Paysafecard Sportsko Klađenje u Srbija

Ažuriranje:

Sportsko klađenje preko paysafecard je poslednjih godina postalo veoma popularno u Srbiji.

Verovatno najveći razlozi leže u tome što su uplate na nalog u kladionici brze, jednostavne i anonimne.

U ovom tekstu detaljno ćemo vam objasniti sve što je potrebno da znate ukoliko želite da koristite ovu metodu plaćanja za klađenje.

Online kladionice koje podržavaju Paysafecard

Pronađeno: 4 Kladionice

 1. Mozzartbet

  Ocena: 8.5/10

  • Veliki izbor prenosa utakmica
  • Izuzetna korisnička podrška
  • Renomirana i respektabilna kladionica
  • Raznovrsna ponuda tipova
 2. Maxbet

  Ocena: 8.3/10

  • Tri različita paketa dobrodošlice
  • Funkcionalne I brze mobilne aplikacije
  • Registracija naloga laka I jednostavna
  • Izuzetna korisnička podrška
 3. William Hill

  Ocena: 7.4/10

  • Velika ponuda igara za klađenje
  • Bezbedni i sigurni depoziti
  • Poseduje važeće licence za rad
  • Klađenje uživo
 4. Rabona

  Ocena: 6.9/10

  • Veliki broj specijala za fudbal
  • Odličan bonus dobrodošlice
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Live chat dostupan 24/7

Klađenje preko Paysafecard – kompletan vodič

Ažuriranje:

Klađenje preko Paysafecard

Paysafecard je veoma popularna metoda plaćanja i ukoliko se prvi put susrećete sa istom, predlažemo vam da pogledate naš detaljan vodič.

Paysafecard je kao metoda plaćanja prvobitno bio zamišljen kao pripejd sistem plaćanja bez mogućnosti uplate novca. Dakle na neki način to su vaučeri koje možete kupiti u preko 650.000 poslovnica širom sveta. Svaki vaučer sadrži broj od 16 cifara koje je potrebno da unesete prilikom neke onlajn transakcije i uplata će biti realizovana.

Međutim, kako kompanija raste, a tehnologija napreduje, javili su se novi zahtevi tržišta koji su vrlo lako implementirani. Sada vam paysafecard nudi i mogućnost kreiranja sopstvenog naloga na njihovoj aplikaciji gde možete dopuniti vaš nalog na njihovim uplatnim mestima, a zatim samostalno iz aplikacije kreirati vaučere koje ćete koristiti za elektronska plaćanja.

Šta je potrebno da znate pre nego što počnete da koristite paysafecard za klađenje?

Šta je potrebno da znate pre nego što počnete da koristite paysafecard za klađenje?

Prvobitno zamišljen kao pripejd metoda uplata putem Paysafecard vaučera, Paysafecard postaje veoma popularan kod kladioničara širom sveta. Ova austrijska kompanija se brzo razvija i prati savremene trendove koji postaju izuzetno popularni u industriji klađenja. Anonimna uplata na vaš korisnički nalog, bez ostavljanja bilo kakvih podataka, čini ovu metodu plaćanja izuzetno popularnom kod svih igrača kojima je bezbednost na prvom mestu.

 1. Veoma siguran metod uplate depozita bez unošenja ličnih podataka
 2. Novac vam je na raspolaganju za klađenje odmah nakon uplate
 3. Sve kladionice odobravaju ovaj sistem plaćanja
 4. Paysafecard vaučer za klađenje možete kupiti na preko 650.000 lokacija širom sveta

Uplata na kladionicu sa paysafecard je moguća uz pomoć vaučera koji možete kupiti na jednom od 650.000 lokacija širom sveta. Potrebno je samo da unesete broj koji se nalazi na vaučeru i to su svi podaci koju su vam potrebni prilikom uplate novca na vaš nalog u kladionici. Uglavnom sve kladionice podržavaju paysafecard kao metodu plaćanja depozita, dok veoma mali broj paysafecard kladionica ovaj metod odobrava i za isplate.

Šta je potrebno da znate pre nego što počnete da koristite paysafecard za klađenje?
🏙️ Osnovano 2000
💻 Pokriva Širom sveta
💳 Tip Pripejd vaučeri, e-novčanik
🗺️ Područje 50 zemalja širom sveta
📱 Ima mobilnu aplikaciju ✔️
💯 Taksa na transakcije Ne postoje
Brzina transakcija Trenutna

Najbolje lokacije za sportsko klađenje

Često postavljana pitanja

? Gde mogu kupiti paysafecard vaučer?

Paysafecard vaučere je moguće kupiti na mnogim mestima u našoj zemlji. Možete ih naći na AltaPay uplatnim mestima, u poslovnicama tržnih centara, u ‘Lilly” drogerijama, na „OMV” pumpama i mnogim drugim lokacijama.

? Da li je paysafecard siguran i pouzdan način plaćanja?

Paysafecard je jedna od pouzdanijih metoda plaćanja iz razloga što su uplate anonimne i nema ostavljanja bilo kakvih ličnih podataka.

? Koje kladionice u Srbiji prihvataju paysafecard?

Veliki broj kladionica u Srbiji prihvata paysafecard kao metodu uplate depozita. Neke od kladionica koje vam preporučujemo su MaxBet, 22Bet, Bet365…

? Da li postoje neki dodatni troškovi prilikom uplate depozita?

Prilikom uplate depozita nemate nikakve dodatne troškove za obradu transakcije.

? Da li mogu podići novac u vidu paysafecard vaučera?

Tenutno u Srbiji ne možete podići novac korišćenjem ove metode plaćanja.

Kako izvršiti uplatu depozita preko paysafecard?

Uplata depozita na nalog u kladionici korišćenjem paysafecard vaučera veoma je jednostavno i detaljno ćemo vam opisati ceo postupak. Ukoliko nemate otvoren nalog u nekoj od kladionica koje podržavaju paysafecard, možete otvoriti nalog u nekoj od kladionica koje vam MightyTips eksperti preporučuju.

 1. Ulogujte se na vaš nalog

  Prvo što je potrebno da uradite jeste da se ulogujete na nalog u kladionici koja odobrava uplate putem paysafecard vaučera. Ukoliko nemate nalog, možete se registrovati na neku od kladionica koje vam preporučujemo.
 2. Odaberite paysafecard i unesite iznos vaučera

  Kada ste se ulogovali na vaš nalog, potrebno je da odete na stranicu sa uplatama (depozit) i da odaberete paysafecard kao opciju za uplatu depozita. Nakon što ste odabrali opciju za uplatu depozita unesite iznos sa vaučera i pritisnite dugme uplata.
 3. Unesite kod sa paysafecard vaučera

  Nakon što ste uneli iznos sa vaučera potrebno je da unesete i broj od 16 cifara sa vaučera kako biste obavili uplatu depozita. Pored unosa broja potrebno je još da se složite sa opštim uslovima i odredbama. Nakon toga kliknite na dugme platiti i iznos vaučera će se procesuirati na vaš nalog u kladionici.
 4. Postavite vašu opkladu

  Uspešno ste uplatili sredstva na vaš korisnički nalog i sada možete koristiti novac sa naloga za klađenje.

Paysafecard kladionice dostižu sve veću popularnost u Srbiji

Online kladionice paysafecard metodu plaćanja doživljavaju veoma ozbiljno i to je jedna od metoda plaćanja koja se nalazi na spisku skoro svih kladionica širom sveta.

Mnoge su prednosti ove metode plaćanja, a jedna od najprivlačnijih karakteristika jeste upravo to što su sve uplate anonimne i sigurne.

Ukoliko želite da uplatite novac na vaš kladioničarski nalog, potrebno je samo da posedujete vaučer na određeni iznos koji ćete uneti prilikom transakcije.

Uvidevši popularnost koju je paysafecard stekao kod ljudi koji ga koriste za uplate depozita, mnoge paysafecard kladionice se čak odlučuju da stimulišu svoje igrače nagrađujući ih raznim bonusima dobrodošlice. S obzirom na popularnost ove metode plaćanja skoro sve kladionice u Srbiji svojim igračima omogućile su uplate depozita putem paysafecard.

Uplate i isplate na kladionicama

Ukoliko želite da se kladite online u kladionicama u Srbiji, neophodno je da pronađete vama najpovoljniji način za uplate depozita i isplate dobitaka sa vašeg naloga. Kladionice u Srbiji odobravaju veliki broj metoda plaćanja tako da vas savetujemo da ovo bude jedna od prvih stvari koju treba proveriti pre nego što otvorite nalog u nekoj kladionici.

Paysafecard uplate na nalog u kladionici se obrađuju trenutno i novac vam je na raspolaganju gotovo iste sekunde kada završite proces uplate. Jedina mana koja postoji kod ovog tipa plaćanja jeste ta što su vaučeri limitirani na određene iznose, pa ukoliko želite da osvojite bonus dobrodošlice na nekoj kladionici maksimalan vaučer za uplatu koji se može naći u Srbiji iznosi 10.000 RSD.

Isplate sredstava pomoću paysafecard metode plaćanja su poprilično ograničavajuće. Jedan od načina je taj da zatražite od kladionice slanje vaučera na kućnu adresu, ali ni jedna od naših kladionica ne želi da ovakav vid povlačenja novca sprovodi u delo. Iz tog razloga kladionice vam ovu metodu ograničavaju isključivo na uplate depozita.

Da li je ovaj način plaćanja siguran?

Paysafecard je jedan od pouzdanijih metoda uplata depozita na vaš nalog u kladionici. Postoji nekoliko faktora koji utiču na to da ovu metodu plaćanja podignu na sam vrh što se tiče sigurnosti i pouzdanosti.

Da li je ovaj način plaćanja siguran?
👉 Metod uplate Pripejd
🗝️ Ključni faktor ovog načina plaćanja Pripejd vaučer koji omogućava sigurnu i anonimnu transakciju.
📈 Najveća prednost Nema unosa ličnih podataka prilikom uplate.
📉 Najveća mana Isplate ne funkcionišu po istom principu.
ℹ️ Korisnička podrška 📧 Aplikacija, telefon, imejl.

Paysafecard je kompanija sa centralom u Austriji i postoji od 2000. godine. Kompanija je u vlasništvu grupacije PaySafe iz Londona koja u svom vlasništvu ima još nekoliko kompanija koje se bave novčanim transakcijama, odnosno transferima elektronskog novca. Kompanije koje su u vlasništvu grupacije PaySafe su Skrill, Neteller i Paysafecash.

Ukoliko uplatu depozita obavljate pomoću vaučera nigde vam se ne traži unos vaših ličnih podataka ili bilo kakvih informacija vezanih za vaš bankovni račun. Sve što je potrebno da unesete jeste broj od 16 cifara koji se nalazi na vaučeru, bez bojazni oko zloupotrebe podataka.

Bet365

Veliki izbor metoda plaćanja za koje se možete odlučiti. Keš out opcija za uživo klađenje. Veliki izbor događaja na koje se možete kladiti. U ponudi veliki broj utakmica koje možete uživo pratiti. Razvijene Android i IOS aplikacije totalno prilagođene korisničkom ugođaju.
Da igrate Mišljenje

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

bet365-featured-bookmaker-384x999w

Top 5 kladionica koje prihvataju paysafecard

Iako veoma popularna u svetu, paysafecard metoda plaćanja još uvek nije dostigla svoj vrhunac popularnosti u Srbiji.

Ova metoda plaćanja nije dostupna kao izbor kod svih naših kladionica, dok je omogućena kod svih stranih kladionica. Ukoliko želite na ovaj način da obavljate uplatu sredstava na vaš nalog u kladionici, možda je bolja opcija da se odlučite za neku stranu kladionicu.

Paysafecard: Vreme obrade transakcija, troškovi i limiti

Paysafecard metoda uplate depozita je instant metoda za uplatu sredstava na nalog u kladionici i odmah nakon izvršene uplate novac se nalazi na vašem računu.

Vaučere koje koristite za uplatu depozita možete kupiti na velikom broju lokacija širom naše zemlje. Još jedna od prednosti ove metode plaćanja jeste što ne postoje skriveni troškovi obrade transakcija.

Jedina mana ove metode plaćanja jeste što se koriste vaučeri koji glase na neki iznos pa se lako može desiti da vam je trenutno potreban vaučer za uplatu a vi ga nemate kod sebe. Vaučeri su limitirani i najveća vrednost vaučera koja se može pronaći na našim lokacijama iznosi 10.000 RSD, a vaučer sa najnižom vrednosti koji možete kupiti kod nas je 500 RSD.

Brzina uplate depozita, troškovi i limiti

Brzina uplate depozita, troškovi i limiti
Kladionica Brzina uplate Troškovi Limiti
⚡ Trenutna 🧾 Nema 📈 10.000 RSD
🔥 Trenutna 🧾 Nema 📉 10.000 RSD
💨 Trenutna 🧾 Nema  📈 10.000 RSD
🚀 Trenutna 🧾 Nema 📉 10.000 RSD

Alternativne metode plaćanja

Paysafecard uplata depozita na kladionice je veoma popularna metoda plaćanja, a pored nje kladionice u Srbiji odobravaju i mnoge druge metode plaćanja. Uglavnom, sve metode plaćanja koje se koriste kod naših kladionica su veoma pouzdane sa visokim stepenom sigurnosti, tako da za koju god metodu plaćanja se odlučili nećete pogrešiti.

Svakako, najrasprostranjenija metoda plaćanja u Srbiji je putem platnih kartica. U Srbiji se koristi nekoliko tipova platnih kartica (Visa, Dina, Master, Maestro, Bitcoin kladionice) i proces uplata je skoro identičan za sve tipove platnih kartica. Pored platnih kartica depozite možete uplatiti i koriščenjem elektronskih novčanika, a najpopularniji e-novčanik je svakako Skrill. Još jedna od metoda plaćanja je uplata na vaš nalog putem transakcije sa bankovnog računa.

Alternativne metode plaćanja
Kladionica DinaCard MasterCard Skrill Bankovni račun
Min: 500 RSD
Max: neograničeno
Vremje: Odmah
Min: 500 RSD
Max: neograničeno
Vremje: Odmah
Min: 500 RSD
Max:100000 RSD
Vremje: Odmah
Min: 500 RSD
Max: neograničeno
Vremje: Do 72 sata
Minimum: 300 RSD
Maximum: neograničeno
Vremje: Odmah
Min: 300 RSD
Max: neograničeno
Vremje: Odmah
Min: 500 RSD
Max: neograničeno
Vremje: Odmah
Min: 300 RSD
Max: neograničeno
Vremje: Do 72 sata
Min: 100 RSD
Max: neograničeno
Vremje: -
Min: 100 RSD
Max: 1000000 RSD
Vremje: -
Min: 100 RSD
Max: neograničeno
Vremje: -
 • payment icon

  Uplatu sa bankovnog računa možete izvršiti bilo internet bankarstvom ili opštom uplatnicom.

  Više
 • payment icon

  Uplata Dina karticama je veoma jednostavna i ne postoje nikakve dodatne verifikacije.

  Više
 • payment icon

  Uplata MasterCard-om funkcioniše unosom osnovnih podataka sa kartice i verifikacijom uplate putem SMS-a ili tokena.

  Više
 • payment icon

  Nakon što se unese iznos uplate bićete preusmereni na Skrill gde unosite podatke za logovanje i novac će biti uplaćen.

  Više
AUTOR RECENZIJE

Jadranka Sojkic

Jadranka Sojkic

Strategijski analitičar kladjenja: Specijalizovan za dugoročnu profitabilnost i održive strategije klađenja.