Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

Mozzart Bet Sportska Kladionica

7.4/10

prednosti:

 • Veliki izbor prenosa utakmica

 • Izuzetna korisnička podrška

 • Renomirana i respektabilna kladionica

 • Raznovrsna ponuda tipova

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  8

 • Kvote

  6

 • Mobilni

  7

 • Bonusi i promocije

  6

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  9

 • Opcije plaćanja

  7

 • Podrška

  8

Funkcionalnost

8/10

Mozzart Kladionice su svakako jedan od najprepoznatljivijih brendova na teritoriji Republike Srbije. Kompanija je osnovana davne 2001. godine i od tada su izgradili prepoznatljiv brend i uspeli da postanu lider u industriji igara na sreću.

Prednosti

Nedostaci

Mobilna aplikacija ponekad ima bagove kod klađenja uživo

Uplate preko 10.000 RSD često moraju biti verifikovane od strane operatera

Uvidevši vremenom koliko je u ovoj industriji bitno obezbediti igračima mogućnost za online klađenje, kompanija razvija mobilnu aplikaciju i usavršava svoj website.

Kvote

6/10

Što se tiče kvota koje Mozzart Bet ima u ponudi, možemo zaključiti da su u rangu sa kladionicama koje posluju u Srbiji. Svakako, ne možemo reći da Mozzart ima najniže kvote, ali postoji nekoliko kladionica u zemlji koje imaju bolju ponudu.

Naravno, sve to je daleko ispod ponude stranih kladionica koje posluju u zemlji, tako da se ne mogu porediti sa kvotama koje daje na primer “1Xbet” kladionica. Kvote koje Mozzart kladionica ima u svojoj ponudi imaju marginu od 5.5% do 6% na fudbalske utakmice, dok su margine za košarkaške utakmice za nijansu više.

Margina klađenja

Fudbal

3.68%

Košarka

8.15%

Tenis

8.28%

Hokej

8.28%

Ukupna margina kladionice:

7.1%

Mobilna aplikacija kladionice Mozzart

7/10

Ukoliko želite da se kladite online preko svog mobilnog telefona, kladionica Mozzart vam nudi nekoliko načina da to i postignete. Možete pristupiti svom nalogu putem mobilnog pretraživača ili preko aplikacije koju instalirate na vaš iOS ili Android telefon.

Ranijih godina, Mozzart kladionice su imale velikih problema sa funkcionalnostima njihove aplikacije, ali sada su mnogi od problema prevaziđeni. Ponekad se desi da aplikacija zabaguje na uživo klađenju i to možda može biti frustrirajuće, ali to svakako nisu česte situacije.

Mozzart kladionica je jedna od retkih na ovim prostorima koja ima svoj sopstveni tim za razvoj aplikacije i za development, tako da je možda bilo potrebno dosta vremena da razviju prihvatljiv softver, ali sa ovim softverom mogu da stanu rame uz rame sa bilo kojom svetskom kladionicom.

Promocije I bonusi

6/10

S obzirom da je Mozzart kladionica najzastupljenija u našoj zemlji, ipak ne ulaže previše kako bi privuklanove korisnike. Naravno, postoje standardne promocije i bonusi koje možete pronaći kod ponuda kladionice Mozzart, ali u našoj zemlji druge kladionice imaju drastično bolju ponudu bonusa.

Bonus dobrodošlice – Ovo je tip bonusa koji vam je svakako najinteresantniji ukoliko nemate otvoren nalog u kladionici Mozzart. Svaki novi igrač koji registruje nalog ostvaruje pravo na 100% bonusa za uplatu do 20.000 RSD. Naravno, postoje i određeni uslovi koje je potrebno da ispunite ukoliko želite da vam se ovaj bonus nađe na raspolaganju. Potrebno je da odigrate tikete u 4 puta većem iznosu od prve uplate, kako biste ostvarili bonus u iznosu od prve uplate.

Happy Monday Bonus

Ovo je tip bonusa koji je u online industriji igara na sreću poznat i kao cashback bonus. Dakle, svakog ponedeljka Mozzart kladionice će vam na korisnički nalog uplatiti bonus u iznosu od 15% od novca koji ste potrošili u prethodnoj nedelji.

Bonus na broj parova

Ovaj tip bonusa je veoma poznat u našoj zemlji. Što više parova se nađe na jednom tiketu, to će bonus koji ostvarujete biti veći. Jedini uslov koji postoji jeste da kvota na svaki tip ne bude ispod 1.35. Na ovaj način moguće je ostvariti bonus od 1000%.

Jackpot na uživo klađenje

Od oktobra meseca 2020. godine ponuda Mozzart kladionice je obogaćena i sa jackpot bonusom na uživo klađenje. U sekciji uživo klađenje nalazi se utakmica na koju je potrebno da se kladite kako biste učestvovali u izvlačenju za ovaj jackpot.

Vrste igara (tipova)

8/10

Sportska kladionica Mozzart ima veoma velik izbor igara i tipova na različite sportove.

Pored klasičnih sportova bez kojih ne može da se zamisli jedna kladionica, Mozzart bet je u ponudu uvrstio i sportove koji nisu veoma popularni u našoj zemlji. Neki od tih sportova koje možete naći u ponudi su stoni tenis, snuker, pikado, boks, kriket i ragbi. Pored ovih sportova, u Mozzart kladionicama možete se kladiti na veoma popularne e-sports igre poput Counter Strike-a, Dota 2 i LOL.

Za svaki od sportova iz ove i više nego raznovrsne ponude, Mozzart bet je igračima obezbedio veliki broj igara i tipova na koje se mogu kladiti. Kvote na koje se možete kladiti kada su u pitanju kombinacije ovih tipova su veoma atraktivne. Jedna od velikih mana jeste to što ova kladionica još uvek u svojoj ponudi nema Bet Builder opciju.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

Rukomet

CS:GO

Kredibilitet Mozzart sportske kladionice

9/10

Mozzart kladionice su osnovane 2001 godine i svakako su jedna od najpoznatijih kladionica u zemlji. Slobodno možemo reći da je kladionica Mozzart prava korporacija koja legalno posluje i kojoj su sigurnost i pouzdanost podataka njihovih igrača najviši prioritet.

Podaci se čuvaju na serverima koji su obezbeđeni najsigurnijim sistemima, a bekapi podataka se čuvaju na više različitih lokacija. Nakon istraživanja koje smo obavili, možemo slobodno reći da nismo pronašli podatak da je iko ikada imao primedbe na Mozzart sportsku kladionicu, niti da se žalio na sigurnost i pouzdanost podataka. Sa ovog aspekta ovo je kladionica broj 1 koju bismo vam preporučili.

Opcije za plaćanje

7/10

Ukoliko želite da se kladite online u kladionici Mozzart potrebno je da imate registrovan nalog a proces registracije je prilično jednostavan. Druga neophodna stvar koju je potrebno da uradite jeste da uplatite novac na vaš korisnički nalog. Procedura uplate depozita jeste veoma jednostavna kao i sam proces registracije.edina mana je to što u našoj zemlji nisu zaživele ostale popularne metode za online plaćanje.

Uplate

Postoji nekoliko načina na koje možete uplatiti novac na vaš korisnički nalog. Svakako postoji opcija da to uradite na bilo kom uplatnom mestu Mozzart kladionica, ali postoji i nekoliko online načina.

Uplatu možete izvršiti putem platne kartice (Visa, Master, Maestro, Dina), zatim putem iPay-a ili opštom uplatnicom u pošti ili bilo kojoj banci. Uglavnom je minimalna vrednost uplate 200 RSD, osim ukoliko uplatu vršite pomoću platne kartice tada je minimalna uplata 500 RSD. Ni za jednu od navedenih metoda uplata ne postoje dodatni troškovi.

Isplate

Kada su u pitanju isplate osvojenog novca, postoji nekoliko načina na koji možete podići vaš novac. Jedan od načina je odlaskom do bilo kog uplatnog mesta, samo je potrebno zakazati isplatu online. U toku jednog dana na uplatnom mestu kladionice Mozzart možete podići do 50.000 RSD, dok se za veće iznose isplate zakazuju za naredni dan.

Pored ovog načina, isplatu je moguće prebaciti na vaš bankovni račun i vreme koje je potrebno za prenos novca je oko 2 radna dana.

IznosVremeProvizija
IznosVremeProvizija

MasterCard

VISA

Bankovni transfer

500 RSDTrenutno0
500 RSDTrenutno0
500 RSDDo 24 sata0
500 RSDDo 72 sata0
500 RSDDo 72 sata0
500 RSDDo 72 sata0

Korisnička podrška

8/10

Naš tim smatra da je korisnička podrška izuzetno bitna kod online klađenja i da na osnovu kvaliteta korisničke podrške sami možete proceniti o kakvoj kladionici je reč.

Kladionica Mozzart se može pohvaliti da ima korisničku podršku koja je iznad proseka. Postoje različiti načini na koje se možete obratiti podršci ukoliko vam je potrebna. Na samom sajtu postoji odeljak sa često postavljanim pitanjima pomoću kojih vrlo verovatno možete pronaći odgovor koji vam je potreban.

Ukoliko ipak želite da kontaktirate korisničku podršku, na raspolaganju su vam opcije putem mail-a, putem live chat-a, telefonom ili na nekoj od društvenih mreža (facebook, twitter, instagram).

Telefon

+381 11 785 83 67

E-mail

help@mozzartbet.com

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanja1 minut4 sata5 minuta

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
05.05.2021

Kladionica Mozzartbet - ukratko

7.4/10

Sportska kladionica Mozzart Bet ima veoma efikasnu online platformu na kojoj kladioničari mogu pronaći sve što im je potrebno.

Svaki iskusan kladioničar je makar jednom posetio jednu od Mozzart kladionica i verujemo da nije mogao imati puno zamerki. Website je izuzetno pregledan, mobilna aplikacija nakon dužeg niza godina konačno funkcioniše bez većih bagova i jednostavno kladioničari sve igre i mogućnosti mogu pronaći online.

Nedostaci

Isplata moguća jedino na bankovni račun ili na uplatnom mestu

Nekonkurentne kvote sa marginom od 6% u proseku

Možda u svojoj ponudi kladionica Mozzart nema najatraktivnije bonuse i promocije ali je svakako kladionica sa dugom tradicijom, izuzetno pouzdana i sigurna, tako da vam je toplo preporučujemo.

Ukupan Utisak:

7.4/10

FAQ - Često postavljana pitanja

? Kako da uplatim novac na Mozzart aplikaciju?
Na Mozzart bet aplikaciju novac možete uplatiti na uplatnom mestu bilo koje njihove poslovnice, putem uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci, koristeći neku od platnih kartica ili putem iPay-a i svaki od raspoloživih načina uplate je veoma jednostavan.
? Kako da zakažem isplatu putem aplikacije?
Isplatu novca putem aplikacije zakazujete na jedan od dva raspoloživa načina. Prvi način je da zakažete isplatu na uplatnom mestu koje vama odgovara. Drugi način zakazivanja isplate je da vam mozzart kladionica uplati novac na vaš tekući račun.
? Kako da ostvarim pravo na bonus dobrodošlice u kladionici Mozzart?
Bonus dobrodošlice u mozzart kladionici možete ostvariti tako što ćete registrovati nalog na njihovom sajtu. Nakon toga potrebno je da uplatite depozit na vaš nalog i odigrate tikete u vrednosti od 4x većeg iznosa od vrednosti depozita. Na ovaj način ostvarili ste pravo na bonus u iznosu od vaše prve uplate.
? Kako da kontaktiram korisničku podršku?
Korisničku podršku možete kontaktirati putem mail-a, putem live chat-a ili direktno pozivanjem telefonskog broja. Ukoliko ste fan društvenih mreža, mozzart kladionica ima veoma aktivne profile na facebook-u, instagramu i twitteru i korisnička podrška na društvenim mrežama vam je na raspolaganju.
? Koje je radno vreme Mozzart kladionica?
Radno vreme mozzarta je od 09:00 do 23:00, dok vam je online aplikacija dostupna 24 sata dnevno sedam dana u nedelji. Takođe uplate putem online načina plaćanja možete izvršiti u bilo koje doba dana.

Osnovne informacije

Info_sidebar
NaslovMozzartBet
Zvanični sajtmozzartbet.com
Godina osnivanja2001
Telefon+381 11 785 83 67
Mailhelp@mozzartbet.com
Plaćanja MasterCard, VISA, Bankovni racun, Platna kartica

Autor recenzije

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Stevanbozic@yahoo.com

Mozzartbet Recenzije kladionica od strane kladioničara

Ocena igrača

Bazirano na osnovu 4 ocena

3.3 / 10

Pouzdanost

3.3/10

Ponuda klađenja

3.3/10

Kvote

3.3/10

Ponuda uživo klađenja

3.3/10

Isplate

3.3/10

Podrška

3.3/10

Bonusi i promocije

3.3/10

Mobilni

3.3/10

Marko

1 / 10

Treba ih tuziti!

Sve!

djordje

1 / 10

hmmmmmmm

a sta da se svi

Marin

10 / 10

Najbolji!

Ponekad baguje aplikacija

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10