Ovaj članak je poslednji put ažuriran:

Pročitajte recenziju Poseti

MaxBet Mobilna Aplikacija za Android i iOS

MaxBet aplikaciju za mobilne telefone možete preuzeti u Play Store ako je u pitanju MaxBet aplikacija za android, a ukoliko želite MaxBet iOS aplikaciju za iPhone, morate otići u Apple App Store. Ovaj vodič će vas provesti kroz proces instalacije aplikacija korak po korak i upoznati vas sa prednostima ovog načina klađenja.

Android aplikacija

 • RS

 • 7 / 10

Preuzmite

iOS aplikacija

 • RS

 • 7 / 10

Preuzmite

Maxbet Aplikacija

maxbet aplikacija download

Kako skinuti mobilnu aplikaciju za MaxBet?

Pre skidanja MaxBet mobilne aplikacije poželjno je da prvo napravite profil na desktop verziji sajta. Ipak, to nije neophodno i možete se odmah uputiti u Play Store ili App Store. Tamo se nalazi MaxBet Android aplikacija kao i njena iOS varijanta. Jednostavnim klikom na dugme „Install“ instalirate bilo koju od dve aplikacije na vaš mobilni uređaj. Iako je proces krajnje jednostavan, u narednim redovima pogledajte kako da instalirate aplikacije korak po korak.

Instalacija Maxbet Android aplikacije

Kao što vervatno već znate, instalacija aplikacija za klađenje na Android telefone podrazumeva nekoiliko koraka.

Google Play Store ne gleda blagonaklono na kladioničarske adplikacije tako da instalaciju morate da izvršite direktno.

Proces je jedostavan. Najpre treba da dozvolite telefonu da instalira aplikacije iz nepoznatih izvora. Noviji modeli Android uređaja će vas jednostavno pitati da li ste sigurni da želite da preuzmete „riskantnu“ APK datoteku. Odgovorite potvrdno, i to je to.

Na starijim aparatima, tačnije onim pre Android verzije 8.0, moraćete „ručno“ da omogućite ovu funkciju.

To ćete uraditi tako što:

 • Odete u Podešavanja ili „settings“ svog uređaja
 • Izaberite opciju Zaštita, ili „Security“.
 • Obeležite polje „Aplikacije iz nepoznatih izvora“, odnosno „Install Unknown Apps“ i preuzmite aplikaciju za zvaničnog sajta kladionice.

Instalacija iOS aplikacije

Kada su u pitanju iOS uređaji, Maxbet aplikaciju možete preuzeti direktno sa Apple App Store-a. Bitnoi je naglasiti da vaš Apple ID mora naglda bude namešten na srpska podešavanja, tačnije mora pisati da živite u Srbiji. Ako pretpostavimo da većina korisnika ovo već ima podešeno, nećete imati imati nikakvih problema sa instaliranjem Maxbet iOS aplikacije.

Ukoliko to niste do sada odradili, evo jednostavnog uputstva:

 • U App Store-u odaberite „Account“ ikonicu u gornjem desnom uglu
 • Kliknite na „Apple ID“ pri vrhu strane
 • Jedna od opcija se zove „Country/Region“. Kliknite i izaberite Srbiju
 • Prihvatite uslove korišćenja
 • U sledećem formularu, obavezno je popuniti polja koja se tiču vaše adrese
 • Sada možete preuzeti aplikaciju sa App Store-a

Mobilni sajt umesto Androida, iOS i dekstopa: prednosti i mane

MaxBet mobilnu verziju sajta smo istestirali i možemo vam reći da je sasvim solidna. Sajt u mobilnoj verziji u potpunosti zadržava svoju funkcionalnost i možete se bez ikakvih problema brzo i lako kladiti, tako da vam u tom smislu ne treba ni desktop verzija sajta, kao ni MaxBet aplikacija za Android, niti MaxBet aplikacija za iOS.
Što se tiče brzine, mobilna verzija sajta ne zaostaje za drugim verzijama, tako da ako želite da se uživo kladite na neki meč, ne bi trebalo da budete usporeni ukoliko ste na ovoj verziji.

Međutim, zbog same prirode mobilnih sajtova, može doći do određenih problema koji zavise i od veličine ekrana vašeg telefona i toga koji telefon koristite. Naime, interfejs mobilnog sajta je isti kao interfejs desktop sajta, što otežava navigaciju i kliktanje ukoliko ekran vašeg mobilnog nije dovoljno veliki. Interfejs u obe mobilne aplikacije je bolji i dizajn je prilagođen korisnicima mobilnog telefona.

Funkcionalnost

Funkcionalnost mobilne verzije MaxBet sportske kladionice je jako slična sa aplikacijama i desktop verzijom sajta, pa nećemo praviti posebne sekcije u vezi toga. Umesto toga, preostali deo ovog članka će vam pokazati kako da uspešno koristite različite verzije i aplikacije ovog sajta.

Kako se ulogovati

Pre nego što se ulogujete, morate preuzeti željenu aplikaciju sa sajta MaxBet sportske kladionice. Do stranice za preuzimanje ćete najlakše doći ako u vašem pretraživaču ukucate „MaxBet aplikacija Srbija“ i kliknete na blog MaxBeta. Tamo ćete videti linkove za preuzimanje MaxBet Android aplikacije i Maxbet iOS aplikacije za iPhone.

Interfejs obe aplikacije je vrlo sličan, pa ćete se lako snaći. Pri vrhu ekrana videćete dugme za registraciju i dugme za logovanje. Ukoliko se još uvek niste registrovali, prvo to završite (potrebni su isti lični podaci kao za bilo koju drugu aplikaciju ovog tipa), a potom možete iskoristiti vaše korisničko ime i šifru da pristupite novoregistrovanom nalogu.

maxbet aplikacija registracija maxbet aplikacija ulogovati

Sportsko klađenje

MaxBet kladionica je jedna od najboljih na tržištu srpskih kladionica kada je u pitanju ovaj segment poslovanja. Sve verzije sajta su potpuno funkcionalne i sasvim dovoljno brze za sve forme klađenja. Takođe, u kladionici MaxBet nećete videti da određene verzije sajta imaju manje opcija od nekih drugih. Interfejs se može neznatno razlikovati, ali sve opcije i tipovi klađenja koji su vam dostupni na desktop sajtu biće dostupni na svim ostalim verzijama.

Što se tiče poređenja između različitih delova sajta, već smo pomenuli mali nedostatak mobilne verzije – teža navigacija i, čini se, nedovoljno prilagođen interfejs, koji je samo preuzet iz desktop verzije. Android i iOS nemaju tih problema, na ekranu ćete jasno videti sve mečeve, zajedno sa osnovnim kvotama, dok za ostatak morate da pristupite dodatnom meniju.

max bet aplikacija

Klađenje uživo

Klađenje uživo postaje sve bitnije i bitnije za modernog kladioničara, a glavna stavka, osim naravno dobre ponude mečeva i igara koje su dostupne uživo je – brzina uplate. Pogotovo u sportovima u kojima se stvari menjaju jako brzo, poput tenisa, kladioničar mora brzo da odluči i brzo da uplati novac kako bi uspeo da ispuni uslove za klađenje. Ako bi MaxBet app za Android ili iOS bila spora, nikada ne biste mogli da uplatite tiket na vreme.

Srećom, brzina Maxbet Android aplikacije može se meriti čak sa brzinom desktop sajta, a ni iOS ne zaostaje. Najnezgodnija za uživo klađenje je mobilna verzija sajta, zbog već prethodno pomenutih problema.

Uplata i Isplata

Naravno, možete vršiti uplate i isplate nezavisno od verzije koju koristite, to može biti desktop, mobilna, iOS ili MaxBet APK za Android. Način koji ćete odabrati zavisi od vaših ličnih preferencija ili navika. Neki su već odavno naviknuti na mobilno bankarstvo i sve obavljaju sa svog mobilnog telefona, dok drugi i dalje vole tradicionalniji način transakcija, preko svog desktop računara.

Što se tiče brzine, jako je bitno da aplikacije i mobilna verzija pariraju desktop verziji po brzini uplate, koja je gotovo trenutna, dok je brzina isplate ista – ona i ne zavisi od aplikacije, već od poslovnih pravila posrednika koji se koristi za to.

Navigacija kroz interfejs je takođe jako jednostavna. Klikom na vaš profil u obe aplikacije otvarate padajući meni iz kog možete odabrati uplatu. Ukoliko uplaćujete novac po prvi put, morate da dodate validan metod uplate, a proces se ne razlikuje od bilo kog sličnog procesa za uplatu i isplatu koji ste sigurno već koristili.

Podrška

MaxBet kladionica ima sasvim solidnu podršku, ako ih uporedimo sa drugim sportskim kladionicama u Srbiji. Dostupni su preko maila, možete ih pozvati i telefonom, a podrška je dostupna i preko MaxBet Android aplikacije, što lep bonus.

Zaključak

Posle testiranja svih verzija sajta i aplikacija MaxBet aplikacije, došli smo do zaključka da je njihov razvojni tim, ukupno gledano, odradio jako dobar posao. Aplikacije su brze i mogu da pariraju čak i desktop verziji sajta. Ono što je jako bitno takođe je da funkcionalnost aplikacija prati funkcionalnost sajta, tako da oni koji preferiraju mobilno klađenje mogu bez problema da uživaju u svim opcijama koje imaju korisnici desktop verzije sajta.

Ograničenja

Potrebna poboljšanja mobilne verzije sajta pri klađenju uživo

Male nedostatke vidimo u mobilnoj verziji sajta, gde interfejs nije potpuno prilagođen i kladioničar ima poteškoće da brzo i lako selektuje opklade kada se radi o uživo klađenju, ali to su zaista mali nedostaci, koji se lako ispravljaju preuzimanjem Android i iOS aplikacija MaxBet kladionice.

1 ocene, prosečne 5 od 5

FAQ

? Da li postoje bonusi za mobilne korisnike?
Da, MaxBet često ima promocije prilikom kojih i korisnici aplikacija dobijaju specijalne bonuse.
? Da li MaxBet nudi live streaming servis za mobilne aplikacije?
Ne, nažalost, live streaming i dalje nije dostupan, ali se nadamo da će ta usluga biti omogućena u bliskoj budućnosti.
? Koliko je laka uplata i isplata putem mobilne aplikacije?
Uplata i isplata je veoma laka, potpuno na nivou uplate i isplate u desktop verziji sajta.
? Gde mogu naći MaxBet promocije u aplikaciji?
Nove promocije obično prođu kroz naslovnu stranicu, ali možete ih videti u svako doba ako pristupite opciji u meniju koja je posvećena tome.
? Gde mogu preuzeti .apk fajlove za iOS i Android?
Obe aplikacije je najlakše preuzeti sa sajta MaxBeta. Najlakše je da ukucate "MaxBet aplikacija Srbija" i kliknuti na blog MaxBet sajta, na toj stranici ćete videti link za preuzimanje obe aplikacije.

Preporučene aplikacije za klađenje

AUTOR RECENZIJE

Janko Glavonjić

Janko Glavonjić

Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.