Sajtovi za klađenje na UFC

Autor: Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Ja sam prevodioc sa engleskog na srpski i obrnuto.

Ažuriranje: 14.12.2021

Iako se ne smatra velikim svetskim sportom, klađenje na UFC je veoma popularno među igračima u Srbiji. U ovom članku predstavićemo vam najosnovnije stvari koje je potrebno znati pre nego što počnete da se kladite na UFC borbe.

Krenimo redom. Na osnovu vaših komentara shvatili smo da veliki broj igrača u Srbiji ne zna koja je razlika između UFC i MMA. Da biste razumeli sve detalje koje ćemo izneti u ovom članku, potrebno je da razumete da je UFC najveća MMA organizacija koja postoji. Poređenja radi, to vam je kao Premijer liga u fudbalu, ili NBA u košarci. Dakle UFC je organizacija unutar koje se odvijaju MMA borbe.

Veoma je lako naučiti kako se kladiti na UFC borbe i različiti specijali nude poseban užitak. Iskusni igrači koriste poznavanje boraca kako bi ostvarili prednost u odnosu na kladionice. Ukoliko nemate iskustva u klađenju na UFC, na pravom ste mestu.

Pouzdani sajtovi
Stručno pregledano
Sigurne
Brze isplate

Lista Online Kladionica za kladjenje na UFC

Pronađeno: 4 Kladionice

Bet365

8.1/10

1 komentara
 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Odličan pregled klađenja uživo
 • Raznovrsnost igara za klađenje
 • Konkurentne kvote
 • Nema aplikacija na sajtu
 • Skrill
 • MasterCard
 • VISA
 • Bankovni racun
 • Paysafecard
 • AstroPay

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

Detaljan vodič za klađenje na UFC borbe

Sve što treba da znate o klađenju na UFC

Ukoliko želite da naučite kako da se kladite na UFC borbe sa uspehom nalazite se na pravom mestu. Naši eksperti su se potrudili da sastave detaljan vodič sa najčešćim pitanjima

Uspešno klađenje na UFC borce nije ni malo jednostavan zadatak. Kako biste bili uspešni potrebno je da dobro izanalizirate sve aspekte koji mogu uticati na ishod borbe. Počev od same lokacije, od oktagona, od veština koje borac poseduje, njegovog stila, načina na koji radi u oktagonu, fizičke spremnosti, pa do, ukoliko je moguće, najličnijih detalja koji vam mogu pomoći da donesete pravu odluku.

Međutim, pored svih ovih analiza koje je potrebno da obavite, neizostavni deo je svakako odabir kladionice. Ukoliko ste izdvojili vreme da pronađete favorita na kojeg ćete se kladiti, nemojte dozvoliti da pogrešite prilikom odabira odgovarajuće kladionice. Pogledajte šta naš tim ima da kaže na tu temu.

Istorija sportskog klađenja na UFC

istorija ufc

S obzirom da je MMA relativno nov sport, UFC je jedna od najjačih organizacija koje okupljaju MMA borce i organizuju borbe. Prva borba organizovana unutar ovog takmičenja organizovana je davne 1993. godine u Denveru, SAD. Međutim, prva ekspanzija ove organizacije počinje 2001 godine, kada na rukovodeću poziciju dolazi Dejna Vajt/Dana White. Velike zasluge za ekspanziju ove organizacije duguju se ovom čoveku koji je rukovodio organizacijom na pravi način i doveo je dotle da u 2020. godini bude organizovano više od 500 događaja u okviru UFC-a.

S obzirom na to da su u Srbiji prve kladionice otvarane tek krajem 90-ih godina prošlog veka, ne možemo ni pričati kako je stvarno izgledalo kladiti se na ove borbe 1993. godine kada su počeli da se organizuju i prvi događaji. Na početku se moglo kladiti samo na pobednika borbe, što je u odnosu na neke druge sportove izuzetno povoljno jer ne postoji nerešen rezultat.

 1. Prva UFC borba organizovana je 12.11.1993. u Denveru
 2. Prva kladionica u Srbiji otvorena je 26. februara 1993. godine u Beogradu
 3. UFC dostiže ogromnu popularnost 2008. godine (500% više igrača odigralo je neki UFC par na tiketu u odnosu na 2007. godinu)
 4. Prosečan iznos opklade po tiketu na kojem se nalazi neki UFC borac iznosi 200 RSD

Kasnijih godina, mnoge kladionice uvode razne tipove klađenja na UFC borbe, tako da je moguće kladiti se na broj rundi, na način završetka meča, i slično. Kako MMA (Mešovite borilačke veštine) okupljaju borce iz 9 različitih stilova borenja, moguće je pretpostaviti kako će se odvijati sama borba i ko je u prednosti.

Često postavljana pitanja

? Da li se mogu kladiti na UFC borbe online?

Apsolutno. UFC borbe su dostupne za klađenje u skoro svim kladionicama u Srbiji.

? Gde da se kladim na UFC mečeve?

Na UFC mečeve možete se kladiti u skoro svakoj online kladionici koja ima licencu za rad u Srbiji i kvote na UFC borbe se uopšte ne razlikuju u odnosu na najprestižnije svetske online kladionice.

? Koja kladionica ima najbolje kvote za klađenje na UFC?

Veliki je broj ufc kladionica koje daju veoma dobre kvote na UFC borbe, međutim, najbolje je ipak proveriti pojedinačnu borbu i kvote na vašeg borca u nekoliko kladionica, jer je moguće da kvote za jednu borbu budu veće u nekoj kladionici, ali ne mora da znači da će kvote i na ostale borbe biti veće baš u toj kladionici.

? Da li je klađenje na UFC dozvoljeno u Srbiji?

Naravno. Klađenje na UFC u online kladionicama u Srbiji je potpuno legalno i bez ikakvih problema možete se kladiti na bilo koju UFC borbu koju kladionica ima u ponudi.

? Da li kladionice daju bonuse dobrodošlice za klađenje na UFC?

Bonusi dobrodošlice važe za UFC borbe identično kao što važe i za sve ostale sportove. Međutim, ipak je najbolje da prvo proverite uslove koji važe za svaki bonus pojedinačno.

Klađenje na UFC borca koristeći bonus dobrodošlice

 1. Odaberite idealnu kladionicu za vas

  Prvo što je potrebno uraditi jeste odabrati kladionicu koja će vam obezbediti najbolji bonus dobrodošlice a da bonus možete da iskoristite da se kladite na UFC borbu. Slobodno se oslonite na listu kladionica koju je formirao naš tim eksperata, pročitajte naše recenzije i odaberite pravu kladionicu za vas.

 2. Registrujte nalog

  Kada ste odabrali kladionicu, potrebno je da otvorite nalog u toj kladionici. Popunite obrazac za registraciju, verifikujte mejl adresu i vaš korisnički nalog je spreman za upotrebu.

 3. Izvršite uplatu novca na vaš nalog

  Nakon što ste obavili jednostavan proces registracije naloga, potrebno je da deponujete sredstva na vaš račun i steknete uslov za bonus dobrodošlice. Posetite opciju plaćanja i uplatite novac na vaš nalog koristeći metodu plaćanja koja vam najviše odgovara.

 4. Preuzmite bonus dobrodošlice

  Nakon što ste izvršili uplatu depozita, u skladu sa uslovima koji se odnose na svaki bonus, kladionica vam obezbeđuje bonus dobrodošlice koji vam je na raspolaganju za klađenje.

 5. Kladite se na omiljenog UFC borca

  Iskoristite bonus dobrodošlice i opkladite se na borca po vašem izboru. I naravno, uživajte u čarima ovog sporta.

Saveti i strategije za klađenje na UFC

Bez obzira kolike su šanse nekog borca po kladionicama, najbolji savet koji vam mi možemo dati jeste da se kladite na borce koje poznajete. S obzirom na to da UFC takmičenje ima 12 kategorija veoma je bitno da znate kako se koji borac nosi sa suparnicima iz svoje težinske kategorije. Ukoliko poznajete navike oba borca, možete pretpostaviti kako će se odvijati borba i na taj način se odlučiti da li ćete se opkladiti na pobednika borbe, na broj rundi, ili na tip završetka meča.

Najbolje je da se ne kladite na apsolutno svaku borbu. Ukoliko vam se neka borba ne učini dovoljno primamljivom, ili niste sigurni koji od boraca bi mogao da pobedi, preskočite ovu borbu. Ne kladite se na borca za kojeg ne verujete da može da pobedi. Naravno da nikome ne predstavlja zadovoljstvo da gleda borbu bez opklade, ali ovo je izuzetno važno da razumete. Vašu strast ka klađenju morate držati pod kontrolom, kako se zabava ne bi pretvorila u kockanje, a cilj je prvenstveno da se zabavite uz mogućnosti zarade i uz sračunati rizik.

Mnogi kladioničari ne vode računa o lokaciji održavanja meča, računajući da je svaki oktagon isti. Međutim, kada je reč o lokaciji treba da vodite računa i o putu do tog oktagona. Jedna od najbitnijih stvari je svakako nadmorska visina na kojoj se nalazi mesto održavanja UFC događaja. Od nadmorske visine direktno može da zavisi fizička spremnost vašeg borca.

Proučite svakog borca na kojeg želite da se opkladite. Što bolje poznajete borce i njihove protivnike, bolju ćete odluku o opkladi doneti. Informacije koje treba istražiti:
Pogledajte istoriju i pregled učinka vašeg borca u prethodnim borbama.

Obavezno se informišite o povredama i fizičkoj spremi vašeg borca.

Proverite ko je trenirao borca na kojeg želite da se kladite.

 1. 1

  Bonus 500 RSD bez uslova za depozit

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Top 5 UFC kladionica po brzini isplate

Prilikom odabira kladionice koju ćete koristiti da se kladite na UFC borbe, svakako jedna od bitnijih stvari jeste brzina obrade vaših transakcija. Ukoliko dođe do toga da vaš omiljeni UFC borac pobedi i donese vam sjajan dobitak, poželjno je da ne čekate dugo, da bi sa tim novcem mogli i da raspolažete. Sve kladionice koje su u vlasništvu kompanija iz Srbije nemaju problema sa isplatom dobitaka, jer da bi uopšte radile moraju u svakom trenutku da imaju dovoljno novca za isplatu svih dobitaka. Svaka od ovih kladionica morala je da ostavi depozit u iznosu od 400.000 EUR regulatornom telu države Srbije kako bi osigurala isplatu dobitaka.

Koliko će se neka od transakcija brzo obraditi prvenstveno zavisi od odabranog metoda za plaćanje. Najbrže se realizuju transakcije preko elektronskih novčanika, a to je na našem tržištu najčešće Skrill. Najsporiji su metodi koji uključuju banke, tako da isplatu novčanog dobitka na bankovni račun možete čekati i do 7 radnih dana.

Najbolje kladionice za klađenje na UFC borce:

 • 22Bet – Veliki broj pouzdanih metoda uplata i isplata
 • MaxBet – Izuzetno brza obrada novčanih transakcija na bankovne račune
 • Meridianbet – Fantastični bonusi pre bilo kakvih uplata na nalog
 • Soccer – Izuzetno visoke kvote na UFC borbe bez limita na uplate
 • CampoBet – Bonus dobrodošlice koji ne zavisi od metoda uplate

Veliki broj pouzdanih metoda uplata i isplata

Od stranih online ufc kladionica koje našim igračima dozvoljavaju da se klade kod njih a u ponudi imaju sjajne kvote na UFC borbe, tu je svakako 22Bet. Trenutno ova kladionica ima izvrsnu ponudu skoro svih kategorija UFC takmičenja i kvote na borce su malo bolje u odnosu na konkurenciju. Svakako, ne možemo da ne spomenemo odličnu ponudu bonusa koju je 22Bet kladionica pripremila za svoje igrače.

Preporučeni načini uplate i isplate za klađenje na UFC

Ukoliko želite da se kladite na UFC u kladionicama u Srbiji novac na vaš nalog možete uplatiti na više različitih načina. Najpovoljniji način za uplaćivanje novca na vaš online korisnički nalog je svakako lično u samoj kladionici. Međutim, ovo nije najjednostavniji način uplate. Ukoliko posedujete debitnu ili kreditnu karticu bilo koje banke, taj način vam je mnogo jednostavniji, jer skoro sve domaće kladionice prihvataju ove metode uplata.

Danas sve kladionice imaju manje ili više identične metode plaćanja. Ukoliko se odlučite da za online klađenje na UFC koristite strane kladionice, najpovoljniji načini uplata i isplata su e-novčanici. Naravno, uvek postoji mogućnost plaćanja karticama što je jedan od najbezbednijih načina uplate novca na vaš korisnički nalog.

  Platne kartice iPay Skrill PayPal Bankovni račun
22Bet 110 – 1.000.000 RSD
Odmah
110 – 1.000.000 RSD
Odmah
110 – 1.000.000 RSD
Odmah
110 – 1.000.000 RSD
Odmah
250 – 1.000.000 RSD
Odmah
MeridianBet 300 – 1.000.000 RSD
Odmah
300 – 1.000.000 RSD
Odmah
300 – 1.000.000 RSD
Odmah
300 – 1.000.000 RSD
1-2 dana
CampoBet 1.000 – 600.000 RSD
Odmah
1.000 – 600.000 RSD
Odmah
1.000 – 600.000 RSD
Odmah
 • MasterCard je platna kartica kojom možete uplatiti depozit na Vaš nalog uz velike bezbednosne mere

  Više
 • DinaCard je domaća platna kartica izdata od strane Narodne banke Srbije. Uplate su jednostavne i brze

  Više
 • Skrill – Mnoge online kladionice nude uplate i isplate preko ovog elektronskog novčanika

  Više

2 ocene, prosečne 5 od 5

Najbolje besplatne opklade & ponude u tvojoj državi tvoja zemlja

AUTOR RECENZIJE

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Ja sam prevodioc sa engleskog na srpski i obrnuto.

Prijavite se

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke