Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

22bet Srbija

8.8/10

prednosti:

 • Mogućnost uplate na 65 načina

 • Live chat je dostupan 24/7

 • Niske margine i dobre kvote

 • Veliki izbor sportova

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  9

 • Kvote

  8

 • Mobilni

  9

 • Bonusi i promocije

  8

 • Vrste opklada

  9

 • Kredibilitet

  8

 • Opcije plaćanja

  9

 • Podrška

  10

Funkcionalnost 22bet kladionice

9/10

Sportska kladionica 22Bet je relativno nova online kladionica, osnovana 2018. godine. Iako mlada, vrlo brzo se razvila i probila na tržište mnogobrojnih evropskih i svetskih država, uključujući i Srbiju.

22bet kladionice imaju odlične bonuse i promocije, klađenje uživo, raznovrsnost sportova i e-sportova, veoma dobru mobilnu aplikaciju i zavidnu grafiku statistike svakog meča.

Prednosti

Nedostaci

Odziv desktop sajta može biti brži.

Uz to, 22bet kladionica ima aplikaciju za Android i iOS. Izbor načina uplate i isplate je neverovatan, ima 65 načina uplate i 46 načina isplate vašeg novca sa naloga. A ono što nama, Srbima, odgovara i da je glavni sajt pisan na ćirilici.

Kvote 22bet sportske kladionice

8/10

Sportska kladionica 22Bet se može pohvaliti kvotama koje su za najpoznatije sportove poput fudbala, košarke i hokeja u nivou proseka konkurentskih kladionica. Dok su za manje poznate sportove čak i atraktivnije i izlaze u susret korisnicima. Prosečne margine u kladionicama se kreću od 5% do 12%, u zavisnosti od sporta, i praksa je da što je sport ređi da margine drastično rastu, međutim ovo nije slučaj sa 22Bet-om. Može se slobodno reći da je kladionica 22Bet ispred konkurencije, kada se govori o sportovima koji se retko nalaze u ponudi kladionica.

Margina klađenja

Fudbal

5.61%

Košarka

5.75%

Tenis

6.13%

Odbojka

6.65%

MMA

6.21%

Ukupna margina kladionice:

6.1%

Mobilna aplikacija 22bet kladionica

9/10

22Bet kladionica ima razvijene mobilne aplikacije i za Android i za iOS mobilne uređaje. Mobilne aplikacije su veoma dobro dizajnirane i prilagođene su korisnicima. Navigacija kroz sportove, promocije, bonuse, uplate i isplate je jednostavna. Jedino se malo treba potrduiti kod pronalaska korisničke podrške. Najidealnije bi bilo kada bi dugme za aktiviranje korisničke podrške bilo negde na ekranu.

Svi sportovi i igre dostupni na sajtu, dostpuni su i na aplikaciji. Aplikacija nudi i notifikacije u realnom vremenu o kornerima, golovima, kartonima, slobodnim udarcima. Posebno izdvajamo da i Android i iOS aplikacija imaju live stream za eSportove.

Promocije I bonusi kladionice 22bet

8/10

Po pitanju bonusa, ponuda kladionice 22Bet je raznovrsna, ima bonus dobrodošlice i niz drugih bonusa i promocija. U nastavku pročitajte informacije o svakom od bonusa.

Bonus dobrodošlice do 15.000 dinara za sportsko klađenje. Da biste ostvarili ovaj bonus potrebno je da se registrujete, popunite sva polja u odeljku “Moj nalog” i uplatite minimum 100 dinara. Bonus od 100% će automatski biti prebačen na vaš račun nakon izvršene uplate. Maksimalni iznos bonusa je 15000 dinara.

Bonus “Reload Petkom” za klađenje na sportove. Za ovaj bonus potrebno je da uplatite 1 EUR/USD u petak i dobićete 100% bonusa za iznos do 12000 dinara za klađenje. Za ovaj bonus treba da potvrdite saglasnost za primanje bonusa.

Bonus za niz izgubljenih opklada. Pravila: Bonus se dobija za niz od 20 izgubljenih opklada u nizu. Bonusi su 3000 bonus poena za opklade od najmanje 2$, 6000 bonus poena za opklade od najmanje 5$ i 10000 bonus poena za opklade od najmanje 10$.

Rabat Bonus. Što se više kladite, to vam se više rabata vraća. Rabat se obračunava nedeljno i iznosi 0,3% na sportske opklade. Minimalni iznos rabata je 100 dinara, a maksimalni iznos koji možete dobiti je 100.000 dinara.

Ekspres dana. Sajt 22Bet kladionice svakog dana ima više od 1000 sportskih događaja. Biraju se najzanimljiviji parovi koji će najverovatnije doneti zaradu i spajaju u Ekspres tiket. Ako odabrani Ekspres tiket pobedi kvota će biti uvećana za 10%.

Rođendanski bonus. Za vaš rođendan 22Bet kladionica vam poklanja 500 bonus poena, koje možete iskoristiti u 22Bet prodavnici.

Vrste igara (tipova)

9/10

22Bet kladionica ima ponudu veoma interesantnih sportova, e-sportova ali i događaja i TV-emsija na koje možete da se kladite.

Verovali ili ne, u ponudi ima klađenje preko interneta na vremenske uslove, na primer, da li će u Danskoj na dan Božića biti sneg visine najmanje 1cm ili koji će grad biti najtopliji na Božić. Tu je i klađenje na šah, skijaške skokove, triatlon, sankanje i konjske trke.

Možda najbizarnije opklade koje postoje u 22Bet kladionici su opklade na političke siutacije u Japanu, Irskoj, Italiji, Švedskoj ili Evropskoj uniji, kao na primer ko će biti sledeći lider Radničke partije Australije.

Svakako vam neće biti dosadno i uvek ćete imati pregršt opcija za klađenje, jer je lista za klađenje raznovrsna

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

Rukomet

CS:GO

Kredibilitet

8/10

Vlasnik sajta22Bet kladionice je TechSolutions Group N.V. sa sedištem u državi Kurasao u južnom delu Karipskog mora.Licencirana je dozvolom sa brojem 8048/JAZ od 16.11.2018. godine, koja važi do 28.11.2023. godine. Ova legalna kompanija, kao posrednika za rukovođenje finansijama, ima kompaniju TechSolutions Group Limited koja je registrovana na Kipru.

Na početku su imali problema sa isplatama sa naloga zbog procesa verifikacije koji je kočen raznoraznim internim začkoljicama, pa je predlog da ne uplaćujete velike iznose pre konačnosti verifikacije. Međutim, dobar odnos prema igračima i bezbednost mogu biti garantovani sertifikatom Komisije za kockanje Velike Britanije (UK Gambling Commission).

Opcije za plaćanje

9/10

Uplate

U kladionici 22Bet nude veliki broj načina za uplatu. Tu su uplate platnim karticama(Visa i MasterCard), preko e-novčanika (Skrill, QIWI, epay, sticpay, WebMoney i Perfect Money), preko sistema plaćanja(NETELLER i ecoPayz) i velikim brojem kriptovaluta (bitcoin, litecoin, dash, etherum, verge, ripple, tether i mnogi drugi).

Minimalni iznos uplate je 1EUR/1USD, odnosno 112 dinara. Svi načini uplate depozita su besplatni i registruju se odmah.

Isplate

Od načina isplate 22Bet sportsku kladionicu odklikuje takođe veliki broj opcija. U ponudi imaju isplate na bankovne kartice, e-novčanike, na sisteme za plaćanje poput neteller i Payer, preko samouslužnog terminala PBCreditors i preko kriptovaluta.

Minimalni iznos isplate je 2EUR/USD odnosno 225 dinara.

Vreme čekanja da vam novac legne zavisi od odabranog načina isplate i kreće se od 15 minuta do 7 dana(za isplate na platne kartice Visa i MasterCard), a provizija se ne naplaćuje ni za jedan od načina isplate.

IznosVremeProvizija
IznosVremeProvizija

MasterCard

VISA

Neteller

Skrill

112 dinaraOdmah0
112 dinaraOdmah0
112 dinaraOdmah0
112 dinaraOdmah0
225 dinara1 minut do 7 dana0
225 dinara1 minut do 7 dana0
225 dinara15 minuta0
225 dinara15 minuta0

Korisnička podrška

10/10

Postoje dva glavna načina komuniciranja sa korisničkom podrškom, live chat i preko e-maila, kontakt telefon nije dostupan na web stranici.

Live chat ima radno vreme 24 časa 7 dana u nedelji i agenti odgovaraju na vašu poruku u roku od 5 minuta. Kada pošaljete poruku, ako slučajno izađete is chat-a i radite nešto drugo u međuvremenu, kada vam agent odgovori neće izaći notifikacija da ste primili poruku.

Ne postoji direktan broj telefona koji možete da pozovete i razgovarate sa nekim od agenata, ali postoji opcija u aplikaciji da korisnik zatraži da ga pozovu. A poseban je problem što morate da se potrudite da biste našli gde se nalazi opcija za kontakt korisničke podrške, morate da uđete u meni, pa pod karticom „Other” odaberete „Customer support”.

Telefon

E-mail

support-en@22bet.com

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanjaBrzoBrzoBrzo

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
08.03.2021

Ukupan Utisak

8.8/10

Sportska kladionica 22Bet , u odnosu na konkurenciju, ima popriličan broj prednosti. Tu su odlične kvote, konkurentne margine, veliki izbor sportova i e-sportova za klađenje, odličnu ponudu bonusa, mali minimalni iznosi depozita (112 dinara) i isplate (225 dinara) i veliki broj metoda plaćanja.

Nedostaci

Teško je pronaći korisničku podršku u android aplikaciji

Bez obzira na određeni broj pritužbi korisnika, posebno na proces isplate, 22Bet je još uvek nova na tržištu i treba im dati prostora da isprave greške. Kada upoređujemo sa ostalim domaćim kladionicama, 22Bet je nenadmašan po svim kriterijumima, osim što u Srbiji ne postoji fizički objekat 22Bet kladionice.

Ukupan Utisak:

8.8/10

FAQ

? Kako da se registrujem?
Registracija i prijava u kladionici 22bet je brza i jednostavna, samo popunite obavezna polja pod karticom „Registracija”, verifikujte svoj nalog preko e-mail-a, sledi prijavljivanje i uživajte u klađenju.
? Da li moram da plaćam porez na dobitke?
22Bet u Srbiji ne zahteva takvu obavezu, međutim morate da proverite sa poreskom upravom o obavezi plaćanja poreza na dohodak u Srbiji.
? Kako da izvršim isplatu sredstava sa naloga?
Klikom na dugme „Isplata” izaberite vama najpogodniji način isplate, pratite korake i novac će biti isplaćen na željenu karticu, račun ili e-novčanik.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Da, postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Minimalna uplata na račun je 1EUR/USD, odnosno 112 dinara i isti je za sve metode uplate.

Osnovne informacije

Info_sidebar
Naslov22bet
Zvanični sajt22bet.com
Godina osnivanja2017
TelefonNone
Mailsupport-en@22bet.com
Jezik interfejsaPortuguese, English, Russian, Chinese, Spanish, Ukrainian, Poland, French, Italian
Plaćanja VISA, MasterCard, Bankovni racun, Platna kartica, Skrill

Autor recenzije

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Stevanbozic@yahoo.com

22bet Recenzije kladionica od strane kladioničara

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10