Klađenje na Fudbal

Autor: Stevan Bozic

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Ažuriranje: 11.01.2022

U Srbiji postoji mnoštvo sajtova za klađenje na fudbal jer je on najvažnija sporedna stvar na svetu i otuda veliko interesovanje za klađenje na ovaj sport. Bilo da ste početnik ili iskusan kladioničar pronalazak adekvatne kladionice uopšte nije jednostavan zadatak. Uz veliku ponudu kladionica u Srbiji možda baš kladionica u kojoj vi otvorite nalog neće imati neku od funkcionalnosti koja bi vama puno značila.

Različite su pasije kod kladioničara u Srbiji, zato izboru idealne kladionice treba pristupiti veoma detaljno. Neko od nas voli da se kladi uživo na kornere, neko voli da igra singlove pa su mu potrebne velike kvote, želite najbolji bonus za veliki broj parova na tiketu, ili pak želite da uplatite novac putem PayPal-a na vaš korisnički račun. Pitanja je mnogo i zato vam savetujemo da pogledate šta naš iskusni tim misli o kladionicama koje su pristupačne igračima u Srbiji.

U ovom tekstu moći ćete da pronađete upravo takav tip informacija, koje će vam olakšati klađenje i možda ćete o nekoj kladionici saznati nešto što niste znali.

Otkrićemo vam još mnogo toga, zato pročitajte tekst do kraja i postanite ekspert za klađenje na fudbal!

Pouzdani sajtovi
Stručno pregledano
Sigurne
Brze isplate

Najbolje fudbalske kladionice u Srbiji

Pronađeno: 7 Kladionice

Bet365

8.1/10

1 komentara
 • Korisnička podrška dostupna 24/7
 • Odličan pregled klađenja uživo
 • Raznovrsnost igara za klađenje
 • Konkurentne kvote
 • Nema aplikacija na sajtu
 • Skrill
 • MasterCard
 • VISA
 • Bankovni racun
 • Paysafecard
 • AstroPay

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

KLADI SE OVDE idite na Bet365 website Bet365 recenzija

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

IOS aplikacija
Android aplikacija

Istorija klađenja na fudbal na prostorima Republike Srbije

Klađenje na prostorima Republike Srbije datira još iz XIX veka iz perioda vladavine kneza Miloša Obrenovića. Sam Miloš Obrenović je davne 1833. godine dozvolio organizovanje igara na sreću kako bi potpomogao privredu svoje zemlje. Istorija lutrije na našim prostorima dostiže ekspanziju krajem XIX veka kada su na mnogim mestima mogle kupiti srećke Klasne lutrije.

fudbal

Međutim, dva svetska rata dovode do toga ta Državna lutrija propada i u periodu za vreme ratova i između njih nije funkcionisala u svom punom sjaju. Nakon njene obnove 1963. godine, veliki broj državljana naše zemlje u igrama na sreću i sportskoj prognozi pronalazi razonodu, kao i jedan vid zarade. Stariji kladioničari svakako pamte listiće i kombinacije za YUGO TOTO i TOTO KALČO.

 1. Prvi počeci lutrije i klađenja u Srbiji datiraju još iz 1833. godine kada je knez Miloš Obrenović zvanično dozvolio organizovanje igara na sreću
 2. Prva kladionica u Srbiji otvorila se 26.02.1993. godine, bila je to „Atlantik“ kladionica a uplatno mesto na stadionu OFK Beograd
 3. Prva zvanična kladionica u Evropi otvorena je 1795. godine u Velikoj Britaniji
 4. Pojava i razvoj interneta dovode do nagle ekspanzije kladionica u 21. veku i sve većom potrebom za online klađenjem
 5. Najveća kladionica u Srbiji je Mozzart koja broji preko 500 uplatnih mesta

Prva klasična kladionica u Srbiji otvorena je 26. februara 1993. godine i bila je to Atlantik kladionica.

Prvo uplatno mesto Atlantik kladionica otvorila je na stadionu OFK Beograd. Ova kladionica postaje prva kompanija za sportsko klađenje na prostoru jugoistočne Evrope. Par godina kasnije, tačnije 1995. godine, pojavljuju se još dve kladionice Zona Sreće, i Lavovi. Tek negde oko 2000, godine se pojavljuje mnogo više kladionica na tržištu naše zemlje i neke koje i dan danas uspešno posluju.

fudbal

Često postavljana pitanja

? Da li se mogu kladiti na fudbal sa mobilnog telefona?

Da, svakako. Postoji veliki broj online kladionica koje su razvile veoma dobre aplikacije za klađenje na fudbal, neke od njih vam omogućavaju i da gledate utakmice uživo sa obiljem interesantne statistike.

? Da li svaka kladionica ima iste kvote?

Kvote, odnosno margine, se razlikuju od kladionice do kladionice. Ovo je nešto što svakako trebate proveriti pre nego što se odlučite za otvaranje naloga u kladionici. Pogledajte recenzije naših eksperata i videćete koje kladionice daju najbolje kvote.

? Da li mogu ostvariti bonus dobrodošlice?

Ukoliko ispunjavate uslove koje je kladionica propisala za svoj bonus, ništa vas ne sprečava da otvorite nalog i osvojite bonus.

? Da li postoji korisnička podrška i kako je kontaktirati?

Naravno. Međutim, korisnička podrška se može kontaktirati na razne načine i to je već interna politika unutar same kompanije.

? Koliko treba da imam godina da bih mogao da se kladim na fudbalske utakmice?

Da biste uspeli da registrujete nalog u kladionici i da se kladite, potrebno je da budete punoletni.

Najbolje kladionice u Srbiji za klađenje na fudbal sa mobilnog telefona

Sa razvojem tehnologije u 21. veku dolazi i do strožijih kriterijuma kod korisnika mobilnih telefona. S obzirom da sada mogu imati veoma kvalitetne mobilne telefone, mnogi očekuju da sav sadržaj dostupan na telefonima bude isto toliko kvalitetan.

Zbog ovakvih želja korisnika, kompanije iz industrije igara na sreću su svesne da moraju dosta da ulažu kako bi zadovoljili njihove potrebe. Mobilne aplikacije, njihova funkcionalnost, brzina i dizajn, polako postaju jedan od ključnih aspekata prilikom odabira kladionice za fudbalsko klađenje.

Kod klađenja na fudbal, igračima je mnogo lakše da se klade preko svog mobilnog telefona nego da odlaze u kladionicu i pretražuju listu kako bi odigrali tiket. Pretražujući listu oni ne mogu da koriste opciju pretrage/search, nije sve tako pregledno, a i zašto bi napuštali udobnost svog doma kada danas sve mogu da urade online. Pri odabiru kladionice, njima je veoma bitno da u ponudi mogu naći veliki broj različitih vrsta opklada, kao i da kladionica omogućuje uživo klađenje na fudbal.

 1. 1

  Bonus 500 RSD bez uslova za depozit

 2. 2

  500 RSD FREEBET

 3. 3

  Bonus od 100% na prvu uplatu!

 4. 4

  Bonus maksimalno do €122

Pet najboljih kladionica u Srbiji po brzini isplate

Svi znamo koliko je bitno za neku kladionicu da ima brze metode uplata i isplata. Ukoliko se profesionalno kladite na fudbal, to radite često i volite klađenje uživo na fudbal, vama je svakako jedan od važnijih kriterijuma za odabir kladionice brzina isplate u toj kladionici.

Kod načina isplata koje kladionica podržava, veoma je bitno da u ponudi ima što više metoda kako biste na najbrži način mogli da dođete do osvojenog novca. Još jedna veoma bitna stvar svakom kladioničaru jeste to da li kladionica podržava isplatu putem metoda koje se razlikuju od metoda uplate.

Na primer, ukoliko uplatite novac na vaš nalog u kladionici putem servisa za transfer novca Skrill, sasvim je normalno da očekujete da novac možete vratiti na Skrill ukoliko osvojite dobitak. Međutim, to baš nije uvek tako, pa budite oprezni i proverite sve sitnice. Još jedan koristan primer jeste da ukoliko novac uplatite putem Skrill-a, kladionica vam dozvoljava isplatu isključivo i samo na Skrill.

 • Bet365
 • Maxbet
 • MeridianBet
 • Mozzartbet

Mozzartbet

MozzartBet je jedna od najvećih i najpoznatijih kladionica u Srbiji, koja slobodno možemo reći, jedina od svih kladionica u Srbiji liči na korporaciju. Zato nas uopšte ne čudi da se upravo oni nalaze na vrhu ove liste. Oni imaju veoma dobru korisničku podršku, i veoma brzo i sigurno procesuiraju novac na bankovne račune.

Kako se kladiti na fudbal – Korisni saveti i strategije

Kako se uspešno kladiti na fudbalske utakmice? Svakako jedno od najčešćih pitanja na koje mnogi kladioničari žele odgovor, ili kako da zaobiđu to da uvek padnu na jednoj utakmici ili da im nedostaje samo jedan gol da ostvare dobitak. Na neka od ovih pitanja, svakako da vam ni mi ne možemo dati odgovor, ali vam svakako možemo pomoći da ne pravite najčešće greške i da naše iskustvo prenesemo vama.

Kod klađenja na fudbal jedna od najbitnijih stvari jeste dobra analiza utakmice. Potrebno je da se dobro informišete o igračima koji su na raspolaganju za tu utakmicu, da pogledate koje su moguće formacije timova pred utakmicu, kao i u kakvoj su formi timovi. Danas na internetu možete pronaći pregršt informacija pa bi svakako bilo apsurdno da se kladite na tim u kojem neće igrati nekoliko najbitnijih igrača.

Ne morate se kladiti na konačan ishod. Razmislite da u svoju praksu ubacite klađenje na golove ili pak da neki od timova postigne gol. Ukoliko će utakmica biti neizvesna, svakako je daleko bolja opcija da se kladite na broj golova.

Ono što svakako mi savetujemo jeste klađenje uživo. Sačekajte da utakmica počne, pogledajte kako su igrači raspoloženi, kako se ponašaju na terenu. U većini slučajeva na ovaj način možete biti bliži dobitnom tiketu, a pri tom, verujete nam, uhvatićete i bolju kvotu.

Preporučene metode plaćanja za klađenje na fudbal

Postoje razne metode plaćanja koje se koriste prilikom uplata i isplata preko naloga kladionica. Ove metode plaćanja variraju od kladionice do kladionice, zato je potrebno proveriti, pre nego što otvorite nalog, da li kladionica podržava metodu plaćanja koju planirate da koristite za klađenje na fudbal.

fudbal

Međutim, pored toga da li se neka metoda nalazi na spisku, potrebno je da se ispuni još nekoliko veoma bitnih uslova kako biste vi bili zadovoljni uslugom. Naime, potrebno je da ove metode plaćanja na prvom mestu budu sigurne, da ne budu skupe (tj. da ne postoje troškovi prenosa sredstava, odnosno provizije), kao i da se transakcije brzo procesuiraju.

Uzimajući u obzir sve ove aspekte, preporučene metode plaćanja su sledeće:

 • Ovo je platna kartica koju uglavnom sve kladionice podržavaju i sa kojom nećete imati nikakvih problema, a pri tom se transakcije procesuiraju vrlo brzo

  Više
 • Godinama unazad ovu metodu plaćanja koristi veliki broj igrača za online klađenje. Svakako, brz i pouzdan način za vaše uplate, odnosno isplate

  Više
 • Ova metoda plaćanja funkcioniše veoma jednostavno. Korišćenjem ove metode plaćanja, vaše transakcije su direktne i veoma sigurne.

  Više
 • Ovo je svakako valuta budućnosti i najpoznatija kriptovaluta na svetu. Značaj Bitcoina raste iz dana u dan, i veliki je broj kladionica koji je to uvideo i uvrstio ga na svoju listu metoda plaćanja

  Više

10 ocene, prosečne 5 od 5

Najbolje besplatne opklade & ponude u tvojoj državi tvoja zemlja

AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Prijavite se

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke