Ovaj članak je zadnji put ažuriran:

Pogledaj recenziju Poseti

Bet365 Aplikacija

Sportska kladionica Bet365 je u ovome bila među prvima na tržištu online kladionica.

Android APP

 • EN, ES, DE, IT, RO, RU

 • 1000+ preuzmi

 • 18.95 mB

 • 7 / 10

Preuzmi

Apple IOS

 • EN, ES, DE, IT, RO, RU

 • 1000+ preuzmi

 • 29.5 mB

 • 8 / 10

Preuzmi

Bet365 Aplikacija

Bet365 mobilna aplikacija: Vodič i Recenzija aplikacije za Android i iOS

Bet365 kladionica je jedna od prvih online kladionica koja je izradila bet365 mobilnu verziju sajta i aplikaciju. Igrači za klađenje mogu koristiti mobilnu verziju sajta, ali tu su i Android i iOS aplikacije kao dodatni vid fleksibilnosti u klađenju. Za korisnike koji imaju iOS mobilni uređaj tu je aplikacija koju možete naći u App Store-u, dok će oni koji imaju Android mobilne uređaje aplikaciju morati da pronađu na mobilnoj verziji sajta. Obe aplikacije se instaliraju brzo i besplatne su, a igrači mogu iskoristiti sve bonuse i promocije kao na veb sajtu.

Bet365 Android aplikacija – instalacija

Proces instalacije Bet365 app za android je brz i jednostavan. Ipak instalacija nije ista kao kod bilo koje druge Android aplikacije jer ovu aplikaciju ne možete preuzeti sa Google Play Store-a, već je morate pronaći u mobilnoj verziji sajta.

 • Korak 1: Bet365 APK za Android prvo morate pronaći preko mobilne verzije Bet365 sportske kladionice. Spustite se na dno početne stranice bet365 kladionice.
 • Korak 2: Pronađite karticu “View all bet365 apps” i kliknite na nju.
 • Korak 3: Tu vam se pojavljuju sve aplikacije koje bet365 kladionica ima. Vas interesuje prva aplikacija, Sports. Kliknite na download i aplikacija će početi da se preuzimaa.
 • Korak 4: Preuzimanje Bet365 aplikacije za mobilne telefone je u toku, a vreme preuzimanja zavisi od brzine vašeg interneta.
 • Korak 5: Kada je proces preuzimanja gotov, kliknite na “Open”. Tada počinje proces instalacije na vaš mobilni uređaj.
 • Korak 6: Kod novijih modela ili ako ste kod ranijih instalacija dali dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora, instalacija će početi klikom na “Install”.
 • Korak 7: Instalacija je u toku, traje oko 15 sekundi.
 • Korak 8: Kada je instalacija gotova, možete pokrenuti aplikaciju i početi sa klađenjem.

Ukoliko do sada niste instalirali slične aplikacije, dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora, moraćete to da obavite ručno. Imajte u vidu da Bet365 Android aplikaciju nećete moći da nađete u Google Play Store-u, zbog njihove politike kojom ne podržavaju aplikacije koje se bave kockanjem, klađenjem i igrama za novac. Proces davanja dozvole teče ovako:

 • Kod starijih modela mobilnih telefona, odnosno ako to pre niste radili za slične aplikacije, biće potrebno dati dozvolu za instaliranje aplikacije pre preuzimanja aplikacije.
 • U “Podešavanjima” (Settings), kliknete na “Zaštita” (Security).
 • U sekciji “Administracija uređaja” označićete polje “Unknown sources” (Nepoznati izvori) i tako dozvoliti instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora.
 • Dalje kliknite “OK” i vaš telefon je spreman za instalaciju.

Bet365 iOS aplikacija – instalacija

Do nedavno,Bet365 iOS aplikaciju za Iphone nije bilo moguće instalirati sa naše verzije App Store-a, pa je ovo moralo da se obavlja prijavljivanjem na App Store neke druge države, najčešće Hrvatske. Od septembra 2019. godine ovo se promenilo zvaničnim dolaskom Apple-a kod nas. Proces instalacije teče ovako:

 • Korak 1: Bet365 aplikacija za iOS se može naći ili na mobilnom sajtu na isti način kao Android aplikacija ili pretraživanjem u App Store-u. Treba samo da upišete bet365 u pretraživač.
 • Korak 2: Zatim će vam se pojaviti ovaj prozor sa svim bet365 aplikacijama, vama treba prva na listi.
 • Korak 3: Dalje će vam se pojaviti prozor za instalaciju aplikacije. Odatle je proces jednostavan, instalacija će teći kao i sa bilo kojom drugom aplikacijom koju preuzimate sa App Store-a.

Mobilna verzija u poređenju sa Android, iOS ili Desktop verzijom: prednosti i mane

Mobilna verzija sajta koristi veoma slična rešenja kao mobilne aplikacije. Detaljno smo analizirali sve karakteristike, opcije za klađenje i live stream opciju i primetili da je u suštini sve isto. Stranica za prijavljivanje je dostupna, pa se lako možete prijaviti i početi sa klađenjem. Čim se ulogujete imaćete direktan pristup klađenju uživo, širokom asortimanu internacionalnih sportova i statistike u realnom vremenu. Interesantno je da se na mobilnoj verziji može menjati jezik i valuta za plaćanje. Sajt odmah učitava promene bez preteranog čekanja.

Ne postoje nikakve razlike između mobilnog i desktop sajta. Obe verzije nude iste kvote, iste opcije za klađenje i iste promocije i bonuse.

Funkcionalnost

Princip rada desktop, mobilne verzije i Bet365 aplikacija za Android i iOS je isti. Ne postoje apsolutno nikakve razlike u načinu u funkcionisanja između bilo koje verzije Bet365 kladionice. Sa mobilne aplikacije može se pristupiti korisničkoj podršci. Ovo posebno ističemo jer ovo nije moguće sa većine domaćih mobilnih aplikacija za online kladionice. To što su sve funkcije sa desktop verzije sažete u mobilnu aplikaciju ne smeta da ona savršeno funkcioniše.

Kako se ulogovati?

Proces prijavljivanja na aplikaciju je brz i jednostavan. Pošto Bet365 aplikacija nema srpski jezik u ponudi, pre početka prijavljivanja morate prvo da promenite jezik na neki dostupan iz ponude, da ne biste slučajno pogrešili prilikom prijavljivanja. Proces prijavljivanja predstavićemo vam kroz nekoliko koraka koji slede.

 • Korak 1: Kada uđete u aplikaciju, prvo se spustite na dole, skroz do kraja.
 • Korak 2: Pošto sajt određuje jezik na osnovu vaše lokacije, za našu državu najsrodniji jezik je bugarski. Pronađite padajući meni sa nazivom ”Език”, što na bugarskom znači “jezik” i izaberite strani jezik koji znate ili sa kojim možete da se snađete.
 • Korak 3: Sada možete početi sa prijavljivanjem. Kao primer mi smo odabrali engleski jezik. Kliknite na “Log in” u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.
 • Korak 4: Unesite sve tražene podatke, “Username” – korisničko ime, “Password” – lozinku; ukoliko želite da ostanete prijavljeni za stalno, kliknite “Keep me Logged In” – ostavi me prijavljenog, i kliknite “Log In” – prijavljivanje. Ukoliko ste zaboravili lozinku, kliknite na “Lost Login” i aplikacija će vas provesti kroz proces obnavljanja lozinke.
 • Korak 5: Sada ste prijavljeni i možete prvo uplatiti sredstva i početi sa klađenjem,

Sportsko klađenje

U kladionici Bet365 nude klađenje na veliki broj poznatih, ali i manje poznatih sportova. Od poznatih sportova tu su fudbal, tenis, košarka, američki fudbal, stoni tenis, hokej, i drugi. Od manje poznatih sportova tu je kriket, više tipova ragbija, pikado, golf, konjičke trke, Formula 1, a ako vam klasični sportovi dosade, tu je klađenje na političke događaje u raznim državama ili dešavanja u zabavnim emisijama. Aplikacija je veoma pregledna, pa ceo proces klađenja nije naporan:

 • Pronađete željeni par i tip igre,
 • Tri osnovna tipa su odmah prikazana. Ukoliko želite još tipova, samo kliknite na par i otvoriće vam se još opcija za klađenje.
 • Kada odaberete opkladu, u dnu ekrana biće prikazani listić sa brojem odigranih parova..
 • Klikom na to polje otvara se vaš tiket sa svim odigranim parovima, kvotama i ulogom.
 • Kliknite “Place Bet” i tiket će biti uplaćen.

Klađenje uživo

Sa razvojem usluge klađenja uživo, sve online kladionice su pojurile da svojim izgledom primame što više korisnika. Bet365 kladionica je u ovoj trci, može se reći, pobedila i postala jedan od lidera. Ovo je očito, jer se na početnoj strani svih verzija Bet365 online kladionice nalazi klađenje uživo . Bet365 nudi klađenje uživo na raznovrsne sportove i lige. Ako ste ljubitelj fudbala, bet365 ima najsveobuhvatniju ponudu klađenja na fudbal. Ali pregršt opcija ne staje na fudbalu, već se nastavlja i na tenis, košarku, i ostale manje ili više popularne sportove.

Kod klađenja uživo interesantna je “Cash out” opcija. Ovom opcijom vi možete zatražiti isplatu i kada utakmica nije završena, a kako biste uzeli deo zarade ili ako vidite da utakmica ne ide u željenom smeru, da izbegnete gubitke.

Način uplate i isplate

Kladionica Bet365 u ponudi ima nekoliko standardnih metoda uplata depozita. Tu su uplate debitnim karticama, Visa, Maestro, MasterCard, zatim kreditnim karticama Visa i MasterCard, preko paysafecard e-novčanik, AstroPay kartice, do bankovnog računa i čeka. Minimalne uplate se kreću od 5 EUR za kartice, do 200 EUR bankovnim transferom. Najpopularniji metod uplate je debitnim platnim karticama, jer je novac odmah dostupan na račun i nema provizije. Nije preporučljiva uplata preko bankovnog računa jer se čeka 2 do 10 dana za proknjiženje uplate, minimalna uplata je 200 EUR i pitanje je koliko će vam banka naplatiti proviziju. Čekom je i nemoguće uplatiti sredstva, jer je minimalni iznos 150 EUR, a naše banke odobravaju maksimalno 5000 dinara po čeku.

Metodi isplate su isti kao za uplatu. Najpopularniji metod isplate je preko platnih kartica, zbog minimalnog iznosa isplate od 5 EUR, kratkog perioda obrade isplate od 1 do 5 radnih dana, i zato što nema provizije. Standardno je najnepopularniji metod isplata na bankovni račun, i to zbog vremena obrade, provizije, i minimalnog iznosa isplate od 40 EUR.

Korisnička podrška

Korisnička podrška bet365 Srbija je zaista kompletna. Korisničku podršku ćete naći na kraju početne stranice ispod kartice „Help”, pod poljem „Contact Us”. U ponudi su sve vrste korisničke podrške, pa kako bi rešili svoje nedoumice možete kontaktirati bet365 na neki od sledećih načina:

 • Live Chat koji je dostupan 24 časova dnevno, 7 dana u nedelji. Tamo vas čekaju agenti koji će razrešiti vaše nedoumice.
 • E-mail kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše privatne imejl adrese.
 • Web poruka koju šaljete putem opcije za slanje poruka preko vašeg bet365 naloga.
 • Direktan poziv na broj +441782684757 koji je aktivan 24/7.
 • Poštom. Možete i pisati kladionici bet365 na adresu Customer Services bet365 House Media Waz Stroke-on-Tent Staffordshire ST1 5SZ United Kingdom.

Ukratko

Bet365 kladionica je jedna od najboljih kladionica na svetu. Kao jedan od začetnika klađenja uživo, poseduje opsežnu statistiku za klađenje uživo, veliki broj sportova i igara, i bet builder opciju. Poseduje live stream, ali da biste ga koristili potrebno je da imate uplaćena sredstva i odigran tiket na tom paru. Za razliku od velikog broja domaćih kladionica ima aplikacije i za Android i za iOS.

Nedostaci

Ne postoji srpski jezik na aplikaciji,

Jedina mana bet365 mobilne aplikacije, ali i mobilne i desktop verzije sajta, je što nema srpskog jezika u ponudi kao jezika aplikacije i sajta. To bi definitivno privuklo mnogo naših korisnika koji se ne snalaze u nekom od ponuđenih jezika.

Ukupan Utisak:

8/10

faq

? Da li postoje posebni bonusi vezani za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa trenutno ne postoji.
? Da li Bet365 nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Da, Bet365 ima live stream.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
Isplata i uplata su jednostavni, svaki od metoda će vas voditi kroz proces uplate/isplate. Bet365 ima odličnu ponudu metoda plaćanja.
? Gde u Bet365 aplikaciji mogu da nađem promocije?
Klikom na vaš profil videćete karticu “Promotions”. Klikom na ovu karticu otvara vam se stranica sa svim promocijama.
? Gde mogu da nađem .apk fajl za iOS i Android?
Instalacioni fajlovi se nalaze na kraju početnog ekrana mobilne verzije sajta. Android verziju nije moguće naći u Google Play Store-u, dok je iOS verzija dostupna u App Store-u.

Preporučene aplikacije za klađenje

  Autor recenzije

  Stevan Bozic

  Stevan Bozic

  U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

  Stevanbozic@yahoo.com