Kladionica Uplata Preko Kartice u Srbija

Ažuriranje:

Korišćenje platnih kartica u kladionici je opšteprihvaćeni metod uplate i isplate u Srbiji danas. Online klađenje preko kartice podržava velike limite, posebno pogodne za ambiciozne igrače. Uz to, platne kartice se vrlo lako koriste online i većina kladionica ih prihvata.
Na ovoj stranici saznajte kako se koriste platne kartice u kladionicama online, i koje su njihove prednosti. Isto tako, reći ćemo vam koje su mane, kao i koje sve opcije kartica dolaze u obzir.
Evo nekih od stvari koje ćete saznati o klađenju putem platnih kartica u nastavku:

 • Koji je limit uplate i isplate platnom karticom?
 • Koje kladionice prihvataju uplate preko kartice?
 • Koje kreditne kartice su prihvaćene u klađenju uživo?
 • Kako da uplatim tiket platnom karticom?

Online Kladionice koje podržavaju platne kartice

Pronađeno: 1 Kladionice

Mesto Kladionica Bonus Uzmi
1 Mozzartbet

HET-TRIK BONUSA DO 45.000 RSD!

FAQ

? Koje sve platne kartice postoje?

Najpopularnije i najprihvaćenije kartice su Visa i MasterCard.

? Kolika je najveća isplata platnom karticom?

U Mozzartbetu možete isplatiti i do 50 miliona dinara.

? Da li kladionice prihvataju i uplate i isplate ovom metodom?

Da, većine sajtova za klađenje pružaju depozite i isplate.

? Koje su glavni aduti kartica?

Platne kartice su svuda zastupljene i lako se koriste.

? Koju metodu plaćanja još mogu da koristim?

Pred platnih kartica, pouzdane opcije su e-novčanici, Bitcoin i bankovni račun.

Da li su platne kartice bezbedne?

U skladu sa činjenicama koje smo već naveli, možemo da tvrdimo da je uplata novca putem kartice bezbedna. Međutim, kako bi platna usluga bila 100% sigurna, potrebno je preduzeti mere predostrožnosti.

Pre svega, nemojte govoriti svoje bankovne podatke nikome. U pitanju su poverljive informacije koje lako mogu pasti u pogrešne ruke. Dakle, sve detalje, od broja računa, do CVC2 broja i PIN-a, čuvajte na sigurnom mestu.

Bilo je slučajeva da i najjači sajtovi budu hakovani, te igrajte samo u proverenim kladionicama. Uplata putem debitne kartice bezbedna je koliko i mesto na kom se kladite online.

Predlažemo da se držite naših preporučenih sajtova za online klađenje koji prihvataju platne kartice. Ako ulažete novac na sigurnim mestima, manja je verovatnoća od upada i kompromitovanja informacija. Sajtovi koje mi predlažemo služe se naprednom SSL enkripcijom koja štiti podatke korisnika koje se tiču svake transakcije. S tim u vezi, korisnike ne treba da brine bilo kakav sajber napad.

Još jedna velika prednost uplate depozita putem platne kartice je dostupnost. Naime, ovaj metod plaćanja je na raspolaganju non-stop. To znači da nema lošeg trenutka za online klađenje. Na primer, kada ne možete da spavate noću i dosadno vam je, možete uplatiti iznos svojom karticom.

Konačno, preko platnih kartica možete primiti velike iznose koje, primera radi, online novčanici poput Skrill i Neteller ne mogu da podrže. Stoga, ambiciozni igrači u Srbiji mogu lako da podignu svoje dobitke.

Uplata i isplata platnim karticama u kladionicama

Uplata putem debitne kartice ne može biti lakša. Ne zahteva nikakve komplikovane procedure i zahteve. U samo nekoliko klikova možete preneti novac sa svoje kartice na svoj nalog online. Takođe, ako preferirate mobilnu aplikaciju, moguće je izrvšiti uplate putem kladionica aplikacije.
Evo kako izgleda uplata novčanih sredstava na vaš nalog putem platnih kartica:

 • Registrujte nalog sa svojom omiljenom kladionicom koja prihvata platne kartice.
 • Prijavite se.
 • Posetite odelja za uplate ili plaćanja.
 • U nekim kladionicama potrebno je prvo otići na svoj profil.
 • Odaberite opciju uplata ili depozit.
 • Selektujte platnu karticu po želji.
 • Unesite broj računa koji se nalazi na prednjoj strani kartice.
 • Ukucajte CVV/ CVC2 kod vaše kartice.
 • Unesite željeni iznos u stvarnom novcu u dinarima (RSD).
 • Kartice su dostupne za instant depozite 24/7.

To bi bilo kako da uplatite sredstva platnom karticom u par koraka. Podaci koji će vam biti potrebni nalaze se na samoj kartici, a to su:

 • Broj računa
 • CVV/ CVC2 kod na poleđini kartice

Platna kartica Online Klađenje u Mozzartbet-u

Još jedna ogromna prednost uplate novca putem kartice jeste to da su prihvaćene skoro svuda. Tako je, vaša Master ili Visa kartica pouzdan način plaćanja u skoro bilo kojoj kladionici na Balkanu. Zato nam je i bilo teško da odaberemo najbolje. Ali evo nas, i mi biramo Mozzartbet. Postoje dva osnovna tipa uplate preko platnih kartica:

 • Uplata preko debitne kartice
 • Uplata preko kreditne kartice

Uplata putem debitne kartice u Mozzartbetu ne može biti lakša. Jednostavno se ulogujte, prijavite i posetite sekciju za uplate. Odaberite karticu po želji i unesite željeni iznos za depozit. Vaš novac će se odmah pojaviti na vašem nalogu, spreman za korišćenje. Onda se postarajte da iskoristite i brojne Mozzartbet bonuse.

Jedan od vodećih kladioničarskih brendova u Srbiji

Mozzartbet je osnovan pre skoro 20 godina, tačnije 2001. Kada i brojni svetski brendovi za online klađenje. U skladu sa reputacijom, Mozzartbet je rastao i razvijao se, da bi postao jedan od vodećih kladioničarskih brendova u Srbiji. Ova online kladionica nudi opciju Mozzart asistenta svakog dana od 10h do 23h. Na uštrb velikog uspeha, Mozzartbet nije štedeo na bonusima i promocijama. Naprotiv, u odeljku Promocije naći ćete pregršt promotivnih ponuda na sportsko i kazino klađenje. U Mozzartbetu dobijaš i kada izgubiš.

Da igrate Mišljenje

Prednosti i mane (Advantages & Disadvantages)

Postoje kreditne i debitne platne kartice za online klađenje. Da biste dobili prvu vrstu (kreditne) neophodno je da ste u stalnom radnom odnosu. Međutim, debitnu karticu bez prekoračenja (odlaska u minus) može dobiti skoro svako. Jednostavno posetite najbližu ekspozituru i zatražite od bankarskog službenika otvaranje računa sa debitnom karticom. Zbog popularnosti i rasprostranjenosti, uplate novca putem kartice su moguće u skoro svim online kladionicama. Stoga, ovo je njihova najveća prednost. Isto tako, platne kartice možete koristiti 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, što je ogromni plus. Lako ih je koristiti, samo unesite traženi broj prilikom prve uplate. Posle toga, možete sačuvati podatke kako ih ne biste ukucavali svaki put.

Iako platne kartice dolaze direktno iz banki koje podržavaju napredne protokole enkripcije, sajber upadi se ipak dešavaju. Kada vršite uplatu depozita putem kreditnih kartica, vi nužno delite svoje ime i broj računa sa veb sajtom. Stoga, teoretski, ako bi došlo do hakerskog napada, i vaši podaci bi bili kompromitovani. A kladionica ne može da uradi ništa povodom toga. Isto tako, ako izgubite svoju platnu karticu, pronalazač može da iskoristi sredstva na njoj dok je ne blokirate u banci. Zato, budite oprezni sa kim delite podatke.

Prednosti

Ograničenja

Podložne sajber (cyber) napadima

Vreme obrade, naknade i limiti

reme obrade uplata putem debitne kartice je trenutno tj. instant. To znači da će vam novac koji ste deponovali (uplatili) biti odmah dostupan. Drugim rečima, istog trena moći ćete da se kladite na svoje omiljene sportske i druge događaje online. U većini slučajeva nema provizije (naknada) za uplate, ali do zavisi od sajta. Tako da ove informacije proverite unapred.

S tim vezi, isplate preko platne kartice su popularne iz prosto razloga što mogu biti jako visoke. Potrebno je nekoliko dana da novac “legne” na vaš račun sa kladionice, ali se isplati jer su limiti visoki. Kako bismo vam pomogli u potrazi za kladionicom iz snova, spremili smo tabele sa ključnim informacijama o platnim karticama online.

Vreme obrade depozita, naknade i limiti

Vreme obrade depozita, naknade i limiti
Sajt za klađenje Brzina uplate Besplatno Limiti Min/Max
Instant 0% Min. 500 RSD
Instant 0% Min. 500 RSD
Instant 0% Min. 500 RSD
Instant 0% Min. 500 RSD

Vreme isplate, naknade i limiti

Vreme obrade depozita, naknade i limiti
Sajt za klađenje Brzina isplate Besplatno Limiti Min/Max
1 minut – 7 dana 0% Min. 200 RSD
1 minut – 7 dana 0% 500 RSD – 50.000.000 RSD
1 minut – 7 dana 0% 500 RSD – 15.000.000 RSD
1 minut – 7 dana 0% 500 RSD – 5.000.000 RSD

Alternativni načini uplate

 • bankovni-racun-100x100sa

  Na sreću, postoje brojne druge metode uplate i isplate u online kladionicama. Na primer, možete koristiti bankovni račun koji je vrlo sličan kartici.

  Više
 • bitcoin-100x100sa

  Zatim, Bitcoin je popularna opcija koja garantuje anonimnost. Međutim, Bitcoin u Srbiji trenutno prihvataju samo 22Bet.

  Više
 • Skrill-100x100sa

  Još jedna opcija je elektronski novčanik Skrill sa ekstra brzim uplatama i isplatama. Skrill je idealan za mlađe generacije igrača.

  Više
 • PngItem_387696-100x100sa

  Konačno, preporučujemo i DinaCard, koji možete koristiti za laki i brzi transfer novca u online kladionicama u Srbiji.

  Više

Zaključak

Potrudili smo se da vam kažemo sve o platnim karticama. Sada ste spremni da načinite svoju prvu uplatu depozita putem kreditnih kartica. Prvi korak je da odaberete banku gde ćete otvoriti račun jer bez računa ne možete imati ni karticu. Preporučujemo da odaberete Visa ili MasterCard zbog toga što njih sajtovi uglavnom prihvataju.

Najbitnija informacija koju treba da zapamtite iz ovog teksta je da poverljive podatke obavezo zadržite za sebe. Napišite ih na parče papira i držite na proverenom, sigurnom mestu. Ovo pogotovo važi za CV kodove i PIN tj. vašu šifru. Takođe, vodite računa gde stavljate svoje kartice jer se lako može zloupotrebiti. Ukoliko primetite da je nestala, prvom prilikom javite banci koja je izdavač kako bih je deaktivirali.

Sve u svemu, jednostavnost korišćenja jedna je od glavnih prednosti platnih kartica u kladionicama. A neki sajtovi za klađenje poput Balkan beta nude posebne bonuse i promocije za korisnike platnih kartica. Tako da krenite u svoju avanturu danas i puno sreće vam želimo!

7 ocene, prosečne 5 od 5

AUTOR RECENZIJE

Vesko Trajkovic

Vesko Trajkovic

Prijatelji me zovu Vesko. Godinama već pišem o fudbalu i analiziram fudbalske mečeve. Volim da fudbal posmatram iz ugla igrača, iz njihovih uloga i pozicija u timu. Fokusiram se na taktiku, formaciju i trudim se da pružim dublji uvid od onog koji pruža suvoparna statistika. Veliki sam navijač Liverpula i Premijer Liga je takmičenje koje pomno pratim.