Sportsko klađenje sa iPay

Klađenje preko iPay metode plaćanja je veoma rasprostranjeno u Srbiji. Kladionice u Srbiji prateći savremene trendove kada su u pitanju metode plaćanja uvode uplatu putem iPay elektronskog novca. Na ovaj način omogućeno je igračima kako da obavljaju uplatu depozita, tako i da povlače novac sa svojih naloga. U ovom tekstu naši eksperti detaljno analiziraju sve što je potrebno da znate pre nego što se odlučite za ovu metodu plaćanja.

Online kladionice koje podržavaju iPay

Pronađeno kladionica: 4

8.3/10

 • Veoma dobra ponuda bonusa dobrodošlice u iznosu od 45.000 RSD
 • Bonus na prvi depozit u iznosu od 30.000 RSD
 • Mobilna aplikacija ocenjena kao jedna od najboljih u regionu
 • Veoma brz i jednostavan proces registracije naloga
 • Veoma mali broj načina isplate novca sa naloga
 • MasterCard
 • VISA
 • DinaCard
 • Bankovni racun
 • Paysafecard

Sportsko klađenje preko iPay-a – kompletan vodič

Kompletan vodič i sve što je potrebno da znate o iPay klađenju

Sve domaće kladionice u ponudu svojih načina plaćanja uvrstile su iPay metodu, a neke od njih čak nagrađuju igrače koji koriste ovo sredstvo plaćanja.

Čovek sa beležnicom
iPay servis je servis koji vam omogućava elektronsku transakciju novca na vaš nalog u kladionici. Možemo slobodno reći da ono što je Skrill u inostranstvu, to je iPay u Srbiji. Funkcioniše izuzetno jednostavno i sve što vam je potrebno jeste da imate svoj iPay nalog. U ovom članku detaljno će biti objašnjeno kako da registrujete svoj iPay nalog, kao i kako da izvršite uplatu na kladionicu preko iPay naloga.

Sve što je potrebno da znate o iPay klađenju

U Srbiji je uplata na kladionicu sa iPay metodom plaćanja prilično brza i bez mnogo komplikacija. iPay je elektronski servis koji vam omogućava da vršite uplate depozita na svoj nalog u kladionici ma gde god se nalazili. Ono što je novac u stvarnom životu to predstavlja iPay u internet sferi. Bez kompromitovanja podataka možete vrlo lako izvršiti uplatu ili isplatu sa svog kladioničarskog naloga.

Od skora je iPay postao članica PaySafe grupacije tako da postoje dva načina na koja možete izvršiti uplatu sredstava na vaš nalog. To možete uraditi putem vaučera (paysafecard) koji se sastoji od 16-ocifrenog broja ili preko vašeg iPay naloga. Ukoliko ste se odlučili za vaučer, sve što je potrebno jeste da na jednoj od iPay lokacija kupite vaučer koji ćete iskoristiti za plaćanje. Ukoliko ste se odlučili da to obavite putem vašeg iPay naloga, potrebno je da otvorite iPay nalog i na nekoj od lokacija uplatite sredstva na vaš iPay nalog. Nakon toga uz pomoć ovog naloga vršite plaćanje depozita u kladionicama i možete se kladiti na vaše omiljene fudbalske lige.

 1. Veliki je izbor domaćih kladionica koje nude iPay kao metodu uplata i isplata.
 2. Specijalne promocije kod domaćih sportskih kladionica za korišćenje iPay-a.
 3. iPay u saradnji sa paysafecard-om na svim svojim lokacijama u ponudi ima vaučere za plaćanje.
 4. iPay See d.o.o. je prva Institucija elektronskog novca u Srbiji licencirana od strane Narodne banke Srbije.

Ukoliko želite da izvršite isplatu vaših sredstava sa kladionice, to je moguće učiniti jedino prebacivanjem sredstava sa kladionice na vaš iPay nalog. Ukoliko se odlučite za ovakvu transakciju, budite sigurni da će iste biti procesirane u najkraćem mogućem roku.

📅 Godina osnivanja kompanije:2016
💻 Pokrivenost: Srbija
💳 Tip:Elektronski novac
🗺️ Podržano u…:Srbija
📱 Aplikacija:Veb aplikacija✔️ 

Android aplikacija ✔️

IOS aplikacija ✔️

💯 Troškovi obrade transakcijaNe postoje
Brzina obrade transakcijaTrenutno

faq

? Gde mogu da nabavim iPay elektronski novac?

iPay se može nabaviti na više od 400 lokacija u Srbiji kod iPay distributera.

? Kako se koristi iPay vaučer za on-line plaćanje?

Prilikom kupovine iPay vaučera dobijate e-money pin kod i poslednje tri cifre potvrde. Ovo su dovoljni podaci prilikom uplate depozita.

? Da li je potrebno da otvorim račun preko iPay-a?

Ne, za plaćanje preko iPay vam nije potreban račun u banci niti iPay račun. Dovoljno je samo kod iPay distributera izvršiti zamenu novca za vaučer koji ćete iskoristiti za plaćanje.

? Koje kladionice daju bonus za iPay uplate?

Domaće kladionice dosta često daju bonuse za iPay uplate, međutim moguće je da ove promocije budu vremenski ograničene. Trenutno, MeridianBet daju 10% bonusa za uplate preko iPay-a.

? Da li se iPay vaučer može zameniti za gotovinu?

Moguća je zamena vaučera za novac i proces zamene je vrlo jednostavan.

Kako se registrovati na iPay?

Ukoliko želite da se registrujete na iPay i otvorite svoj elektronski novčanik sam proces registracije je veoma brz i vrlo jednostavan. Za otvaranje naloga na iPay nije vam potreban nikakav račun u banci niti bilo kakva kartica.

 1. Posetite zvaničan iPay veb sajt

  Posetite iPay veb sajt i zatim u meniju odaberite stranicu e-novčanik registracija. Nakon što vam se otvori stranica na kojoj vam je objašnjen način registracije kliknite na link “kliknite ovde za registraciju” kao što je prikazano na slici.

  Stranica za registraciju iPay -a
 2. Kreirajte vaš nalog

  Nakon toga otvoriće vam se forma za kreiranje naloga koju je potrebno da popunite. Nakon što popunite sva polja kliknite na dugme „nastavi“.

  Prva faza registracije iPay -a
 3. Unesite svoje podatke

  Sada je potrebno da popunite formu sa vašim ličnim podacima i nakon toga opet kliknite na dugme „nastavi“.

  Druga faza registracije iPay -a
 4. Verifikujte vaš nalog

  U ovom koraku potrebno je da verifikujete svoj nalog. Prihvatite uslove korišćenja, potvrdite da se ne radi o robotu i nakon toga će vam stići SMS sa jednokratnom lozinkom koju je potrebno da unesete. Nakon što ste uneli jednokratnu lozinku, proces kreiranja naloga je završen.

  Treća faza registracije iPay -a

iPay kladionice

iPay je veoma brzo dostigao veliku popularnost, kako među igračima tako i među kladionicama. Skoro sve domaće iPay kladionice uvrstile su ovaj način uplate depozita u svoje redovne metode plaćanja, tako da možete da birate za koju kladionicu ćete se odlučiti. Sam proces uplate depozita je veoma jednostavan i što je najvažnije izuzetno pouzdan, ukoliko se posmatra sa aspekta sigurnosti podataka koje igrači unose prilikom uplate depozita.

iPay možete uplatiti na mnogim lokacijama u Srbiji i nakon toga izvršiti uplatu depozita na bilo koju iPay kladionicu. Postoje dva načina na koja možete izvršiti uplatu.

Prvi način uplate depozita na kladionicu jeste unosom brojeva koje ste dobili prilikom razmene novca u elektronski novac. Dobićete generisan pin i tri cifre kao potvrdu.

Drugi način na koji uz pomoć iPay-a možete uplatiti sredstva na vaš nalog jeste uz pomoć iPay naloga. Potrebno je da otvorite iPay novčanik na njihovom sajtu i posle toga uz pomoć aplikacije ili putem zvaničnog sajta izvršite uplatu depozita. Top 3 kladionice koje podržavaju iPay:

 1. 1
  HET-TRIK bonusa do 45.000 RSD
  Zatraži
 2. 2
  Bonus dobrodošlice do 45.000 RSD
  Zatraži
 3. 3
  Bonus 1500 RSD bez uslova za depozit
  Zatraži
 4. 4
  Bonus dobrodošlice do 15.000 RSD
  Zatraži

Da li je iPay sigurno sredstvo plaćanja?

Kao što je već ranije spomenuto iPay servis elektronskog bankarstva je legalan i licenciran od strane Narodne banke Srbije i već više od 5 godina nalazi se u registru institucija elektronskog bankarstva. Sve transakcije koje se obavljaju putem ovog servisa su bezbedne i zaštićene visokim nivoom sigurnosti.Svi podaci koji budu ostavljeni na sajtu su zaštićeni i možete biti sigurni da neće biti kompromitovani.

Uplatite depozit na kladionicu online bez kompromitovanja ličnih podataka kao što su broj kreditne kartice, pin, ime i prezime. Uplata na iPay je svakako jedna od najpouzdanijih metoda plaćanja kod igrača iz Srbije i ukoliko je do sada niste koristili nemojte propustiti priliku da uz uplatu osvojite i neki od bonusa koje kladionice imaju u ponudi.

👉 Način uplateVaučer ili elektronski novčanik.
🗝️ Ključna odlikaAnonimna uplata bez kompromitovanja podataka.
📈 Glavne prednostiBrza i jednostavna uplata bez potrebe za bankovnim računom ili karticom.
📉 Glavne maneLimitirana vrednost transakcija na mesečnom nivou putem elektronskog novčanika.
ℹ️ Korisnička podrška🆘 Telefon, imejl.

4 najbolje kladionice koje podržavaju iPay u Srbiji su:

 1. MozzartBet
 2. MaxBet
 3. MeridianBet
 4. 22bet

MozzartBet je jedna od najvećih domaćih kladionica koja vam daje fantastičan bonus dobrodošlice

HET-TRIK bonusa do 45.000 RSD!

• Renomirana i respektabilna kladionica sa sigurnim opcijama plaćanja
• Više od 300 različitih tipova igara
• Bet builder opcija za uživo klađenje
• Jackpot-ovi za uživo klađenje na odabranim utakmicama
• Veliki broj utakmica koje možete gledati uživo i pratiti statističke podatke

Mozzartbet mobilna verzija

Uplate i isplate na kladionicama putem iPay servisa

Uplate depozita i isplate dobitaka na online sportskim kladionicama u Srbiji vremenom postaju sve jednostavnije. Sada u velikom broju domaćih kladionica možete pronaći opcije za uplatu i isplatu putem elektronskih novčanika što je pre nekoliko godina bilo nezamislivo.

Veliki je izbor domaćih kladionica koje nude iPay servis kao metodu plaćanja. iPay je vrlo praktičan vid plaćanja elektronskim novcem i transakcije su trenutne, što omogućava igračima da odmah koriste svoja sredstva za klađenje preko iPay. Nažalost kladionice u Srbiji još uvek nisu implementirale opciju isplate sredstava putem iPay servisa.

Kako uplatiti depozit preko iPay vaučera?

Uplata sredstava na nalog u kladionici preko iPay vaučera je izuzetno jednostavna. Sve što vam je potrebno je da izvršite zamenu novca za elektronski novac kod iPay distributera i odmah nakon toga možete pristupiti uplati novca na vaš nalog u kladionici.

 1. Ulogujte se na svoj nalog. Ulogujte se na vaš nalog u kladionici i odaberite opciju uplata na račun. Nakon toga od ponuđenih metoda odaberite opciju iPay.
 2. Unesite iznos uplate. Otvoriće vam se polje u koje je potrebno da unesete iznos koji želite da uplatite sa vaučera. Nakon što unesete iznos pritisnite dugme “uplata na račun”.
 3. Unesite PIN I poslednja tri broja potvrde. Nakon toga otvoriće vam se prozor sa poljima koja je potrebno da popunite. Unesite poslednja tri broja potvrde, kao i e-money PIN i nakon toga pritisnite OK.
 4. Započnite sa klađenjem! Kada ste završili sve prethodne korake dobićete poruku da je uplata uspešno izvršena i možete se kladiti sa sredstvima koje ste uplatili na vaš nalog.

Top 3 kladionice koje prihvataju iPay uplate

Domaće kladionice se trude da u svom asortimanu uvrste što veći broj metoda plaćanja kako bi njihovi igrači mogli da uplaćuju novac na način na koji im to najviše i odgovara. Od momenta logovanja na nalog u kladionici, pa do završetka bilo koje iPay transakcije prođe u proseku svega nekoliko minuta.

Brzina uplate novca na nalog u kladionici je jedna od najbitnijih stvari koja interesuje igrače, tako da je ovaj način uplate veoma popularan. Veliki broj domaćih kladionica stimuliše svoje igrače da upravo koriste ovaj vid plaćanja, tako da se u ponudi bonusa kladionica dosta često može naći i bonus koji osvajate ukoliko koristite ovu metodu plaćanja.

 • MeridianBet
 • MaxBet
 • MozzartBet

10% bonusa ukoliko koristite iPay kao metodu uplate na nalog

Bonus 1500 RSD bez uslova za depozit

• Margina klađenja ispod 5.5%
• Bonus dobrodošlice bez depozita za sve novoregistrovane igrače
• Jedna od najbolje ocenjenih aplikacija u Srbiji za Android - 4.7/5
• Lako dostupan čet sa korisničkom podrškom
• Jasno pregledni Bonus mečevi i Bonus kvote

Vreme obrade iPay transakcija, troškovi i limiti

Ukoliko se odlučite za iPay metodu uplate novca na vaš nalog u kladionici prvo što ćete primetiti jeste da je proces uplate novca uz pomoć ove metode veoma brz. Naime, transakcije se obavljaju trenutno. Od trenutka kada se ulogujete na vaš nalog u kladionici do trenutka kada novac legne na vaš nalog prođe manje od 5 minuta. Tačnije, prođe onoliko vremena koliko je vama potrebno da unesete podatke sa iPay vaučera.

Kada u obzir uzmemo da dodatni troškovi obrade transakcija ne postoje ovaj metod plaćanja svakako postaje jedan od najprimamljivijih za igrače u Srbiji. Jedina mana koju možda ova metoda plaćanja ima jeste ta što su iPay vaučeri limitirani na iznos od 15.000 RSD, stoga je to maksimalan iznos koji u jednom danu možete uplatiti na vaš nalog u kladionici.

Brzina uplate, dodatni troškovi i limiti

KladionicaBrzina uplateDodatni troškoviLimiti min/max
MeridianBet⚡ trenutna🧾 nema📈 500/15.000 RSD
MaxBet🔥 trenutna🧾 nema📉 500/15.000 RSD
MozzartBet💨 trenutna🧾 nema📈 500/15.000 RSD

Alternativne metode plaćanja

I pored toga što je uplata putem iPay depozita na kladionice veoma popularna metoda plaćanja, pored nje kladionice u Srbiji odobravaju i mnoge druge metode plaćanja.
Veliki broj igrača koristi platne kartice za uplatu depozita, i ukoliko uporedimo ovu metodu plaćanja sa iPay metodom, primetićemo da se obe metode izuzetno brze, ali da je ključna razlika što prilikom uplate uz pomoć kartica morate ostavljati vaše lične podatke. Što se tiče elektronskih novčanika, Skrill je elektronski novčanik koji može biti konkurencija iPay-u.

KladionicaDinaCardMasterCardSkrillBankovni račun
MozzartBetMin: 500 RSD

Max: neograničeno

Time: Odmah

Min: 500 RSD

Max: neograničeno

Time: Odmah

Min: 500 RSD

Max: neograničeno

Time: Do 72 sata

MaxBetMinimum: 300 RSD

Maximum: neograničeno

Time: Odmah

Min: 300 RSD

Max: neograničeno

Time: Odmah

Min: 300 RSD

Max: neograničeno

Time: Do 72 sata

MeridianBetMin: 300 RSD

Max: neograničeno

Time: Odmah

Min: 300 RSD

Max: neograničeno

Time: 

Min: 300 RSD

Max: 1000000 RSD

Time: 

Min: 300 RSD

Max: neograničeno

Time: Do 72 sata

 • Uplata Master karticom funkcioniše unosom osnovnih podataka i verifikacijom uplate putem SMS-a.

  Više
 • Uplata depozita uz pomoć Dina kartica je trenutna.

  Više
 • Najpopularniji elektronski novčanik koji možete koristiti kako ne biste kompromitovali svoje podatke.

  Više
 • Putem internet plaćanja možete izvršiti uplatu koristeći vaš bankovni račun.

  Više

1 ocene, u proseku 5 od 5

Najbolje besplatne opklade & ponude u tvojoj državi hungary