O nama

Ukoliko ste ljubitelj klađenja, tada vam je verovatno poznato koliko je teško doći do pouzdanih informacija o klađenju, kladionicama i bilo kojih drugih relevantnih informacija. Postoji toliko pogrešnih i neproverenih informacija da nekad jednostavno ne možete a da se ne iznervirate. Mi smo tu da vam pomognemo.

To je razlog zašto je MightyTips.rs vaš pouzdan izvor informacija o klađenju. Naš tim eksperata stoji vam na usluzi. Pružamo vam iskrene recenzije kladionica i njihovih mobilnih aplikacija, zajedno sa najnovijim informacijama o bonusima i vestima iz industrije.

Klađenje je već dugi niz godina naš omiljeni hobi i područje stručnosti. A sada je pravo vreme da sva saznanja podelimo sa vama upravo ovde, na MightiTips.rs.

Šta mi radimo 

 • Pouzdane recenzije kladionica i aplikacija za klađenje

  Sve kladionice na našoj veb stranici se objektivno i temeljno pregledavaju na osnovu različitih aspekata i kriterijuma. Verujemo da imate pravo da znate sve o mestu gde biste mogli da potrošite novac.

 • Recenzije bonusa

  Uz recenzije kladionica, pružamo vam najrelevantnije informacije o tome koji su bonusi dostupni u svakoj kladionici. Kako biste mogli donositi informisanije odluke.

 • Recenzije sportova

  Pronaći ćete informacije o najpopularnijim sportovima u kontekstu klađenja. U našim recenzijama naći ćete odabrane kladionice koje prihvataju opklade na sport zajedno sa zanimljivim činjenicama.

 • Pregledi metoda plaćanja

  Dostupni načini plaćanja važan su deo vašeg iskustva sa klađenjem. Naše recenzije opisuju poteškoće kod najpopularnijih sistema plaćanja i pružaju vam listu kladionica koje ih prihvataju.

Mi smo eksperi u oblasti klađenja

Kladioničari, web dizajneri, autori, menadžeri sadržaja, programeri - i svi ostali koji kreiraju izvanredan projekat koji je MightyTips. Mi smo ljudi iz mnogih zemalja koje ujedinjuje naša strast i volja da učinimo sportsko klađenje dostupnije istomišljenicima.

Naši autori

 • Vesko Trajkovic

  Prijatelji me zovu Vesko. Godinama već pišem o fudbalu i analiziram fudbalske mečeve. Volim da fudbal posmatram iz ugla igrača, iz njihovih uloga i pozicija u timu. Fokusiram se na taktiku, formaciju i trudim se da pružim dublji uvid od onog koji pruža suvoparna statistika. Veliki sam navijač Liverpula i ...

 • Stevan Bozic

  Potpomogao razvoj i lansiranje nekoliko veoma uspešnih sajtova u ovoj industriji. Kratko rečeno specijalista za content marketing. Radi na razvoju strategija, marketing planova i affiliate programa za betting sajtove. Najviše voli špansku ligu, a od klubova omiljeni mu je Real Madrid, ali kada je klađenje u pitanju nema mesta pristrastnosti. ...

 • Luka Jestrović

  Ja sam Luka. Iza sebe imam dugogodišnje iskustvo u stvaranju online sadržaja. Sportsko klađenje mi je još odavno veliko interesovanje, a bio sam te sreće da uspem da spojim ova dva sveta.

  Ovde sam da vam pomognem da izvučete najviše što možete iz online klađenja i kladionica – kako stranih, tako ...

 • Jovan Ilic

  Još u studentskim danima sam svoju ljubav prema fudbalu pretočio u hobi, klađenje. I nije puko klađenje moj hobi, već detaljne analize svakog priređivača klađenja, kretanje kvota i margina, celokupna ponuda sportskog klađenja. Zašto da ne iskoristimo kvote kladionica da bismo ih pobedili. Arbitraža je nešto čemu pridajem posebnu pažnju, ...

 • Janko Glavonjić

  Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.

 • Јадранка Сојкић

  Takodje, govorim ruski i ukrajinski. Prosle godine pocela sam da ucim poljski.
  Za srpski ogranak kompanije MightyTips radio sam poslednjih sest meseci.
  Proveo sam dosta vremena gledajuci fudbalske utakmice, jer zaista mnogo volim fudbal.

Kontaktirajte Nas

Uvek smo otvoreni za kritike i sugestije. Ako mislite da na bilo koji način možete poboljšati naš sadržaj, slobodno nas kontaktirajte koristeći donju kontakt formu.

Prijavite se

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke