O nama

Ukoliko ste ljubitelj klađenja, tada vam je verovatno poznato koliko je teško doći do pouzdanih informacija o klađenju, kladionicama i bilo kojih drugih relevantnih informacija. Postoji toliko pogrešnih i neproverenih informacija da nekad jednostavno ne možete a da se ne iznervirate. Mi smo tu da vam pomognemo.

To je razlog zašto je MightyTips.rs vaš pouzdan izvor informacija o klađenju. Naš tim eksperata stoji vam na usluzi. Pružamo vam iskrene recenzije kladionica i njihovih mobilnih aplikacija, zajedno sa najnovijim informacijama o bonusima i vestima iz industrije.

Klađenje je već dugi niz godina naš omiljeni hobi i područje stručnosti. A sada je pravo vreme da sva saznanja podelimo sa vama upravo ovde, na MightiTips.rs.

Šta mi radimo

 • Pouzdane recenzije kladionica i aplikacija za klađenje

  Sve kladionice na našoj veb stranici se objektivno i temeljno pregledavaju na osnovu različitih aspekata i kriterijuma. Verujemo da imate pravo da znate sve o mestu gde biste mogli da potrošite novac.

 • Recenzije bonusa

  Uz recenzije kladionica, pružamo vam najrelevantnije informacije o tome koji su bonusi dostupni u svakoj kladionici. Kako biste mogli donositi informisanije odluke.

 • Recenzije sportova

  Pronaći ćete informacije o najpopularnijim sportovima u kontekstu klađenja. U našim recenzijama naći ćete odabrane kladionice koje prihvataju opklade na sport zajedno sa zanimljivim činjenicama.

 • Pregledi metoda plaćanja

  Dostupni načini plaćanja važan su deo vašeg iskustva sa klađenjem. Naše recenzije opisuju poteškoće kod najpopularnijih sistema plaćanja i pružaju vam listu kladionica koje ih prihvataju.

Mi smo eksperi u oblasti klađenja

Kladioničari, web dizajneri, autori, menadžeri sadržaja, programeri – i svi ostali koji kreiraju izvanredan projekat koji je MightyTips. Mi smo ljudi iz mnogih zemalja koje ujedinjuje naša strast i volja da učinimo sportsko klađenje dostupnije istomišljenicima.

Naši autori

 • Vesko Trajkovic

  Prijatelji me zovu Vesko. Godinama već pišem o fudbalu i analiziram fudbalske mečeve. Volim da fudbal posmatram iz ugla igrača, iz njihovih uloga i pozicija u timu. Fokusiram se na taktiku, formaciju i trudim se da pružim dublji uvid od onog koji pruža suvoparna statistika. Veliki sam navijač Liverpula i…

 • Stevan Bozic

  U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu. Potpomogao razvoj i lansiranje nekoliko veoma uspešnih sajtova u ovoj industriji. Kratko rečeno specijalista za content marketing. Radi na razvoju strategija, marketing planova i affiliate programa za betting sajtove. Najviše voli špansku ligu, a…

 • Luka Jestrović

  Ja sam Luka. Iza sebe imam dugogodišnje iskustvo u stvaranju online sadržaja. Sportsko klađenje mi je još odavno veliko interesovanje, a bio sam te sreće da uspem da spojim ova dva sveta. Ovde sam da vam pomognem da izvučete najviše što možete iz online klađenja i kladionica – kako stranih,…

 • Jovan Ilic

  Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi… Još u studentskim danima sam svoju ljubav prema fudbalu pretočio u hobi, klađenje. I nije puko klađenje moj hobi, već detaljne analize svakog priređivača klađenja, kretanje kvota i margina, celokupna ponuda…

Kontaktirajte nas

Uvek smo otvoreni za kritike i sugestije. Ako mislite da na bilo koji način možete poboljšati naš sadržaj, slobodno nas kontaktirajte koristeći donju kontakt formu.