Klađenje na Trke konja

Ažuriranje:

Klađenje na trke konja u Srbiji je sve popularnije prethodnih godina. Iako konjički sportovi nikada nisu bili nacionalno ispraćeni, iskusni kladioničari su videli svoju šansu da profitiraju na ovom sportu.

Srbija je sada jedna od zemalja sa sve većim brojem klađenja na trke konja i može se meriti sa svim zemljama u tom smislu, izuzev, naravno, Velike Britanije i drugih velikih zemalja gde se tradicionalno održavaju najveća takmičenja.Upravo iz tog razloga danas možemo videti veliki broj ponuda na klađenje na trke konja kladionice u Srbiji.

Najbolje Kladionice za klađenje na trke konja

Pronađeno: 7 Kladionice

Mesto Kladionica Bonus Uzmi
1 Mozzartbet

HET-TRIK BONUSA DO 45.000 RSD!

2 Meridianbet

Bonus 2000 RSD bez uslova za depozit

3 Maxbet

100% bonusa na prvi depozit do 50.000

4 Bet365

BONUS 100% do 25€

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

5 Circus

Osvoji 10 FREEBET-a od po 500 RSD

6 William Hill

Bonus maksimalno do €122

7 Rabona

Bonus od 100% na prvu uplatu!

Trke konja kladionice - Vodič

Ažuriranje:

kladjenje na trke konja

Uz pomoć naših eksperata za trke konja klađenje ćemo u nastavku teksta detaljnije pisati o ovoj poznatoj temi među kladionicama. Upoznaćemo se sa osnovama ovog sporta i pokušaćemo da vam dočaramo na najbolji način ukoliko se do sada niste sretali sa njim. Takođe, pripremili smo par lista na kojima možete saznati kako se kladiti na trke konja, kao i koje su najbolje sportske kladionice za to. Pored toga, u nastavku teksta možete pronaći i druge zanimljive priče na ovu temu koje će vam dočarati ovaj sport još više. Uživajte!

ISTORIJA KLAĐENJA NA KONJSKE TRKE

trke konja istorija kladenja

Trke konja su drevni sport. Postoje dokazi da su se održavale čak i među nomadskim plemenima u centralnoj Aziji, preko antičkog doba pa sve do danas.

Klađenje na trke konja je sigurno pratilo ovaj spor od početka, ali začetak u modernoj formi se desio u Engleskoj u 17. veku, za vreme kralja Džejmsa. Englezi tog doba su mogli da se organizovano klade na konja koji će pobediti u određenoj trci.

Od tada ste kontinuirano mogli da se kladite na konjske utrke u Engleskoj, a u moderno doba ovaj sport je postao globalni fenomen i sada je dostupan gotovo bilo gde u svetu.

Nakon velike popularnosti konjičkih trka u Velikoj Britaniji, ovaj sport se jako brzo proširio i na ostatak Evrope. Veliki niz godina je bilo potrebno proći kako bi konjičke trke pronašle svoj pravi put među publikom. On danas predstavlja sport sa velikim brojem gledalaca, a posebno je poznat među sportskim kladionicama.

 1. Ovaj sport je poznat i pod nazivom “Sport Kraljeva”
 2. Trenutno su konjičke trke bilion dolara vredna industrija
 3. Trke konja su drugi najpopularniji sport u Velikoj Britaniji
 4. Kraljica Engleske poseduje nekoliko trkačkih konja
 5. Klađenje na konje datira od 17. veka

Ono što je interesantno u vezi klađenja na trke konja je činjenica da pravila i tipovi klađenja variraju od zemlje do zemlje. Recimo, u Severnoj Americi možete da se kladite na pobednika trke, ali ne i na pozicije, dok u Evropi i Aziji možete da se kladite na grupni plasman u zavisnosti od broja konja koji učestvuju u trci.

Na primer, ako trka ima sedam ili manje konja, dva prvoplasirana konja donose dobitak u igri plasmana, a ako ima 8 ili više konja, onda tri prvoplasirana konja donose dobitak u ovoj igri.

ISTORIJA KLAĐENJA NA KONJSKE TRKE
🏛️ Prvo pojavljivanje Oko 1700. godine
🏢 Nadgledanje organizacija The International Federation for Equestrian Sports
📶 Pokrivenost kladionica Visoka
Popularno u Širom sveta
🌎 Svetsko prvenstvo Dubai World Cup
🏅 Olimpijska disciplina Da

Kako se kladiti na trke konja online?

Klađenje na trke konja nije jednostavno kao klađenje na fudbal ili na druge sportove koji su nam jako poznati.

Ukoliko do sada niste imali iskustva sa klađenjem na konjičkim trkama, u našem kratkom vodiču ćete dobiti sva potrebna uputstva.

Međutim, ovo važi samo na prvi pogled i dok ne uđete u specifičnosti i problematiku, kao i terminologiju. Ponuda je jako važna ovde i morate naći kladionicu koja nudi više različitih opcija za klađenje. Ukoliko imate samo osnovne tipove, poput pobednika i nekoliko hendikepa, tražite dalje, jer novac u ovoj vrsti klađenja leži u detaljima.

Svoje šanse povećavate ukoliko nabavite program koji prati trke i daje vam bukvalno sve statističke podatke o konjima, džokejima, trenerima, pa čak i vlasnicima konja! Ovi programi se obično plaćaju, ali je cena uglavnom niža od 1000 RSD, što znači da će vam se kupovina višestruko isplatiti.

Dodatno, možete se obavestiti i o tipovima hendikepera koji su na licu mesta, naročito za najveće britanske trke, što vam može objasniti veliko kolebanje kvota pre trke.

Imajući u vidu da srpske kladionice sigurno ne mogu reagovati tako brzo na takve stvari, možda možete i da ih pobedite i uzmete odličnu kvotu dok ona ne padne.

Kada se radi o vrsti igara koje treba igrati, najpametnije je kladiti se da će vaš konj završiti u prva tri. Ako pogodite, bićete u minimalnom plusu, ali je ovo najbolja dugoročna strategija. Ako želite malo više da rizikujete, možete se kladiti da će vaš konj završiti u prva dva.

Ostali popularni tipovi opklada su plasmani dva ili više konja, plasmani u određenom redosledu, kao i pobede na uzastopnim trkama.

 1. Odabir online sportske kladionice

  Najvažniji deo je odabir prave sportske kladionice, koja će odgovarati svim vašim potrebama. Pogledajte našu listu sajtova i izaberite vašeg favorita. Nakon toga potrebno je posetiti njihov online sajt i napraviti nalog kako biste se kladili.

 2. Uplata

  Nakon što ste kreirali nalog na vašoj online sportskoj stranici, potrebno je obezbediti sredstva na račun kladionice. Jednostavno izaberite vaš željeni način uplate i unesite koliko novca želite prebaciti. Kroz nekoliko trenutaka vaša sredstva biće dostupna i bićete spremni za klađenje.

 3. Klađenje

  Sledi definitivno najzabavniji deo, a to je samo klađenje na kladionici. Pobrinite se da aktivirate sve bonuse koji su vam dosupni. Oni će vam povećati raspoloživa sredstva kao i same dobitke. Takođe vam i preporučujemo da pre aktivacije istih, detaljno pričitate sve uslove koje se vezuju na njih.

NAJBOLJE SRPSKE KLADIONICE ZA MOBILNO KLAĐENJE NA TRKE KONJA

Online klađenje u globalu ima sve više pristalica, zbog očitih benefita – imate dostupno mnogo više alata i statistika i sigurno povećavate svoje šanse za dobitak, u poređenju sa odlaskom u kladionicu i gledanjem ponude u listi. Naravno, ovo ide ruku pod ruku sa mobilnim klađenjem, kao i kladionica uživo – pri odabiru kladionice jako je bitno da li se nudi klađenje uživo članovima na mobilnom uređaju.

Pogotovo je to bitno za trke konja, jer traju jako kratko, a takođe je pogodno i za one koji se bave trgovinom kvota neposredno pre početka trke.

Pogledajmo naša top 3 izbora mobilnih aplikacija na kojima će svi ljubitelji konjičkih trka uživati.

 1. #1 Aplikacija za klađenje na trke konja - Mozzartbet

  Mozzartbet je svim svojim korisnicima obezbedio sjajnu mobilnu aplikaciju. Ona je pre svega laka za korišćenje, stoga ćete jako brzo pronaći ono što tražite. Bitno je takođe napomenuti da je ona dostupna za sve tipove uređaja.

  Mozzartbet mobilna aplikacija
 2. #2 Aplikacija za klađenje na trke konja - Maxbet

  Još jedna mobilna aplikacija koja ispunjava apsolutno sve uslove online klađenja je Maxbet aplikacija. Meniji će vam omogućiti da jako brzo pronalazite igru koju tražite. Na njoj će uživati svi igrači, čak i oni sa manjim dimenzijama telefona.

  Maxbet mobilna aplikacija
 3. #3 Aplikacija za klađenje na trke konja - Bet365

  Bet365 je sportska kladionica sa poznatom mobilnom aplikacijom koju koriste hiljade zadovoljnih korisnika. Uz pomoć raznih menija lako ćete se kretati kroz aplikaciju i uživaćete u jednostavnom dizajnu. Kao i ostale već pomenute, i ova mobilna aplikacija je dostupna na svim tipovima uređaja.

  Bet365 mobilna aplikacija

Saveti i strategije za klađenje na trke konja

saveti i strategije za trke konja kladenje

Pripremljena strategija je od velikog značaja kod online klađenja. Lepo je imati neki plan koga ćete se držati i na taj način izbeći potencijalne gubitke. U ovoj sekciji ćemo vam dati par korisnih saveta naših stručnjaka iz područja online sportskog klađenja.

Na internetu možete naći još dosta strategija i saveta, ili možda već iz sopstvenog iskustva znate za neku. Svakako, bitno je držati se nekog plana koji ste unapred smislili.

 1. Analiza trke

  Kada govorimo o konjičkim trkama, analiza pre same trke je verovatno i najvažniji deo klađenja. Uvek treba obratiti pažnju na formu samog konja, kao i uslove staze i druge faktore koji mogu uticati na trku. Izdvojeno vreme za malo istraživanje će vam se uvek usplatiti.

 2. Specijalni programi

  Na internetu možete pronaći razne programe koji vam daju sve korisne statističke informacije o konjima, njihovim trenerima, pa čak i vlasnicima. Obično se ove aplikacije naplaćuju. Međutim cena nije visoka, stoga je vredno investirati u neku od njih.

 3. Ostale ponude

  Sa velikim brojem sportskih kladionica u Srbiji, imamo i različite kvote za istu trku. Isplati se izdvojiti malo vremena i proveriti situaciju na ostalim sajtovima, kako bi uvek bili sigurni da imate najveće moguće kvote. Upamtite da vi uvek zaslužujete samo najbolje kvote i ponude.

 4. Rezervni plan

  Rezervni plan je jako bitan kod online sportskog klađenja. Trke konja je sport koji je neretko nepredvidiv i pun neočekivanih događaja. Pre same uplate, ostavite deo novca koji će vam služiti kao novac potreban za rezervni plan. Na ovaj način ćete izbeđi velike gubitke.

 5. Racionalno klađenje

  Kod online sportskog klađenja ponekad je jako teško biti racionalan. Ali upravo ova veština će vas zaštiti od potencijalno velikih gubitaka koje svakako ne želite. Pokušajte uvek biti realni i objektivni, na taj način i određivati koliko treba novca uplatiti na određeni tiket.

Top 5 kladionica iz Srbije po brzini isplate

Sigurnost uplate i isplate kao i brzina je vrlo važna, pogotovo za sportove poput trka konja. Ako želite da se kladite na konjske utrke, imajte na umu da to zahteva veliki i konstantan obrt novca, tako da je brzina isplate jedna od najvažnijih stavki.

I za uplatu i za isplatu je bitno da je što više metoda dostupno, pogotovo ukoliko je politika kladionice takva da se i uplate i isplate procesuiraju preko jednog odabranog metoda. Naravno, kod isplata je bitna i sigurnost naloga, ali tu ne treba da brinete, jer svaka od naših preporučenih srpskih kladionica ima veliku sigurnost u tom pogledu.

Ovo su po našem mišljenju top 5 kladionica u Srbiji u ovoj kategoriji:

 • Mozzartbet
 • Maxbet
 • Meridianbet
 • Soccerbet
 • Balkanbet

Najpopularniji načini za klađenje na trke konja

Jedan od razloga zašto je trke konja igrice klađenje toliko popularno jeste jednostavnost klađenja. Pored toga su trke uvek brze i dinamične, stoga vam nikad neće dosaditi. U ovoj sekciji ćemo se upoznati sa nekim najpopularnijim tržištima za klađene na ovaj sport.

Trke konja klađenje uživo

trke konja kladenje uzivo

Trke konja su specifične kada govorimo o uživo klađenju. Jako mali broj online sportskih kladionica zapravo nudi mogućnost uživo klađenja na konjičke trke. Glavni razlog je to što su konjičke trke jako kratke, stoga je jako teško kladiti se u tako malom vremenskom intervalu. Međutim, postoje neke retke kladionice koje nude ovu opciju.

Naša TOP 7 preporuka sajtova za klađenje na trke konja

U listi ispod možete pronaći našu listu najboljih 7 sportskih kladionica trke konja u Srbiji. Kladionice su ocenjivane pre svega po ponudi konjičkih trka, kao i naravno ostalih promocija, bonusa i mogućnosti. Svaki od ovih sajtova ima svoje prednosti u odnosu na druge, ali činjenica je da sve kladionice pružaju vrhunsko iskustvo online sportskog klađenja.

 1. Sajt #1 za konjičke trke - Maxbet

  Kada govorimo o ponudi konjičkih trka Maxbet je naš prvi favorit. Ova kladionica nudi veliki broj načina klađenja kao i razne druge promocije. Ono što se nama posebno svidelo jeste sjajan bonus dobrodošlice, stoga se pobrinite da ga iskoristite.

  Maxbet promo stranica
 2. Sajt #2 za konjičke trke - Bet365

  Bet365 je renomirana i svetski poznata sportska online kladionica. Ukoliko se odlučite za ovu kladionicu, sigurno nećete pogrešiti. Ovde možete uživati u velikim kvotama, kao i odličnim ponudama bonusa.

  Bet365 promo stranica
 3. Sajt #3 za konjičke trke - Meridianbet

  Meridianbet je još jedna online sportska kladionica koja je zagotovo među najboljim u Srbiji. Korisnici Meridianbeta imaju na raspolaganju mogućnost klađenja na raznim sportovima, među kojima su naravno i konjičke trke. Takođe, igrači ove kladionice uz pomoć mobilne aplikacije mogu svoju strast prema klađenju poneti gde god požele.

  Meridianbet promo stranica
 4. Sajt #4 za konjičke trke - Mozzartbet

  Mozzartbet je još jedna jako poznata kladionica u Srbiji. Veliki broj aktivnih igrača su ostali verni ovom sajtu upravo zbog sjajnih mogućnosti sportskog klađenja. Pored toga, Mozzartbet je pripremio velike bonuse za sve nove igrače, kao i one već aktivne.

  Mozzartbet promo stranica
 5. Sajt #5 za konjičke trke - Rabona

  Sa svojim odličnim i futurističkim dizajnom, Rabona će vam pružiti sjajnu atmosferu tokom klađenja. Ovde ćete takođe pronaći stvarno odličnu ponudu konjičkih trka, kao i ostalih sportova. Naša topla preporuka je da napravite nalog na Raboni i sami se uverite u sve pogodnosti.

  Rabona promo stranica
 6. Sajt #6 za konjičke trke - William Hill

  William Hill je relativno skoro došla na tržište online sportskih kladionica u Srbiji, ali je za kratko vreme prikupila veliki broj igrača. Glavni razlog tome je odličan bonus dobrodošlice, koji igrači obožavaju. Takođe, William Hill je obezbedio kvalitetno i raznovrsno klađenje na mnogim sportovima, uključujući i konjičke trke.

  William Hill promo stranica
 7. Sajt #7 za konjičke trke - Circus

  Circus je još jedna kladionica sa nesvakidašnjim dizajnom i prijatnom atmosferom za klađenje. Ljubitelji konjičkih trka ovde mogu pronaći dosta načina za klađenje na njihov omiljeni sport, kao i odlične promocije bonusa.

  Circus promo stranica

Popularni turniri konjičkih trka za klađenje

Širom sveta se održavaju različiti turniri konjičkih trka. Oni obično traju nekoliko dana i organizuju veliki broj trka, pružajući savršenu priliko za igrače na sportskim kladionicama.

Top 2 nove kladionice za konjičke trke

Kako bi se probile na tako konkurentnom tržištu, nove sportske kladionice obično imaju najbolje ponude klađenja kao i bonuse. Upravo zbog toga treba iskusiti svoju sreću na njima i iskoristiti njihove potencijale.

 1. #1 Nova kladionica za konjičke trke - Rabona

  Ukoliko tražite online sportsku kladionicu na kojoj možete pronaći bukvalno šta god poželite, onda je Rabona pravi izbor za vas. Sa sjajnim dizajnom i prijatnom atmosferom ovde ćete se osećati dobro došlo. Napravite nalog na Raboni i uverite se u sve mogućnosti koje ona nudi.

  nova kladionica Rabona početna stranica
 2. #2 Nova kladionica za konjičke trke - Circus

  Iako nova na tržištu srpskih online sportskih kladionica, Circus je za kratko vreme prikupio veliki broj aktivnih igrača. Pored odličnog bonusa dobrodošlice kog ne treba propustiti, ovde ćete uživati u vrhunskoj ponudi različitih sportova na koje se možete kladiti.

  nova kladionica Circus početna stranica

Preporučeni načini uplate i isplate za trke konja

Kod uobičajenih metoda uplate i isplate najbitnije stavke su brzina i sigurnost. Sigurnost je očigledna, pa nećemo mnogo dužiti o tome, a što se brzine tiče, ona je najbitnija onima koji se klade uživo na trke konja. Trke traju kratko, ali je i čekanje između njih kratko. Zbog toga, brza uplata i isplata je jako važna za sve one koji žele da zarade na ovaj način.

Naši preporučeni metodi uplate i isplate su:

 • Mastercard: je verovatno najpoznatiji i definitivno jedan od najsigurnijih načina uplate i isplate. Takođe, uplata preko ove kartice je uvek besplatna i jako brza.
 • Visa: je još jedna platna kartica i vrlo je slična po svojim karakteristikama Mastercardu. Jedina razlika bi bila dostupnost u odnosu na Mastercard, ali danas ogromna većina sajtova prihvata i Visu i Mastercard.
 • Skrill: je e-wallet koji je izgradio svoju reputaciju kao metod uplate i isplate na kladioničarskim i kockarskim sajtovima. Jako je siguran i neverovatno brz.
 • Bitcoin: je najpoznatija i najpoželjnija kriptovaluta današnjice. Sve više i više kladionica prihvata kriptovalute kao način uplate i isplate, a među njima je Bitcoin svakako najzastupljeniji.

Uvek Proverite Ostale Sportske Kladionce Za Najbolje Kvote

Kako biste bili sigurni da je vaš potencijalni dobitak najveći, isplati se izdvojiti malo vremena i posetiti vodeće kladionice. Sa velikim brojem online sajtova za trke konja klađenje na raspolaganju imate i razne ponude.

FAQ

? Koje su najbolje sportske kladionice za konjičke trke?
U našoj analizi iznad možete videti listu najboljih sportskih kladionica u Srbiji na kojima se možete kladiti na trke konja.
? Da li je klađenje na trke konja bezbedno?
Jeste, većina sportskih kladionica u Srbiji su licencirane i klađenje na tim sajtovima je u potpunosti bezbedno.
? Koliko se isplati kladiti se na trke konja?
Ukoliko imate pripremljenu taktiku i držite se nekih pravila, jeste. Proverite neke savete naših stručnjaka u tekstu iznad za još bolje klađenje.
? Da li se mogu kladiti sa svog mobilnog telefona?
Da. Sve pomenute srpske kladionice imaju tu opciju.
? Kako doći do bonusa dobrodošlice?
Svaka kladionica koju smo pomenuli ima posebna pravila u vezi bonusa.
? Da li postoji korisnička podrška?
Da, u svakoj kladionici na ovoj listi korisnička podrška je dostupna preko više kanala i vrlo je uslužna.
? Da li se uplate mogu slati sa kreditne kartice?
Nažalost, većina kladionica iz Srbije još uvek ne podržava ovu opciju.
? Da li se mogu kladiti sa 17 godina?
Nažalost, samo punoletni građani Srbije se mogu kladiti.

6 ocene, prosečne 5 od 5

AUTOR RECENZIJE

Janko Glavonjić

Janko Glavonjić

Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.