Bonusi dobrodošlice i Promocije u Kladionicama

Sve kladionice u Srbiji u poslednje vreme objavljuju sve veći broj bonusa i pojačano rade na svojim promocijama i ponudama. Razlog je vrlo jednostavan, a to je da se bore oko igrača na online tržištu. Novi kladioničari koji otvore nalog u nekoj od kladionica sada imaju priliku da osvoje veoma atraktivne bonuse dobrodošlice.

Na ovoj stranici ćemo vam predstaviti najbolje promotivne ponude i bonus kladionica za online klađenje na teritoriji naše zemlje. Objasnićemo vam sve što je potrebno da znate o bilo kom tipu bonusa i načinu na koji možete osvojiti bonus u sportskoj kladionici.

Bonus kladionica lista

Pronađeno 3 bonusa

Poslednje ažuriranje:

Uslovi za bonuse u online kladionicama u Srbiji

Uslovi za osvajanje bonusa u online kladionicama obično nisu puno zahtevni i veoma jednostavno stičete pravo na bonuse dobrodošlice.

Postoje uslovi koji se odnose na različite stvari, tako da je potrebno da dobro pročitate čak i ona sitna slova kako biste znali šta je potrebno da uradite da ostvarite pravo na bonus, kao i na koji način možete raspolagati sa osvojenim novcem. Na vašu sreću, mi detaljno analiziramo uslove svih promocija i zatim u našim recenzijama ovaj deo pišemo krupnim slovima.

Na primer, ukoliko ste osvojili bonus od 2.000 RSD a uslovi za bonus su da morate da izvrtite 5 puta veći iznos od bonusa, potrebno je da odigrate tikete u vrednosti od 10.000 RSD kako bi vam bonus bio na raspolaganju. Neke online kladionice koje daju bonus propisuju i vremenski period da ispunite ove uslove, tako da morate biti upućeni do kada je potrebno da odigrate tikete u traženom iznosu.

Bonus dobrodošlice

Svakako jedan od najzanimljivijih bonusa jeste bonus dobrodošlice za igrače koji registruju nalog i koji imaju mogućnost da osvoje bonus prilikom prve uplate. Ovi bonusi su veoma atraktivni i uglavnom su to najbolje ponude koje kladionice imaju u svojim promo ponudama. Svaka kladionica koja želi da privuče nove igrače mora imati atraktivnu i zanimljivu ponudu koja će biti primamljiva igračima da otvore nalog.

Vrste bonusa dobrodošlice

Postoje razni bonusi dobrodošlice tako da kladionice u ovim promo aktivnostima mogu kombinovati više ponuda. Uglavnom se oslanjaju na bonuse koji su vremenski ograničeni kako bi stimulisali igrače da što pre krenu da se klade i igraju tikete.

Kao što smo već rekli, postoje razni tipovi bonusa dobrodošlice:

  • Besplatne opklade prilikom registracije naloga u kladionici
  • Besplatne opklade za prvu uplatu
  • Bonus dobrodošlice za registraciju naloga
  • Bonus dobrodošlice za prvu uplatu

Ovo su samo neki od primera kako može izgledati ova promocija u online kladionici. Neke kladionice u okviru svog bonusa dobrodošlice imaju više različitih bonusa, tako da ćete prilikom otvaranja naloga u toj kladionici steći pravo na bonus prilikom registracije, ali isto tako i dobiti sjajan bonus za prvi depozit.

Da li imate pravo na više bonusa?

Svakako da je ovo i jedan od osnovnih razloga zbog kojih vi sada čitate naš tekst. Uglavnom, imate pravo samo na jedan bonus dobrodošlice, ali vas to ne sprečava da vi otvorite nalog u drugoj kladionici i tamo osvojite njihov bonus prilikom registracije naloga. Ko zna, možda vas u novoj kladionici čekaju i bolje kvote, kao i neki drugi tipovi opklada i igre koje će vam biti zanimljive, tako da vam preporučujemo da pročitate šta naš tim misli o najpopularnijim kladionicama u Srbiji.

Najbolji bonus dobrodošlice

Koji je najbolji bonus dobrodošlice? Koja kladionica ima najbolji bonus za nove igrače? Ovo su svakako pitanja koja vas kao igrače najviše interesuju. Kladionice svoje ponude menjaju s vremena na vreme, tako da, u jednom mesecu jedna kladionica može imati sjajnu ponudu dok narednog meseca to pak može biti neka druga. Naš tim eksperata redovno ažurira listu bonusa kladionica i na našem sajtu možete u svakom trenutku pogledati aktuelnu ponudu i odabrati najbolji bonus dobrodošlice nakon uporedne analize.

Ne treba vam puno vremena da biste otkrili najnovije bonuse jer sada na jednom mestu možete videti celokupnu ponudu promocija koje sportske kladionice nude igračima iz Srbije. Naravno, ukoliko uočite da neki od bonusa koje navodimo nisu više u ponudi kladionice, budite slobodni da nas kontaktirate, jer naš tim, svakako, veliku pažnju pridaje iskustvima drugih kladioničara.

Bonus pri registraciji naloga u kladionici

Bonus pri otvaranju naloga u kladionici je jedan od najčešćih tipova bonusa dobrodošlice. Kladionice u svojoj ponudi imaju freebet-ove ili određen iznos koji će se deponovati na vaš račun ukoliko otvorite nalog u njihovoj kladionici.

Nema potrebe za bilo kakvom uplatom, sredstva će vam se nalaziti na računu i možete nesmetano okušati sreću u online klađenju. U zavisnosti od iskustva koje doživite zavisi i da li ćete postati lojalan igrač te kladionice.

Besplatne opklade (Free Bets)

Besplatne opklade (Free Bets) predstavljaju tip bonusa, gde vas kladionica časti određenim iznosom pomoću kojeg možete odigrati jedan ili više tiketa.

Razne varijante ovih bonusa postoje, tako da u nekim kladionicama možete dobiti određen iznos koji možete rasporediti na koliko god želite tiketa, dok u nekim možete dobiti pravo na, recimo, pet tiketa po 100 RSD.

Bonus na depozit

Depozit bonus ili bonus na uplatu je tip bonusa koji kladionice koriste kako bi stimulisali neaktivne igrače da se ponovo aktiviraju i vrate online klađenju.

Kada kladionice primete da je njihova konkurencija objavila veoma atraktivne bonuse dobrodošlice, oni pokušavaju svoje igrače da zadrže, i tada lansiraju depozit bonus promocije. Kladionice koje daju bonus ovog tipa u uslovima bonusa obično navode da igrači novac koji dobiju ne mogu odmah da podignu, nego je potrebno da odigraju tikete u određenom iznosu. Svakako, ovo je veoma zanimljiva i, uglavnom, ponuda koju ne treba da propuštate, tako da obavezno pogledajte našu listu kladionica koje daju bonus na uplatu.

Bonus bez depozita

Kladionice koje daju bonus bez depozita svakako nisu veoma česte. Online kladionice izbegavaju ovaj tip promocija jer na taj način rizikuju dosta. Bez bilo kakve uplate novčanih sredstava oni vam daju šansu da odigrate tiket i osvojite još više novca. Uslovi za podizanje osvojenog novca su jasno i strogo definisani, ali rizik koji kladionice preuzimaju u ovim promo aktivnostima je poprilično velik.

Stoga, ovaj tip promocija je uglavnom karakterističan za kladionice koje su u ozbiljnim marketinškim kampanjama i koje žele da atraktivnom ponudom privuku kako stare tako i nove igrače. Ovaj tip promocije očekujte od velikih i ozbiljnih kompanija u industriji igara na sreću, ali svakako ne kažemo da kod nas nisu aktivne promocije ovog tipa.

Reload Bonus

Reload bonus je takođe jedan od bonusa koje kladionice u Srbiji imaju u svojoj ponudi. Ovaj bonus je veoma sličan bonusu dobrodošlice samo što je namenjen igračima koji već imaju otvoren nalog u online kladionici.

Stimulišu se igrači da ostvare uplatu na svoj nalog kako bi dobili određen iznos bonusa koji će se aktivirati istog trenutka kada igrač deponuje sredstva na račun. Bonus za ponovne uplate je veoma primamljiv kladioničarima i svakako će svaki igrač požuriti da što pre aktivira ovu ponudu. Na ovaj način kladionice nagrađuju svoje lojalne igrače i time ih zadržavaju i stimulišu da koriste njihovu platformu za klađenje u budućnosti.

Bonus za lojalnost

Bonus za lojalnost je jedna od veoma bitnih promo aktivnosti svake kladionice. Naime, igrači su svakoj kladionici na prvom mestu, jer da nije nas igrača kladionice ne bi ni postojale. Tako da je njima u interesu da vas zadrže i da vi budete zadovoljni uslovima i servisima koje koristite.

Ovo je njima važno sa stanovišta 2 aspekta. Prvi je taj da vi, ukoliko ste zadovoljni, nećete otići u neku drugu kladionicu i tamo otvoriti nalog, a drugi aspekt je što je zadovoljni igrač najbolji marketing.

Postoje razni tipovi lojaliti bonusa. Neke kladionice nagrađuju svoje igrače tako što imaju kreiranu šemu po kojoj skupljate bodove, koje posle možete pretvoriti u novac za igru. Neke od kladionica su formirale uloge lojalnih igrača tako da, nakon određenog broja poena koje skupite, dobijate novu ulogu u sistemu, kojom vam je omogućen veći bonus na tikete.

Cashback Bonus

Cashback bonus je takođe jedan od tipova bonusa koji polako postaje veoma popularna promo aktivnost online kladionica u Srbiji. O čemu se radi i šta je CashBack bonus? Ovo je posebna promocija kladionica, gde one na razne načine mogu vama vratiti određeni procenat izgubljenog novca.

Postoje razne varijacije ovog bonusa, a kako biste nas bolje razumeli, naveščemo par primera:

Recimo da je kladionica definisala cashback bonus za sve opklade na 10% i to samo četvrtkom. To znači da se na kraju dana sumiraju svi vaši ulozi koje ste imali na promašenim tiketima i iznos od 10% se vraća na vaš račun.

Postoje razne varijante i razni uslovi koji se mogu ubaciti i vezati sa ovom promocijom. Kladionica može reći da se ovo odnosi samo na tikete koji imaju više od 5 parova na tiketu, i da minimalna kvota po paru mora biti najmanje 1.45. Ili, recimo, mogu reći da je Cashback bonus aktivan cele nedelje i da svakog ponedeljka oni vama uplaćuju na račun određeni iznos.

VIP programi u sportskim kladionicama

VIP programi u kladionicama su veoma interesantni i mahom veoma individualni. Postoje online kladionice koje žele da nagrade lojalnost igrača koji su njima od velikog značaja.

Obično se radi o igračima koji igraju veliki broj tiketa, ili su im ulozi izrazito visoki, ali svakako, ovi igrači zaslužuju poseban tretman i posebne ponude. Tako da, neke od kladionica idu dotle da svojim VIP igračima nude bolje kvote za klađenje, dok veći deo kladionica usmerava bolje uslove bonusa i iznosa bonusa ka VIP igračima.

Ostali bonusi I promocije

Ponuda online bonusa u sportskim kladionicama je veoma raznovrsna, ali možemo reći da postoji nekoliko tipova bonusa koji su najzastupljeniji i skoro svaka kladionica ima taj tip bonusa. Uglavnom su neki od najzastupljenijih tipova spomenuti gore u tekstu, a sada ćemo vam reći nešto i o ostalim bonusima sa kojima se možete susresti prilikom online klađenja.

Bonus na broj parova na tiketu – Ovo je veoma čest tip bonusa koji skoro svaka kladionica u Srbiji ima u svojoj ponudi. Radi se o bonusu koji vam uvećava dobitak na osnovu broja parova koji se nalaze na tiketu. Svakako je kladionica propisala koji je minimalan broj parova koji se treba nalaziti na tiketu i koja je minimalna kvota za svaki par na tiketu.

Bonus za jedan promašen par na tiketu – Ovo je još jedan od specifičnih bonusa za klađenje karakterističan za našu zemlju. Ukoliko promašite samo jedan par, kladionica će vam refundirati određeni iznos.

Jackpot – Ovo je zasigurno san svakog kladioničara. Veliki iznosi su u pitanju i obično se radi o izvlačenju. Na primer, na nedeljnom nivou se izvlači jedan tiket koji osvaja Jackpot, a svaki tiket koji ima više od 4 para učestvuje u izvlačenju.

Takmičenje – Postoje razna takmičenja i razni sistemi nagrađivanja kojima kladionica želi da nagradi i stimuliše svoje igrače. Recimo, može se organizovati takmičenje da nagradu osvoji igrač koji pogodi najveću kvotu i takmičenje traje 1 mesec.

Promocije za online kladionice su raznovrsne i često možemo videti da se pojavljuju novi bonusi kako bi se privukli novi igrači. Ova sfera marketinga polako postaje veoma značajna u industriji igara na sreću, tako da na našem sajtu možete u svakom trenutku pronaći aktuelne i odgovarajuće bonuse najpoznatijih sportskih kladionica u Srbiji.

FAQ

? Koji su najčešći tipovi bonusa koji postoje u Srbiji?

U Srbiji sportske kladionice nemaju raznovrsnu ponudu bonusa, poput kojih možete pronaći na stranim kladionicama, ali svakako ova marketing strategija se polako budi kod naših kladionica i verujemo da će uskoro kladionice obogatiti svoju ponudu. Neki od najčešćih tipova bonusa na našim prostorima su:

  • Bonus dobrodošlice kladionica
  • Depozit bonus (bonus na uplatu)
  • Besplatni tiket
  • Bonus na broj parova na tiketu
  • Jackpot bonusi
? Koliko puta mogu iskoristiti bonus dobrodošlice?

Bonus dobrodošlice kladionica možete iskoristiti samo prvi put prilikom registracije svog naloga. Ovo je tip bonusa koji kladionice nude kako bi vas privukle da otvorite nalog kod njih, ali svakako pogledajte da li kladionica ima u ponudi i bonus na uplatu koji možete ostvariti kada sledeći put uplatite novčana sredstva na vaš nalog.

? Kako da pronađem najbolji bonus?

Svakako jedan od najlakših načina da otkrijete i pronađete najbolji bonus jeste da pročitate šta iskusni kladioničari kažu. Na našem sajtu možete videti recenzije koje su napravljene od strane kladioničara sa dugogodišnjim iskustvom i verujemo da vam može biti od pomoći prilikom izbora najboljeg bonusa za klađenje.

? Koji je najveći bonus dobrodošlice koji mogu da očekujem u online kladionicama?

Vrednost bonusa dobrodošlice varira od kladionice do kladionice, ali svakako budite zadovoljni sa kladionicom koja vam omogućava bonus pri registraciji kladionica u iznosu od 10.000 RSD do 20.000 RSD.

? Zašto sportske kladionice daju bonuse svojim igračima?

Razlog za ovakav vid ponude sportskih kladionica leži u tome da se pojavljuje sve veći broj online kladionica i ukoliko kladionice žele da zadrže postojeće igrače ili pak da privuku nove, potrebno je da svojim igračima daju određene benefite.