Fudbal kladionica

Ažuriranje:

Kao i sam sport, fudbalsko klađenje je najpopularnije među igračima u Srbiji. Možemo reći da je fudbal sport sa najvećim brojem navijača iza sebe na svetu. U nastavku teksta možete saznati puno korisnih saveta o klađenju kao i druge zanimljive teme o ovom sportu.

Lista fudbalskih kladionica

Pronađeno: 7 Kladionice

 1. 1

  Mozzartbet

  Ocena: 8.5/10

  • Veliki izbor prenosa utakmica
  • Izuzetna korisnička podrška
  • Renomirana i respektabilna kladionica
  • Raznovrsna ponuda tipova

  Zavrti točak sreće i osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100,000 RSD

 2. 2

  Maxbet

  Ocena: 8.3/10

  • Tri različita paketa dobrodošlice
  • Funkcionalne I brze mobilne aplikacije
  • Registracija naloga laka I jednostavna
  • Izuzetna korisnička podrška

  Besplatan tiket 1,000 RSD

  KLADI SE OVDE idite na Maxbet website Maxbet recenzija

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

 3. 3

  Primobet

  Ocena: 8.3/10

  • Novi brend na tržištu
  • Bonus dobrodošlice do 35.000 dinara
  • Dostupna je i engleska verzija
  • Brza registracija naloga
  • Konkurentne kvote na tržištu
  • Dostupne aplikacije i za Android i za iOS

  Bonus dobrodošlice do 35,000 RSD

 4. 4

  Superbet

  Ocena: 8.3/10

  • Svetski poznat brend kladionica
  • Bonus dobrodošlice za nove igrače
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Mobilne aplikacije i za iOS i za Android telefone

  Uzmi 1,500 RSD Free beta

 5. 5

  Bet365

  Ocena: 7.9/10

  • Korisnička podrška dostupna 24/7
  • Odličan pregled klađenja uživo
  • Raznovrsnost igara za klađenje
  • Konkurentne kvote

  BONUS 100% do 25€

  KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

  *Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

 6. 6

  William Hill

  Ocena: 7.4/10

  • Velika ponuda igara za klađenje
  • Bezbedni i sigurni depoziti
  • Poseduje važeće licence za rad
  • Klađenje uživo

  Bonus maksimalno do €122

 7. 7

  Rabona

  Ocena: 6.9/10

  • Veliki broj specijala za fudbal
  • Odličan bonus dobrodošlice
  • Kvalitetna korisnička podrška
  • Live chat dostupan 24/7

  Bonus od 100% na prvu uplatu!

  KLADI SE OVDE idite na Rabona website Rabona recenzija

  Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Fudbalski sajtovi za klađenje — Vodič

Ažuriranje:

Fudbal kladionica

Naši stručnjaci iz polja klađenje na fudbal su za vas pripremili listu najboljih sportskih kladionica na kojim se možete kladiti. Oni su detaljno istražili sve kladionice dostupne u Srbiji i izdvojili samo one najbolje. 

Možete biti sigurni da ćete na listi pronaći kladionice sa najboljim ponudama bonusa, kvota, kao i ostalih karakteristika. Online igrači zaslužuju samo najbolje ponude, zbog toga vam toplo preporučujemo da pogledate našu listu sa puno korisnih informacija. Pored toga, u nastavku teksta vas čeka još dosta zanimljivih tema o fudbalu koje ne želite propustiti.

Istorija fudbalskog klađenja

Istorija fudbalskog kladenja

Fudbal je sport sa izuzetnom dugom tradicijom i kulturom. Tokom istorije, on je konstantno napredovao i unapređivao pravila i igru. 

Ranije se ovaj sport igrao sa krpenom loptom i improvizanim golovima na neravnom terenu. Danas fudbal poznajemo kao najpopularniji sport koji se igra na svim kontinentima. Kako je sportsko klađenje postajalo legalno u Evropi, fudbal je očekivano bio glavni sport za klađenje.

 1. Veruje se da je fudbal star preko 3000 godina
 2. Fudbal je najpopularniji sport za klađenje
 3. Jedan igrač tokom utakmice može pretrčati i do 10km
 4. FIFA Svetsko prvenstvo je najpopularniji sportski događaj

Danas je jednostavno nemoguće pronaći sportsku kladionicu koja nema ponudu klađenja na fudbal. Sama činjenica da trenutno fudbal igra oko 250 miliona ljudi u preko 200 država vam govori o kolikoj popularnosti je zapravo reč. Upravo od ovakvog sporta možete očekivati samo najbolje i najraznovrsnije načine klađenja.

Istorija fudbalskog klađenja
🏛️ Prvo pojavljivanje 1888 godina
🏢 Nadgledanje organizacija FIFA, UEFA, CONCACAF
📶 Pokrivenost kladionica Visoka
Popularno u Širom sveta
🌎 Svetsko prvenstvo FIFA World Cup
🏅 Olimpijska disciplina Da

Kako se kladiti na fudbal online?

Ukoliko nikada ranije niste imali iskustva sa klađenjem na fudbal, na pravom ste mestu. Uz naš kratak vodič ćete saznati na koji način se možete potpuno bezbedno kladiti.

 1. Odabir sportske kladionice

  Prvi i najvažniji korak je odabir sportske kladionice koja najviše odgovara vašim potrebama. Ovaj korak nekada može biti i nezgodan s obzirom na ogroman broj kladionica koje su vam na raspolaganju. Naša lista vam može pomoći u izboru one prave, stoga je obavezno proverite.
 2. Uplata novca

  Nakon što ste izabrali svoju sportsku kladionicu, vreme je da napravite nalog i počnete sa avanturom. Na sajtu kladionice ćete pronaći detaljno uputstvo za kreiranje novog naloga. Posle toga, odaberite vaš način plaćanja i na račun kladionice uplatite određenu svotu.
 3. Klađenje

  Sledi definitivno najzanimljiviji korak, a to je klađenje na sportskoj kladionici. Takođe, proverite i listu bonusa koje možete aktivirati. Oni će vam doneti još više zabave, a u isto vreme još veće dobitke koje ne treba da propustite.

Top 3 mobilne kladionice za klađenje na fudbal

Mobilne aplikacije su danas od izuzetnog značaja kod online ljubitelja klađenja. One vam omogućuju da ponesete sa sobom svoje najomiljenije online igre. Za vas smo izdvojili 3 najbolje u Srbiji, na kojima možete uživati bez problema gde god da se nalazite. Prilikom sastavljanja liste, aplikacije smo ocenjivali po njihovoj funkcionalnosti, izgledu, kao i svim mogućnostima koje ona nudi.

 1. #1 Aplikacija za fudbalsko klađenje - Mozzartbet

  Mozzartbet je sportska kladionica koja se kod svojih korisnika posebno izdvojila po fenomenalnoj mobilnoj aplikaciji. Uz nju ćete imati obezbeđene sve uslove za klađenje gde god da se nalazite.

  Mozzartbet stranica aplikacije
 2. #2 Aplikacija za fudbalsko klađenje - Maxbet

  Maxbet je takođe sportska kladionica koja ima izuzetnu mobilnu aplikaciju. Uz pomoć menija jako brzo ćete pronaći ono što tražite. Takođe, važno je napomenuti da je ova aplikacija dostupna i za Android i Apple korisnike.

  Maxbet stranica aplikacije
 3. #3 Aplikacija za fudbalsko klađenje - Meridianbet

  Uz Meridianbet mobilnu aplikaciju ćete uživati u vašim omiljenim sportovima i igrama na svim uređajima, čak i na manjim dimenzijama ekrana. Naravno, sve funkcionalnosti su zadržane, stoga se možete opustiti i bezbrižno kladiti gde god da se nalazite.

  Meridianbet stranica aplikacije

Klađenje na fudbal - Saveti i strategije

Saveti i strategije

Kako bi uvek iskoristili maksimum svog početnog uloga, jako je bitno unapred pripremiti strategiju. Ona će vam smanjiti prostor za grešku kao i mogućnost za potpuni gubitak.

U ovoj sekciji ćemo pisati o nekim korisnim savetima kojih se treba držati. Svi saveti i strategije dolaze od naših stručnjaka iz ove oblasti, koji imaju veliko iskustvo sa online sportskim klađenjem.

 1. Priprema

  Klađenje fudbal vam donosi puno neočekivanih događaja koji mogu preokrenuti vaše stanje na tiketu, stoga je bitno da uvek imate pripremljenu strategiju. Pre same uplate, izdvojite vreme i analizirajte timove na koje se kladite, istražite njihovu formu i prilikom klađenja uzmite u obzir sve faktore.
 2. Uživo klađenje

  Sa činjenicom da je fudbal nepredvidiv sport zanimljiv za gledanje, igrači neretko iskorišćavaju priliku i svoju sreću iskušavaju na uživo klađenju. Svaka kladionica uživo fudbal vam omogućava da tokom utakmice uplaćujete tikete i na taj način povećate svoj dobitak.
 3. Rezervni plan

  Rezervni plan je obavezna stavka vaše strategije na online sportskom klađenju. Pre svega, potrebno je izdvojiti određenu svotu za rezervni plan. On će vas sačuvati od mogućeg potpunog gubitka, stoga je jako bitno uvek imati pripremljeni rezervni plan.
 4. Racionalno ulaganje

  Iako je nekad jako teško biti racionalan i objektivan prilikom klađenja, ukoliko se budete držali ovog saveta, nikada neće biti u minusu. Prilikom svake uplate, razmislite koliko se zapravo isplati novca uložiti u određeni tiket, odnosno koji je razmer potencijalnog dobitka i vaše uplate.
 5. Provera ostalih ponuda

  Sa velikim brojem sportskih kladionica, imamo i velike razlike u kvotama i ponudama na različitim mestima. Izdvojite vreme i pogledajte ostale sportske kladionice, kako bi bili sigurni da u svakom trenutku imate najveće kvote. Takođe, naša lista sportskih kladionica vam može pomoći u tome.

Popularni načini za fudbal klađenje

U ovoj sekciji ćemo se upoznati sa najpopularnijim načinima za klađenje koja svaka sportska kladionica fudbal nudi. Zbog ogromnog interesovanja za fudbal, sportske kladionce se trude da svojim igračima obezbede što više načina klađenja, kako bi njihova kladioničarska avantura bila još zabavnija.

Uživo klađenje na fudbal

Fudbal kladenje uzivo

Kladionice fudbal uživo omogućavaju svojim igračima da ulažu tikete tokom same utakmice i time povećavu svoje dobitke. Ukoliko ste ljubitelj fudbala i volite da gledate utakmice, ovo je pravi način klađenja za vas. Detaljno pratite sve detalje na utakmici i u odnosu na njih i ostala dešavanja na terenu predvidite šta će se desiti i zaradite dodatan novac.

Naša TOP 7 preporuka sajtova za kladionice fudbal uživo

Naši stručnjaci iz ovog područja su obavili malo istraživanje i za vas pripremili 7 najboljih sportskih kladionica u Srbiji. Kladionice uživo fudbal su vrednovane po njihovim ponudama utakmica, promocija i bonusa, kao i ostalih segmenata koji su bitni za svaki online betting sajt.

 1. Sajt #1 za fudbal klađenje - Mozzartbet

  Kada govorimo o sportskim kladionicama za fudbal klađenje, naš favorit je Mozzartbet. Ovde ćete pronaći raznovrstnu ponudu i bezbroj načina za klađenje. Pored toga, Mozzartbet je pripremio sjajne bonuse za sve nove i već aktivne igrače na ovom sajtu.

  najbolja fudbalska kladionica Mozzartbet promo stranica
 2. Sajt #2 za fudbal klađenje - Meridianbet

  Iako relativno nova sportska kladionica fudbal, Meridianbet je ispunio sve naše zahteve, koje po nama svaka prestižna sportska kladionica mora da ima. Meridianbet je za svoje igrače pripremio sjajnu ponudu različitih sportova kao i veliki broj promocija i bonusa.

  najbolja fudbalska kladionica Meridianbet promo stranica
 3. Sajt #3 za fudbal klađenje - Maxbet

  Maxbet je naša topla preporuka za sve ljubitelje sportskog klađenja. Ovde ćete pronaći najbolje kvote za fudbal klađenje kao i za ostale sportove. Takođe, Maxbet ima odličnu mobilnu aplikaciju.

  najbolja fudbalska kladionica Maxbet promo stranica
 4. Sajt #4 za fudbal klađenje - Bet365

  Bet365 je jako poznato ime u industriji sportskog klađenja širom Evrope. Od kladionice ovog nivoa možete očekivati samo najbolje ponude i široku ponudu raznih promocija i bonusa. Ovde će definitivno uživati svi tipovi igrača.

  najbolja fudbalska kladionica Bet365 promo stranica
 5. Sajt #5 za fudbal klađenje - William Hill

  Sa svojim nesvakidašnjim dizajnom, William Hill se ističe od ostalih sportskih kladionica na listi. Naravno  i ovde ćete pronaći šta god tražite i imati vrhunske uslove klađenja. Ukoliko do sada niste, naša preporuka je da napravite nalog i sami se uverite u kvalitet ove sportske kladionice.

  najbolja fudbalska kladionica William Hill promo stranica
 6. Sajt #6 za fudbal klađenje - Circus

  Circus je još jedna sportska kladionice koja nas je pozitivno iznenadila tokom našeg istraživanja. Napravite svoj nalog na ovom sajtu i uživajte u sjajnim mogućnostima za klađenje. Circus takođe ima veliki broj bonusa koji će povećati vaša raspoloživa sredstva.

  najbolja fudbalska kladionica Circus promo stranica
 7. Sajt #7 za fudbal klađenje - Rabona

  Ukoliko tražite online sportsku kladionicu sa odličnim dizajnom i prijatnom atmosferom za klađenje, Rabona je pravo mesto za vas. Na ovom sajtu ćete se osećati jako prijatno, a pored toga imaćete sjajne kvote i mogućnosti klađenja.

  najbolja fudbalska kladionica Rabona promo stranica

Popularni fudbalski turniri za klađenje

Širom sveta se održavaju turniri u fudbalu koji predstavljaju odličnu priliku za zabavu i profit svim ljubiteljima sportskog klađenja.

Sportska kladionica fudbal — Top 2 Nove Kladionice

Rabona se među igračima istakla sa sjajnim futurističkim dizajnom veb-stranice. Pored ugodne atmosfere, ovde ćete pronaći velike promocije bonusa i uz njihovu pomoć povećati vaše uloge.

 1. #1 Nova fudbalska kladionica - Rabona

  Rabona se među igračima istakao sa sjajnim futurističkim dizajnom web stranice. Pored ugodne atmosfere, ovde ćete pronaći velike promocije bonusa i uz njihovu pomoć povećati vaše uloge.

  Nova kladionica za fudbal Rabona - glovna stranica
 2. #2 Nova fudbalska kladionica - Circus

  Circus je još jedna sportska kladionica iz grupe novijih u Srbiji. Pored sjajne ponude fudbala kao i ostalih sportova, na ovom sajtu ćete pronaći razne druge mogućnosti klađenja i zabave. Ukoliko do sada niste, vredno je posetiti ovu sportsku kladionicu i sami se uverite u njene pogodnosti.

  Nova kladionica za fudbal Circus - sportska stranica

Uvek proverite ostale sportske kladionce za najbolje kvote

Kako biste uvek bili sigurni da imate najbolje i najveće kvote, isplati se izdvojiti malo vremena i posetiti ostale ponude na drugim mestima. Sa ogromnim brojem sportskih kladionica u Srbiji, možete naići i na veliki broj različitih ponuda i kvota.

Margina sportskih kladionica za najbolje fudbalske lige

Margina sportskih kladionica za najbolje fudbalske lige
Kladionce Premier League La Liga UEFA Champions League Europa League Serie A
5.6% 5.11% 6.97% 6.48% 4.44%
5% 5% 4.2% 4.1% 5.2%
2.7% 2.7% 2.7% 2.8% 2.7%
5.7% 5.2% 3.9% 3.9% 5.21%
4.8% 4% 2.9% 3.8% 4.4%

Često postavljana pitanja

?

Koje su najbolje fudbalske kladionice u Srbiji?

Proverite našu listu najboljih online sportskih kladionica u Srbiji i izaberite onu koja najviše odgovara vašim potrebama.
?

Da li je bezbedno kladiti se online?

Naravno, sve online kladionice u Srbiji su licencirane, stoga možete biti sigurni da su svi vaši podaci potpuno zaštićeni.
?

Da li mogu aktivirati bonus na fudbalskim kladionicama?

Naravno da možete, izaberite neku sporsku kladionicu sa naše liste i saznajte koje bonuse možete aktivirati.
AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.