Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Mozzart Bet Sportska Kladionica

8.3/10

Prednosti:

 • Veliki izbor prenosa utakmica

 • Izuzetna korisnička podrška

 • Renomirana i respektabilna kladionica

 • Raznovrsna ponuda tipova

Načini plaćanja:

MasterCard VISA DinaCard Bankovni račun Platna kartica Paysafecard iPay

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  8

 • Upotrebljivost

  9

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  10

 • Načini plaćanja

  9

 • Podrška

  8

Promocije I bonusi

7 / 10

Mozzart kladionica je najzastupljenija kladionica u Srbiji poznata po inovativim i zanimljivm bonusima za igrače . Pored standardnih ponuda, Mozzart Bet Srbija povremeno obraduje lojalne korisnike novim bonusima koje mogu iskoristiti u ograničenom vremenu.

HET-TRIK BONUSA za nove korisnike

Ovo je tip bonusa koji vam je svakako najinteresantniji ukoliko nemate otvoren nalog u kladionici Mozzart. Svaki novi igrač koji registruje nalog ostvaruje pravo na bonuse za naredne tri uplate. Bonus koji se dobija na prvu uplatu za Mozzart online klađenje je u iznosu od 50% uplate do vrednosti od 5.000 RSD. Bonus koji dobijate prilikom druge uplate iznosi 100% vrednosti uplate do iznosa od 10.000 RSD, dok je bonus na treću uplatu ujedno i najveći i iznosi 200% od vrednosti uplate do iznosa od 30.000 RSD.

Naravno, postoje i određeni uslovi koje je potrebno da ispunite ukoliko želite da vam se ovaj bonus nađe na raspolaganju. Potrebno je da odigrate tikete u 4 puta većem iznosu od prve uplate, kako biste ostvarili bonus u iznosu od prve uplate. Rok za ispunjenje uslova i otključavanje bonusa je 30 dana.

Mozzart Happy Monday Bonus

Svakog ponedeljka Mozzart nagrađuje najsrećnije korisnike određenom sumom novca za klađenje koja može iznositi i do 300 RSD. Potrebno je ulogovati se na nalog i potražiti crvenu bonus ikonicu.

Džekpot na Mozzart klađenje uživo

Svi igrači koji su odigrali tiket sa označenim parom na uživo klađenje ulaze u konkurenciju za osvajanje džekpota. Broj odigranih tiketa i visina uplate nemaju uticaj na to ko će dobiti džekpot, već svi igrači imaju jednake šanse. Tiket može biti dobitan ili gubitan.

Kvote

7 / 10

Što se tiče kvota koje Mozzart Bet ima u ponudi, možemo zaključiti da su u rangu sa kladionicama koje posluju u Srbiji. Svakako, ne možemo reći da Mozzart ima najniže kvote, ali postoji nekoliko kladionica u zemlji koje imaju bolju ponudu.

Naravno, sve to je daleko ispod ponude stranih kladionica koje posluju u zemlji, tako da se ne mogu porediti sa kvotama koje daje na primer “1Xbet” kladionica. Kvote koje Mozzart kladionica ima u svojoj ponudi imaju marginu od 5.5% do 6% na fudbalske utakmice, dok su margine za košarkaške utakmice za nijansu više.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  3.68%

 • Košarka

  Košarka

  8.15%

 • Hokej

  Hokej

  8.27%

 • Tenis

  Tenis

  8.27%

Ukupna margina za klađenje: 7.1%

Mobilna aplikacija kladionice Mozzart

8 / 10

Ukoliko želite da se kladite online preko svog mobilnog telefona, kladionica Mozzart vam nudi nekoliko načina da to i postignete. Možete pristupiti svom nalogu putem mobilnog pretraživača ili preko aplikacije koju instalirate na vaš iOS ili Android telefon.

Ranijih godina, Mozzart kladionice su imale velikih problema sa funkcionalnostima njihove aplikacije, ali sada su mnogi od problema prevaziđeni. Ponekad se desi da aplikacija zabaguje na uživo klađenju i to možda može biti frustrirajuće, ali to svakako nisu česte situacije.

Mozzart kladionica je jedna od retkih na ovim prostorima koja ima svoj sopstveni tim za razvoj aplikacije i za development, tako da je možda bilo potrebno dosta vremena da razviju prihvatljiv softver, ali sa ovim softverom mogu da stanu rame uz rame sa bilo kojom svetskom kladionicom.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više
Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više
Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više
Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost

9 / 10

Mozzart Kladionice su svakako jedan od najprepoznatljivijih brendova na teritoriji Republike Srbije. Kompanija je osnovana davne 2001. godine i od tada su izgradili prepoznatljiv brend i uspeli da postanu lider u industriji igara na sreću.

Prednosti

Ograničenja

Mobilna aplikacija ponekad ima bagove kod klađenja uživo

Uplate preko 10.000 RSD često moraju biti verifikovane od strane operatera

Uvidevši vremenom koliko je u ovoj industriji bitno obezbediti igračima mogućnost za online klađenje, kompanija razvija mobilnu aplikaciju i usavršava svoj website.

Vrste igara (tipova)

8 / 10

Sportska kladionica Mozzart ima veoma velik izbor igara i tipova na različite sportove. Bilo da je u pitanju klasično Mozzart online klađenje ili klađenje uživo, ponuda tipova je izvanredna.

Pored klasičnih sportova bez kojih ne može da se zamisli jedna kladionica, Mozzart bet Srbija je u ponudu uvrstio i sportove koji nisu popularni u našoj zemlji. Neki od sportova koji su u ponudi za mozzart sportsko klađenje su stoni tenis, snuker, pikado, boks, kriket i ragbi. Pored ovih sportova, u Mozzart kladionicama možete se kladiti i na veoma popularne e-sports igre poput Counter Strike-a, Dota 2 i LOL.

Za svaki od sportova iz ove i više nego raznovrsne ponude, Mozzart bet je igračima obezbedio veliki broj igara i tipova. Kvote na kojima se možete kladiti kada su u pitanju kombinacije ovih tipova su veoma atraktivne i mozzart online klađenje čini još uzbudljivijim.

Mozzart kladionica online klađenje shvata veoma ozbiljno i za svoje online igrače obezbedila je opciju Bet Builder gde možete sami da sastavite opkladu od nekoliko različitih događaja u okviru jedne utakmice. Trenutno, Bet Builder opcija se odnosi samo na uživo klađenje, ali vrlo brzo očekujemo da ova opcija postane aktivna i za regularne načine klađenja koje Mozzart Srbija ima u svojoj ponudi.

MozzartBet vrste igara

Kredibilitet Mozzart sportske kladionice

10 / 10

Mozzart kladionice su osnovane 2001 godine i svakako su jedna od najpoznatijih kladionica u zemlji. Slobodno možemo reći da je kladionica Mozzart prava korporacija koja legalno posluje i kojoj su sigurnost i pouzdanost podataka njihovih igrača najviši prioritet.

Podaci se čuvaju na serverima koji su obezbeđeni najsigurnijim sistemima, a bekapi podataka se čuvaju na više različitih lokacija. Nakon istraživanja koje smo obavili, možemo slobodno reći da nismo pronašli podatak da je iko ikada imao primedbe na Mozzart sportsku kladionicu, niti da se žalio na sigurnost i pouzdanost podataka. Sa ovog aspekta ovo je kladionica broj 1 koju bismo vam preporučili.

Opcije za plaćanje

9 / 10

Ukoliko želite da se kladite online u kladionici Mozzart potrebno je da imate registrovan nalog a proces registracije je prilično jednostavan. Druga neophodna stvar koju je potrebno da uradite jeste da uplatite novac na vaš korisnički nalog. Procedura uplate depozita jeste veoma jednostavna kao i sam proces registracije.edina mana je to što u našoj zemlji nisu zaživele ostale popularne metode za online plaćanje.

Uplate

Postoji nekoliko načina na koje možete uplatiti novac na vaš korisnički nalog. Svakako postoji opcija da to uradite na bilo kom uplatnom mestu Mozzart kladionica, ali postoji i nekoliko online načina.

Uplatu možete izvršiti putem platne kartice (Visa, Master, Maestro, Dina), zatim putem iPay-a ili opštom uplatnicom u pošti ili bilo kojoj banci. Uglavnom je minimalna vrednost uplate 200 RSD, osim ukoliko uplatu vršite pomoću platne kartice tada je minimalna uplata 500 RSD. Ni za jednu od navedenih metoda uplata ne postoje dodatni troškovi.

Isplate

Kada su u pitanju isplate osvojenog novca, postoji nekoliko načina na koji možete podići vaš novac. Jedan od načina je odlaskom do bilo kog uplatnog mesta, samo je potrebno zakazati isplatu online. U toku jednog dana na uplatnom mestu kladionice Mozzart možete podići do 50.000 RSD, dok se za veće iznose isplate zakazuju za naredni dan.

Pored ovog načina, isplatu je moguće prebaciti na vaš bankovni račun i vreme koje je potrebno za prenos novca je oko 2 radna dana.

Iznos vreme Provizija
Iznos vreme Provizija

MasterCard

VISA

DinaCard

Bankovni račun

Maestro

Vaučer

PaySpot

500 RSD–n/d Trenutno 0%
500 RSD–n/d Trenutno 0%
500 RSD–n/d Trenutno 0%
200 RSD–n/d Do 24 sata 0%
500 RSD–n/d Trenutno 0%
100 RSD–n/d Trenutno 0%
0 RSD–n/d Trenutno 0%
500 RSD –n/d Do 72 sata 0%

Korisnička podrška

8 / 10

Naš tim smatra da je korisnička podrška izuzetno bitna kod online klađenja i da na osnovu kvaliteta korisničke podrške sami možete proceniti o kakvoj kladionici je reč.

Kladionica Mozzart se može pohvaliti da ima korisničku podršku koja je iznad proseka. Postoje različiti načini na koje se možete obratiti podršci ukoliko vam je potrebna. Na samom sajtu postoji odeljak sa često postavljanim pitanjima pomoću kojih vrlo verovatno možete pronaći odgovor koji vam je potreban.

Ukoliko ipak želite da kontaktirate korisničku podršku, na raspolaganju su vam opcije putem mail-a, putem live chat-a, telefonom ili na nekoj od društvenih mreža (facebook, twitter, instagram).

Telefon

+381117858367

Email

help@mozzartbet.com

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 5 / 5 5 / 5 4 / 5
ljubaznost 4 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva 1 minuta 4 sata 5 minut

Kladionica Mozzartbet - ukratko

8.31 / 10

Sportska kladionica Mozzart Bet ima veoma efikasnu online platformu na kojoj kladioničari mogu pronaći sve što im je potrebno.

Svaki iskusan kladioničar je makar jednom posetio jednu od Mozzart kladionica i verujemo da nije mogao imati puno zamerki. Website je izuzetno pregledan, mobilna aplikacija nakon dužeg niza godina konačno funkcioniše bez većih bagova i jednostavno kladioničari sve igre i mogućnosti mogu pronaći online.

 • Ograničenja
 • Isplata moguća jedino na bankovni račun ili na uplatnom mestu
 • Nekonkurentne kvote sa marginom od 6% u proseku

Mozzart online kladionica se kao lider na polju klađenja u Srbiji trudi da igračima predstavi atraktivne bonuse. Pored sjajnih bonusa dobrodošlice za nove igrače, Mozzart vodi računa i o svojim lojalnim igračima sa poklon bonusima svakog ponedeljka.

FAQ

?

Kako da uplatim novac na Mozzart aplikaciju?

Na Mozzart bet aplikaciju novac možete uplatiti na uplatnom mestu bilo koje njihove poslovnice, putem uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci, koristeći neku od platnih kartica ili putem iPay-a i svaki od raspoloživih načina uplate je veoma jednostavan.
?

Kako da zakažem isplatu putem aplikacije?

Isplatu novca putem aplikacije zakazujete na jedan od dva raspoloživa načina. Prvi način je da zakažete isplatu na uplatnom mestu koje vama odgovara. Drugi način zakazivanja isplate je da vam mozzart kladionica uplati novac na vaš tekući račun.
?

Kako da ostvarim pravo na bonus dobrodošlice u kladionici Mozzart?

Bonus dobrodošlice u mozzart kladionici možete ostvariti tako što ćete registrovati nalog na njihovom sajtu. Nakon toga potrebno je da uplatite depozit na vaš nalog i odigrate tikete u vrednosti od 4x većeg iznosa od vrednosti depozita. Na ovaj način ostvarili ste pravo na bonus u iznosu od vaše prve uplate.
?

Kako da kontaktiram korisničku podršku?

Korisničku podršku možete kontaktirati putem mail-a, putem live chat-a ili direktno pozivanjem telefonskog broja. Ukoliko ste fan društvenih mreža, mozzart kladionica ima veoma aktivne profile na facebook-u, instagramu i twitteru i korisnička podrška na društvenim mrežama vam je na raspolaganju.
?

Koje je radno vreme Mozzart kladionica?

Radno vreme mozzarta je od 09:00 do 23:00, dok vam je online aplikacija dostupna 24 sata dnevno sedam dana u nedelji. Takođe uplate putem online načina plaćanja možete izvršiti u bilo koje doba dana.

Opšte informacije

Naslov Mozzartbet
Zvanični sajt www.mozzartbet.com
Godina osnivanja 2001
Telefon +381117858367
Email help@mozzartbet.com
Plaćanja MasterCard, VISA, DinaCard, Bankovni račun, Platna kartica, Paysafecard, iPay
Vrste opklada Golf, Snooker, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca GCA
AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Mozzartbet klađenje recenzije od bolje

učitavanje...