Klađenje na Trke konja

Autor: Janko Glavonjić

Janko Glavonjić

Janko Glavonjić

Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.

Ažuriranje: 30.12.2021

Klađenje na trke konja u Srbiji je sve popularnije prethodnih godina. Iako konjički sportovi nikada nisu bili nacionalno ispraćeni, iskusni kladioničari su videli svoju šansu da profitiraju na ovom sportu.

Trke konja Kladionice

Srbija je sada jedna od zemalja sa sve većim brojem klađenja na trke konja i može se meriti sa svim zemljama u tom smislu, izuzev, naravno, Velike Britanije i drugih velikih zemalja gde se tradicionalno održavaju najveća takmičenja.

U ovom članku otkrićemo vam:

 • najbolje srpske sajtove za online klađenje
 • kako uplatiti i podići novac
 • najbolje opcije za mobilno klađenje
 • strategije klađenja na konjske trke
Pouzdani sajtovi
Stručno pregledano
Sigurne
Brze isplate

Najbolje Kladionice za klađenje na trke konja

Pronađeno: 4 Kladionice

Bet365

8.1/10

1 komentara
 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Odličan pregled klađenja uživo
 • Raznovrsnost igara za klađenje
 • Konkurentne kvote
 • Nema aplikacija na sajtu
 • Skrill
 • MasterCard
 • VISA
 • Bankovni racun
 • Paysafecard
 • AstroPay

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

Istorija klađenja na konjske trke

Trke konja su drevni sport. Postoje dokazi da su se održavale čak i među nomadskim plemenima u centralnoj Aziji, preko antičkog doba pa sve do danas.

Klađenje na trke konja je sigurno pratilo ovaj spor od početka, ali začetak u modernoj formi se desio u Engleskoj u 17. veku, za vreme kralja Džejmsa. Englezi tog doba su mogli da se organizovano klade na konja koji će pobediti u određenoj trci.

Od tada ste kontinuirano mogli da se kladite na konjske utrke u Engleskoj, a u moderno doba ovaj sport je postao globalni fenomen i sada je dostupan gotovo bilo gde u svetu.

 1. Trke konja su instorijski sport
 2. klađenje na konje datira od 17. veka
 3. Pravila i tipovi klađnja na trke konja se razlikuju širom sveta

Ono što je interesantno u vezi klađenja na trke konja je činjenica da pravila i tipovi klađenja variraju od zemlje do zemlje. Recimo, u Severnoj Americi možete da se kladite na pobednika trke, ali ne i na pozicije, dok u Evropi i Aziji možete da se kladite na grupni plasman u zavisnosti od broja konja koji učestvuju u trci. Na primer, ako trka ima sedam ili manje konja, dva prvoplasirana konja donose dobitak u igri plasmana, a ako ima 8 ili više konja, onda tri prvoplasirana konja donose dobitak u ovoj igri.

Često postavljana pitanja

? Da li se mogu kladiti sa svog mobilnog telefona?

Da. Sve pomenute srpske kladionice imaju tu opciju.

? Kako doći do bonusa dobrodošlice?

Svaka kladionica koju smo pomenuli ima posebna pravila u vezi bonusa.

? Da li postoji korisnička podrška?

Da, u svakoj kladionici na ovoj listi korisnička podrška je dostupna preko više kanala i vrlo je uslužna.

? Da li se uplate mogu slati sa kreditne kartice?

Nažalost, većina kladionica iz Srbije još uvek ne podržava ovu opciju.

? Da li se mogu kladiti sa 17 godina?

Nažalost, samo punoletni građani Srbije se mogu kladiti.

Najbolje srpske kladionice za mobilno klađenje na trke konja

Mobilno klađenje u poslednjih nekoliko godina preuzima primat nad tradicionalnim i klađenjem preko računara. Aplikacija za klađenje je postala prioritet prilikom odabira partnera za mobilno klađenje. Srpske kladionice takođe prate globalne trendove i čak često nude posebni mobilni bonus i promocije kako bi privukle nove igrače i privolele ih da se registruju na njihovom sajtu.

Trke konja Kladionice

Online klađenje u globalu ima sve više pristalica, zbog očitih benefita – imate dostupno mnogo više alata i statistika i sigurno povećavate svoje šanse za dobitak, u poređenju sa odlaskom u kladionicu i gledanjem ponude u listi. Naravno, ovo ide ruku pod ruku sa mobilnim klađenjem, kao i kladionica uživo – pri odabiru kladionice jako je bitno da li se nudi klađenje uživo članovima na mobilnom uređaju.

Pogotovo je to bitno za trke konja, jer traju jako kratko, a takođe je pogodno i za one koji se bave trgovinom kvota neposredno pre početka trke.

 1. 1

  HET-TRIK BONUSA DO 45.000 RSD!

 2. 2

  Bonus 500 RSD bez uslova za depozit

 3. 3
 4. 4
 5. 5

Top 5 kladionica iz Srbije po brzini isplate

Sigurnost uplate i isplate kao i brzina je vrlo važna, pogotovo za sportove poput trka konja. Ako želite da se kladite na konjske utrke, imajte na umu da to zahteva veliki i konstantan obrt novca, tako da je brzina isplate jedna od najvažnijih stavki.

I za uplatu i za isplatu je bitno da je što više metoda dostupno, pogotovo ukoliko je politika kladionice takva da se i uplate i isplate procesuiraju preko jednog odabranog metoda. Naravno, kod isplata je bitna i sigurnost naloga, ali tu ne treba da brinete, jer svaka od naših preporučenih srpskih kladionica ima veliku sigurnost u tom pogledu.

Ovo su po našem mišljenju top 5 kladionica u Srbiji u ovoj kategoriji:

MozzartBet

Mozzartbet je na vrhu naše liste i to potpuno očekivano. Ovo je najveća kladionica u Srbiji, obično oni diktiraju trendove, a najviše troše i na brendiranje - jedan od najboljih i svakako najatraktivnijih fudbalera u 21. veku, Ronaldinjo, je snimio reklamu za njih nedavno.

Kako se kladiti na Trke Konja?

Klađenje na trke konja nije jednostavno kao klađenje na fudbal ili na druge sportove koji su nam jako poznati.

Međutim, ovo važi samo na prvi pogled i dok ne uđete u specifičnosti i problematiku, kao i terminologiju. Ponuda je jako važna ovde i morate naći kladionicu koja nudi više različitih opcija za klađenje. Ukoliko imate samo osnovne tipove, poput pobednika i nekoliko hendikepa, tražite dalje, jer novac u ovoj vrsti klađenja leži u detaljima.

Svoje šanse povećavate ukoliko nabavite program koji prati trke i daje vam bukvalno sve statističke podatke o konjima, džokejima, trenerima, pa čak i vlasnicima konja! Ovi programi se obično plaćaju, ali je cena uglavnom niža od 1000 RSD, što znači da će vam se kupovina višestruko isplatiti.

Dodatno, možete se obavestiti i o tipovima hendikepera koji su na licu mesta, naročito za najveće britanske trke, što vam može objasniti veliko kolebanje kvota pre trke.

Imajući u vidu da srpske kladionice sigurno ne mogu reagovati tako brzo na takve stvari, možda možete i da ih pobedite i uzmete odličnu kvotu dok ona ne padne.

Kada se radi o vrsti igara koje treba igrati, najpametnije je kladiti se da će vaš konj završiti u prva tri. Ako pogodite, bićete u minimalnom plusu, ali je ovo najbolja dugoročna strategija. Ako želite malo više da rizikujete, možete se kladiti da će vaš konj završiti u prva dva.

Ostali popularni tipovi opklada su plasmani dva ili više konja, plasmani u određenom redosledu, kao i pobede na uzastopnim trkama.

Preporučeni načini uplate i isplate za trke konja

Kladionica koja nudi sve ili gotovo sve metode plaćanja sama po sebi ima prednost nad konkurencijom. U današnje vreme, ako imate dostupne te opcije, i spadate u najbolje kladionice uživo, bez problema ćete privući ogroman broj korisnika.

Kod uobičajenih metoda uplate i isplate najbitnije stavke su brzina i sigurnost. Sigurnost je očigledna, pa nećemo mnogo dužiti o tome, a što se brzine tiče, ona je najbitnija onima koji se klade uživo na trke konja. Trke traju kratko, ali je i čekanje između njih kratko. Zbog toga, brza uplata i isplata je jako važna za sve one koji žele da zarade na ovaj način.

Naši preporučeni metodi uplate i isplate su:

 • Mastercard je verovatno najpoznatiji i definitivno jedan od najsigurnijih načina uplate i isplate. Takođe, uplata preko ove kartice je uvek besplatna i jako brza.

  Više
 • Visa je još jedna platna kartica i vrlo je slična po svojim karakteristikama Mastercardu. Jedina razlika bi bila dostupnost u odnosu na Mastercard, ali danas ogromna većina sajtova prihvata i Visu i Mastercard.

  Više
 • Skrill je e-wallet koji je izgradio svoju reputaciju kao metod uplate i isplate na kladioničarskim i kockarskim sajtovima. Jako je siguran i neverovatno brz.

  Više
 • Bitcoin je najpoznatija i najpoželjnija kriptovaluta današnjice. Sve više i više kladionica prihvata kriptovalute kao način uplate i isplate, a među njima je Bitcoin svakako najzastupljeniji.

  Više

6 ocene, prosečne 5 od 5

Najbolje besplatne opklade & ponude u tvojoj državi tvoja zemlja

AUTOR RECENZIJE

Janko Glavonjić

Janko Glavonjić

Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.

Prijavite se

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke