Ovaj članak je poslednji put ažuriran:

Pročitajte recenziju Poseti

Mozzart Aplikacija

Android aplikacija

 • RS, EN

 • 1,000 preuzimanja

 • 40 Mb

 • 8 / 10

Preuzimanje

iOS aplikacija

 • RS, EN, RO, ES

 • 1,000 preuzimanja

 • 71.2 Mb

 • 9 / 10

Preuzimanje

Mozzart Aplikacija

Mozzart mobilna aplikacija - Vodič i recenzija aplikacije za Android i iOS

Mozzart kladionica je jedna od najpozantijih u Srbiji. Ne postoji mesto koje nema barem jednu poslovnicu Mozzart kladionice. Razvoj kompanije Mozzart se prvo kretao ka kreiranju veb sajta, a kasnije i mobilnih aplikacija za Andorid i iOS.

Kao retko koja online kladionica u Srbiji, Mozzart se može pohvaliti Android, iOS i Windows aplikacijama. Sajt nije oduvek ovako izgledao, tokom razvoja pretrpeo je dosta izmena po pitanju dizajna i funkcionalnosti. Isto je i sa aplikacijama.

Nova Mozzart app za Android je izašla relativno skoro, čak se to može i danas videti po instalacionom fajlu koji još uvek nosi naziv mozzart-beta.apk (beta znači da je verzija još uvek u razvoju).

Mozzart aplikacija za iOS je za tržište Srbije od skoro i zvanično dostupna. Do sada su je u Srbiji mogli preuzeti sa Apple prodavnice samo prijavom na hrvatski Apple store. Danas su Android, iOS i Windows aplikacije funkcionalne i moderno dizajnirane uz određeni prostor za dodatno usavršavanje.

Mozzart Android aplikacija – Instalacija

Android mobilnu aplikaciju nije teško instalirati, ali je malo teže pronaći na mobilnom sajtu. Dostupna je nova aplikacija koja se redovno ažurira. Ostanite na ovoj temi kako biste videli detaljan opis koraka za instalaciju Mozzart android aplikacije.

Korak 1.
Instalaciju aplikacije započinjete preko mobilne verzije Mozzart sportske kladionice ili ako Mozzart APK za Android skinete sa sajta pa ga prebacite na mobilni telefon ili tablet. Instalacioni fajl je malo teže naći. Nema ga u meniju, već morate da skrolujete naniže, gotovo do kraja početne stranice sajta.

Korak 2.
Tu su tri ikonice sa prepoznatljivim logoima za Android, iOS i Windows. Kliknite na Android ikonicu i sajt će vas dalje odvesti na stranicu gde preuzimate fajl.

Korak 3.
Mozzart Bet aplikacija za mobilne telefone zahteva minimalnu verziju Androida 2.3.3. Za aplikaciju je potrebno oko 40 mb slobodnog prostora na memoriji telefona. Za početak procesa kliknite na „Nova verzija” i .apk fajl će početi da se preuzima.

Korak 4.
Kada je proces preuzimanja gotov kliknite na „Open”. Tada već ulazite u proces instalacije aplikacije na mobilni uređaj.

Korak 5.
Kod novijih modela uređaja, ili ako ste kod ranijih instalacija dali dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora, instalacija će početi klikom na „Install”.

Korak 6.
Instalacija je u toku i traje oko 15 sekundi.

Korak 7.
Kada je instalacija završena možete ući u aplikaciju i početi sa klađenjem.

Ukoliko do sada niste instalirali slične aplikacije, biće neophodno da aktivirate dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora. Mozzart Android aplikaciju nećete moći da nađete u Google Play Store i to zbog politike da Google ne podržava aplikacije koje se bave kockanjem, klađenjem i igrama za novac.

Mozzart iOS aplikacija – Instalacija

Do pre nekog vremena Mozzart iOS aplikaciju za Iphone je bilo komplikovano instalirati zbog problema oko licence za Apple Store za naše tržište. Aplikacija se zbog toga morala preuzimati preko hrvatskog App Stora. Danas je to mnogo jednostavnije. I da, Apple Store nema problema sa kockanje, klađenjem i igrama za novac. Proces instalacije teče ovako:

Korak 1.
Uđite u Mozzart mobilnu verziju sajta i skrolujete skroz naniže i pronađete prepoznatljivu Apple ikonu. Iako na sajtu i dalje stoji proces instalacije iOS aplikacije sa promenom na hrvatski Apple Store, klikom na pomenutu ikonu direktno odlazite na Apple Store stranicu Mozzart aplikacije. Aplikaciju možete naći i prostom pretragom u Apple prodavnici.

Korak 2.
A sada uradite isto kao i kad instalirate bilo koju drugu aplikaciju iz Apple prodavnice. Nakon instalacije uživajte u klađenju.

Korak 3.
Izgled i funkcionalnost instalirane Mozzart iOS aplikacije su isti kao kod Android uređaja.

Mobilna verzija u poređenju sa Android, iOS ili Desktop verzijom - prednosti i mane

Ako posmatramo desktop sajt kao osnovnu verziju, onda je mobilna verzija sajta samo prilagođeni desktop sajt.

Sve funckije, načini kontaktiranja korisničke podrške i opcije za klađenje su iste. Ako postramtramo iOS i Android aplikacije u poređenju sa sajtom, onda one izgledaju dosta rasterećenije po pitanju dizajna i pojedinih opcija, poput opcija za kontaktiranje korisničke podrške. Za dodatnu pomoć aplikacija će vas poslati na posebnu „Help” stranicu Mozzart kladionica.

Pozitivno je što je aplikacija zadržala sve bitne funkcije sa sajta, a kao navažniju ističemo live stream. To je zaista nešto sa čime se većina online kladionica ne može pohvaliti. Dizajn aplikacije jeste jednostavniji, ali je preglednost sportova i opcija za klađenje ostala na nivou.

Jedino što se može zameriti aplikaciji je nedostupnost korisničke podrške direktno sa aplikacije. Za to vam ipak treba mobilni ili desktop sajt.

Funkcionalnost

Princip rada desktop, mobilne verzije i Mozzart aplikacija za Android i iOS je isti. Birate parove, birate tipove i kladite se. Navigacija se naravno razlikuje, ali je brzina reagovanja i učitavanja identična. Posebnih zapažanja o funkcionalnosti aplikacije nema, jer sve funkcioniše dobro.

Međutim može se desiti da dođe do preopterećenja sajta i aplikacije, pa isti ne funkcionišu nekoliko minuta. Radno vreme kladionica je zbog pandemije zakonom ograničeno, te je veliki broj korisnika bio prinuđen da se prebaci na online klađenje. Ovo je dovelo do zagušenja sajta, posebno vikendom kada može biti problem ulogovati se na svoj nalog.

Verujemo da Mozzart Bet konstantno radi na stabilnosti sajta i aplikacije i da će ovaj problem otkloniti. Sama aplikacija ima lep i jednostavan dizajn. Zadržala je sve funkcije desktop sajta, pa zato i učitava sve opcije veoma brzo.

Kako se ulogovati?

Proces prijavljivanja na aplikaciji je brz i jednostavan. Gotovo na svim aplikacijama ikonica za prijavljivanje se nalazi u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije. U nastavku pogledajte kako teče proces prijave.

 1. Korak 1.
  Kliknite na ikonicu za prijavljivanje u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.
 2. Korak 2.
  Zatim unesite sve podatke koje vam obrazac traži. Ukoliko želite da uvek budete prijavljeni onda čekirajte “Zapamti me”. Ova opcija omogućava da se automatski ne izlogujete kada izađete iz aplikacije. Ukoliko ste zaboravili lozinku kliknite na polje „Zaboravljena lozinka” čiju promenu ćete zatražiti svoje preko email adrese.
 3. Korak 3.
  Da ste se uspešno prijavili videćete po vašem balansu na računu i ikonici prijemnog sandučeta pošte u aplikaciji.
mozzart login mozzart login korak 2 mozzart login korak 3

Sportsko klađenje

U kladionici Mozzart možete se kladiti na sve standardne sportove poput fudbala, košarke, rukometa, odbojke, američkog fudbala, ragbija i stonog tenisa, uz veliki izbor liga. Mozzart kladionica povremeno ima u ponudi i klađenje na e-sportove.

Što su sportovi popularniji to će Mozzart nuditi i veći broj igara, kao kod fudbala, gde po meču ima i preko 310 vrsti opklada. Kod recimo stonog tenisa postoji samo šest opcija za klađenje. Sam proces klađenja je brz i jednostavan:

 • Pronađete željeni par i tip igre;
 • Tri osnovna tipa su odmah prikazana, a ukoliko želite još igara ili njihove kombinacije, kliknite na polje odabranog para. Otvoriće vam se novi prozor sa velikim brojem tipova za klađenje;
 • Kada odaberete opkladu u dnu ekrana biće prikazani broj parova i ukupna kvota i strelica za nastavak na stranicu za uplatu;
 • Klikom na strelicu prelazite na ekran za uplatu. Ovde vidite sve odigrane parove, tipove, pojedinačnu kvotu, ukupnu kvotu, iznos uplate i iznos eventualnog dobitka;
 • Kliknite „Uplati” i tiket će biti zabeležen.
mozzart kladenje info mozzart kladenje uzivo mozzart kladenje

Klađenje uživo

Klađenje uživo nudi posebnu čar i dozu adrenalina svakom korisniku. Izbor sportova i parova je identičan sa sportskim klađenjem. Tek kada kliknete na par radi pregleda dodatnih tipova, otvara vam se strana sa pregledom statistike. Ova inicijalna slika koju vidite vas neće očarati.

Ali, gore desno na ekranu, levo od iznosa koji imate na računu, imate dve ikone, jedna je play dugme, a druga teren. Klikom na play dugme otvara vam se live stream odabranog meča, a klikom na teren grafički prikaz terena sa pozicijom lopte i igrača na terenu.

Dalji proces odabira igre i uplata tiketa je isti kao kod sportskog klađenja. Samo vodite računa jer se kvote za klađenje uživo stalno menjaju.

Način uplate i isplate

U ponudi Mozzart kladionica za Srbiju postoji standardna ponuda načina uplate i isplate. Od načina uplate tu su uplate platnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro, DinaCard), plaćanje iPay vaučerom, opštom uplatnicom preko banke, pošte ili mobilnog i internet bankarstva, na uplatnom mestu i preko Mozzart asistenta.

Uplata platnim karticama je jednostavna, kroz ceo proces vas vodi aplikacija, a uplata se ne razlikuje od bilo koje druge online transakcije platnim karticama.

Da biste platili preko iPay vaučera potrebno je da imate kod sebe potvrdu o kupovini vaučera. Plaćanje opštom uplatnicom je svima već poznato, popunjava se uplatnica, bilo elektronski bilo u papirnoj formi i uplaćuje novac.

Najnovije rešenje Mozzart kladionice je Mozzart asistent, kreiran kao način da se premosti zabrana izlaska za vreme pandemije. Preko Mozzart asistenta možete uplaćivati novac na nalog, ali možete i vršiti isplate. Minimalni iznos uplate je 200 dinara za iPay, opštu uplatnicu i uplatno mesto, 500 dinara za kartice i 2000 dinara preko asistenta.

Što se tiče načina isplate, pored Mozzart asistenta, tu su još dva načina – na uplatno-isplatnom mestu kladionice i na bankovni račun. Za isplatu na isplatnom mestu potrebno je da rezervišete sredstva koja želite da vam se isplate.

Isplate na bankovni račun mogu trajati do 3 radna dana, što zavisi i od same banke. Minimalni iznos za isplatu preko asistenta i na uplatnom mestu je 1 dinar, a na bankovni račun je 200 dinara.

mozzart uplate mozzart isplate

Korisnička podrška

Korisnička podrška Mozzart kladionice je u vrhu u odnosnu na ostale online kladionice u Srbiji.

Od korisničke podrške Mozzart ima Mozzart chat, tri broja telefona, Viber kontakt, email, upit na aplikaciji i stranicu sa najčešćim pitanjima. Od brojeva telefona to su 0800005000 i +381117858367 i viber kontakt +38162205372, zatim email help@mozzartbet.com i stranica za pomoć help.mozzart.com.

Mozzart chat je dostupan 24 časa i na desktop i mobilnom sajtu, ali ga u aplikaciji nema. U mobilnoj aplikaciji korisničku podršku je lako pronaći, ali sa aplikacije možete samo poslati upit sa svojim problemom jer tamo nećete naći prethodno pomenute brojeve telefona.

Detaljne podatke o korisničkoj podršci naći ćete samo na sajtu Mozzart kladionice. Korisnička podrška je ažurna sa odgovorima ukoliko im se obratite na email, dok za live chat možete čekati i do 40 minuta za slobodnog operatera.

mozzart podrska mozzart podrska info

Zaključak

Mozzart kladionica je jedna od najprepoznatljivijih u Srbiji. Odlikuje se kompletnom korisničkom podrškom, od live chat usluge, do Viber kontakta koji radi 24/7.

Ono što se retko viđa je live stream kod klađenja uživo, gde korisnici mogu da prate meč i da se klade. U današnje vreme, kada je dosta ljudi zatvoreno u svojim domovima, bilo zbog straha ili izolacije zbog COVID-19, Mozzart je kreirao novi način uplate i isplate – Mozzart asistent.

Ograničenja

Korisnička podrška se ne može kontaktirati iz aplikacije;

Zastarele informacije o načinu instalacije iOS aplikacije.

Od mana izdvojili bismo zastarelo uputstvo za instalaciju iOS aplikacije koje korisnike navodi na prijavljivanje na app store Hrvatske, a onda preuzimanje i instalalciju. iOS aplikacije se od nedavno mogu preuzimati i iz Srbije koja sada ima podršku za Apple Store.

Dostupnost korisničke podrške u mobilnoj aplikaciji; poput live četa, bi takođe značajno olakšalo korisnicima dolazak do bitnih informacija u ključnim momentima.

1 ocene, prosečne 5 od 5

Često postavljana pitanja

? Da li postoje posebni bonusi vezani za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa trenutno ne postoji.
? Da li Mozzart nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Da, Mozzart ima live stream. Nalazi se u klađenju uživo, gde za uključivanje live stream kliknete na play dugme odmah pored stanja vašeg računa.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
Isplata i uplata su jednostavni. Mozzart kladionica podržava, za naše tržište, prosečan broj metoda plaćanja. Uz to, ima i novu opciju Mozzart asistent koji dolazi na vašu adresu i umesto vas vrši isplatu i uplatu.
? Gde u Mozzart aplikaciji mogu da nađem promocije?
U aplikaciji ne postoji opcija za bonuse i promocije, ali sve bonuse koje ostvarite na veb sajtu važe i za mobilnu aplikaciju.
? Gde mogu da nađem .apk fajlove za iOS i Android?
Instalacioni fajlovi se nalaze na kraju početnog ekrana mobilne i desktop verzije sajta. Android verziju nije moguće naći u Google Play Store, dok je iOS verzija dostupna u Apple Store.

Preporučene aplikacije za klađenje

AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Prijavite se

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke