Klađenje na Trke Konja u Serbiji

Ažuriranje:

Klađenje na trke konja u Srbiji je sve popularnije prethodnih godina. Iako konjički sportovi nikada nisu bili nacionalno ispraćeni, iskusni kladioničari su videli svoju šansu da profitiraju na ovom sportu.

Srbija je sada jedna od zemalja sa sve većim brojem klađenja na trke konja i može se meriti sa svim zemljama u tom smislu, izuzev, naravno, Velike Britanije i drugih velikih zemalja gde se tradicionalno održavaju najveća takmičenja.Upravo iz tog razloga danas možemo videti veliki broj ponuda na klađenje na trke konja u kladionicama u Srbiji.

Lista najboljih kladionica za klađenje na trke konja

Pronađeno: 7 Kladionice

 1. 1

  Mozzartbet

  Ocena: 8.5/10

  • Veliki izbor prenosa utakmica
  • Izuzetna korisnička podrška
  • Renomirana i respektabilna kladionica
  • Raznovrsna ponuda tipova
 2. 2

  Maxbet

  Ocena: 8.3/10

  • Tri različita paketa dobrodošlice
  • Funkcionalne I brze mobilne aplikacije
  • Registracija naloga laka I jednostavna
  • Izuzetna korisnička podrška
 3. 3

  Primobet

  Ocena: 8.3/10

  • Novi brend na tržištu
  • Bonus dobrodošlice do 35.000 dinara
  • Dostupna je i engleska verzija
  • Brza registracija naloga
  • Konkurentne kvote na tržištu
  • Dostupne aplikacije i za Android i za iOS
 4. 4

  Superbet

  Ocena: 8.3/10

  • Svetski poznat brend kladionica
  • Bonus dobrodošlice za nove igrače
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Mobilne aplikacije i za iOS i za Android telefone
 5. 5

  Bet365

  Ocena: 7.9/10

  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Odličan pregled klađenja uživo
  • Raznovrsnost igara za klađenje
  • Konkurentne kvote
 6. 6

  William Hill

  Ocena: 7.4/10

  • Velika ponuda igara za klađenje
  • Bezbedni i sigurni depoziti
  • Poseduje važeće licence za rad
  • Klađenje uživo
 7. 7

  Rabona

  Ocena: 6.9/10

  • Veliki broj specijala za fudbal
  • Odličan bonus dobrodošlice
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Live chat dostupan 24/7

Trke konja online kladjenje  - Vodič

Ažuriranje:

kladjenje na trke konja

Uz pomoć naših eksperata za trke konja u nastavku teksta detaljnije ćemo pisati o ovoj poznatoj temi među kladionicama. Upoznaćemo se sa osnovama ovog sporta i pokušaćemo da vam dočaramo na najbolji način ukoliko se do sada niste sretali sa njim.

Takođe, pripremili smo par lista na kojima možete saznati kako se kladiti na trke konja, kao i koje su najbolje sportske kladionice za to. Pored toga, u nastavku teksta možete pronaći i druge zanimljive priče na ovu temu koje će vam dočarati ovaj sport još više. Uživajte!

Istorija kladjenja na konjske trke

trke konja istorija kladenja

Trke konja su drevni sport. Postoje dokazi da su se održavale čak i među nomadskim plemenima u centralnoj Aziji, preko antičkog doba pa sve do danas. Klađenje na trke konja je pratilo ovaj sport od početka, ali začetak u modernoj formi se desio u Engleskoj u 17. veku, za vreme kralja Džejmsa. Englezi tog doba su mogli da se organizovano klade na konja koji će pobediti u određenoj trci.

Od tada ste kontinuirano mogli da se kladite na konjske utrke u Engleskoj, a u moderno doba ovaj sport je postao globalni fenomen i sada je dostupan gotovo bilo gde u svetu. Nakon velike popularnosti konjičkih trka u Velikoj Britaniji, ovaj sport se jako brzo proširio i na ostatak Evrope. Veliki niz godina je bilo potrebno proći kako bi konjičke trke pronašle svoj pravi put među publikom. On danas predstavlja sport sa velikim brojem gledalaca, a posebno je poznat među igračima koji preferiraju sportske kladionice u Srbiji.

Zanimljive činjenice:

 1. Ovaj sport je poznat i pod nazivom “Sport Kraljeva”
 2. Trke konja su drugi najpopularniji sport u Velikoj Britaniji
 3. Kraljica Engleske poseduje nekoliko trkačkih konja
 4. Klađenje na konje datira od 17. Veka

Ono što je interesantno u vezi klađenja na trke konja je činjenica da pravila i tipovi klađenja variraju od zemlje do zemlje. Recimo, u Severnoj Americi možete da se kladite na pobednika trke, ali ne i na pozicije, dok u Evropi i Aziji možete da se kladite na grupni plasman u zavisnosti od broja konja koji učestvuju u trci.

Na primer, ako trka ima sedam ili manje konja, dva prvoplasirana konja donose dobitak u igri plasmana, a ako ima 8 ili više konja, onda tri prvoplasirana konja donose dobitak u ovoj igri.

Istorija kladjenja na konjske trke
🏛️ Prvo pojavljivanje Oko 1700. godine
🏢 Nadgledanje organizacija The International Federation for Equestrian Sports
📶 Pokrivenost kladionica Visoka
Popularno u Širom sveta
🌎 Svetsko prvenstvo Dubai World Cup
🏅 Olimpijska disciplina Da

Kako se kladiti na trke konja online?

Klađenje na trke konja nije jednostavno kao klađenje na fudbal ili na druge sportove koji su nam jako poznati. Ukoliko do sada niste imali iskustva sa klađenjem na konjičkim trkama, u našem kratkom vodiču ćete dobiti sva potrebna uputstva.

 1. Odabir online kladionice iz naše liste

  Najvažniji deo je odabir prave sportske kladionice, koja će odgovarati svim vašim potrebama. Pogledajte našu listu sajtova i izaberite vašeg favorita.
 2. Registrujte se na odabranoj kladionici

  Nakon što ste odabrali adekvatnu online kladionicu potrebno je posetiti njihov online sajt i napraviti nalog kako biste se kladili. Registracija je jednostavna i možete je završiti nakon popunjavanja kratke kontakt forme.
 3. Uplata depozita

  Nakon registracije naloga, da biste se kladili potrebno je da uplatite prvi depozit. Posetite stranicu sa metodama uplate i odaberite odgovarajući način za uplatu depozita.
 4. Kladite se na omiljeni tip

  Kada imate novac na vašem računo možete uživati u kladjenju. Sledi definitivno najzabavniji deo, a to je samo klađenje na kladionici. Odaberite trku na koju želite da se kladite i kladite se na vašeg favorita.
 5. Nakon završetka trke uživajte u dobitku

  Nakon što se trka završi, vaš dobitak će automatski biti dodat na vaš nalog u online kladionici. Možete raspolagati odmah sa novcem, tako što ćete se kladiti na drugu trku ili isplatiti novac.

Najbolje mobilne aplikacije za  klađenje na trke konja

Online klađenje u globalu ima sve više pristalica, zbog očitih benefita. Imate dostupno mnogo više alata i statistika i sigurno povećavate svoje šanse za dobitak. Naravno, ovo ide ruku pod ruku sa mobilnim klađenjem.Prilikom odabira kladionice jako je bitno da li se nudi klađenje uživo članovima na mobilnom uređaju.Pogotovo je to bitno za trke konja, jer traju jako kratko i potrebno je brzo postaviti vaše opklade.

Pogledajte naš top izbor mobilnih aplikacija na kojima će svi ljubitelji konjičkih trka uživati.

 1. #1 Aplikacija za klađenje na trke konja - Meridian

  Meridian mobilna aplikacija ispunjava apsolutno sve uslove online klađenja. Meniji će vam omogućiti da jako brzo pronalazite trku koju tražite. Sa ovom aplikacijom će uživati svi igrači, čak i oni sa manjim dimenzijama telefona, a dostupno je i uživo kladjenje.

  Meridian mobilna aplikacija
 2. #2 Aplikacija za klađenje na trke konja - Mozzartbet

  Mozzartbet je svim svojim korisnicima obezbedio sjajnu mobilnu aplikaciju. Ona je pre svega laka za korišćenje, stoga ćete jako brzo pronaći ono što tražite. Bitno je takođe napomenuti da je ona dostupna za sve tipove uređaja, kako za Android tako i za iOS uredjaje.

  Mozzartbet mobilna aplikacija

Saveti i strategije za klađenje na trke konja

saveti i strategije za trke konja kladenje

Pripremljena strategija je od velikog značaja kod online klađenja. Lepo je imati neki plan koga ćete se držati i na taj način izbeći potencijalne gubitke. U ovoj sekciji ćemo vam dati par korisnih saveta naših stručnjaka iz područja online sportskog klađenja. Na internetu možete naći još dosta strategija i saveta, ili možda već iz sopstvenog iskustva znate za neku. Svakako, bitno je držati se nekog plana koji ste unapred smislili.

 1. Istražite konje koji se trkaju

  Kada govorimo o konjičkim trkama, analiza pre same trke je verovatno i najvažniji deo klađenja. Uvek treba obratiti pažnju na formu samog konja, kao i uslove staze i druge faktore koji mogu uticati na trku. Izdvojeno vreme za malo istraživanje će vam se uvek usplatiti.
 2. Nemojte se fokusirati isključivo na vašeg favorita

  Fokusiranje samo na favorita u klađenju na trke konja može biti ograničavajuće i ne pruža nužno najbolje šanse za dobitak. Razmotrite i druge konje s većim kvotama koji imaju potencijal za dobar rezultat.
 3. Velike trke su profitabilnije

  Veće trke često imaju veće nagradne fondove, što privlači bolje konje i trkače. Konkurencija je jača, ali istovremeno se mogu pojaviti veće kvote za konje koji se ne smatraju favoritima. Veće trke privlače više pažnje medija i kladioničara, što znači da su dostupne detaljnije informacije i analize.
 4. Pratite istoriju prethodnih trka

  Pratiti istoriju prethodnih trka omogućava vam bolje razumevanje performansi konja i trkača te može poslužiti kao važan faktor pri donošenju odluke o klađenju. Analiza rezultata iz prošlosti može otkriti obrasce, tendencije i preferirane uslove određenih konja
 5. Holandski sistem kladjenja

  Holandski sistem kladjenja na trke konja je strategija koja uključuje postavljanje progresivnih oklada na više konja, s ciljem da se ostvari dobitak čak i ako samo jedan od konja pobedi.
 6. Pratite proverene tipstere

  Kako biste povećali svoje šanse za dobitak neophodno je da pratite proverene tipstere od kojih možete izvući veoma korisne informacije. Sve informacije koje prikupite iz proverenih izvora poslužiće vam da postavite najbolje moguće opklade.

Najpopularniji načini za klađenje na trke konja

Jedan od razloga zašto je kladjenje na  trke konja toliko popularno jeste jednostavnost klađenja. Pored toga su trke uvek brze i dinamične, stoga vam nikad neće dosaditi. U ovoj sekciji ćemo se upoznati sa nekim najpopularnijim tržištima za klađene na ovaj sport.

Trke konja klađenje uživo

Trke konja klađenje uživo

Trke konja su specifične kada govorimo o uživo klađenju. Jako mali broj online sportskih kladionica zapravo nudi mogućnost uživo klađenja na konjičke trke. Glavni razlog je to što su konjičke trke jako kratke, stoga je jako teško kladiti se u tako malom vremenskom intervalu. Međutim, postoje neke retke kladionice koje nude ovu opciju.

Naša preporuka top 2 sajta za klađenje na trke konja

U listi ispod možete pronaći 2 najbolje sportske kladionice za kladjenje na trke konja u Srbiji. Kladionice su ocenjivane pre svega po ponudi konjičkih trka, kao i naravno ostalih promocija, bonusa i mogućnosti. Svaki od ovih sajtova ima svoje prednosti u odnosu na druge, ali činjenica je da sve kladionice pružaju vrhunsko iskustvo online sportskog klađenja. Naravno, očekuje vas i sjajan bonus kladionica ukoliko se odlučite da otvorite nalog.

 1. Sajt #1 za konjičke trke - Meridianbet

  Meridianbet je online sportska kladionica koja je gotovo među najboljim u Srbiji. Korisnici Meridianbeta imaju na raspolaganju mogućnost klađenja na raznim sportovima, među kojima su naravno i konjičke trke. Takođe, igrači ove kladionice uz pomoć mobilne aplikacije mogu svoju strast prema klađenju poneti gde god požele.

  Sajt za konjičke trke - Meridianbet
 2. Sajt #2 za konjičke trke - Mozzartbet

  Mozzartbet je još jedna jako poznata kladionica u Srbiji. Veliki broj aktivnih igrača su ostali verni ovom sajtu upravo zbog sjajnih mogućnosti sportskog klađenja. Pored toga, Mozzartbet je pripremio velike bonuse za sve nove igrače, kao i one već aktivne.

  Sajt za konjičke trke - Mozzartbet

Popularni turniri konjičkih trka za klađenje

Širom sveta se održavaju različiti turniri konjičkih trka. Oni obično traju nekoliko dana i organizuju veliki broj trka, pružajući savršenu priliku za igrače na sportskim kladionicama.

Top 2 najpopularnije kladionice za konjičke trke

Kako bi se probile na tako konkurentnom tržištu, sportske kladionice obično imaju najbolje ponude klađenja kao i bonuse. Upravo zbog toga treba iskusiti svoju sreću na njima i iskoristiti njihove potencijale. Ukoliko ste ljubitelj kladjenja na konje, ne treba da propustite da otvorite nalog u najpoznatijim kladionicama za kladjenje na konje.

 1. #1 Najpoznatija kladionica za konjičke trke u Srbiji - MaxBet

  Ukoliko tražite online sportsku kladionicu na kojoj možete pronaći bukvalno šta god poželite, onda je MaxBet pravi izbor za igrače u Srbiji. Sa sjajnim dizajnom i prijatnom atmosferom ovde ćete se osećati dobrodošlo. Napravite nalog na MaxBetu i uverite se u sve mogućnosti koje ova kladionica nudi. Proverite Maxbet kvote danas i uverite se zašto je ova kladionica najbolja u Srbiji.

  Najpoznatija kladionica - MaxBet
 2. #2 Najpoznatija strana kladionica za konjičke trke - Bet365

  Bet365 je za kratko vreme prikupio veliki broj aktivnih igrača i postao jedna od najpopularnijih svetskih kladionica za kladjenje na trke konja. Pored odličnog bonusa dobrodošlice kog ne treba propustiti, ovde ćete uživati u vrhunskoj ponudi različitih sportova na koje se možete kladiti.

  Najpoznatija kladionica - Bet365

Uvek proverite ostale sportske kladionice za najbolje kvote

Kako biste bili sigurni da je vaš potencijalni dobitak najveći, isplati se izdvojiti malo vremena i posetiti vodeće kladionice. Sa velikim brojem online sajtova za trke konja klađenje poput košarka klađenje na raspolaganju imate i razne ponude.

Kladioničarske margine za top trke konja

Kladioničarske margine za top trke konja
Kladionice The Grand National Cheltenham – the Gold Cup The Champion Hurdle The Kentucky Derby
7.1% 5.2% 4.1% 6.11%
6.1% 5.35% 6.9% 6.08%
6.3% 4.32% 5.82% 4.98%
5.72% 6.82% 5.462% 5.13%

FAQ

?

Koje vrste oklada su dostupne za trke konja?

U online klađenju na trke konja možete birati između različitih vrsta opklada, kao što su opklade na pobednika, plasman, kvote za plasman, kombinovane tipove, plasman i još mnogo drugih opklada.
?

Kako odabrati konje na koje se kladiti?

Odabir konja za klađenje može se temeljiti na različitim faktorima kao što su forma konja, statistika, istorija trka, uslovi staze, jahači i treneri, i kvote.
?

Koje su najbolje kladionice za kladjenje na trke konja?

U našoj analizi iznad možete videti listu najboljih sportskih kladionica u Srbiji na kojima se možete kladiti na trke konja.
?

Kako se odredjuju kvote za konje?

Kvote za konje u klađenju se određuju na temelju verovatnoće pobede svakog konja. Konji s manjim šansama imaju veće kvote, dok favoriti imaju manje kvote. Kladionice koriste informacije o konjima, istoriju  trka i potražnju za klađenjem kako bi odredile kvote.
?

Koje su najbolje strategije klađenja na trke konja?

Postoji mnogo strategija klađenja na trke konja, uključujući klađenje na favorita, klađenje na visoke kvote, kombinovanje konja u tiketima, praćenje statistike i informacije o konjima, i mnoge druge.

6 ocene, prosečne 5 od 5

AUTOR RECENZIJE

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Strategijski analitičar kladjenja: Specijalizovan za dugoročnu profitabilnost i održive strategije klađenja.