Sportsko klađenje na rukomet u Srbiji

Ažuriranje:

Iako se ne smatra velikim svetskim sportom, kladjenje na rukomet je veoma popularno među srpskim igračima. Veoma je lako naučiti kako se kladiti na rukomet i različiti marketi nude poseban užitak. Iskusni igrači će, pored domaćih, iskoristiti i prednost internacionalnih rukometnih turnira. Ostanite uz tekst i pogledajte ovaj kvalitetan vodič kroz savete i strategije koje vam mogu pomoći u izboru.

Lista Online Kladionica za kladjenje na rukomet

Pronađeno: 3 Kladionice

 1. Maxbet

  Ocena: 8.5/10

  • Tri različita paketa dobrodošlice
  • Funkcionalne I brze mobilne aplikacije
  • Registracija naloga laka I jednostavna
  • Izuzetna korisnička podrška
 2. Bet365

  Ocena: 7.9/10

  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Odličan pregled klađenja uživo
  • Raznovrsnost igara za klađenje
  • Konkurentne kvote

  BONUS 100% do 25€

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  *Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

  KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija
 3. William Hill

  Ocena: 7.4/10

  • Velika ponuda igara za klađenje
  • Bezbedni i sigurni depoziti
  • Poseduje važeće licence za rad
  • Klađenje uživo

Istorija sportskog klađenja na rukomet

Istorija sportskog klađenja na rukomet

Rukomet je brz timski sport koji je prvi put promovisan u Skandinaviji i Nemačkoj na kraju 19. veka. Prva rukometna organizacija, Internacionalna amaterska rukometna federacija, je formirana 1928. godine na Olimpijskim igrama u Amsterdamu, a prvo Svetsko prvenstvo u rukometu je odigrano u Nemačkoj 1938. godine.

Između 1938. i 1966. godine igrana su dva Svetska prvenstva, jedno na otvorenom sa 11 igrača u timu i igrano na fudbalskom terenu, i drugo sa 7 igrača u timu na zatvorenom terenu. Rukomet u sali, kakav danas znamo, je prvi put igran na Olimpijskim igrama u Minhenu 1972. godine kada je Jugoslavija osvojila zlatnu medalju na takmičenju koje je obuhvatalo 16 timova.

 1. Rukomet je sport sa elementima fudbala, hokeja i košarke
 2. Rukomet je drugi najigraniji sport u Evropi
 3. Rukomet je najpopularniji u Skandinaviji
 4. Postoji i rukomet na pesku

Rukomet je u kladionice ulazio paralelno sa razvojem kladionica i sa uključivanjem svih ostalih sportova u kladionice. Danas ne postoji ni jedna kladionica rukomet da nema u ponudi.

Istorija sportskog klađenja na rukomet
🏛️ Prvo pojavljivanje 1906.
🏢 Nadgledanje organizacija
 • Federación Internacional de Balonmano
 • Comisión profesional de Balonmano
 • Comisión de Balonmano Playa
📶 Pokrivenost kladionica Visoka
Popularno u Шпанија, Немачка, Шведска, Норвешка
🌎 Svetsko prvenstvo Dinamarca
🏅 Olimpijska disciplina ✔️

Često postavljana pitanja

? Da li se na rukomet može kladiti preko mobilnih uređaja?

Naravno, na rukomet se može kladiti preko mobilnih aplikacija i mobilne verzije sajta svih online kladionica.

? Da li online kladionice poklanjaju besplatne tikete za klađenje rukomet?

Sve opklade ili sav novac koji se dobije kroz bonuse ili promocije može se iskoristiti i za klađenje na rukomet.

? Da li su online kladionice za kladjenje na rukomet bezbedne?

Da, sve online kladionice za kladjenje na rukomet koje Vam mi preporučimo su apsolutno bezbedne.

? Koja je najpoznatija rukometna organizacija?

Najveća svetska rukometna organizacija je Međunarodna rukometna federacija koja je zadužena za organizaciju najvećih međunarodnih rukometnih takmičenja.

? Da li je kladjenje na rukomet lako?

Rukomet je brz sport, a tokom meča se rezultat veoma brzo menja uz veliki broj postignutih golova. Najinteresantnije je kladjenje na golove.

Najbolje kladionice za mobilno kladjenje na rukomet

Kada se govori o najboljim kladionicama za mobilno kladjenje, ne može se posmatrati kvalitet mobilne verzije sajta i mobilne aplikacije, jer konkretno kladjenje ne zavisi od aplikacije, već isključivo od kvaliteta ponude rukometnih takmičenja i turnira, i ponude kvota. Jedna takva kladionica je bet365 koja se ističe i najnižim kvotama na tržištu, ali i niskim provizijama koje kladionica uzima, a koje mogu značajno umanjiti eventualni dobitak. Ova kladionica je idealan izbor ukoliko želite da se kladite na rukomet.

Posebno je interesantno klađenje uživo na rukomet, uzimajući u obzir brzinu razvoja situacije na terenu i velike varijacije u rezultatu.

Bonus dobrodošlice i ostali bonus i promocije koji se mogu koristiti na klađenje na rukomet je, takođe, jedan od aduta bet365 online kladionice. Ostale kladionice koje se mogu pohvaliti sličnim ili istim nivoom usluga kada je u pitanju klađenje na rukomet su William Hill i Pinnacle online kladionice.

Top 5 kladionica po brzini isplate

Kada se bira kladionica gde ćete uložiti svoj novac, svakako treba voditi računa o tome da li oni mogu da vam isplate dobitak. Sve kladionice koje su u vlasništvu kompanija iz Srbije nemaju problema sa isplatom dobitaka, jer da bi uopšte radile moraju u svakom trenutku imati dovoljno novca za isplatu svih dobitaka.

Koliko će brzo transakcija isplate biti obrađena prvenstveno zavisi od odabranog metoda za plaćanje. Najbrže se realizuju transakcije preko e-novčanika, a to je najčešće Skrill. Najsporiji su metodi koji uključuju banke. Banke funkcionišu po svojim posebnim pravilima i procedurama, pa tako obrada transakcije na platnu karticu ili bankovni račun može da traje i do 7 radnih dana.

Najbolje kladionice za rukomet kladjenje:

 • Bet365
 • William Hill
 • Meridianbet
 • MaxBet
 • Circus

Odlična ponuda liga i mečeva za kladjenje na rukomet!

Od stranih online Rukomet kladionica koje našim igračima dozvoljavaju da se klade je bet365. Trenutno bet365 ima odličnu ponudu liga i mečeva za kladjenje na rukomet. Aktivni su sledeći rukometni turniri: Svetsko prvenstvo, Ženska liga šampiona, Islandsko prvenstvo, Švedsko prvenstvo, Rumunska ženska nacionalna liga i Špansko žensko prvenstvo. Uz to nisu zanemarljivi ni bonus i promocije koje bet365 nudi svojim korisnicima.

Da igrate Mišljenje

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

Kako se kladiti na rukomet – korisni saveti i strategije

Rukomet je drugačiji od drugih sportova, a smatra se da više liči na kombinaciju više sportova u jednom. Ovo čini rukomet savršenim sportom za kladjenje, ukoliko ste već upoznati sa sportovima sa brzim tempom i velikim brojem poena poput hokeja, košarke ili fudbala.

Iako, na prvi pogled rukomet izgleda komplikovano, pravila su zapravo veoma jednostavna i za kratko vreme ćete naučiti ovaj sport. Ovakav karakter rukometa je pogodan za primenjivanje mnogih opcija za klađenje. S obzirom da je rukomet veoma brz sport i da se golovi postižu veoma često, potrebno je da budete veoma pažljivi o razvoju situacije na terenu.

Stoga nas uopšte ne čudi što se sve više igrača kladi na rukomet u kladionicama.

Opklada na golove je najbolja opcija za klađenje ako ste početnik u klađenju na rukomet. U skladu sa brzim tempom igre, klađenje na golove je najbolji izbor. Stvari na terenu se menjaju veoma brzo pa je vreme od malo do puno golova na meču veoma kratko.

Opklada na favorite, odnosno timove koji mogu da iznenade na meču je takođe veoma popularna. Pošto je rukomet brza igra, igrači se veoma brzo troše. Forma tima, odnosno odsutnost nekog od ključnih igrača može da bude prelomni momenat za pobedu.

Preporučeni načini uplate i isplate na rukomet

Danas sve kladionice imaju manje ili više identične metode plaćanja. Odabir metode plaćanja ne zavisi od sporta na koji se kladite, već od ličnih afiniteta svakog pojedinačnog igrača.

Za online klađenje u domaćim kladionicama najpovoljnije je novac uplaćivati lično ili platnim karticama, a isplaćivati na bankovni račun ili u poslovnici kladionice. Kada je reč o stranim kladionicama, uplate možete obavljati preko platnih kartica ili nekog od e-novčanika, dok je preporučeni metod isplate na neki od e-novčanika, zbog brzine realizacije i provizije.

U nastavku pogledajte neke od najpoznatijih metoda plaćanja.

 • payment icon

  MasterCard je platna kartica kojom možete uplatiti depozit na Vaš nalog uz “3D Secure Code” bezbednosnu zaštitu.

  Više
 • payment icon

  Skrill – Mnoge online kladionice nude uplatu preko ovog platnog servisa. Sa Skrill-om možete povezati vašu platnu karticu.

  Više
 • payment icon

  DinaCard je domaća, nacionalna platna kartica kojom upravlja Narodna banka Srbije. Uplatite jednostavno i brzo.

  Više
 • payment icon

  Bankovni račun – Uplatite uplatnicom u pošti ili banci ili preko mobilnog ili internet bankarstva.

  Više
AUTOR RECENZIJE

Jadranka Sojkic

Jadranka Sojkic

Strategijski analitičar kladjenja: Specijalizovan za dugoročnu profitabilnost i održive strategije klađenja.