Ovaj članak je poslednji put ažuriran:

Pročitajte recenziju

Admiral Bet Aplikacija

Android aplikacija

 • RS

 • 12.31 Mb

 • 8 / 10

iOS aplikacija

 • RS

 • 6 / 10

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Admiral Bet Aplikacija

Može se reći da su mobilne aplikacije budućnost internet tehnologije. Retko šta danas ne možemo da uradimo preko aplikacije, od korišćenja bankarskih usluga do gledanja filmova, sve obavljamo preko mobilnih uređaja. Admiralbet je to na vreme uvideo i kreirao mobilnu aplikaciju, mada i dalje postoje određeni segmenti gde je potreban dodatni rad da bi sve bilo u savršenom redu. Nesumnjivo je da u kladionici Admiralbet to znaju i da je ovaj rad u toku.

admiralbet landing

Admiralbet mobilna aplikacija: Vodič i Recenzija aplikacije za Android i iOS

Sportska kladionica Admiralbet je kladionica kojom upravlja Milleniumbet, a nalazi se u sastavu austrijske Novomatic grupe. Na početku, Admiral nije bila kladionica već kockarnica, ali se vremenom odlučila da uključi i klađenje. Admiralbet ima razvijenu mobilnu aplikaciju za Android, ali ne i za iOS. Android aplikaciju možete naći na mobilnom i desktop sajtu. Aplikaciju nećete naći u Google Play Store-u jer tamo ne podržavaju aplikacije koje se bave klađenjem, kockanjem i igrama za novac. Aplikacija je primamljivog dizajna i dobro funkcioniše,. ali sa aplikacije nije moguće vršiti uplate i isplate, niti kontaktirati korisničku podršku preko live chat-a.

Admiralbet Android aplikacija – instalacija

Proces instalacije Admiralbet app za Android je brz i jednostavan. Da biste ovu aplikaciju instalirali, prvo morate da je preuzmete sa sajta Admiralbet online kladionice.

  • Korak 1: Admiralbet APK za Android prvo morate pronaći preko mobilne verzije Admiralbet sportske kladionice ili je preuzete sa desktop sajta pa je prebacite na mobilni uređaj. U bilo kom slučaju, da biste došli do aplikacije, prvo uđete u meni sajta.
  • Korak 2: Zatim pronađite karticu “Pomoć” i kliknite na nju.
  • Korak 3: Tu vam se pojavljuju kartice sa informacijama o sajtu, aplikaciji, nalogu i ostalom. Kliknite na “Android aplikacija”.
  • Korak 4: Pojaviće se pitanje Kako da preuzmem aplikaciju? Kliknite na to polje.
  • Korak 5: Tu se pojavljuju informacije o aplikaciji sa navođenjem da kliknete na link “OVDE” kako biste preuzeli aplikaciju.
  • Korak 6: Preuzimanje Admiralbet aplikacija za mobilne telefone je u toku, a vreme preuzimanja zavisi od brzine vašeg interneta.
  • Korak 7: Kada je proces preuzimanja gotov, kliknite na “Open”. Tad počinje proces instalacije na vaš mobilni uređaj.
  • Korak 8: Kod novijih modela ili ako ste kod ranijih instalacija dali dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora, instalacija će početi klikom na

“Install”.

 • Korak 9: Instalacija je u toku, traje 15-ak sekundi.
 • Korak 10: Kada je instalacija gotova, možete ući u aplikaciju i početi sa klađenjem.

Ukoliko do sada niste instalirali aplikacije za klađenje, dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora moraćete da date ručno. Dodatno je da Admiralbet Android aplikaciju nećete moći da nađete u Google Play Store-u, zbog politike kojom ne podržavaju aplikacije koje se bave kockanjem, klađenjem i igrama za novac. Proces davanja dozvole teče ovako:

 • Kod starijih modela mobilnih telefona, odnosno ako to pre niste radili za slične aplikacije, biće potrebno dati dozvolu za instaliranje aplikacije pre preuzimanjaaplikacije.
 • U “Podešavanja” (Settings), kliknete na “Zaštita” (Security).
 • U sekciji “Administracija uređaja” označićete polje “Unknown sources” (Nepoznati izvori) i tako dozvoliti instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora.
 • Dalje kliknite “OK” i vaš telefon je spreman za instalaciju.

Admiralbet iOS aplikacija

Nažalost, poput većine domaćih online kladionica, nema aplikaciju za iOS mobilne uređaje.

Mobilna verzija u poređenju sa Android ili Desktop verzijom: prednosti i mane

Mobilna verzija sajta je veoma slična desktop verziji. Zadržani su isti principi dizajna, naravno za Admiralbet mobilnu verziju sajta je sve moralo biti prilagođeno veličini ekrana mobilnih uređaja. Sve opcije za klađenje se biraju isto kao na sajtu i sve opcije se nalaze gde ih očekujete.

Što se tiče poređenja mobilne verzije sajta i aplikacije, tu su stvari malo drugačije. Na prvi pogled sve na aplikaciji izgleda identično sajtu, ali su u aplikaciji izostavljene mnoge opcije. Glavna je da na aplikaciji ne možete obavljati uplate niti rezervisati isplate. Dodatna zamerka je da u aplikaciji ne možete koristiti live chat, već korisničku podršku morate kontaktirati na neki od drugih dostupnih načina. Ali, sve ostalo oko sportskog i klađenja uživo je identično.

Funkcionalnost

Princip rada desktop, mobilne verzije i Admiralbet aplikacija za Android je isti, mada nisu sve opcije sa sajta dostupne i u aplikaciji. Nećete moći da koristite live chat i nećete moći da uplaćujete i rezervišete isplate. Ali, biranje timova i uplata tiketa podjednako dobro funkcioniše na svim verzijama Admiralbet online kladionice.

Kako se ulogovati?

Proces prijavljivanja na aplikaciju je brz i jednostavan i sve se nalazi tamo gde očekujete. Proces prijavljivanja predstavićemo vam kroz tri koraka koji slede.

 • Korak 1: Kada uđete u aplikaciju, kliknite na polje “Prijava” u gornjem desnom uglu početne stranice aplikacije.
 • Korak 2: Unesite sve tražene podatke, imejl, lozinku, ukoliko želite da stalno ostanete prijavljeni kliknite “Zapamti me”, a zatim Prijava. Ukoliko ste zaboravili lozinku kliknite “Zaboravili ste šifru?” i aplikacija će vas provesti kroz proces određivanja nove lozinke.
 • Korak 3: Sada ste prijavljeni i možete početi sa klađenjem.
Admiralbet login admiralbet login korak

Sportsko klađenje

U kladionici Admiralbet imaju u ponudi klađenje na sportove koji su slični ponudi konkurencije. Tu su fudbal, košarka, hokej, tenis, odbojka, ali i oni ređi poput kriketa, Formule 1, pikada i bendija. Ponuda tipova zavisi od popularnosti sporta, pa tako najbolja ponuda tipova od preko 130 važi za fudbal.

Što se tiče kvota, ni tu Admiralbet ne odskače od konkurencije. Pošto je Admiralbet u sastavu strane kladionice, očekivalo se da i kvote budu interesantnije, ipak to ovde nije slučaj, ali je pozitivno da Admiralbet ne obara kvote često, osim ako to nije svetski trend.

Uplaćivanje tiketa preko aplikacije je veoma lako:

 • Pronađete željeni par i tip igre,
 • Tri osnovna tipa su odmah prikazana. Ukoliko želite još tipova, samo kliknite na par i otvoriće vam se još opcija za klađenje.
 • Kada odaberete opkladu u dnu ekrana, na liniji sa ostalim opcijama biće prikazan kvadratić sa brojem odigranih parova.
 • Klikom na to polje otvara se vaš tiket sa svim odigranim parovima, kvotama, i ulogom.
 • Kliknite “Uplata” i tiket će biti uplaćen.
Admiralbet kladenje Admiralbet kladenje korak 2 Admiralbet kladenje korak 3

Klađenje uživo

Proces klađenja uživo je isti kao za sportsko klađenje. Za klađenje uživo izbor sportova je manji, i svodi se na one najpoznatije. Vrste igara zavise najviše od popularnosti sporta i rangu utakmice koja se igra. Pregled statistike uživo postoji, ali ne za sve sportove.

Očekujte da tokom klađenja uživo nećete imati pregled statistike za stoni tenis ili ragbi, ali ćete ga imati za fudbal. Kod uplate tiketa za klađenje uživo budite brzi jer se kvote stalno menjaju, kako se menja situacija na terenu.

Način uplate i isplate

Kladionica Admiralbet ima standardne načine uplate i isplate, mada nijedna od njih nije dostupna u mobilnoj aplikaciji.

Uplate i isplate morate vršiti preko mobilnog ili desktop sajta. Od načina uplate imate na raspolaganju uplate platnim karticama (Visa, MasterCard i Maestro), preko iPay vaučera, preko bankovnog računa i putem akcije “Pozovi Depozit”. Minimalna uplata preko bankovnog računa iznosi 300 dinara, za platne kartice i iPay vaučer je 500 dinara, a preko agenta koji će doći na vašu adresu je 1000 dinara.

Za isplatu postoje samo dve opcije, preko bankovnog računa i u kladionici. Za isplatu preko bankovnog računa potrebno je da unesete vaš račun, a minimalni iznos za isplatu je 300 dinara. Da biste dobili novac u kladionici, potrebno je da prvo rezervišete sredstva na nalogu, a minimalni iznos je takođe 300 dinara.

Korisnička podrška

Korisnička podrška Admiralbet Srbija je zaista kompletna, ali nije dostupna preko aplikacije, niti se u aplikaciji možete o njoj informisati.

Dok koristite aplikaciju, korisničku podršku možete kontaktirati preko Viber-a, Whatsapp-a, preko call centra ili preko imejla,. dok je live chat dostupan samo za desktop i mobilnu verziju sajta. Korisničku podršku u kladionici Admiralbet možete kontaktirati na neki od sledećih načina:

 • Live Chat koji je dostupan svakog dana od 08 do 23h, koji nije dostupan u aplikaciji.
 • Imejlom, support@admiralbet.rs, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične imejl adrese.
 • Preko Call centra na broj 0637177179.
 • Preko Viber-a ili WhatsApp-a na broj 0637177179.

Ukratko

Admiralbet kladionica je jedna prosečna srpska kladionica od koje se, kao članice Novomatic grupe, očekivalo više. Više se dobilo po pitanju dostupnosti korisničke podrške, ali ključni delovi sajta nisu dostupni u aplikaciji.

Nećete moći da kontaktirate korisničku podršku preko live chat-a i nećete moći da uplaćujete i rezervišete isplate preko aplikacije. Problem korisničke podrške se može premostiti korišćenjem call centra ili Viber-a, ali za uplate i isplate morate koristiti mobilni ili desktop sajt.

Dakle, aplikacija gubi smisao, ako ste prinuđeni da za određene aktivnosti koristite mobilnu verziju sajta.

Ograničenja

Nema aplikacije za iOS mobilne uređaje,

Jedna od glavnih zamerki je gotovo standardna za naše online kladionice. Ne postoji aplikacija za iOS, pa tako Admiralbet potencijalno gubi veliki broj korisnika i eventualni profit.

Sveukupno:

7.0/10

2 ocene, prosečne 5 od 5

Često postavljana pitanja

? Da li postoje posebni bonusi vezani za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa trenutno ne postoji.
? Da li Admiralbet nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Da, Admiralbet ima live stream.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
Uplate i isplate nije moguće obavljati preko aplikacije.
? Gde u Admiralbet aplikaciji mogu da nađem promocije?
Promocije i bonuse ne možete naći u aplikaciji, već samo na sajtu.
? Gde mogu da nađem .apk fajlove za iOS i Android?
Instalacioni fajlovi se nalaze u kartici “Pomoć”, na stranici “Android aplikacija”. iOS aplikacija za Admiralbet ne postoji.

Preporučene aplikacije za klađenje

AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Prijavite se

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke