Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Maxbet kladionica

8.5/10

Prednosti:

 • Tri različita paketa dobrodošlice

 • Funkcionalne I brze mobilne aplikacije

 • Registracija naloga laka I jednostavna

 • Izuzetna korisnička podrška

Načini plaćanja:

Mastercard Visa DinaCard Bankovni račun Platna kartica iPay Maestro PaySpot

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  9

 • Kvote

  8

 • Mobilni

  8

 • Upotrebljivost

  9

 • Vrste opklada

  9

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  8

 • Podrška

  8

Maxbet online bonusi i promocije

9 / 10

Kao jedna od najpoznatijih online kladionica u Srbiji, MaxBet kladionica nudi veoma atraktivne bonuse i promocije. Ono što je zanimljivo je da Maxbet ne nudi samo bonus na uplatu, već vam nude kompletan paket bonusa dobrodošlice u koji su uključeni bonus za registraciju, bonus na prvih nekoliko uplata i mnoge druge promocije. Takođe, odmah prilikom registracije dobićete tu pogodnost da će vam se vratiti iznos uplate na prvi tiket ukoliko bude gubitan.

Paket bonus dobrodošlice

U novom paketu dobrodošlice čekaju te sjajna iznenađenja. Registruj se na MaxBet.rs, uplati prvi depozit, a mi ti poklanjamo još toliko – do neverovatnih 50,000 RSD! Uz to, ostvaruješ pravo i na 100 poklon spinova za slot igru 81 Joker Fruits!

Iskoristi priliku, registruj se i ugrabi bonus!

100% FB bonusa do 50,000 RSD + 1,000 RSD ekskluzivno za Mightytips i 100 poklon spinova.

Uplatom prvog depozita, čeka te 100% bonusa do 100 KM u Freebetu, kao i 100 poklon spinova za slot igru 81 Joker Fruits.

Kvote i margine Maxbet sportske kladionice

8 / 10

Kao jedna od top 5 kladionica u Srbiji, MaxBet sportska kladionica nudi izuzetno visoke kvote za klađenje. Zbog malog srpskog tržišta, kvote su u rangu sa većinom ostalih kladionica koje posluju na našem tržištu. Generalno, po pitanju kvota, srpske kladionice, nisu među onima koje će koristiti profesionalni igrači, pa je tako i MaxBet kladionica za prosečne igrače. 

Što se tiče margina, one su takođe u nivou kladionica sa našeg tržišta. Margine na najpopularnijim sportovima se kreću od 6-8%. Maxbet dnevna ponuda na sajtu i u kladionicama je ista, sa napomenom da je na sajtu mnogo lakše pratiti promenu kvota i rezultata. 

Na osnovu nekoliko primera koje smo razmatrali, mahom po pitanju fudbala, margina je negde oko 6.5%. Za kladionicu Maxbet košarka je takođe jedan od veoma važnih sportova za koje se ova sportska kladionica trudi da obezbedi veoma dobre kvote.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  7.46%

 • Košarka

  Košarka

  5.45%

 • Odbojka

  Odbojka

  10.01%

 • Tenis

  Tenis

  7.75%

Ukupna margina za klađenje: 7.7%

Mobilne aplikacije

8 / 10

Ako vam je draže da se kladite preko mobilnog uređaja, Maxbet kladionica je svojim aplikacijama i mobilnom verzijom sajta to omogućila. MaxBet online klađenje preko mobilne aplikacije zadovoljava sve kriterijume koje ocenjujemo kada analiziramo neku od aplikacija za sportsko klađenje. Dakle, Maxbet Sport poseduje aplikacije za Android i iOS, kao i mobilnu verziju sajta. Sve verzije MaxBet su po funkcionalnosti identične, odnosno sve opcije koje imate na veb stranici imate i u aplikacijama.

Evidentna je samo komfornost klađenja preko telefona, umesto da morate da sedite za računarom. Mobilna aplikacija nudi i neznatno brži odziv jer se ona već nalazi u telefonu i nema potrebe za osvežavanjem stranice kako bi se sadržaj pojavio na ekranu.

Ukoliko se opredelite da instalirate aplikaciju kladionice, veoma jednostavno se možete registrovati na MaxBet online sajtu i ostvariti pravo na jedan od fenomenalnih bonusa koje imaju u ponudi.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više
Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više
Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više
Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost

9 / 10

MaxBet kladionica postoji od 1997. godine i jedna je od najstarijih kladionica kod nas. S tim u vezi kladionica se razvijala i izlazila u susret korisnicima iz Srbije i regiona. Veb stranica sajta je veoma dobro segmentirana, tako da i početnicima bude lako da se odmah snađu. Čim uđete na sajt iskočiće prozor sa aktuelnim bonusom dobrodošlice.

Prijava, odnosno registracija se obavlja veoma brzo i lako. Ceo postupak klađenja je intuitivan, a ceo prostor I interfejs je ispunjen korisnim informacijama, a opet ne izgleda prenatrpano.

Prednosti

Ograničenja

Dugme za live chat nije jasno vidljivo

MaxBet online kladionica polako postaje sve popularnija među igračima u Srbiji. Brend kladionice postao je prepoznatljiv, kako zbog velikog broja kladionica koje se nalaza na istaknutim gradskim lokacijama, tako i zbog njihove prisutnosti na internetu i televiziji.

Vrste igara (tipova) u Maxbetu

9 / 10

MaxBet Srbija sportska kladionica ima veoma široku ponudu sportova na koje se možete kladiti, kao i na izbor opklada koje možete odigrati na tim sportovima. Na sajtu možete naći nekih preko petnaest opcija. Od popularnih sportova kao što su fudbal, košarka  i tenis, do niša kao što su eSports i Fantasy lige.

MaxBet dnevna ponuda pokriva gotovo svaku ligu na planeti sa mnoštvom mogućnosti. Maxbet sport svakodnevno nudi preko 1000 događaja na koje možete da se kladite. Broj igara po meču varira u zavisnosti od popularnosti sporta i važnosti takmičenja, pa tako ide i do 700 različitih igara za pojedine mečeve istaknutijih sportskih takmičenja. Maxbet online klađenje je jedinstven užitak za svakog ljubitelja klađenja, kako na neke od standardnih tipova tako i na kombinacije.

Maxbet vrste igara

Kredibilitet Maxbet online kladionice

9 / 10

MaxBet je potpuno legitimna online kladionica registrovana u Srbiji, sa vlasnikom Dan Plus International d.o.o. i PIB 07854293. MaxBet ima odobrenje za priređivanje online igara na sreću, izdate od strane Uprave za igre na sreću, pod brojem 000-424-00-00317/2015.

Maxbet vodi računa o privatnosti podataka svojih korisnika, kao i o bezbednosti novčanih transakcija, što i dokazuje njihovo dugogodišnje poslovanje u Srbiji.  Nije poznato da je neko od korisnika imao određenih poteškoća sa ovom kladionicom, ili da je na bilo koji način oštećen ili prevaren. Preovlađuju pozitivni komentari što potvrđuje i naše iskustvo.

Metode plaćanja: Uplate i isplate

8 / 10

Maxbet kladionica nudi velik broj načina uplata, ali samo dva načina za isplatu vašeg dobitka. Ovaj nedostatak načina isplate je gotovo standardan problem kod srpskih kladionica. Razlog tome je verovatno veoma mali broj korisnika koji bi koristili te dodatne načine plaćanja, pa se MaxBet-u i ne isplati da ih omogućava.

Uplate

Od načina uplate u ponudi Maxbet online kladionice su uplate platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina kartica,  uplata preko opšte uplatnice ili elektronskim bankarstvom, uplata putem iPay vaučera, na Payspot lokacijama kojih u Srbiji ima dosta, na Alta Pay lokacijama, uplata u prostorijama kladionice ili aktivacijom freebet vaučera. Minimalni iznos za uplatu je uglavnom 500 dinara, s tim da ne postoji minimum za uplatu na šalteru. Sve uplate će odmah biti dostupne na profilu i nema nikakvih provizija.

Isplate

Dostupna su samo dva načina isplate, na šalteru kladionice ili na bankovni račun. Ovo nije nešto čime se MaxBet može pohvaliti, mada prosečnom korisniku iz Srbije drugi način nije ni potreban. MaxBet kladionica ima na svakom koraku, a transakcije za uplate na bankovni račun se realizuju kroz 24h.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Mastercard

500 RSD–n/d Trenutno 0%

Visa

500 RSD–n/d Trenutno 0%

DinaCard

500 RSD–n/d Trenutno 0%

Maestro

500 RSD–n/d Trenutno 0%

iPay

500 RSD–n/d Trenutno 0%

PaySpot

500 RSD–n/d Trenutno 0%

Bankovni račun

N/D 1–24 sata N/D

A-Voucher

N/D N/D N/D N/D N/D N/D

IPS

N/D N/D N/D N/D N/D N/D

Korisnička podrška

8 / 10

Korisnička podrška MaxBet online kladionica je na odličnom nivou. Poseduje sve načine za kontakt korisničke podrške. Tu je e-mail adresa online@maxbet.rs, broj kontakt telefona +381114422422, kao i live chat. Radno vreme svih servisa je 00-24.

Postavili smo par pitanja agentima korisničke podrške kroz sve dostupne servise i možemo reći da smo izuzetno zadovoljni pruženim informacijama. Vreme čekanja za odgovor na mail je izuzetno kratko.

Tradicionalno najpopularniji način kontakta preko live chat opcije radi dobro, agent se čeka nekoliko minuta, a problem se rešava veoma brzo.

MaxBet Sport, kao jedna od naših najpopularnijih kladionica je opravadala poverenje svojih korisnika kada govorimo o korisničkom servisu.

Support contacts

Telefon

+381114422444

Email

online@maxbet.rs

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 4 / 5 5 / 5 4 / 5
ljubaznost 4 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva Za 5 minuta Za 6 sati Za 30 sekundi

Maxbet sportska kladionica – Ukratko

8.5 / 10

MaxBet je jedna od najstarijih kladionica kod nas, sa nekoliko stotina kladionica, veb sajtom, mobilnim aplikacijama za Android i iOS, kao i mobilnom verzijom sajta. Svojim korisnicima MaxBet nudi kvalitetan ugođaj online klađenja na svim platformama.

Veb sajt je odlično organizovan, sa lepo segmentiranim prostorom za klađenje, i odlično popunjenim intefejsom. Mobilne aplikacije funkcionišu podjednako dobro kao veb sajt. Korisnička podrška je na zavidnom nivou sa svim aktuelnim načinima za kontaktiranje agenata.

Jedina zamerka je ograničen broj načina za isplatu dobitaka, kojih trenutno ima dva, od čega samo jedan, na bankovni račun, može da se obavi online.

Često postavljana pitanja

?

Da li u kladionici MaxBet postoji bonus dobrodošlice?

Da. U Maxbet kladionici uvek možete pronaći veoma atraktivan bonus dobrodošlice. Pogledajte našu sekciju o bonusima kako biste videli koji su aktuelni bonusi dobrodošlice u Maxbet kladionici.
?

Da li postoji mobilna aplikacija?

Da, postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje, kao i mobilna verzija sajta.
?

Da li je MaxBet websajt pouzdan?

Da, legalan je i poseduje sve relevantne sigurnosne zaštite I dozvole, tako da su vaši podaci zaštićeni I sigurni.
?

Koliko godina moram da imam da bi igrao na MaxBet kladionici?

Da biste se kladili morate imati minimum 18 godina.
?

Da li mogu da imam više naloga na sajtu?

Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.

Opšte informacije

Naslov Maxbet
Zvanični sajt www.maxbet.rs
Godina osnivanja 1997
Telefon

+381114422444

Email

online@maxbet.rs

Plaćanja Mastercard, Visa, DinaCard, Bankovni račun, Platna kartica, iPay, Maestro, PaySpot, IPS, A-Voucher
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca Ministarstva finansija Republike Srbije
AUTOR RECENZIJE

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Strategijski analitičar kladjenja: Specijalizovan za dugoročnu profitabilnost i održive strategije klađenja.

Autor recenzije

Luka Jestrović

Luka Jestrović

Sportsko klađenje mi je još odavno veliko interesovanje, a bio sam te sreće da uspem da spojim ova dva sveta. Ovde sam da vam pomognem da izvučete najviše što možete iz online klađenja i kladionica – kako stranih, tako i domaćih.