Bitcoin Kladionice u Srbiji

Ažuriranje:

Bitcoin kladionice doživljavaju pravu ekspanziju u 2010-oj godini, kada kriptovalute ostvaruju snažan uticaj na tržište na isti način na koji je internet uticao na 2000-u godinu. Nova tehnologija našla je svoju primenu i kada je u pitanju online klađenje. Uz minimalno održavanje i povećanu fleksibilnost, kriptovaluta je nesumnjivo valuta budućnosti u svetu koja se veoma brzo tehnološki razvija.

Sve više država u poslednje vreme legalizuje kriptovalute kao sredstvo plaćanja za dobra i usluge. S tim u vezi, nesumnjivo je bilo da će digitalne valute desegnuti i do industrije igara na sreću i sportskog klađenja.

Online Kladionice koje podržavaju Bitcoin

Pronađeno: 3 Kladionice

 1. Bet365

  Ocena: 7.9/10

  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Odličan pregled klađenja uživo
  • Raznovrsnost igara za klađenje
  • Konkurentne kvote

  BONUS 100% do 25€

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  *Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

  KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija
 2. William Hill

  Ocena: 7.4/10

  • Velika ponuda igara za klađenje
  • Bezbedni i sigurni depoziti
  • Poseduje važeće licence za rad
  • Klađenje uživo

  Bonus maksimalno do €122

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  KLADI SE OVDE idite na William Hill website William Hill recenzija
 3. Rabona

  Ocena: 6.9/10

  • Veliki broj specijala za fudbal
  • Odličan bonus dobrodošlice
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Live chat dostupan 24/7

  Bonus od 100% na prvu uplatu!

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

  KLADI SE OVDE idite na Rabona website Rabona recenzija

Klađenje sa Bitcoin – Ultimativni vodič

Ažuriranje:

Klađenje sa Bitcoin

U ovom tekstu saznaćete sve o klađenju u online sportskim kladionicama kriptovalutom Bitcoin. Naš tim će vam odgovoriti na pitanja koja vas najviše muče i značajno vam olakšati klađenje u Bitcoin.

Da li je online klađenje Bitcoin-ima bezbedno? Koju online kladionicu odabrati i koje online kladionice dostupne na srpskom tržištu uopšte prihvataju Bitcoin kao sredstvo plaćanja?

Šta treba da znate o klađenju sa Bitcoin?

Šta treba da znate o klađenju sa Bitcoin?

Bitcoin je digitalna valuta, ali je bolje poznata kao kriptovaluta koja je nastala 2009. godine, odmah nakon svetske ekonomske krize kao odgovor grupe ljudi na nesigurnost tradicionalnih valuta.

Procenjuje se da će tržište sportskog klađenja dostići oko 155,49 milijardi dolara do 2024. Kako svet napreduje ka elektronskim transakcijama novca, uvek postoji prostor za otvaranje novih tržišta i u industriji online klađenja.

 1. 1 Bitcoin trenutno vredi 4.182.139,04 dinara ili 35.728,07 evra
 2. Za uplate Bitcoin često se koristi mikro Bitcoin
 3. Kriptovalute ne mogu biti fizički zabranjene
 4. Gotovo 60% svetskih korisnika online kladionica se prebacilo na kriptovalute

Izveštaji sugerišu da je veliki broj korisnika online kladionica prešao sa tradicionalnih mehanizama na sportsko klađenje sa Bitcoin. S obzirom da popularnost i potražnja za Bitcoin sportskim kladionicama raste svakim danom, znanje o ovoj novoj eri sportskog klađenja je veoma dragoceno.

Šta treba da znate o klađenju sa Bitcoin?
🏙️ Osnovano 2009. godina
💻 Pokriva Internacionalna
💳 Tip Kriptovaluta, e-novčanik
🗺️ Područje Evropa, Severna i Južna Amerika, Australija, većina azijskih i afričkih država
📱 Ima mobilnu aplikaciju Da, ima svoj veb-sajt, elektronski novčanik i aplikacije za Android i iOS.
💯 Taksa na transakcije Bez provizije
Brzina transakcija Odmah

Često postavljana pitanja

? Da li je Bitcoin legitiman?

Da, iako je na početku imao lošu reputaciju zbog korišćenja na ilegalnom Darknetu, danas je izuzetno bezbedan, siguran i pouzdan.

? Koje kladionice privataju Bitcoin?

Ako želite da saznate više o online kladionicama koje prihvataju Bitcoin kao sredstvo plaćanja vratite na početak ove stranice.

? Mogu li da vršim isplate sa Bitcoin?

Da. Sve online kladionice koje nude klađenje sa Bitcoin, nude i mogućnost uplate i isplate u kriptovaluti Bitcoin.

? Kako da kupim Bitcoin?

Bitcoin se može kupiti na internetu preko nekih od Bitcoin menjačnica, kao što su LocalBitcoin ili Coinbase.

? Da li je Bitcoin legalan?

Da, legalan je u svim državama. Mada u nekim državama sve transakcije kriptovalutama morate prijaviti lokalnoj poreskoj administraciji.

Kako da odaberete Bitcoin online kladionicu?

Uzimajući u obzir sve prednosti i nedostatke, naši eksperti su odredili kriterijume koji su neophodni za odabir vaše idealne sportske kladionice sa Bitcoin.

 1. Pouzdanost

  Bezbednost na internetu dobija na značaju u poslednjih nekoliko godina zahvaljujući istovremenom porastu broja onlajn prevara u svetu. Dakle, pouzdanost ili sigurnost postaju veliki aspekt pri izboru Bitcoin sportske kladionice.
 2. Brzina operacija

  S obzirom na to da se veliki broj igrača širom sveta trudi da predvidi sportske događaje, kvota za svaku opkladu menja se u tren oka. Zbog toga je krajnje važno da pristup Bitcoin sportskoj kladionici bude apsolutno brz kako bi se obrađivalo milion zahteva za plaćanje, povlačenje i tikete 24 sata dnevno.
 3. Maksimalan broj događaja uživo

  Izuzetno je važno odabrati Bitcoin sportsku kladionicu koja se bavi sa najmanje 10.000 mesečno uživo događaja uživo kako biste imali niz opcija na koje možete da se kladite.
 4. Anonimni računi

  Zaista je važno da korisnički podaci budu zaštićeni. Štaviše, poželjno je ako Bitcoin sportska kladionica ne zahteva mnogo ličnih podataka, što olakšava praćenje informacija širom sveta.

Bitcoin kladionice

Kako je koncept Bitcoin online sportskih kladionica relativno nov, uzimajući u obzir činjenicu da je prisutan tek nekoliko godina, na ovom polju vladaju veliki igrači industrije onilne sportskog klađenja.

Mnogo se pričalo o „savršenoj“ Bitcoin sportskoj kladionici. Sa novim online kladionicama i mnoštvom promotivnih bonusa, uvek postoji prostor za poboljšanje za svaku od veb stranica koje nude klađenje sa kriptovalutom Bitcoin.

Većina sajtova za sportsko klađenje prihvata različite vrste kriptovaluta, ali Bitcoin ostvaruje primat u tom svetu. Postoje čak i neke sportske kladionice koje za klađenje prihvataju samo Bitcoin. Bitcoin je kriptovaluta koja štiti i pošiljaoca i primaoca, a taj nivo bezbednosti i zaštite je primarni razlog zbog čega korisnici biraju kriptovalute.

Činjenica da korisnici više ne moraju da šalju osetljive finansijske podatke poput brojeva kreditnih kartica ili brojeva bankovnih računa ide u prilog klađenju na kladionica u Bitcoin.

Iako svaka Bitcoin sportska kladionica ima svoj niz prednosti i nedostataka, važno je izabrati onu koja će ispuniti vaše zahteve za klađenjem.

Najbolje Bitcoin online sportske kladionice

Da li je uplata i isplata za crypto u Srbiji bezbedna?

Bitcoin nije fizička valuta. Međutim do potencijalne krađe kriptovalute može doći ukoliko treća strana dođe u posed privatnih ključeva e-novčanika. Ako vaš Bitcoin novčanik nije osiguran, to je isto kao da izgubite pravi novčanik – jednom kada novac ode, nestaće zauvek. S obzirom na to da Bitcoin može biti izuzetno vredan, oportunistički lopovi na mreži nikada neće odbiti priliku da ugrabe sajber novčanik.

Međutim, uz odgovarajuću sigurnost, tehnički je nemoguće ukrasti Bitcoin. Iako postoje izveštaji o hakovanjima na berzama kriptovaluta, razmena u Bitcoin svetu je do sada uvek bila dobro zaštićena. Stoga su transakcije obavljene između dve (ili između više adresa) veoma sigurne.

Bitcoin transakcije su pseudonimne. Iako to znači da nisu potpuno anonimne, transakcije se mogu identifikovati samo korišćenjem blockchain adrese. Pojedinac može imati više adresa, kao što može imati više korisničkih imena i lozinki za jedan nalog.

Jedna od karakteristika Bitcoin lanca je da je nepromenljiv. Stoga su transakcije koje koriste blockchain nepovratne i ne mogu ih menjati treće strane, poput državnog tela ili agencije za finansijske usluge. Takođe, nije moguće tražiti povraćaj sredstava za Bitcoin poslat nekom drugom. Jedini način da se obrne, na neki način, transakcije Bitcoina je da primalac vrati originalni Bitcoin.

Da li je uplata i isplata za crypto u Srbiji bezbedna?
👉 Načini uplate e-novčanik
🗝️ Ključni faktor Način uplate i isplate nudi anonimnost
📈 Najveće prednosti Bitcoin transakcije su apsolutno bezbedne, transakcije su besplatne i registruju se odmah.
📉 Najveće mane metode Određeni korisnici se teže snalaze oko uspostavljanja Bitcoin elektronskog novčanika.
ℹ️ Korisnička podrška chat, FAQ

Top 5 kladionica koje koriste Bitcoin:

 1. Circus
 2. William Hill
 3. Rabona
 4. Mozzartbet
 5. Bwin

Online sportsko klađenje i najbolje kvote

 • Mogućnost uplate na 65 i isplate na 46 različitih načina
 • Live chat je dostupan 24/7
 • Niske margine i dobre kvote
 • Raznovrsnost sportova, e-sportova i događaja za klađenje
 • Klađenje na Košarku
Da igrate Mišljenje

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Mozzart-najbolje-mesto-za-kladenje-300x300-384x999w

Uplata i isplata u kladionicama sa Bitcoin

U ovom delu teksta detaljno će biti pojašnjen proces uplata putem Bitcoin i isplate preko bankovnog računa za sportsko klađenje (na primer, trke konja klađenje).

Uplata

Korak 1 – Pronađite polje “Deposit” i kliknite.

22bet glavna stranica

Korak 2 – Ovde će vam biti prikazane sve opcije za uplatu sredstava, vi izaberite opciju Bitcoin.

Potvrda plaćanja Bitcoinom

Korak 3 – Ovde ćete dobiti upozorenje kako da bezbedno izvršite transakciju. Nakon pročitane poruke kliknite “Confirm”.

22bet načini plaćanja

Korak 4 – Ovde vidite link koji možete da kopirate u svoj Bitcoin novčanik ili da skenirate QR i unesete iznos koji želite da uplatite.

Bitcoin QR kod

Isplata

Korak 1 – Kliknite na sliku vašeg profila i pojaviće vam se ovakav meni, pronađite karticu “withdrawal funds”.

Profil korisnika 22bet

Korak 2 – Sada odaberite željeni metod isplate, u ovom slučaju Bitcoin.

22bet metode povlačenja

Korak 3 – Unesite iznos za isplatu i link vašeg Bitcoin novčanika.

Povlačenje Bitcoina

Najbolje kladionice koje prihvataju Bitcoin

Spisak online kladionica koje prihvataju klađenje preko Bitcoin stalno raste. Više aplikacija sledi primere najpoznatijih kladionica i prihvata kripto revoluciju. Većina kladionica koje se bave kriptovalutama prihvataju samo Bitcoin, ali će verovatno u bliskoj budućnosti početi da se šire i prihvataju druge popularne i sigurne opcije kripto plaćanja. Dozvoljavanje igračima veliki izbor uplata na kladionicu sa Bitcoin pokazalo se kao veoma dobra odluka i na kraju će otvoriti put drugim brendovima kriptovaluta.

U nastavku teksta pogledajte listu top 5 kladionica koje koriste Bitcoin:

 • William Hill
 • Mozzartbet
 • Bet365
 • Circus
 • Bwin

Sve same najbolje ponude za sportsko klađenje!

• Kvalitetna ponuda sportova za klađenje
• Bezbedni i sigurni načini depozita
• Poseduje sve relevantne licence za rad uz kredibilitet poslovanja
• Klađenje uživo
• Odlične aplikacija za iOS i Android

Da igrate Mišljenje

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

williamhill-384x999w

Vreme, provizije i limiti

Upotreba Bitcoin kritovalute za transakcije ima nekoliko prednosti. Međutim, dve glavne prednosti korišćenja kriptovalute su njen peer-to-peer fokus koji uklanja posrednike i njen pseudonimni dizajn koji eliminiše potrebu za identifikacionim podacima za obe strane. Obe karakteristike ubrzavaju transakcije i uklanjaju nepotrebne korake.

Budući da se obavljaju bez posrednika, transakcije ne uključuju naknade ili naknade za usluge pomoću posrednika trećih strana. Međutim, korisnici za plaćanje transakcija moraju platiti mrežnu naknadu za Bitcoin mrežu.

Uplata – brzina, provizije i limiti

Uplata – brzina, provizije i limiti
Online kladionica Brzina uplate Provizija Limiti min/max
⚡ odmah 🧾 nema 📈 0,03mBT/❌
🔥 odmah 🧾 nema 📉 ❌
💨 odmah 🧾 nema 📈 ❌
🚀 odmah 🧾 nema 📉 1eur/❌

Isplate – brzina, provizije i limiti

Isplate – brzina, provizije i limiti
Online kladionica Brzina isplate Provizija Limiti min/max
⚡ odmah 🧾 nema 📈 2mBT/❌
🔥 ❌ 🧾 nema 📉 ❌
💨 ❌ 🧾 nema 📈 ❌
🚀 15 minuta 🧾 nema 📉 1,5 eur/❌

Alternativne metode uplate i isplate

Iako upotreba kriptovaluta privlači mnoge korisnike, još uvek postoje igrači koji se nisu dobro prilagodili ovakvom plaćanju. Na sreću, postoje i druge metode koje su takođe prilično sigurne i popularne.

Imamo zasebnu tabelu sa informacijama o nekim opcijama tako da možete izabrati ako ne želite da se kladite koristeći Bitcoin.

Alternativne metode uplate i isplate
Bookmaker MasterCard Dinacard Skrill Bankovni račun
Min: £5
Max: £99000
Vreme: odmah
Min: £5
Max: £99000
Vreme: odmah
Min: £5
Max: £80000
Vreme: odmah
Min: £25
Max: £10000
Vreme: odmah
Min: €1
Max: ❌
Vreme: odmah
Min: €1
Max: ❌
Vreme: odmah
Min: €1
Max: ❌
Vreme: odmah
Min: ❌
Max: ❌
Vreme: ❌
Min: 112RSD
Max: ❌
Vreme: odmah
Min: 112RSD
Max: ❌
Vreme: odmah
Min: 112RSD
Max: ❌
Vreme: odmah
Min: 112RSD
Max: ❌
Vreme: odmah
 • Mastercard

  Koristi “3D Secure Code” web servis kao dodatni korak u bezbednosti vaših podataka i novca.

 • DinaCard

  Domaći brend koji omogućava podizanje gotovine, plaćanje karticom i plaćanje proizvoda i usluga online.

 • Skrill

  Uplata preko Skrill platforme je jednostavna. Nakon što unesete iznos uplate, pratite korake i uplata je gotova.

 • Bankovni račun

  Uplata preko bankovnog računa se obavlja opštom uplatnicom, elektronskim i mobilnim bankarstvom.

AUTOR RECENZIJE

Jadranka Sojkic

Jadranka Sojkic

Strategijski analitičar kladjenja: Specijalizovan za dugoročnu profitabilnost i održive strategije klađenja.