Sportsko klađenje na vaterpolo u Srbiji

Ažuriranje:

U Srbiji postoji veliki broj sajtova koji omogućavaju klađenje na vaterpolo i ukoliko ste početnik u svetu klađenja veoma je teško odabrati pravu kladionicu za vaše potrebe. Vaterpolo je veoma popularan sport u našoj zemlji i otuda veliko interesovanje za klađenje na ovaj sport. Veoma je velika ponuda kladionica u Srbiji i možda baš kladionica u kojoj vi otvorite nalog neće imati neku od funkcionalnosti koja bi vama puno značila. Bilo da ste početnik ili iskusan kladioničar, nalaženje adekvatne kladionice uopšte nije jednostavan zadatak.

Različite su pasije kod kladioničara u Srbiji, zato izboru idealne kladionice treba pristupiti veoma detaljno. Neko od nas voli da se kladi na pobednika utakmice, neko na pobednika četvrtine, dok neko opet preferira klađenje na broj golova u vaterpolu. Pitanja je mnogo i zato vam savetujemo da pogledate šta naš iskusni tim misli o kladionicama koje su pristupačne igračima u Srbiji kada je u pitanju klađenje na vaterpolo.

U daljem tekstu biće obrađene sledeće teme:

Otkrićemo vam još mnogo toga, zato pročitajte tekst do kraja i postanite ekspert za klađenje na vaterpolo!

Najbolje online kladionice za klađenje na vaterpolo u Srbiji

Pronađeno: 7 Kladionice

 1. Mozzartbet

  Ocena: 8.5/10

  • Veliki izbor prenosa utakmica
  • Izuzetna korisnička podrška
  • Renomirana i respektabilna kladionica
  • Raznovrsna ponuda tipova
 2. Maxbet

  Ocena: 8.3/10

  • Tri različita paketa dobrodošlice
  • Funkcionalne I brze mobilne aplikacije
  • Registracija naloga laka I jednostavna
  • Izuzetna korisnička podrška
 3. Primobet

  Ocena: 8.3/10

  • Novi brend na tržištu
  • Bonus dobrodošlice do 35.000 dinara
  • Dostupna je i engleska verzija
  • Brza registracija naloga
  • Konkurentne kvote na tržištu
  • Dostupne aplikacije i za Android i za iOS
 4. Superbet

  Ocena: 8.3/10

  • Svetski poznat brend kladionica
  • Bonus dobrodošlice za nove igrače
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Mobilne aplikacije i za iOS i za Android telefone
 5. Bet365

  Ocena: 7.9/10

  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Odličan pregled klađenja uživo
  • Raznovrsnost igara za klađenje
  • Konkurentne kvote

  BONUS 100% do 25€

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  *Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

  KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija
 6. William Hill

  Ocena: 7.4/10

  • Velika ponuda igara za klađenje
  • Bezbedni i sigurni depoziti
  • Poseduje važeće licence za rad
  • Klađenje uživo
 7. Rabona

  Ocena: 6.9/10

  • Veliki broj specijala za fudbal
  • Odličan bonus dobrodošlice
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Live chat dostupan 24/7

Istorija klađenja na vaterpolo na prostorima Republike Srbije

Vaterpolo je uz fudbal i košarku jedan od najpopularnijih sportova u Srbiji. To je, ujedno, uz fudbal, i najstarija ekipna disciplina Olimpijskih igara koja je uvršćena u program Olimpijade još 1900. godine. Pravila za vaterpolo definisana su davne 1877. godine i njih je napisao škotski trener plivanja William Wilson. Prvobitni naziv ovog sporta bio je vodeni fudbal, međutim, kasnije je naziv sporta preimenovan u vaterpolo iz razloga što su se prve utakmice igrale pomoću lopte koja je podsećala na onu koja se koristila u polu, a koja se naziva pulu.

Ovo je svakako jedan od fizički najzahtevnijih sportova, a po mnogima važi za najgrublji sport na svetu. Igrači su konstantno pod vodom bez dozvole da dodiruju ivice terena, zato njihova fizička spremnost direktno može da utiče na tok utakmice.

 1. Vaterpolo je uz fudbal jedan od najstarijih ekipnih sportova na Olimpijskim igrama
 2. Prva kladionica u Srbiji otvorila se 26. 02. 1993. godine i bila je to „Atlantik“ kladionica
 3. Prva zvanična kladionica nastala je 1795. godine u Velikoj Britaniji
 4. Pojava i razvoj interneta dovode do nagle ekspanzije kladionica u 21. veku i omogućeno je klađenje na veliki broj sportova
 5. Tri najveće kladionice u Srbiji su Mozzart, Meridian, i MaxBet koje zajedno broje preko 1000 uplatnih mesta

Razlog zašto je vaterpolo veoma popularan sport u Srbiji, svakako, jeste i činjenica što se naša zemlja može pohvaliti mnoštvom osvojenih medalja i sa sigurnošću možemo reći da Srbija dominira na vaterpolo sceni poslednjih 30 godina. Možemo se pohvaliti sa 4 zlatne, 5 srebrnih i 3 bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Na svetskim prvenstvima osvojili smo 5 zlatnih, 2 srebrne i 5 bronzanih medalja. Što se tiče Evropskih prvenstava tu smo neprikosnoveni, sa osvojenih 8 zlatnih, 8 srebrnih i 5 bronzanih medalja.

Svakako je mnogo interesantnije gledati utakmice na koje smo se kladili, a s obzirom da je ovaj sport veoma popularan u našoj zemlji popularno je i klađenje na vaterpolo. Prva klasična kladionica u Srbiji otvorena je 26. februara 1993. godine i bila je to Atlantik kladionica, a prvo uplatno mesto Atlantik kladionica otvorila je na stadionu OFK Beograd. Tek negde oko 2000. se pojavljuje mnogo više kladionica na tržištu naše zemlje i to su kladionice koje i dan danas uspešno posluju i omogućuju klađenje na ovaj trofejni sport.

Istorija klađenja na vaterpolo na prostorima Republike Srbije
🏛️ Prvo pojavljivanje sredinom 19. veka
🏢 Nadgledanje organizacija FINA
📶 Pokrivenost kladionica Visoka
Popularno u Evropa, Australija, Brazil, Kanada i Sjedinjene Američke Države
🌎 Svetsko prvenstvo Summer Olympics, Water Polo World Championship
🏅 Olimpijska disciplina Da

Često postavljana pitanja

? Kako se kladiti na vaterpolo?

Postoje razne igre na koje se možete kladiti kada je vaterpolo u pitanju. Svakako najosnovnija igra jeste pobednik na utakmici, ali se isto tako možete kladiti na broj postignutih golova, na broj golova određenog igrača, kao i na pobednika četvrtine.

? Da li svaka kladionica ima iste kvote?

Kvote, odnosno margine, se razlikuju od kladionice do kladionice. Ovo je nešto što svakako trebate da proverite pre nego što se odlučite za otvaranje naloga u kladionici. Pogledajte recenzije naših eksperata i videćete koje kladionice daju najbolje kvote za klađenje na vaterpolo.

? Da li mogu da ostvarim bonus dobrodošlice za klađenje na vaterpolo?

Ukoliko ispunjavate uslove koje je kladionica propisala za svoj bonus, ništa vas ne sprečava da otvorite nalog i osvojite bonus. Svakako, bonus možete iskoristiti da se opkladite na vaš omiljeni vaterpolo klub.

? Da li sve kladionice imaju iste kvote za klađenje na statistiku igrača?

Naravno da ne. Međutim, kvote kod svih kladionica su slične utoliko što postoji mala varijacija u granicama i kvotama.

? Da li mogu da se kladim na vaterpolo utakmice ako imam 17 godina?

Kako bi ste uspeli da registrujete nalog u kladionici i da se kladite, potrebno je da budete punoletni.

Najbolje kladionice u Srbiji za klađenje na vaterpolo sa mobilnog telefona

Sve veći broj igrača preferira klađenje putem mobilnih telefona i potrebno je da igrači imaju sve mogućnosti na svojim mobilnim uređajima koje imaju kada pristupaju preko računara. Kompanije iz industrije igara na sreću su svesne da moraju dosta da ulažu kako bi zadovoljili potrebe svojih korisnika, tako da se mobilne aplikacije svakodnevno ažuriraju i unapređuju. Mobilne aplikacije, njihova funkcionalnost, brzina i dizajn, polako postaju jedan od ključnih aspekata prilikom odabira kladionice za klađenje.

Kod klađenja na vaterpolo, igračima je mnogo lakše da se klade preko svog mobilnog telefona nego da odlaze u kladionicu i pretražuju listu kako bi odigrali tiket. Pregledanjem mogu da vide ponudu svih igara koje su dozvoljene za klađenje na vaterpolo utakmicu. Pri odabiru kladionice, igračima je veoma bitno da u ponudi mogu da nađu veliki broj različitih vrsta opklada, kao i da kladionica omogućuje uživo klađenje na vaterpolo.

Pet najboljih kladionica u Srbiji po brzini isplate

Veoma je bitno za svakog igrača koliko brzo se obavljaju transakcije na kladionici koju koristi. Ukoliko se profesionalno kladite na vaterpolo, to radite često i volite klađenje uživo na vaterpolo, vama je svakako jedan od važnijih kriterijuma za odabir kladionice brzina isplate u toj kladionici.

Kod načina isplata koje kladionica podržava, jako je bitno da u ponudi postoji što više metoda kako biste na najbrži mogući način mogli da dođete do osvojenog novca. Još jedna veoma bitna stvar svakom igraču jeste to da li kladionica podržava isplatu putem metoda koje se razlikuju od metoda uplate.

Na primer, ukoliko vi uplatite novac na vaš nalog u kladionici putem Neteller-a, sasvim je normalno da očekujete da novac možete vratiti na Neteller ukoliko osvojite dobitak. Međutim, to baš nije uvek slučaj, pa budite oprezni i proverite sve ove sitnice.

Za isplatu je veoma bitno da su sve metode plaćanja dostupne, kako bi svaki igač mogao da odabere koja metoda mu odgovara. Ovo je pet najboljih kladionica u Srbiji u tom pogledu:

 • Maxbet
 • Mozzartbet
 • Meridianbet
 • Soccerbet
 • Balkanbet

Jedna od najvećih i najpoznatijih kladionica u Srbiji

MaxBet je jedna od najvećih i najpoznatijih kladionica u Srbiji, koja slobodno možemo reći iz dana u dan ulaže sve više resursa kako bi na tržištu bila konkurentna svetskim kladionicama. Zato nas uopšte ne čudi da se upravo oni nalaze na vrhu ove liste. Oni imaju veoma dobru korisničku podršku, zavidan broj različitih metoda uplata i isplata, i ukoliko se odlučite za ovu kladionicu svakako ne možete pogrešiti.
Da igrate Mišljenje

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Kako se kladiti na vaterpolo – Korisni saveti i strategije

Kako se uspešno kladiti na vaterpolo utakmice? Ovo je svakako jedno od najčešćih pitanja na koje svi igrači žele da dobiju odgovor. Svakako da vam konkretan odgovor ne možemo ni mi dati, ali uz naše savete možete zaobići greške koje se dešavaju početnicima, jer naš tim ima dosta iskustva kada je vaterpolo klađenje u pitanju.

Svakako vam ne savetujemo da se kladite na broj postignutih golova nekog igrača pre početka utakmice, ukoliko nemate informacije o formi igrača. Veoma je bitno da se igrač na kojeg planirate da se kladite nalazi u vrhunskoj formi, i naš savet je da se na ovaj tip opklade kladite nakon početka utakmice.

Ne morate da se kladite na konačan ishod. Razmislite da u svoju praksu ubacite klađenje na golove ili na to da neki od timova postiže određen broj golova. Ukoliko će utakmica biti neizvesna, svakako je daleko bolja opcija da se kladite na broj golova.

Ono što svakako savetujemo jeste vaterpolo klađenje uživo. Sačekajte da utakmica počne, pogledajte kako su igrači raspoloženi, kako se ponašaju u bazenu i u kakvoj su formi. U većini slučajeva možete biti bliži dobitnom tiketu na ovaj način, a pri tom, verujte nam, uhvatićete i bolju kvotu.

Jedna od najpoznatijih i najvećih kladionica u Srbiji

Mozzart je svakako jedna od najpoznatijih i najvećih kladionica u Srbiji. Pored toga što imaju veoma dobro razvijenu aplikaciju, možemo reći da igrači na mobilnoj aplikaciji mogu pronaći sve funkcionalnosti koje imaju i na svom računaru. Takođe, veoma bitna činjenica jeste i to da je putem aplikacije omogućeno klađenje uživo na sve vaterpolo utakmice koje Mozzartbet ponuda obuhvata.
Da igrate Mišljenje

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Preporučene metode plaćanja za klađenje na vaterpolo

Postoje razni načini plaćanja koje možete koristiti da deponujete novac na vaš račun ili da izvršite isplatu. Ove metode plaćanja variraju od kladionice do kladionice, zato je potrebno proveriti pre nego što otvorite nalog da li kladionica podržava metod plaćanja koju planirate da koristite za klađenje na vaterpolo.

Pored toga da li neka kladionica odobrava metod plaćanja koji planirate da koristite, veoma je bitno još i to da se ispuni nekoliko manjih uslova kako biste vi bili zadovoljni uslugom. Jako je bitno da su transakcije brze i sigurne, kao i da provizije prilikom transakcija ne budu visoke.

Uzimajući u obzir sve ove aspekte, preporučene metode plaćanja su sledeće:

 • payment icon

  Ovo je platna kartica koju uglavnom sve kladionice podržavaju i sa kojom nećete imati nikakvih problema, a pri tom se transakcije procesuiraju vrlo brzo.

  Više
 • payment icon

  Ova metoda plaćanja je prisutna u kladionicama dugi niz godina, i svakako je brz i pouzdan način da deponujete novac na vaš nalog.

  Više
 • payment icon

  Ova metoda plaćanja funkcioniše veoma jednostavno i vrlo je slična Skrill-u. Korišćenjem ove metode plaćanja brzo i pouzdano možete vršiti uplatu na vaš račun.

  Više
 • payment icon

  Ova metoda plaćanja funkcioniše brzo i jednostavno. Korišćenjem ove metode plaćanja, vaše transakcije su direktne, neposredne i veoma sigurne.

  Više
AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.