Aplikacije kladionica za Android i Iphone u Srbiji

U ovom tekstu predstavićemo aplikacije internet kladionica koje su u ponudi za igrače iz Srbije. Poseban fokus stavićemo na sve pogodnosti koje možete ostvariti ukoliko se odlučite za klađenje sa vašeg mobilnog telefona. Postoje dva načina kako se možete kladiti sa Android ili IOS mobilnog telefona.

Prvi način je mobilna aplikacija kladionice, a drugi putem veb-sajta kladionice koji možete posetiti preko internet pretraživača. Kod nekih kladionica aplikacija je bolja opcija, međutim kako neke od kladionica u Srbiji nemaju razvijenu mobilnu aplikaciju veb-sajt se nameće kako jedini način pristupa online klađenju.

Najbolje aplikacije za sportsko klađenje

Pronađeno kladionica: 5

8.3/10

 • Veoma dobra ponuda bonusa dobrodošlice u iznosu od 45.000 RSD
 • Bonus na prvi depozit u iznosu od 30.000 RSD
 • Mobilna aplikacija ocenjena kao jedna od najboljih u regionu
 • Veoma brz i jednostavan proces registracije naloga
 • Veoma mali broj načina isplate novca sa naloga
 • MasterCard
 • VISA
 • DinaCard
 • Bankovni racun
 • Paysafecard

8.1/10

 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Odličan pregled klađenja uživo
 • Raznovrsnost igara za klađenje
 • Konkurentne kvote
 • Nema aplikacija na sajtu
 • Skrill
 • MasterCard
 • VISA
 • Bankovni racun

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

Bonus dobrodošlice do 50 EUR!

*T&Cs apply 18+, BeGambleAware.org

Otvori Bet365 Bet365 recenzija

*T&Cs apply 18+, BeGambleAware.org

Najbolje aplikacije kladionica – Kompletan vodič

Naš tim eksperata analizirao je mobilne aplikacije kladionica i uporednom analizom donosimo vam zaključke koja kladionica po nama ima najbolju mobilnu aplikaciju.

Budite sigurni da naši eksperti predlažu isključivo proverene aplikacije koje zadovoljavaju sve naše kriterijume u pogledu sigurnosti, pouzdanosti i funkcionalnosti.

Neke aplikacije imaju dobru ponudu bonusa, neke imaju sjajnu ponudu kvota, sekciju uživo klađenja…Za koju god da se odlučite nećete pogrešiti.

Sve što je potrebno da znate pre nego što se odlučite za klađenje putem mobilnog telefona, sada možete pronaći na jednom mestu.

Mobilne verzije sajtova ili aplikacija – Za šta se odlučiti?

Večita je dilema kod igrača da li da se odluče za mobilnu aplikaciju ili za mobilnu verziju sajta prilikom postavljanja svojih opklada. Kako tehnologija napreduje kladionice u Srbiji sve više shvataju značaj interneta za svoje poslovanje tako da se i razvijaju u tom pravcu. Prioritet svake kompanije jeste zadovoljni klijent, tako da se kladionice maksimalno trude da svojim korisnicima pruže sve pogodnosti i olakšaju sam proces klađenja.

Za šta se odlučiti?

Situacija u Srbiji i nije baš najsjajnija što se tiče mobilnih aplikacija koje kladionice imaju u svojoj ponudi. Izuzev nekoliko vodećih brendova, ostale manje kladionice veoma zaostaju za stranim kladionicama tako da vam njih ne bismo ni preporučili. U svakom slučaju, kada ostale kladionice u Srbiji budu izbacile aplikacije ovaj tekst će biti ažuriran.

 1. Na mobilnim aplikacijama nije potrebno da kucate adresu sajta, dovoljno je da samo pokrenete aplikaciju
 2. Prilikom pokretanja aplikacije nije potrebno da unosite parametre za logovanje kao što je to slučaj sa mobilnom verzijom sajta za klađenje
 3. Visok je nivo sigurnosti tako da možete zapamtiti podatke za uplatu i svaku narednu uplatu možete rešavati jednim klikom
 4. Ukoliko ste odigrali tiket možete podesiti da vam stiže notifikacija ukoliko dolazi do promene na mečevima koje ste odigrali

Ukoliko postoje, mobline aplikacije za klađenje su uvek bolji izbor od veb-sajta. Svaki proces koji je potrebno da bude obrađen, da li se radi o uplati tiketa, ili je u pitanju klađenje uživo, provera statusa tiketa brže će se prikazivati na dobro urađenoj mobilnoj aplikaciji. Velike srpske kladionice imaju izuzetno dobro razvijene aplikacije koje mogu da se porede sa renomiranim stranim kladionicama.

Velike srpske kladionice imaju izuzetno dobro razvijene aplikacije koje mogu da se porede sa renomiranim stranim kladionicama.

Korišćenje mobilnih aplikacija za sportsko klađenje ima nekoliko ključnih prednosti u odnosu na mobilne verzije sajtova. Stoga ih navodimo kako biste mogli sami da donesete odluku šta je za vas bolje.

Kladionica

Snaga

Slabost

Mozzartbet

✨ Sjajan bonus dobrodošlice do 45.000 RSDNe postoji opcija za uplate putem Skrill-a

Meridianbet

🔥 Bonus pri registraciji od 1500 RSD Ne postoji opcija za uplate putem bitcoina

Bet365

🚀 Bet builder sekcija sa cash-out opcijomTeško je pronaći instalacione fajlove aplikacija

22bet

🎮 – eSportovi dostupni non stopTeško je pronaći korisničku podršku u android aplikaciji

Rabona

💬 Live chat dostupan 24/7Ne postoje mobilne aplikacije

William Hill

🏆 – Popularna kladionica sa dobrom reputacijomZahteva povećanu potrošnju podataka

faq

? Koja kladionica ima najbolju mobilnu aplikaciju za klađenje?

Nekoliko kladionica u Srbiji se može pohvaliti da ima izuzetno dobru aplikaciju koja je verna njihovoj desktop verziji sajta. Svakako je svaki brend priča za sebe i ima svoje prednosti. U ovom tekstu možete pročitati koje aplikacije preporučuju naši eksperti.

? Na šta je potrebno obratiti pažnju prilikom odabira aplikacije?

Sigurnost, lakoća korišćenja, dostupnost svih opcija kao na veb-sajtu kladionice su samo neki od važnih fakora prilikom odabira aplikacije.

? Da li kladionice nude bonus igračima koji se klade preko mobilnog telefona?

Veliki je broj kladionica koje u svojoj ponudi imaju bonus ukoliko instalirate njihovu aplikaciju, što je svakako prilika koju ne bi trebalo da propustite.

? Da li na aplikaciji postoji klađenje uživo?

Svaka kladionica koja ima razvijenu aplikaciju pruža i opciju klađenja uživo.

? Da li je korišćenje mobilne aplikacije za klađenje sigurno?

Mobilne aplikacije kladionica instalirane su na vašem telefonu i sve što se odvija na aplikaciji u suštini odvija se na vašem telefonu, a aplikacija putem interneta kriptovano komunicira sa serverom kladionice. Sigurnost je jedna od osnovnih stvari koje regulatorno telo Srbije proverava i budite sigurni da je podignuto na najviši nivo. Svako kršenje pravila sigurnosti korisnika može dovesti do gubitaka licence za rad.

Kako pronaći najbolju mobilnu aplikaciju

Ukoliko želite da se kladite preko svog mobilnog telefona, potrebno je da nađete odgovarajuću mobilnu aplikaciju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Različiti su kriterijumi prilikom odabira aplikacija, ali svakako one osnovne stvari moraju da funkcionišu besprekorno. U kratkim koracima objasnićemo kako da pronađete najbolju mobilnu aplikaciju za vas.

Detaljni koraci kako da odaberete mobilnu aplikaciju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 1. Informišiti se

  Prvo što je potrebno da uradite jeste da pogledate šta je to što kladionice imaju u ponudi. Možda za neke od opcija niste ni znali da postoje, a svideće vam se.

  devojka sa lupom
 2. Pogledajte ponudu bonusa

  Svakako jedna od bitnih stvari jeste ponuda bonusa koje kladionice nude. Pogledajte koje kladionice daju najbolje bonuse i imajte to u vidu prilikom odabira mobilne aplikacije.

  ukrasna kutija
 3. Odredite prioritete

  Najbitnije je da vi sami odredite koji su vam prioriteti. Da li želite aplikaciju sa dobrim uživo klađenjem, sa dobrom ponudom bonusa, sa velikim odabirom metoda plaćanja, sa najboljim kvotama. Svakako, najbolje bi bilo kada biste sve to našli u jednoj aplikaciji, a moguće je.

  prva tri
 4. Pogledajte listu aplikacija koje preporučujemo

  Budite sigurni da vam mi preporučujemo samo proverene kladionice i aplikacije koje su predložene zadovoljavaju naše kriterijume. Iz liste aplikacija koje vam preporučujemo odaberite onu koja vam najviše odgovara i registrujte se. Uveravamo vas, da čete biti zadovoljni.

  sveska sa olovkom

Pogodnosti za igrače koji koriste mobilne aplikacije za klađenje

Postoji veliki broj benefita ukoliko koristite mobilne aplikacije online kladionica. Svakako, ukoliko ste se već odlučili da se kladite sa svog mobilnog uređaja u toj situaciji vam je mnogo bolja opcija da koristite mobilnu aplikaciju koja se veoma lako instalira.

Neki od benefita koje možete ostvariti korišćenjem aplikacije za klađenje su:

 • Informisanost – Uvek ćete biti informisani o aktuelnim ponudama bonusa koje će vam kladionica slati putem notifikacija u aplikaciji;
 • Sigurnost i pouzdanost – Svi podaci se nalaze na vašem telefonu i na ovaj način je omogućena prvostepena zaštita vaših podataka;
 • Automatsko osvežavanje – Rezultati se automatski ažuriraju pa je uživo praćenje rezultata olakšano;
 • Specijalni bonusi – Mnoge kladionice daju bonuse svojim igračima koji koriste mobilnu aplikaciju za klađenje.

Pogodnosti za igrače koji koriste mobilne aplikacije za klađenje

Kako instalirati Android aplikacije za klađenje?

Android aplikacija za klađenje se veoma jednostavno instalira i to možete učiniti na nekoliko različitih načina. Potrebno je da na veb-sajtu kladionice preuzmente aplikaciju u download sekciji, jer preuzimanje aplikacija sa Play prodavnice nije podržano. Preuzimanjem apk fajla na kojem se nalazi aplikacija prihvatate uslove korišćenja nakon čega će započeti proces instaliranja.

Kako instalirati IOS aplikacije za klađenje

IOS aplikacija se gotovo slično instalira kao i Android aplikacija, jedino što se radi o drugom tipu fajla koji je potrebno da preuzmete sa sajta kladionice. U svakom slučaju kladionice na svom sajtu imaju instrukcije za instaliranje aplikacije za klađenje putem iPhone ili iPad uređaja.

 1. 1
  HET-TRIK bonusa do 45.000 RSD!
  Zatraži
 2. 2
  Bonus dobrodošlice do 15.000 RSD!
  Zatraži
 3. 3
  Bonus dobrodošlice do 45.000 RSD
  Zatraži
 4. 4
  Bonus 1500 RSD bez uslova za depozit
  Zatraži
 5. 5
  BONUS 100% do 25€

  *Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

  Zatraži

Najbolji bonusi koje možete osvojiti korišćenjem aplikacija za klađenje

Promocije kladionica koje su usko povezane sa njihovim aplikacijama za klađenje nisu neuobičajan slučaj. Mnoge kladionice pribegavaju marketingu reklamiranja svojih aplikacija tako što će korisnicima omogućiti određene bonuse ukoliko koriste aplikaciju.

Svi bonusi i promocije koji važe na veb-sajtovima kladionica mogu se pronaći i ukoliko koristite aplikacije za sportsko klađenje.

Veliki je izbor bonusa za mobilno klađenje, a možete pogledati preporuke naših eksperata.

 • MozzartBet aplikacija za klađenje je izuzetno popularna na našim prostorima zbog svoje funkcionalnosti i lakoće korišćenja. Bonus za nove igrače od do 45.000 RSD je svakako dodatni plus koji vredi iskoristiti.
 • 22Bet je strana online kladionica koja prihvata igrače iz Srbije i svojim pogodnostima pridobila je bezrezervno poverenje domaćih igrača. Bonus dobrodošlice ide do 15.000 RSD, a možete pronaći i razne druge tipove bonusa ukoliko ste aktivan igrač.
 • MaxBet kladionica je kladionica koja ide u korak sa drugim kladionicama. Redovno objavljuju bonuse za igrače, gde u nekim situacijama i kopiraju bonuse drugih kladionica.
 • MeridianBet je jedna od retkih kladionica koja u svojoj ponudi ima bonuse bez uplate za nove igrače. Mobilna aplikacija je veoma dobra tako da nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za ovu kladionicu.
 • Bet365 je svakako jedna od najpoznatijih svetskih kladionica koja svoje usluge pruža igračima širom sveta. Njihova aplikacija je pravi primer kako jedna dobra mobilna aplikacija za klađenje treba da izgleda. U ponudi im je skroman 100% bonus do 3.000 RSD.

MozzartBet je najveća kladionica u Srbiji sa najfunkcionalnijom aplikacijom.

HET-TRIK bonusa do 45.000 RSD!

- Bonus dobrodošlice do 45.000 RSD koji možete preuzeti na aplikaciji
- Obaveštenja o aktuelnim promocijama i rezultatima putem notifikacija aplikacije
- Dodatni bonus za igrače svakog ponedeljka
- Bet Builder opcija za uživo klađenje
- Džekpotovi na odabranim utakmicama za klađenje uživo

kompjuterski ekran

Najbolje aplikacije za klađenje na fudbalske utakmice

Ogroman je broj aplikacija za klađenje na fudbalske utakmice i potrebno je odabrati pravu kladionicu koja će zadovoljiti vaše potrebe. Nekoliko aspekata je potrebno da sagledate. Birajte kladionicu na osnovu vaših navika i da li aplikacija te kladionice zadovoljava sve vaše potrebe za klađenjem na vama omiljene fudbalske mečeve.

Ukoliko želite da se kladite na neku utakmicu uživo dok sedite sa društvom i navijate, uverite se da mobilna kladionica u aplikaciji ima ponudu igre koju preferirate.

Pogledajte da li kladionica ima odgovarajuću Android ili IOS aplikaciju u zavisnosti od toga koji telefon koristite. Nakon toga proverite da li u ponudi ima sve fudbalske lige koje su vam potrebne, kao i da li i koje tipove igara imaju u ponudi pre početka utakmice, a koje tipove igara imaju u ponudi u toku utakmice u odeljku uživo klađenje. Naši eksperti izdvojili su najbolje aplikacije kladionica u Srbiji za klađenje na fudbal.

 • 22Bet kladionica ima veoma atraktivnu i izuzetno funkcionalnu aplikaciju koja vam omugućava pravo uživanje dok se kladite na omiljene fudbalske utakmice. U ponudi nemaju gledanje utakmica, ali sve ostale neophodne stvari su vam svakako na raspolaganju.
 • MozzartBet aplikacija je definitivno lider na tržištu Republike Srbije. Postoji aplikacija koja savršeno funkcioniše i dostupna je za sve tipove mobilnih uređaja. Veoma lako se instalira i još lakše koristi.
 • MaxBet u stopu prati jednu od naših najvećih kladionica. U svojoj ponudi ima odličan bonus dobrodošlice, kao i bonuse na naredna dva depozita, tako da je ovo idealna kladionica koja može zadovoljiti sve vaše potrebe.
 • MeridianBet u svojoj ponudi ima izuzetno atraktivne bonuse za nove igrače od 1.500 RSD bez uplate. Dovoljno je da preuzmete aplikaciju i registrujete nalog.
 • Aplikacija kladionice Rabona nudi bonus na prvi depozit do 12.000 RSD, što može biti jedan od razloga da i ovoj kladionici pružite šansu.

22Bet je kladionica sa ogromnom ponudom tipova u okviru svoje mobilne aplikacije.

Bonus dobrodošlice do 15.000 RSD!

1. 22Bet aplikacija se ubraja u top 10 aplikacija za klađenje na svetu
2. Izuzetno veliki broj igara i tipova za klađenje na fudbalske utakmice
3. Mobilna aplikacija podržava preko 65 različitih metoda uplate
4. Izuzetno brza tehnička podrška za rešavanje vaših problema
5. Brzo ažuriranje podataka i kvota na uživo klađenje na fudbal

istaknuta kladionica 22bet

Prporuka za načine uplata depozita za korisnike mobilnih aplikacija

Načini uplata depozita na aplikacije za klađenje u Srbiji nisu raznovrsni iz razloga što našim zakonom nije propisano korišćenje drugih valuta osim RSD. Zbog toga kladionice u svojoj ponudi nemaju veliki izbor metoda uplate, ali svakako imaju podržane najosnovnije metode plaćanja koje se koriste za uplatu novca na nalog u aplikacijama za sportsko klađenje.

Metode plaćanja koje možete koristiti za mobilno klađenje su standardne platne kartice, pre-paid vaučeri, lokalna mesta uplate, elektronski novčanici ili sa baknovnog računa. Najbrža i najjednostavnija metoda uplate jeste putem platne kartice. Novac će se istog trenutka naći na vašem nalogu na aplikaciji i možete ga odmah koristiti za postavljanje opklada.

KladionicaDinaCardMasterCardSkrillBankovni račun
MozzartBetMin: 500 RSD
Max: neograničeno
Time: Odmah
Min: 500 RSD
Max: neograničeno
Time: Odmah
Min: 500 RSD
Max: 1000000 RSD
Time: Odmah
Min: 500 RSD
Max: neograničeno
Time: Do 72 sata
MeridianBetMin: 300 RSD
Max: neograničeno
Time: Odmah
Min: 300 RSD
Max: neograničeno
Time: Odmah
Min: 500 RSD
Max: neograničeno
Time: Odmah
Min: 300 RSD
Max: neograničeno
Time: Do 72 sata
22BetMin: 100 RSD
Max: neograničeno
Time: –
Min: 100 RSD
Max: 1000000 RSD
Time: –
Min: 100 RSD
Max: neograničeno
Time: –
 • Uplata Dina karticama je veoma jednostavna i ne postoje nikakve dodatne verifikacije.

  Više
 • Uplata MasterCard-om funkcioniše unosom osnovnih podataka sa kartice i verifikacijom uplate putem SMS-a ili tokena.

  Više
 • Nakon što se unese iznos uplate bićete preusmereni na Skrill gde unosite podatke za logovanje i novac će biti uplaćen.

  Više
 • Uplatu sa bankovnog računa možete izvršiti putem internet bankarstva ili opštom uplatnicom.

  Više

1 ocene, u proseku 5 od 5

Najbolje besplatne opklade & ponude u tvojoj državi hungary