Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

Maxbet Sportska Kladionica

7.8/10

prednosti:

 • Uživo praćenje rezultata

 • Detaljni rezultati i statistika

 • Emitovanje važnijih mečeva

 • Trostruki bonus za nove članove

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  6

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  10

 • Bonusi i promocije

  9

 • Vrste opklada

  7

 • Kredibilitet

  9

 • Opcije plaćanja

  5

 • Podrška

  9

Maxbet kladionica - Funkcionalnost

6/10

Ako ste ikada ranije pokušali online klađenje, sportska kladionica Maxbet će vam delovati poznato. Ovo je generalno veoma čest pristup dizajnu sajtova za klađenje, što ima svojih prednosti i mana.

Prednosti

Nedostaci

Prenatrpane promocije i reklame.

Neke od opcija je teško naći, kao što su kasa i centar za pomoć.

S jedne strane, relativno je lako snaći se među samim kvotama i ponudama. Iako ih ima mnogo i ponekad deluju natrpano, sajt vam omogućava da brzo i bezbolno listate do mile volje. S druge strane, izgleda veoma zastarelo u poređenju sa konkurencijom – pogotovo na međunarodnom nivou. Recimo samo da estetika nije jača strana Maxbet kladionice.

Kvote Maxbet Sportske Kladionice

7/10

Svako sa imalo iskustva kada je u pitanju klađenje preko interneta je upoznat sa pojavom kladioničarske margine. Ukratko, različite kladionice nude različit dobitak na vaše opklade. Margina pod kojom se nude opklade je ključna za profit koji ćete moći da ostvarite. Iz ovog ugla, ponuda kladionice Maxbet se može opisati kao „zlatna sredina“.

Drugim rečima, ne ističe se posebno neverovatnim ponudama i većim kvotama od konkurencije. Generalno, većina je neki prosek kada se uporedi sa vodećim svetskim sajtovima. Na osnovu nekoliko primera, mahom po pitanju fudbala, margina je negde oko 5.7%. Iskreno, teško ćete naći bolje opcije na ovim prostorima. Online kladionica Maxbet ima iste ponude koje se nude i u njihovim lokalima – mada je daleko lakše pratiti nove ponude i promene na sajtu.

Margina klađenja

Fudbal

7.46%

Košarka

5.45%

Tenis

7.75%

Odbojka

10.01%

Ukupna margina kladionice:

7.7%

Mobilna aplikacija Kladionice Maxbet

10/10

Sve veći broj korisnika kladionicama pristupa preko telefona, tako da je ovo neizostavan deo ponude svake ozbiljne firme. Zapravo, Maxbet je izjavio da se maksimalno posvetio verziji sajta za telefone – što donekle i ima smisla. Ovo postaje veoma jasno čim pristupite kladionici Maxbet na telefonu. Ova verzija ne samo da je lepša, nego je po mnogo čemu i lakša za upotrebu.

Ako ste zainteresovani, postoji i aplikacija Maxbet kladionice. Iako na prvi pogled deluje manje-više identično mobilnom sajtu, nudi neke dodatne opcije. Na primer, imate lakši pregled promocija i posebnih ponuda, i možete dobijati notifikacije o mečevima i tiketima. Dostupna je za Android i iOS.

Bonusi i Promocije Kladionice Maxbet

9/10

Skoro sve kladionice nude bonus dobrodošlice, pa tako i Maxbet kladionica. Ono što je zanimljivo je da oni ne nude bonus samo na prvi depozit, već na prva tri!

Ukratko, sve nove mušterije dobijaju novčani bonus na prve tri uplate. Pored toga, dobijate i besplatne spinove koje možete iskoristiti na online slotovima.

Na prvi depozit dobijate dodatnih 50% za Freebet klađenje. Maksimalni bonus je 15.000 dinara, što je više nego dovoljno za većinu korisnika. Tu je, naravno, i 50 spinova. Druga uplata dobija dodatnih 30% sa maksimumom od 10.000 (i 30 spinova.) Treća je već manja sa 20% bonusa do 5.000 dinara, plus 20 spinova.

Ali to nije sve. U kladionici Maxbet možete iskoristiti i veliki broj specijalnih ponuda za postojeće korisnike. Na primer, CashBack ponuda vam omogućava da dobijete povraćaj čak i od neuspelih tiketa. Ako sklopite tiket sa 4 ili više događaja koji ukupno imaju kvotu preko 25, možete povratiti ulog ako promašite samo jedan događaj. Sa većim kvotama, dobijate čak i veći povraćaj.

Tu su i posebne ponude pod imenom Bonus Tip. Ukratko, svaki dan kladionica Maxbet nudi 5 mečeva sa povišenim kvotama. Loša strana je što se ovi mečevi mogu odigrati samo kao deo tiketa sa bar još dve selekcije.

Ponuda Sportskog Klađenja

7/10

Kada je reč o izboru sportova i vrsta opklade, Maxbet kladionica ima jačih i slabijih strana. Jedini veći problem je nedostatak sportova u poređenju sa konkurencijom. Na sajtu možete naći nekih 15-ak opcija. Od popularnih sportova kao što su fudbal, košarka, i tenis do niša kao što su eSports i Fantasy lige. Ovo će biti dovoljno za više od 90% mušterija, ali ako ste tražili nešto neobičnije, kladionica Maxbet verovatno to ne nudi.

Kao što ste mogli pretpostaviti, fudbal ima daleko najraznovrsniju ponudu različitih opklada. Ponuda Maxbet kladionice pokriva maltene svaku ligu na planeti, sa mnoštvom mogućnosti. Od hendikepa, preko opklade na preokret, do kombinacija duple šanse i broja golova, fanovi fudbala imaju više nego dovoljno prilika. Hokej i košarka se takođe ističu po širokoj ponudi, gde mnogi događaji imaju više desetina opcija.

Klađenje uživo je jedna od jačih strana ove kladionice. Sa preko 300 događaja na dnevnom nivou, izbor je maltene neograničen.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

Rukomet

CS:GO

Kredibilitet

9/10

Kladionica Maxbet je domaća firma sa sedištem u Novom Sadu, i posluje u Srbiji već duži niz godina. Naravno, kompletno je legalna i legitimna sportska kladionica. Posluje pod licencom koju izdaje Republika Srbija. Ovo znači da je sve što rade zakonski regulisano, što podrazumeva zaštitu prava korisnika. Pored toga, poseduju licence za poslovanje i na teritoriji Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Tehnički postoji tek od 2009-e godine. Ipak, naslednik je Plus brenda kladionica koje su postojale davno pre toga. Vlasnik Maxbet-a, Saša Marčeta, ima decenije iskustva kada je u pitanju online klađenje.

Ipak, ostaje pitanje – može li im se verovati? Maxbet Sportsku kladionicu ne prati preterano loš glas. Ako kopate dovoljno dugo, naći ćete nekoliko optužbi da je korisnicima uskraćena isplata ili zatvoren nalog bez jasnog razloga. Iako se ovo ne sme zanemariti, maltene svaka kladionica ima par ovakvih komentara. U globalu, iskustva korisnika su prevashodno pozitivna, kao i naše lično iskustvo.

Metode za uplatu i isplatu

5/10

Nedostatak dovoljnog broja metoda za transakcije je verovatno najveća mana koji ima kladionica Maxbet. Situacija je malo bolja kada je reč o uplatama, ali to što usluge kao što su PayPal, Skrill, ili Neteller nisu dostupne je veliki problem. Sa svetle strane, limiti su veoma razumni, i samo određene metode isplate imaju proviziju.

Uplate

Uplate na račun možete izvršiti na nekoliko načina. Najbrži i najlakši je svakako putem platnih kartica. Ovaj način je jednostavan, brz, i ne podleže nikakvim provizijama ili naplatama. Uplate Visa, Mastercard, ili Dina karticom se obračunavaju istog trenutka, mada im je maksimum 40.000 dinara.

Pored toga, možete uplatiti sredstva direktno na tekući račun. Bitno je navesti da većina banka (kao i pošte) naplaćuje određenu proviziju, iako to sama Maxbet kladionica ne čini. Moraćete i da sačekate do par dana pre nego što se novac pojavi na Maxbet računu, što opet zavisi od banke. Ostale mogućnosti uključuju iPay servis i vaučere koje možete uzeti na bilo kojoj Maxbet lokaciji, kojima je maksimum 5.000.

Minimum za sve uplate je 500 dinara, bez obzira na metodu.

Isplate

Ovde već nastaje problem. Jedine mogućnosti isplate su na tekući račun ili uživo u Maxbet kladionicama. Što se tiče prve opcije, mogu biti vrlo brze – čak i ispod 30 min. Ali, ako isplatu zatražite posle 17h, leći će na vaš račun tek sutra.

Što se tiče druge opcije, jednostavno nađete gde vam je najbliža kladionica Maxbet i podignete novac.

Maksimum za sve isplate je 40.000 dinara u roku od 24h. Bitno je napomenuti i da na mnogim lokacijama nije moguće uživo podići preko 20.000 u jednoj isplati.

IznosVremeProvizija
IznosVremeProvizija

MasterCard

VISA

500 RSDInstantno0
500 RSDInstantno0
---
---

Korisnički Servis Kladionice Maxbet

9/10

Ukoliko vam je potrebna pomoć, postoji nekoliko načina da dođete do iste. Ovde je problematično što stranica „online pomoć“ ne sadrži ništa. Umesto toga, pogledajte „kontakt“. Radno vreme korisničkog servisa je 24/7, što je velika prednost.

 • Imejl. Iako je daleko najsporiji način da dođete do servisa, mejl je lako poslati. Vreme čekanja je oko sat vremena, mada ume biti i duže. Za kladionice, adresa koja vam treba je kladionica@maxbet.rs
 • Live chat, to jest sistem sa slanje instant poruka, je omiljena metoda svih korisnika u 21-om veku. Do odgovora možete doći brzo i lako, mada i ovde vas mogu staviti na čekanje.
 • Kontakt telefon. Stari dobri telefon je svima dostupna opcija, i do Maxbet kladionice možete doći pozivom na +381 11 4422422

Iz našeg iskustva, opcija za uživo poruke je daleko najzahvalnija. Ne samo da je brza, nego su i pružene informacije daleko preglednije u formi poruke na ekranu. Osim toga, vreme čekanja je mnogo kraće od telefonskog poziva i od mejla.

Telefon

+381 11 4422444

E-mail

online@maxbet.rs

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanjaOko 10 minutaOko 1h.Manje od minut

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
30.11.2020

Ukupan Utisak

7.8/10

Sve u svemu, ova lokalna kladionica može da parira daleko većim međunarodnim konkurentima kada je u pitanju osnovna ponuda. Kvote, promocije, i ostali elementi koji direktno utiču na vaš profit su više nego zadovoljavajući. Posebno bismo istakli opcije za uživo klađenje i fudbal, koje su mnogobrojne a i kvalitetne.

S druge strane, ima nekoliko stvari na kojima bi sportska kladionica Maxbet mogla da poradi. Za početak, metode za isplate su veoma ograničavajuće. Sajt za računare bi takođe mogao da uđe u 21. vek.

Nedostaci

Nedovoljno metoda za uplate i isplate

Ipak, kada uračunamo odlične Maxbet portale za sportske vesti i veoma aktivno online prisustvo, Maxbet je brend koji ima dosta toga da ponudi. Sve u svemu, jasno je zašto je ovo jedna od najvećih kladionica u regionu i zašto je prvi izbor hiljadama kladioničara.

Ukupan Utisak:

7.8/10

FAQ – Česta Pitanja

? Kako se registrovati na Maxbet online kladionici?
Registracija je jednostavan proces koji započinjete klikom na „registracija“ u gornjem desnom uglu. Potrebni su vam e-mail adresa, broj telefona, i informacije sa lične karte.
? Da li je Maxbet proverena kladionica?
Ukratko – da. Možete naći detaljnije informacije iznad, u sekciji o kredibilitetu.
? Ko je vlasnik Maxbet kladionice?
Maxbet je u privatnom vlasništvu Saše Marčeta.
? Gde se mogu naći Maxbet kladionice?
Firma ima lokale na preko 200 lokacija širom Srbije. Ovde možete naći sve adrese.
? Kako doći do Maxbet bonusa dobrodošlice?
Bonus za nove korisnike mogu dobiti svi novi korisnici. Sve što je potrebno da uradite je da uplatite prvi depozit, bonus se automatski obračunava.

Osnovne informacije

Info_sidebar
NaslovMaxbet
Zvanični sajtmaxbet.rs
Godina osnivanja1997
Telefon+381 11 4422444
Mailonline@maxbet.rs
Plaćanja MasterCard, VISA, DinaCard

Autor recenzije

Luka Jestrović

Luka Jestrović

Ja sam Luka. Iza sebe imam dugogodišnje iskustvo u stvaranju online sadržaja. Sportsko klađenje mi je još odavno veliko interesovanje, a bio sam te sreće da uspem da spojim ova dva sveta.

Luka.Jestrovic@mightytips.com

Maxbet Recenzije kladionica od strane kladioničara

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10