Maxbet bonus

8.5 / 10

Registrujte se na Maxbet-u odigrajte tiket besplatno do 500RSD

Promo-kod je kopiran

Dobijte bonus & igraj Idite na Maxbet

Načini plaćanja

 • MasterCard
 • VISA
 • DinaCard
 • Bankovni racun
 • Paysafecard

Ova recenzija je poslednji put ažurirana:

Maxbet promocije predstavljaju sjajnu priliku za sve nove i već aktivne igrače da dopune svoj račun na kladionici i samim tim povećaju svoje dobitke. Bonusi ovakvog tipova vam takođe daju mogućnost da bez ikakvog rizika isprobate novu igru ili taktiku koju ste oduvek želeli, ali ste se plašili potencialnog gubitka. Saznajte sve o odličnim Maxbet bonusima u nastavku teksta.

Da li su dostupni Maxbet bonus kodovi?

Za aktivaciju bonusa na Maxbet sportskog kladionici nije vam potreban nikakav Maxbet promo kod. Aktivacija je prilično jednostavna. Kliknite na vaš profil, a potom na sekciju “bonusi” gde ćete videti spisak bonusa koje možete aktivirati pritiskom na dugme “aktiviraj”. Preporučujemo vam da pre aktivacije bonusa detaljno pročitate sva pravila koja se vezuju za njega.

Ne mogu da pristupim Maxbet sajtu? Šta da radim?

Naravno da niko ne želi da dođe u takav položaj, ali je uvek korisno da znate šta raditi u sličnim situacijama. Ukoliko dođete u ovakvu situaciju, Maxbet je pripremio sjajan tim podrške koji će vam pomoći. Imate opciju poziva na mobilni telefon (0114422422) ili sjanjem imejla na adresu online@maxbet.rs. U oba slučaja možete očekivati brz i profesionalan odgovor.

Kako da aktiviram Maxbet bonus?

Proces aktivacije na Maxbet-u je jako jednostavan, za razliku od nekih drugih online sporstkih kladionica. Za sve nove igrače na ovoj sportskoj kladionici pripremili smo kratki vodič koji će vam pomoći da aktivirate željeni bonus. Naravno, važno je još jednom napomenuti da je čitanje pravila bonusa jako važno.

Kreirajte nalog na Maxbet-u

Prvi korak je svakako kreiranje profila na Maxbet sportskoj kladionici. Posetite njihov sajt i kliknite na dugme “registracija”. Potrebno je uneti nekoliko ličnih podataka ,nakog čega će vaš nalog biti spreman za upotrebu.

Depozit na račun

Naravno, jedan od neizostavnih delova jeste i sama uplata sredstava na račun. Većina bonusa ima postavljeni određeni minimum koji morate uplatiti, stoga pobrinite se da vam taj detalj ne promakne.

Odabir bonusa

Na vrhu Maxbet sajta možete pronaći sekciju “promo”, u kojoj se nalazi spisak svih bonusa. Pažljivo pročitajte svaku promociju, njene uslove i pravila, i izaberite onaj bonus koji vama najviše odgovara.

Aktivacija bonusa

Nakon što ste odabrali vaš bonus, kliknite na vaš profil i potom kliknite na sekciju Maxbet bonusi. Tu ćete pronaći vaš željeni bonus Maxbet i jednostavno ga aktivirati pritiskom na dugme “aktiviraj”.

maxbet-rs-bonus-1000x800sa

Registrujte se na Maxbet-u odigrajte tiket besplatno do 500RSD

Omogućavatelj Automatski sa prvim depozitom
Tip bonusa Cashback
Vremenski okvir do 01.09.2022.
Dostupno za do uplate prvog tiketa
Lokacija Srbije
Limit bonusa do 500 RSD

Šta je bonus Prvi tiket bez rizika?

Sve nove igrače očekuje sjajan Maxbet bonus dobrodošlice, koji je drugačijeg tipa od ostalih na koje smo navikli. Naime, Max bet bonus vam omogućuje 100% cashbacka ukoliko padnete prvi tiket. Ovo se odnosi samo na prvi tiket  i on mora biti uplaćen za iznos manji od 500 RSD. Povrat ćete dobiti u formi freebeta, kojeg možete iskoristiti za klađenje na bilo koj drugi tiket ili na casino igrama. Takođe, povrat se vrši automatski, stoga nisu potrebne nikakve dodatne aktivacije ili unos promo koda. Ovakav tip bonusa je sjajan za početak kladioničarke avanture. Kada znate da se kladite doslovno bez rizika, možete igrati šta god želite.

Kako da aktiviram ovaj Maxbet registracija bonus?

 1. Korak 1.

  Prvi korak jeste kreiranje vašeg naloga na Maxbet-u. Posetite njihov sajt i uz nekoliko klikova se registrujte i napravite svoj profil.

 2. Korak 2.

  Kod uplate novca jako je bitno da upamtite da Maxbet bonus dobrodošlice možete aktivirati samo sa prvim depozitom većim od 500 RSD.

 3. Korak 3.

  Sledeći korak jeste da sastavite tiket sa maksimalnim ulogom od 500 RSD. Osećajte se slobodno da igrate rizičnije, s obirzom da vam Maxbet registracija bonus može vratiti izgubljeni novac.

 4. Korak 4.

  Ukoliko vaš prvi tiket bude gubitan, Maxbet registracija bonus će vam vratiti izgubljena sredstva u formi freebeta. Cash back Maxbet možete koristiti za bilo koji igru.

Prvi tiket bez rizika do 500RSD

3 bonusa do 250% na depozit po izboru igrača

Omogućavatelj U sekciji “Bonusi”
Tip bonusa Bonus na depozit
Vremenski okvir Ovaj bonus Maxbet uvek možete aktivirati
Dostupno za Neograničeno
Lokacija Srbije
Limit bonusa od 30% do 250%

Šta su 3 bonusa na depozit po izboru igrača?

Kako bi njihovi aktivni igrači još više povećali početna ulaganja, a samim tim i svoju zabavu na Maxbet sportskoj kladionici, Maxbet je pripremio ovaj sjajan bonus. Svaki novoregistrovani igrač ima mogućnost da po sopstveneom izboru aktivira jedan od 3 bonusa. Oni se razlikuju po paketu i to na: Gold paket, Silver paket i Bronze paket. Kako bi stekli pravo na aktivaciju bonusa, vaš depozit mora biti veći od 500RSD. Takođe, jako je bitno da upamtite da ovaj tip bonusa ne možete više puta aktivirati, već samo jednom za svaki od ponuđenih paketa. Očigledno je da će svaki tip igrača uživati u ovakvom bonusu, ko još ne voli besplatan novac za klađenje?

Kako da aktiviram ovaj tip Maxbet promocije?

 1. Korak 1.

  Prvi i najjednostavniji korak jeste kreiranje vašeg ličneg profila na Maxbet sajtu. Potrebno je uneti nekoliko ličnih podataka i nakon nekoliko klikova bićete spremi za avanturu.

 2. Korak 2.

  Prilikom uplate novca imajte na umu da vaš minimalni ulog mora biti barem 500RSD. U suprotnom, ne stičete pravo na aktiviranje bonusa.

 3. Korak 3.

  Vreme je da izabere iz kojeg tipa paketa želite aktivirati bonus. Na raspolaganju imate Gold, Silver i Bronze paket, svaki ima različite nagrade i različit procenat bonusa.

 4. Korak 4.

  Na vašem profilu možete pronaći sekciju “Bonusi” na koju trebate kliknuti. Ovde ćete izabrati vaš željeni bonus i pritiskom na dugme “Aktivacija” aktiviraćete ga.

3 bonusa do 250% na depozit po izboru igrača

Maxbet CashBack Bonus

Omogućavatelj Automatski
Tip bonusa CashBack
Vremenski okvir Ovaj bonus uvek možete aktivirati
Dostupno za Neograničeno
Lokacija Srbije
Limit bonusa do 100x uloga

Šta je CashBack bonus?

Koliko puta vam se desilo da samo zbog jednog promašenog događaja ne ostvarite dobitak. Sigurno već nekoliko puta, zaista ovakav način gubitka zna biti jako bolan. Maxbet CashBack je upravo iz tog razloga omogućio svojim igračima da takve tipove tiketa nagradi. Ukoliko vam tiket bude neuspešan samo zbog jednog neodigranog događaja, ne brinite jer će vas Max bet promocija automatski ipak nagraditi. Važno je da upamtite da tiket mora imati najmanje 4 odigranih događaja, kao i to da proizvod dobitnih kvota mora biti veći od 25. Koliki povrat novac ćete dobiti nazad, kod ove Maxbet cashback promocije zavisi samo od vašeg početnog uloga i proizvodu dobitnih kvota.

Kako da aktiviram ovaj Maxbet bonus?

 1. Korak 1.

  Kako bi iskoristili sjajnu mogućnost ovog sjajnog bonusa, potrebno je naravno da imate Maxbet nalog. Na njihovom sajtu ćete pronaći detaljnije uputstvo kako ga kreirati.

 2. Korak 2.

  Nakon uspešnog kreiranja naloga, potrebno je uplatiti sredstva sa kojim ćete se kasnije kladiti. Kod ovog tipa bonusa nema nikakvih ograničenja što se tiče veličine uplate.

 3. Korak 3.

  Bitno je da znate da vaš tiket mora imati minimalno 4 odigranih događaja. Takođe, on ne sme biti sistemskog tipa.

 4. Korak 4.

  CashBack Maxbet bonus će vam se automatski dodati na vaš račun ukoliko ispunjavate sve uslove, stoga se potrudite da ne zaboravite neki detalj.

Maxbet CashBack Bonus

Bonusi do 500%

Omogućavatelj Automatski nakon uplate tiketa
Tip bonusa Bonus na dobitak
Vremenski okvir Ovaj bonus Maxbet uvek možete aktivirati
Dostupno za Neograničeno
Lokacija Srbije
Limit bonusa od 3% do 500%

Šta su Bonusi do 500%

Maxbet je svim aktivnim igračima omogućio da povećaju svoj dobitak na nekom tiketu. Najbolji deo ovog bonusa jeste što se on može aktivirati bilo kad i neograničen broj puta. Vaš zadatak je da sastavite tiket, koji ima najmanja 5 odigranih događaja, gde pojedinačna kvota ne sme biti manja od 1.35. Nakon uplate tiketa, Maxbet će vam na osnovu broja odigranih događaja odrediti procenat bonusa koji se automatski dodaje na vaš potencialni dobitak. Imajte na umu da sistemski dobici ne mogu učestvovati u ovom tipu bonusa. Ovakav tip bonusa zadovoljiće gotovo svakog tipa igrača, stoga je definitivno vredno iskoristiti ga na najbolji mogući način.

Kako da aktiviram ovaj tip Maxbet promocije?

 1. Korak 1.

  Prvi i najjednostavniji korak jeste kreiranje vašeg ličneg profila na Maxbet sajtu. Potrebno je uneti nekoliko ličnih podataka i nakon nekoliko klikova bićete spremi za avanturu.

 2. Korak 2.

  Za razliku od drugih bonusa, svota koju ćete uplatiti nije bitna. Tačnije Maxbet nije odredio nikakav minimum. Svakako imajte na umu da što je veći ulog na tiketu, veći je bonus.

 3. Korak 3.

  Sledeći korak jeste sastavljanje tiketa, nekim igračima i najzanimljiviji deo. Bitno je da tiket ima najmanje 5 odigranih događaja i da ni jedna kvota nije manja od 1.35.

 4. Korak 4.

  Nakon uplate tiketa, Maxbet će vam sam izračunati veličinu Maxbet promocije. U odnosu na broj odigranih događaja sistem će automatski dodati bonus na vaš potencialni dobitak.

Bonusi do 500%

FAQ

? Kako da aktiviram Max bet bonus dobrodošlice?
Max bet bonus dobrodošlice se automatski aktivira, na vama je samo da ispunite sve zahteve koje je Maxbet postavio.
? Koliko dugo su aktivni Maxbet bonusi?
Uglavnom zavisi od vrste bonusa. Većina njih nemaju neko vremensko ograničenje, ali kako biste bili sigurni proverite u pravilniku određenog bonusa na Maxbet sajtu.
? Da li mogu da aktiviram bonuse iz Srbije?
Apsolutno, Maxbet je jedna od najpopularnih sportskih kladionica u Srbiji i sve njihove ponude su dostupne za igrače sa ovog prostora.
? Da li moram uneti Maxbet promo kod za aktivaciju bonusa?
Nije potrebno, većina Max bet promocija se automatski aktiviraju nakon ispunjavanja određenih zahteva, što je jako jednostavan način za sve igrače.
? Da li mogu više puta aktivirati isti Maxbet bonus?
Zavisi o kom bonusu je reč, ali većina bonusa na Maxbetu se mogu neograničeno puta aktivirati.
AUTOR RECENZIJE

Vesko Trajkovic

Vesko Trajkovic

Prijatelji me zovu Vesko. Godinama već pišem o fudbalu i analiziram fudbalske mečeve. Volim da fudbal posmatram iz ugla igrača, iz njihovih uloga i pozicija u timu. Fokusiram se na taktiku, formaciju i trudim se da pružim dublji uvid od onog koji pruža suvoparna statistika. Veliki sam navijač Liverpula i Premijer Liga je takmičenje koje pomno pratim.