Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

William Hill Sportska Kladionica

7.4/10

Prednosti:

 • Velika ponuda igara za klađenje

 • Bezbedni i sigurni depoziti

 • Poseduje važeće licence za rad

 • Klađenje uživo

Načini plaćanja:

Skrill Mastercard Visa Bankovni račun Platna kartica paysafecard PayPal NETELLER

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  8

 • Upotrebljivost

  7

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  6

 • Podrška

  7

Promocije I bonusi kladionice William Hill

7 / 10

Kladionica William Hill nudi dosta promocija, ali je retko koja dostupna za igrače iz Srbije. William Hill ima u ponudi bonus dobrodošlice u iznosu od 30 funti u free betovima preko promo koda “P30”. Uslov za dobijanje bonusa je da ste se tek registrovali, da ste uneli promo kod i da ste se kladili za £10/EUR10, sa kvotama od minimalno 1.2 /1.5.

Trenutno je aktuelan i bonus uz promo kod “WHRF”, gde na prvu izgubljenu opkladu dobijate free betove u iznosu izgubljene opklade, a najviše $500.

Većina promocija je vremenski ograničena.

Kvote William Hill sportske kladionice

7 / 10

Kladionica William Hill nudi sportsko klađenje na preko 35 sportova. Ponuda se kreće od fudbala i tenisa, do moto sporta i čak i politike, sa prosečnom marginom od 7%.

Kvote za fudbal, kao najpopularniji sport, su neznatno više od proseka konkurencije. Igrači svakog dana na William Hill mogu da nađu nekoliko događaja sa uvećanim kvotama. Ponuda za klađenje na konjske trke i trke pasa je među najraznovrsnijim na tržištu, dostupno je preko 300 trka za svaki od sportova.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  6.9%

 • Hokej

  Hokej

  11.8%

 • Košarka

  Košarka

  6.88%

 • Tenis

  Tenis

  6.5%

Ukupna margina za klađenje: 8%

Mobilna aplikacija William Hill kladionica

8 / 10

Kako se i očekivalo od jednog od lidera online klađenja, mobilna aplikacija William Hill je jedna od najbržih, najsveobuhvatnijih, i sa najviše korisnih opcija. Aplikacija je dostupna za korisnike Android i iOS mobilnih uređaja. Obe verzije aplikacije rade odlično, a ako ste do sada koristili mobilnu verziju sajta, prelaz na aplikaciju je lagan.

Početni ekran aplikacije ima linkove za brz i lak pristup najpopularnijim stranicama, uključujući trke konja, fudbal, i američki fudbal. Jedna od jedinstvenih opcija je i pristup William Hill radio stanici, gde možete čuti mišljenja eksperata, savete i analize za taj dan.

Na William Hill aplikaciji je moguće koristiti i Cash Out opciju, što vam daje mogućnost za prevremenu isplatu dobitka.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više
Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više
Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više
Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost kladionice William Hill Srbija

7 / 10

Kladionica William Hill je jedna od najstarijih na tržištu kladionica. Osnovana je 1934. godine u Londonu, u Engleskoj.

Tokom svog razvoja otvorila je mnoge objekte za klađenje kako bi ostvarila primat na tržištu, pre nego što je ušla na svetsko tržište online kladionica.

Danas je William Hill jedna od najboljih online sportskih kladionica. Iako je odavno osnovana, William Hill i te kako drži korak sa vremenom i nudi najkvalitetnije opcije na tržištu online kladionica. Ostanite s nama i pogledajte šta sve William Hill može da ponudi igračima u Srbiji.

 • Ograničenja
 • Loša ponuda bonusa i promocija za Srbiju

Vrste igara (tipova)

8 / 10

William Hill kladionica je online kladionica koja ima gotovo sve igre pokrivene. Od standardnih opklada, poput odabira pobednika i golova do raznih kombinacija na sportsko i klađenje uživo. Podrazumevani raspored opcija na ekranu prikazuje popularne i događaje koji slede.

U pregledu događaja, prvo što od igara vidite su osnovne igre na pobednika, a klikom na par pojaviće se niz drugih opcija za klađenje.

Ponuda igara za sve poznate sportove je fantastična, bilo da želite da se kladite na NFL ili na neki veliki teniski turnir, dok je ponuda za manje poznate sportove, poput kriketa i pikada, znatno siromašnija.

William Hill vrste igara

Kredibilitet

9 / 10

William Hill online kladionicom upravlja WHG Limited, kompanija koja je registrovana na Gibraltaru. WHG Limited je licencirana od strane Komisije za igre na sreću Velike Britanije pod brojem 39225 za korisnike iz Velike Britanije, odnosno Komisije za klađenje Vlade Gibraltara.

Za ostale korisnike, sajtom upravlja William Hill Global PLC, kompanija registrovana na Malti pod brojem C96298. Licencirana je od strane Uprave za igre na sreću Malte sa brojem licence MGA/CRP/121/2006-05 izdate novembra 2020. godine.

William Hill kladionica obezbeđuje sigurno i bezbedno okruženje za online klađenje. Svaka veb stranica na sajtu je šifrovana 128-bitnom SSL enkripcijom.

William Hill online kladionica je član i brojnih organizacija za odgovorno i bezbedno klađenje poput, BeGambleAware.org, Gamers Anonymus, Gamblers Therapy, Responsible Gambling Trust, GBGA, Gam Stop, Vlade Gibraltara, i MGA.

Opcije za plaćanje

6 / 10

Kladionica William Hill podržava 22 valute za uplatu i isplatu, međutim primetili smo da za evro ne nude ni jedan način za uplatu, tako da je sledeća najbliža valuta u kojoj možemo uplaćivati i isplaćivati sredstva dolar.

Uplate

Kladionica William Hill nudi veliki broj metoda za uplatu. Za uplatu su dostupni sledeći metodi: debitnim karticama, kreditnim karticama, preko e-novčanika (PayPal, Skrill i Neteller), raznim vaučerima i pripejd karticama, kao i preko bankovnog transfera.

Minimalni iznos uplate zavisi od metode plaćanja i kreće se od 5 do 25 funti. Novac koji uplatite za većinu metoda plaćanja biće odmah dostupan na vašem nalogu odmah, dok za bankovni transfer treba da prođe 1-3 radna dana.

Isplate

Isplate su dostupne preko istih metoda kao za uplatu. Minimalni iznosi za isplatu se kreću od 5 do 25 funti.

Najbrže isplate su preko Visa Direct platnih kartica gde treba 4 sata čekati od klika na sajtu do uplate na karticu, za pojedine e-novčanike se čeka 1 radni dan, dok je za ostale metode za isplatu potrebno i do 5 radnih dana.

Što se tiče provizija, kod William Hill one ne postoje, proviziju vam eventualno mogu naplatiti pružaoci platnih usluga.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Skrill

£10–£80,000 Odmah 0% £10–£80,000 1 radni dan 0%

PayPal

£10–£5,500 Odmah 0% £10–£5,500 1 radni dan 0%

NETELLER

£10–£25,000 Odmah 0% £5–£30,000 1 radni dan 0%

Visa

£5–£99,000 Odmah 0% £5–£33,000 1-3 radnih dana 0%

Maestro

£5–£99,000 Odmah 0% £5–£40,000 1-3 radnih dana 0%

Mastercard

£5–£99,000 Odmah 0% £5–£33,000 1-3 radnih dana 0%

Payz

£10–£8,400 Odmah 0% £5–£99,000 1 radni dan 0%

Instadebit

£10–£10,000 Odmah 0%

Bankovni račun

£10–£10,000 Odmah 0% £25–£100,000 3-5 radnih dana 0%

paysafecard

£10–£200 Odmah 0%

Neosurf

£10–£12,000 Odmah 0%

Apple Pay

£5–£99,000 Odmah 0%

EPS

£10–£10,000 Odmah 0%

Sofort

£10–£10,000 Odmah 0%

Trustly

£10–£10,000 Odmah 0%

Giropay

£10–£12,000 Odmah 0%

Korisnička podrška

7 / 10

William Hill kladionica nije razočarala po pitanju korisničke podrške, jer nudi dovoljan broj kvalitetnih opcija za kontaktiranje korisničke podrške. Igrači mogu da koriste live chat, kol centar, imejl adresu, a mogu poslati i pismo ukoliko im je to omiljena opcija. William Hill se ponosi svojom 24/7 dostupnom korisničkom podrškom, bez obzira na doba dana ili noći.

Live chat je dostupan na sajtu i to je najkorišćeniji način kontaktiranja korisničke podrške, jer je se to pokazalo kao najbrži način da se dođe do relevantnih odgovora. Live chat je lako koristiti, a agenti odgovaraju veoma brzo.

William Hill nudi besplatni internacionalni broj telefona dostupan tokom svakog dana u 26 država. Takođe, u ponudi je i kontakt preko mejla, na koga agenti takođe odgovaraju 24/7. William Hill nudi i korisničku podršku preko svog Twitter naloga @WillHillHelp, a ako ste ljubitelj pisama, onda im možete i pisati na adresu Customer Service, William Hill Online, 6/1 Waterport Place Gibraltar.

Sve u svemu, William Hill poseduje odličnu korisničku podršku sa dovoljnim brojem načina za kontaktiranje.

Support contacts

Telefon

00 800 3551 3551

Email

support@willhill.com

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 5 / 5 5 / 5 5 / 5
ljubaznost 4 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva 3 minuta 2 sata 2 minuta

Ukratko

7.4 / 10

William Hill kladionica je poznata i kao kuća profesionalnih igrača zbog svojih nenadmašivih kvota. Sa najnižim marginama, igrači su sigurni da će ovde dobiti najbolje kvote.

Ova kladionica dozvoljava visoke iznose uplate, a isto tako visoke isplate dobitaka nisu usporile njihovo poslovanje. Trenutno je William Hill lider u online klađenju kada su u pitanju e-sportovi, sa najvećom ponudom koja se može naći na tržištu. U prilog im ide i neverovatan broj metoda za plaćanje.

 • Ograničenja
 • Za srpsko tržište smanjena ponuda bonusa

Možda jedina mana ove kladionice je ta što u ponudi nema nikakve promocije i bonuse, ni za nove, niti za postojeće korisnike.

William Hill je jedna od najboljih online kladionica po pitanju visine kvota, pa je samim tim i veoma privlačna. Ono što našim korisnicima može da smeta je jezička barijera, jer William Hill online kladionica u ponudi nema srpski jezik.

Često postavljana pitanja

? Da li u kladionici William Hill postoji bonus dobrodošlice?
Da, ostvaruje se preko promo koda „P30”.
? Da li mogu da imam više naloga na sajtu?
Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
? Šta mogu da pošaljem za verifikaciju adrese?
Možete poslati očitanu ličnu kartu ili neki račun koji glasi na vaše ime.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Da, postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Minimalna uplata je preko platnih kartica i određenih e-novčanika i iznosi 5 funti.

Opšte informacije

Naslov William Hill
Zvanični sajt www.willhill.com
Godina osnivanja 1934
Telefon

00 800 3551 3551

Email

support@willhill.com

Plaćanja Skrill, Mastercard, Visa, Bankovni račun, Platna kartica, paysafecard, PayPal, NETELLER, Apple Pay, Payz, EPS, Giropay, Instadebit, Maestro, Neosurf, Sofort, Trustly
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca GGC
AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.