Maxbet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

7.8 / 10

Na prvi depozit dobijate dodatnih 50%!

Promo kod kopiran

Zgrabi bonus i igraj Posjetite Maxbet

opcije plaćanja

Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Ovaj tekst je napisan kako bi vam registracija na online kladionicu Maxbet bila što jednostavnija i kako bi vas upoznali sa osnovnim karakteristikama ove online kladionice. Registracije je za mnoge korisnike nelagodan proces, jer se od vas neretko traže lični podaci poput matičnog broja i adrese stanovanja, a određen broj početnika u klađenju i ne zna šta se sve može dogoditi ukoliko se lični podaci ostave nebezbednoj kaldionici. Ostanite uz ovaj tekst i saznajte zašto bi trebalo da otvorite nalog u Maxbet kladionici i kako da to uradite bez imalo muke.

Zašto bi trebalo da otvorim nalog u Maxbet kladionici?

Kladionica Maxbet je jedna od najpopularnijih srpskih kladionica koja je osnovana 1997. godine pod nazivom “JuKrijkos”.

U medjuvremenu je promenila naziv i svoje poslovanje proširila na gotov celu Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Od početka su veoma blizzu evropskim standardima u ovom poslu i jedni su od prvih koji su uveli cashback opciju.

Kladionica nudi odlične metode za uplatu sredstava, platne kartice, preko e-bankinga ili iPay. Poseduje kvalitetne mobilne aplikacije i za Android i za iOS mobilne uređaje, kao i sajt prilagođen mobilnim interent pretraživačima. mobilne uređaje, kao i sajt prilagođen mobilnim interent pretraživačima.

Pored bonusa dobrodošlice na prve tri uplate za sve novoregistrovane korisnike, Maxbet u svakom trenutku ima aktivan veliki broj drugih bonusa i promocija.

Maxbet je domaća kladionica koja već dugo posluje kod nas i potpuno bezebedna za klađenje. Poseduje sve relevantne dozvole i sertifikate Republike Srbije, a posebnu pažnju obraćaju na zaštitu korisničkih podataka.

Bonus pri registraciji u Maxbet kladionici

Maxbet kladionica u ponudi nema klasičan bonus dobrodošlice, već nudi bonuse na prve depozite i to bonus na prva tri depozita. Naziv ovog bonusa je “3 su za sreću” i sigurno ste reklamu za ovaj bonus sa članicama grupe Hurricane već negde videli. Dakle, bonus se odobrava za prve tri uplate svih novoregistrovanih korisnika.

Odobrava se bonus u iznosu od 50% od 1. uplate, a maksimalno 15.000 dinara u Freebetu i 50 poklon spinova, u iznosu od 30% od 2. uplate, a maksimalno 10.000 dinara u Freebetu i 30 poklon spinova i u iznosu od 20% od 3. uplate, a maksimalno 5.000 dinara u Freebetu i 20 poklon spinova. Napominjemo da se bonus odobrava na uplate od minimalno 500 dinara.

Kako se registrovati na Maxbet kladionici?

Registracija u Maxbet kladionici se može obaviti u bilo kojoj verziji online kladionice. Podaci koje morate uneti ne zavise od toga da li se registrujete u aplikaciji ili na sajtu. U nastavku teksta proces registracije je detaljno obrađen kroz korake.

Korak 1 – Kliknite na polje „Registruj se” u vrhu početnog ekrana aplikacije.
maxbet live kladenje
Korak 2 – Kada kliknete na „Registruj se” pojaviće se prozor za unos podataka. Kod registracije unose se vaši osnovni lični podaci (Ime, prezime, e-mail i lozinka). Ostatak podataka, adresa, datum rođenja, JMBG, kao i broj indentifikacionog dokumenta, unosi se kasnije, nakon aktivacije naloga.
maxbet registruj se
Korak 3 – Kada ste uneli sve podatke, označite da se slažete sa opštim uslovima korišćenja i kliknite Potvrdi.
Korak 5 – Sada vam je na mail stigla poruka sa aktivacionim linkom. Potrebno je da kliknete na taj link i bićete preusmereni na mobilnu verziju sajta. Sada je vaš nalog aktiviran.

Prijavljivanje na Maxbet kladionici

Proces prijavljivanja je prilično jednostavan i brz. Polje za prijavu se nalazi na vidljivom mestu na početnom ekranu aplikacije i ne možete ga pomešati sa drugim opcijama. Bez obzira na ovo, u nastavku teksta detaljno je prorađen postupak prijave na maxbet aplikaciju.

Korak 1: Kliknite na polje “Priajvi se” u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.
maxbet prijavljivanje
Korak 2: Na ovoj stranici popunjavate vašu e-mail adresu, lozinku, obeležavate da li želite da budete uvek prijavljeni, odnosno da vas aplikacija ne izloguje nakon što izađete iz nje i kliknite “Prijavi se”.
maxbet login
Korak 3: Sada ste prijavljeni, možete uplaćivati sredstva, kladiti se ili ući u proces isplate.

5 stvari koje trebate znati o registraciji na Maxbet kladionici

  1. Svaki korisnik može da ima samo jedan nalog, odnosno sa jednim JMBG možete imati samo jedan nalog.
  2. Sve podatke koje unetesete prilikom registracije možete menjati, deo preko vašeg naloga (e-mail, lozinka i broj računa), a deo preko korisničke podrške.
  3. Aktivacija naloga se obavlja preko linka koji će vam stići nakon završene registracije.
  4. Da biste mogli da vršite isplate i uplate moraćete da ostavite i lični dokument radi identifikacije.
  5. Lozinka mora da sadrži minimum jedno veliko slovo, jedan broj i jedan specijalni karakter.

Kako da verifikujem svoj Maxbet nalog?

U Maxbet kladionici nije potrebna verifikacija naloga, već sam aktivacija. Aktivacija je veoma brza i jednostavna i sve što je potrebno da uradite je da kliknete na aktivacioni link u aktivacionom mailu koji vam je autamatski poslat prilikom registracije. Nakon klika na link, automatski ćete biti poslati na maxbet i tada ćete dobiti informaciju da je vaš nalog uspešno aktiviran. Sada je vaš nalog potpuno funkcionalan.

Šta da radim ako mi treba pomoć sa otvaranjem naloga u Maxbet online kladionici?

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa sa registracijom prvi korak je da potražite potrbnu informaciju na stranici “Pomoć”. Na ovoj stranici nalaze se odgovori na sva pitanja u vezi sa registracijom i aktiviranjem naloga.

Druga opcija je da kontaktirate korisničku podršku. Maxbet ima odličnu ponudu opcija za kontaktiranje korisničke podrške. Maxbet u ponudi ima kontakt preko call centra na broj +381 11 4422422, preko e-mail adrese kladionica@maxbet.rs i preko live chat-a. Generalno, pomoć ćete najbrže dobiti preko call centra jer ste u direktnoj telefonskoj komunikaciji, ali je najpopularniji način kontaktiranja korisničke podrške preko live chat-a. Koji god način da korisnik odabere, može se nadati da će dobiti kvalitetan odgovor na sva pitanja u vezi registracije.

Ukratko

Maxbet je domaća online kladionica koja već dugo posluje u Srbiji. Pored Srbije, svoje poslovnice ima i u Crnoj Gori i u Bosni i Hercegovini, sa čime se retko koja domaća kladionica može pohvaliti. S obzirom da postoji dugo i da nema loših komentara o poslovanju, sigurno je da je ova online kladionica bezbedna.

Kladionica poseduje odličnu korisničku podršku, koja uključuje call centar, live chat i e-mail. Metode uplate su kvaltetne, dok je potrebno još raditi na metodama isplate.

Proces registracije je lak i jednostavan. Prilikom same registracije je potrebno ostaviti minimalno ličnih podataka, dok je kasnije, radi potpune aktivacije profila potrebno uneti i adresu, JMBG i broj ličnog dokumenta, što je standard u gotovo svim domaćim i stranim online kladionicama.

1 ocene, u proseku 5 od 5

Autor recenzije

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Ja sam prevodioc sa engleskog na srpski i obrnuto.

jamestrello88@gmail.com