160-0000000487354-95”, a u polju poziv na broj upišite vaš JMBG. Isplata na vaš bankovni račun se obavlja klikom na dugme “Isplati”, zatim na bankovni račun kao načina isplate, i unošenjem broja vašeg računa.

Prednosti i mane

Pored direktne uplate na uplatnom mestu kladionice, uplata u online kladionicu bankovnim transferom je jedna od najstarijih i osnovnih načina uplate. Uplata opštom uplatnicom ili elektronskom uplatnicom je najtransparentniji način, gde vi ručno unosite sve podatke, a službenik koji vrši unos sa uplatnice u računar završava sav ostali posao i vi dobijate primerak uplatnice.

Kod ovog načina uplate vi ne dajete lične podatke koji mogu ugroziti vaš bankovni račun, jer novac za uplatu dajete ili u kešu ili plaćate karticom kao u prodavnici. Dodatna prednost je što uplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci, u bilo kojoj pošti ili u velikom broj drugih objekata ili menjačnica koje mogu za vas da obrade uplatnicu. Za neke je jednostavnije da popune elektronsku uplatnicu ili skeniraju QR kod (ukoliko to postoji kao opcija). Ovo se obavlja mobilnim ili internet bankarstvom pa ne oduzima mnogo vremena i može se obavljati od kuće.

Jedna od mana ovog načina uplate je vreme koje prođe od uplate do dostupnosti novca na nalogu u kladionici. Obično je potrebno 24 časa. Druga, možda bitnija mana je cena uplate. Sve banke, pošta i svi posrednici naplaćuju uslugu obrade uplatnice. Provizija zavisi od posrednika do posrednika i kreće se od 10 do 45 dinara ili u određenom procentu od uplaćenih sredstava, najčešće 0,25%.

Napomena: Pre nego što uplatite proverite vrednost provizije.

 • Ograničenja
 • Od vremena uplate do dostupnosti novca na nalogu prođe 24h,
 • Obrada transakcije se naplaćuje.

Vreme obrade transakcija, provizije i limiti

Sve kompanije imaju svoje politike poslovanja, pa je takav slučaj i sa kladionicama i sa bankama, poštama i ostalim posrednicima kod uplata. Što se tiče uplate, vreme obrade transakcije je do 24 časa i zavisi direktno od obrađivača uplatnice. Provizije variraju i njih naplaćuju posrednici u uplati, dakle obrađivači uplatnice, dok su ograničenja uplate u nadležnosti online kladionice. Kod isplate je situacija malo drugačija. Ovde je vreme transakcije duže, traje i do 3 radna dana. Provizija se često ne naplaćuje, limiti zavise od kladionice, a minimum za isplatu se kreće od 500 do 1.000 dinara. Sva ova ograničenja i trajanje transakcija su tu upravo radi osiguranja bezbednosti i isplativosti novčanih transakcija.

Vreme obrade depozita, naknade i limiti

Vreme obrade depozita, naknade i limiti
Sajt za klađenje Brzina uplate Besplatno Limiti Min/Max
24h - Nema
24h - 200/nema
24h - 500/nema

Vreme isplate, naknade i limiti

Vreme obrade depozita, naknade i limiti
Sajt za klađenje Brzina isplate Besplatno Limiti Min/Max
72h 0%  1.000/nema
72h 0% 500/nema
72h 0% 500/nema

Alternativne metode plaćanja

Postoji određen broj alternativnih metoda plaćanja. Za vas izdvajamo sledeća četiri:

 • Mastercard

  MasterCard koristi “3D Secure Code” web servis kao dodatni korak u bezbednosti vaših podataka i novca. 

 • iPay

  Ipay je vaučer i on se kupuje. Možete plaćati u iznosu koji ste uplatili. Za uplatu se koristi PIN kod potvrda i sigurnosni broj.

 • DinaCard

  Dinacard je domaći brend. Omogućava podizanje gotovine, plaćanje karticom i plaćanje proizvoda i usluga online. Ne postoji dodatni vid zaštite kao kod MasterCard kartice.

Ukratko

Korišćenje bankovnog računa za uplate je zastareo način, a knjiženje uplaćenog novca na nalog dugo traje. Danas postoje mnogo efikasniji i brži načini uplate putem platnih kartica i virtuelnih računa. Međutim, uplata preko bankovnog računa je često najbezbedniji i najtransparentniji način uplate, gde se prikazivanje vaših ličnih podataka svodi na minimum.

Iako je korišćenje uplatnica zastarelo, i tu je došlo do inovacija. Danas se sve više koristi mobilno i internet bankarstvo, pa se uplata preko bankovnog računa malo razlikuje od plaćanja karticom preko interneta. Dodatno olakšanje je tehnologija QR koda, gde se uplatnica automatski popunjava prostim skeniranjem QR koda.

Sa korišćenjem bankovnog računa za isplate je potpuno druga priča. To je danas jedini način isplate gde ne morate da idete u kladionicu. Postupak isplate može da potraje ako prvi put vršite isplatu, zbog verifikacije vašeg identiteta i dokazivanja vlasništva nad bankovnim računom.

AUTOR RECENZIJE

Jovan Ilic

Jovan Ilic
Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...