Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Maxbet Sportska Kladionica

8.5/10

Prednosti:

 • Bonusi u iznosu od 45.000 RSD

 • Fantastična mobilna aplikacija

 • Registracija naloga brza i laka

 • Bonus na prvi depozit od 30.000 RSD

Načini plaćanja:

MasterCard VISA DinaCard Bankovni racun Paysafecard

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  9

 • Odds

  8

 • Mobilni

  8

 • Upotrebljivost

  9

 • Vrste opklada

  9

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  8

 • Podrška

  8

Bonusi i Promocije Kladionice Maxbet

8.5 / 10

Skoro sve kladionice nude bonus dobrodošlice, pa ni MaxBet sportska kladionica ne zaostaje za konkurencijom. Ono što je zanimljivo je da oni ne nude samo bonus na uplatu, već vam nude kompletan paket bonusa dobrodošlice u koji su uključeni bonus za registraciju, bonus na prvih nekoliko uplata i mnoge druge promocije.

Paket bonus dobrodošlice

U okviru paketa bonusa dobrodošlice “200 iz mesta“ prilikom same registracije MaxBet kladionica vam poklanja 200 FB (Free Bets) koje možete iskoristiti za klađenje. Nakon toga, uz prvu uplatu čeka vas bonus od neverovatnih 200% i čak 200 poklon spinova! To nije sve, MaxBet vas nagrađuje i bonusima na naredne uplate. Na drugi depozit možete očekivati dodatnih 50% bonusa i 50 poklon spinova, a za treći još 25% bonusa i 25 poklon spinova.

Ali to nije sve. MaxBet kladionice nude i veliki broj bonusa i specijalnih ponuda za postojeće korisnike. Na primer, Cash Back ponuda vam omogućava da dobijete povraćaj čak i od neuspelih tiketa. Ako sklopite tiket sa 4 ili više događaja koji ukupno imaju kvotu preko 25, možete povratiti ulog ako promašite samo jedan događaj. Sa većim kvotama, dobijate čak i veći povraćaj.

Tu su i posebne ponude pod imenom Bonus Tip. Ukratko, svaki dan kladionica MaxBet nudi 5 mečeva sa uvećanim kvotama. Loša strana je što se ovi mečevi mogu odigrati samo kao deo tiketa sa bar još dve selekcije.

Kvote

7.5 / 10

MaxBet kvote koje se nalaze u ponudi ove kladionice su i više nego zadovoljavajuće u odnosu na ostale kladionice u kojima igrači iz Srbije mogu otvoriti nalog. S obzirom da se MaxBet ubraja u top 5 kladionica u Srbiji i kvote koje imaju u ponudi se nalaze u tom opsegu. Kvote se ažuriraju automatski i možete instalirati MaxBet aplikaciju kako biste lakše pratili promene kvota.

Na osnovu nekoliko primera koje smo razmatrali, mahom po pitanju fudbala, margina je negde oko 6.5%. Iskreno, teško ćete naći bolje opcije na ovim prostorima. MaxBet online kladionica ima iste ponude koje se nude i u njihovim lokalima. Ipak, online klađenje vam svakako putem njihovog sajta ili aplikacije omogućava lakše praćenje rezultata na bilo kom mestu.

Margina za klađenje
 • Fudbal

  Fudbal

  7.46%

 • Košarka

  Košarka

  5.45%

 • Tenis

  Tenis

  7.75%

 • Odbojka

  Odbojka

  10.01%

Ukupna margina za klađenje:

7.7%

Mobilna aplikacija Maxbet

8.0 / 10

MaxBet klađenje preko mobilne aplikacije zadovoljava sve kriterijume koje ocenjujemo kada analiziramo neku od aplikacija za sportsko klađenje. Igrači se sve više orijentišu na maxbet online klađenje koje je dostupno u svakom trenutku, pogotovo na veoma primljivo klađenje na live rezultate. MaxBet kladionica prati trendove u zahtevima igrača i aktivno prilagođava svoje usluge.

Postoje dva načina na koja se možete kladiti sa svog mobilnog telefona. To možete uraditi tako što ćete koristiti internet pretraživač na svom uređaju i pristupati mobilnoj verziji sajta, ili ćete skinuti i instalirati aplikaciju MaxBet kladionice. Oba načina daju iste mogućnosti, a samo maxbet klađenje preko interneta je lako dostupno. Ukoliko se opredelite da instalirate aplikaciju kladionice, veoma jednostavno se možete registrovati na MaxBet sajtu i ostvariti pravo na jedan od fenomenalnih bonusa koje imaju u ponudi.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više
Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više
Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Funkcionalnost

9.0 / 10

MaxBet kladionica polako postaje sve popularnija među igračima u Srbiji. Brend kladionice postao je prepoznatljiv, kako zbog velikog broja kladionica koje se nalaza na istaknutim gradskim lokacijama, tako i zbog njihove prisutnosti na internetu i televiziji.

U marketing se ulaže dosta kako bi se privukao što veći broj igrača, ali je svakako pre svega toga osmišljeno da se novim igračima ponudi nešto kvalitetno i da budu zadovoljni. Njihov slogan je “Život je igra“ i može se reći da je ovo jedna od retkih kladionica na našim prostorima koja ima dušu.

Prednosti

Ograničenja

Zastareo dizajn sajta koji je potrebno unaprediti

Mali broj načina isplate novca sa korisničkih naloga

Kada posetite internet vebsajt kladionice dizaj vam može delovati zastarelo, ali je prikaz pregledan i sve se nalazi na jedan klik. Ukoliko se odlučite da otvorite nalog u MaxBet online kladionici svakako nećete zažaliti, a možda upravo zbog svojih kvaliteta postane vaša omiljena internet kladionica.

Vrste igara (tipova)

9.0 / 10

MaxBet Srbija sportska kladionica ima veoma široku ponudu sportova na koje se možete kladiti, kao i na izbor opklada koje možete odigrati na tim sportovima. Na sajtu možete naći nekih preko petnaest opcija. Od popularnih sportova kao što su fudbal, košarka  i tenis, do niša kao što su eSports i Fantasy lige.

Kao što ste mogli pretpostaviti, fudbal ima daleko najraznovrsniju ponudu različitih opklada. MaxBet ponuda pokriva gotovo svaku ligu na planeti sa mnoštvom mogućnosti. Od hendikepa, preko opklade na preokret, do kombinacija duple šanse i broja golova, fanovi fudbala imaju više nego dovoljno prilika. Hokej i košarka se takođe ističu po širokoj ponudi, gde mnogi događaji imaju više desetina opcija.

Klađenje uživo je jedna od jačih strana ove kladionice. Sa preko 300 događaja na dnevnom nivou, izbor je gotovo neograničen.

Maxbet vrste igara

Kredibilitet i reputacija

8.0 / 10

MaxBet kladionica je u vlasništvu domaće kompanije Dan Plus International sa sedištem u Novom Sadu i posluje u Srbiji već duži niz godina. Posluju sa rešenjem za priređivanje posebnih igara na sreću – Klađenje preko sredstava elektronske komunikacije sa brojem rešenja 000-424-00-00317/2015 izdatim od Ministarstva finansija Republike Srbije. To  znači da je  njihovo poslovanje zakonski regulisano, što podrazumeva zaštitu prava korisnika. Pored toga, poseduju licence za poslovanje i na teritoriji Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Tehnički postoje tek od 2009. godine. Međutim, naslednik je Plus brenda kladionica koje su postojale davno pre toga, a vlasnik MaxBet kladionice, Saša Marčeta, ima decenije iskustva kada je u pitanju online klađenje.

Nije poznato da je neko od korisnika imao određenih poteškoća sa ovom kladionicom, ili da je na bilo koji način oštećen ili prevaren. Preovlađuju pozitivni komentari što potvrđuje i naše iskustvo.

Opcije za plaćanje

7.5 / 10

Opcije plaćanja koje MaxBet Srbija sportska kladionica nudi svojim korisnicima su možda i najveća boljka ove kladionice. Problem pre svega leži u zakonima Srbije, pa nije moguće legalno uključiti svetski poznate načine plaćanja i obezbediti domaćim igračima više opcija. Ukratko, sve transakcije u Srbiji moraju da se obavljaju u dinarima. To je jedan od najvećih razloga zašto ne možete koristiti neke druge opcije gde bi transakcije išle preko stranih valuta.

Kada uporedimo MaxBet kladionice sa ostalim konkurentskim kladionicama, primetićemo da idu u korak sa rivalima kada su u pitanju opcije plaćanja, ali da je to daleko ispod nivoa koji drže strane kladionice.

Uplate

Uplate na račun možete izvršiti na nekoliko načina. Najbrži i najlakši je svakako putem platnih kartica. Ovaj način je jednostavan, brz, i ne podleže nikakvim provizijama ili naplatama. Uplate Visa, Mastercard, ili Dina karticom se obračunavaju istog trenutka. Pored klasičnih platnih kartica, uplate možete izvršiti koristeći elektronske vaučere ili na nekom od uplatnih mesta kladionice.

Isplate

Ovde leži najveći problem u poslovanju naših kladionica na internetu. Jedini mogući način na koji možete podići vaš novac jeste na uplatnom mestu ili da zatražite da vam kladionica prebaci na vaš tekući račun u banci. Za koji god od načina se odlučite, procedura je krajnje jednostavna, samo što u slučaju uplate na račun morate sačekati obradu transakcije 2-3 dana.

Iznos vreme Provizija
Iznos vreme Provizija

MasterCard

VISA

DinaCard

500 RSD Trenutno 0
500 RSD Trenutno 0
500 RSD Trenutno 0
- - -
- - -
- - -

Korisnička podrška Maxbet kladionice

9.0 / 10

Ukoliko vam je potrebna pomoć, postoji nekoliko načina da kontaktirate MaxBet korisnički servis kladionice. Radno vreme korisničkog servisa je 24/7, što je velika prednost i ukazuje na to da ova kompanija vodi računa o svojim igračima.

 • Imejl – Iako je daleko najsporiji način da dođete do rešenja problema, veoma je efikasan. Vreme čekanja je oko sat vremena ili duže u zavisnosti od dostupnosti operatera. Adresa na koju je potrebno da pošaljete imejl je kladionica@maxbet.rs
 • Live chat – Najbrži način dolaska do odgovora, a vreme odgovora zavisi od broja korisnika ispred vas.
 • Kontakt telefon – Stari dobri telefon je svima dostupna opcija, a do MaxBet kladionice možete doći pozivom na +381 11 4422422

Iz našeg iskustva opcija za maxbet uzivo chat je daleko najzahvalnija. Ne samo da je brza, nego su i pružene informacije daleko preglednije u formi poruke na ekranu. Osim toga, vreme čekanja je mnogo kraće od telefonskog poziva i od imejla.

Telefon

+381 11 4422444

E-mail

online@maxbet.rs

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 4 / 5 5 / 5 4 / 5
ljubaznost 4 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva 5 minuta 6 sati 30 sekundi

Kladionica Maxbet - ukratko

8.5 / 10

Kada se razmotre glavne karakteristike kladionice, MaxBet sa uspešno parira daleko većim međunarodnim konkurentima kada je u pitanju osnovna ponuda. Kvote, promocije i ostali elementi koji direktno utiču na vaš profit su više nego zadovoljavajući. Posebno bismo istakli opcije za uživo klađenje i fudbal koje su mnogobrojne, a i kvalitetne.

S druge strane, ima nekoliko stvari na kojima bi sportska kladionica MaxBet mogla da poradi. Za početak, metode za isplate su veoma ograničavajuće i potrebno je ubaciti još metoda plaćanja.

Ipak, kada uračunamo odlične MaxBet portale za sportske vesti i veoma aktivno online prisustvo, MaxBet kladionica je brend koji ima dosta toga da ponudi. Sve u svemu, jasno je zašto je ovo jedna od najvećih kladionica u regionu i zašto je prvi izbor hiljadama kladioničara.

FAQ

? Kako da registrujem nalog na MaxBet kladionici?
Registracija je jednostavan proces koji započinjete klikom na „registracija“ u gornjem desnom uglu. Potrebni su vam imejl adresa, broj telefona i informacije sa lične karte.
? Kako da ostvarim pravo na bonus dobrodošlice?
Bonus dobrodošlice predviđen je za nove korisnike i mogu ga dobiti svi korisnici koji registruju nalog na MaxBet kladionici. Sve što je potrebno da uradite nakon toga jeste da uplatite prvi depozit i bonus se automatski obračunava.
? Koji je najbrži način za uplatu na MaxBet online?
Svakako je najbrži način da to učinite putem platne kartice, jer za svega 30ak sekundi novac se nalazi na vašem korisničkom nalogu.
? Kolika je maksimalna isplata na tiketu u MaxBet kladionici?
Maksimalni dobitak koji igrač može da dobije na jednom tiketu je 12.000.000 RSD
? Kako da kontaktiram MaxBet?
Ukoliko imate bilo kakav problem i potrebno vam je da kontaktirate korisničku podršku kladionice, to možete učiniti na jedan od sledećih načina: live chat, imejl ili putem telefona.

Opšte informacije

Naslov Maxbet
Zvanični sajt maxbet.rs
Godina osnivanja 1997
Telefon +381 11 4422444
E-mail online@maxbet.rs
Plaćanja MasterCard, VISA, DinaCard, Bankovni racun, Paysafecard
Vrste opklada CS:GO, Hokej, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Vaterpolo, MMA, Boks, MotoGP
Licenca Ministarstva finansija Republike Srbije
AUTOR RECENZIJE

Luka Jestrović

Luka Jestrović

Sportsko klađenje mi je još odavno veliko interesovanje, a bio sam te sreće da uspem da spojim ova dva sveta. Ovde sam da vam pomognem da izvučete najviše što možete iz online klađenja i kladionica – kako stranih, tako i domaćih.

Maxbet klađenje recenzije od bolje

učitavanje...