Ova recenzija je poslednji put ažurirana

CampoBet Sportska Kladionica

7.5/10

Prednosti:

 • Konkurentne kvote za fudbal

 • Live stream za e-sportove

 • Odličan bonus dobrodošlice

 • Kvalitetna korisnička podrška

Načini plaćanja:

Skrill Mastercard Visa Bankovni račun Platna kartica NETELLER

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  9

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  6

 • Upotrebljivost

  7

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  7

 • Načini plaćanja

  8

 • Podrška

  8

Promocije I bonusi kladionice CampoBet

9 / 10

Sportska kladionica CampoBet ima veliki broj atraktivnih promocija i bonusa, a trenutno je u ponudi više od 10 aktivnih promocija i bonusa. U nastavku pročitajte informaciju o nekim od najpopularnijih promocija i bonusa.

 • Bonus dobrodošlice. Svi novo registrovani korisnici koji prvi put uplate minimum €20 dobiće bonus od 100%, a najviše €100. Igrači koji uplate sredstva preko Skrill-a ili preko Neteller-a nemaju pravo na bonus dobrodošlice.
 • Besplatne opklade za pojedine mečeve. Promocija je dostupna za sve registrovane korisnike. Obračunava se na minimalni ulog od €20 za opklade na englesku Premijer Ligu. Bonus iznosi 10% od uloga a najviše do €300 u free betovima. Kvota opklade mora da bude minimum 1,8.
 • 10% bonusa na klađenje uživo. Promocija je dostupna jednom nedeljno sa minimalnim ulogom od €50. Odigrani tiket mora da ima 5 parova sa minimalnom kvotom 1,8. Bonus iznosi 10% od uloga u free betovima.
 • CashBack bonus. Bonus se ostvaruje za sve gubitne tikete tokom jedne nedelje. Bonus iznosi 10% na izgubljene uplate, a minimalno €20, odnosno maksimalno €500.
 • Free betovi za tačan rezultat. Bonus ostvarujete na opklade na tačan rezultat za fudbalske utakmice. Bonus iznosi 50% od uplate, a najviše €150 u free betovima za klađenje na fudbal uživo.

Kvote CampoBet sportske kladionice

7 / 10

Ponuda kladionice CampoBet kada su kvote u pitanju nije preterano interesantna. Kladionica se trudi da ponudi konkurentne kvote za fudbal, ali su margine i dalje više od proseka tržišta. Kada je reč o manje popularnim sportovima, situacija je ista, kvote su značajno lošije od konkurencije. Razlog tome je verovatno to što su CampoBet sportsku kladionicu osnovali 2018. godine, pa zbog neiskustva još uvek nema puno igrača.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  4.9%

 • Odbojka

  Odbojka

  7.62%

 • Rukomet

  Rukomet

  7.02%

 • Tenis

  Tenis

  8.74%

Ukupna margina za klađenje: 7.1%

Mobilna aplikacija CampoBet kladionica

6 / 10

CampoBet kladionica još uvek nema razvijenu mobilnu aplikaciju, li, s obzirom da se radi o veoma mladoj online kladionici, sigurno je da će se Android i iOS aplikacije uskoro pojaviti. Ne možemo reći da sportska kladionica CampoBet ne pruža doživljaj klađenje preko mobilnog uređaja, jer je mobilna verzija sajta izuzetno dobro odrađena, pa prosto kreiranje prečice sajta može poslužiti za mobilno klađenje. Jedina mana mobilne verzije sajta je to što je ona za nijansu sporija od desktop verzije.

Funkcionalnost kladionice CampoBet Srbija

7 / 10

VAŽNO AŽURIRANJE: Od nedavno kladionica Campobet više ne prihvata igrače iz Srbije. Mi nećemo obrisati ovu stranicu, ali je više nećemo ni ažurirati.

Kladionica CampoBet je nova online kladionica na tržištu, osnovana 2018. godine. Svojim dizajnom koga odlikuje pretežno zelena boja, sa solidno uređenim sajtom, sa više od 10 jezika i atraktivnim bonusom i promocijama, trudi se da privuče što više korisnika.

 • Ograničenja
 • Sporije učitavanje veb sajta

Veb sajt ima dobar raspored opcija, snalaženje je lako, pa je klađenje krajnje jednostavno. CampoBet nema razvijene aplikacije za Android i iOS mobilne uređaje, ali ima dobru mobilnu verziju sajta, koja može da zadovolji potrebe korisnika dok se ne izrade mobilne aplikacije.

Vrste igara (tipova)

8 / 10

CampoBet kladionica nudi veliki izbor sportova za klađenje. Fudbal je sport koji je najpopularniji, sa odličnim izborom igara za klađenje. Tenis, hokej i košarka imaju sličnu dobro organizovanu ponudu, pa se možete kladiti na utakmice i lige iz gotovo celog sveta. Pored ovih veoma popularnih sportova, u ponudi su i oni manje popularni, poput ragbija, golfa, boksa, bijatlona, a ponekad su u ponudi i ski skokovi. Na sve sportove je moguće kladiti se uživo i pre početka meča. Osim sportova, CampoBet nudi klađenje i na političku situaciju u pojedinim državama.

Campobet vrste igara

Kredibilitet

7 / 10

Kredibilitet je danas jedan od najbitnijih aspekata koje treba imati na umu kada birate online kladionicu u kojoj ćete otvoriti nalog. Vlasnik CampoBet kladionice je Araxio Development N.V., kompanija koja radi u skladu sa zakonima države Kurasao, sa licencom broj 8048/JAZ2016-064 izdate od strane vlade Kurasao, a direktor platnog servisa je kompanija Tranello Limited sa sedištem u Nikoziji na Kipru.

Bez obzira što u kladionici CampoBet imaju sve neophodne dozvole za rad, kladionica je registrovana u državama koje imaju blaže zahteve za izdavanje dozvola. Komentari na internetu o kladionici CampoBet su veoma loši. Vežina žalbi se odnosi na to da CampoBet u Srbiji odbija da isplati bonuse, da je korišćenje naloga često ograničeno, i da nije moguće koristiti cash out opciju.

Opcije za plaćanje

8 / 10

Uplate

Sportska kladionica CampoBet ima sve popularne metode za plaćanje, sa dodatkom uplate kriptovaluta, koja nije baš tako česta kod online kladionica. Za uplatu su dostupni sledeći metodi: debitnim karticama (Visa i MasterCard), preko e-novčanika (Skrill, Rapid Transfer i MiFinity), servisa za plaćanje (Payz i Neteller), pripejd karticom paysafecard i kriptovalutama (bitcoin, litecoin, Ripple i Ethereum). Minimalni iznos za uplatu za sve metode uplate je €10, a od uplate do dostupnosti novca na vašem nalogu prođe oko 15 minuta.

Isplate

U odnosu na uplatu, za isplatu nije dostupan metod preko paysafecard-a. Minimalni iznos za isplatu nije najkonkurentniji na tržištu i iznosi €20, dok je maksimalni iznos za isplatu €1000. Maksimalan iznos je značajno niži od većine online kladionica gde ne postoji gornja granica za isplatu. Vreme obrade transakcije zavisi od odabranog načina isplate i kreće se od nekoliko minuta za e-novčanike i kriptovalute, pa i do 7 dana za isplate na platnu karticu.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Skrill

€10–€5,000 Odmah 0% €20–€1,000 15 minuta N/D

Mastercard

€10–€5,000 Odmah 0% €20–€1,000 1 minut do 7 radnih dana N/D

Visa

€10–€5,000 Odmah 0% €20–€1,000 1 minut do 7 radnih dana N/D

NETELLER

€10–€5,000 Odmah 0% €20–€1,000 15 minuta N/D

Korisnička podrška

8 / 10

CampoBet kladionica ima odličnu korisničku podršku koju je moguće kontaktirati na tri načina. Kao najpopularniji način za kontakt korisničke podrške izdvaja se live chat koji je stalno aktivan. Agenti odgovaraju veoma brzo i mogu vam pomoći oko bilo kog problema. Kontakt preko call centra je manje popularan, naročito zbog pitanja da li se poziv naplaćuje. Većina online kladionica ima naznačeno da se ova usluga ne naplaćuje, ali CampoBet to nema navedeno, pa postoji mogućnost da ovaj poziv bude naplaćen. Najnepopularniji način je kontakt preko imejl adrese jer obično odgovor dođe prekasno.

 • Live Chat koji je dostupan svakog dana 24/7.
 • Imejlom, support@campobet.com, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične imejl adrese.
 • Preko Call centra na broj +35627780669.
Support contacts

Telefon

+35627780669

Email

support@campobet.com

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 5 / 5 5 / 5 4 / 5
ljubaznost 4 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva Brzo Za jedan dan Trenutno

Ukratko

7.5 / 10

CampoBet je nova online kladionica koja se trudi da se što pre probije na tržište, mada, po minimalnim iznosima za uplatu i isplatu, čini se da to pokušava na teret korisnika. Tako je minimalni iznos za uplatu, za sve metode plaćanja, €10, a još je karakterističnije da je maksimalan iznos za uplatu €5000, a za isplatu samo €1000. Dakle, proizilazi da se CampoBet veoma teško odvaja od novca.

CampoBet pokušava sebe da izgradi kao online kladionicu koja je specijalizovala fudbal, pa su zato i kvote na fudbal najatraktivnije, ali i dalje ispod konkurencije. CampoBet nema mobilne aplikacije, ali postoje naznake da će uskoro i aplikacije postati dostupne.

 • Ograničenja
 • Diskutabilna reputacija.

Da je CampoBet još neiskusna online kladionica pokazatelj je i njena loša reputacija kada je reč o isplaćivanju bonusa, ali ostaje nada da će u bliskoj budućnosti uspeti da popravi lošu reputaciju.

Često postavljana pitanja

? Da li u kladionici CampoBet postoji bonus dobrodošlice?
Da, i iznosi 100% od prve uplate.
? Da li mogu da imam više naloga na sajtu?
Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
? Da li CampoBet ima live stream opciju?
Da, CampoBet poseduje live stream samo za e-sportove.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Ne, ali je tu odlično optimizirana mobilna verzija sajta.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Minimalna uplata je ista za sve načine uplate i iznosi €10.

Opšte informacije

Naslov CampoBet
Zvanični sajt www.campobet.com
Godina osnivanja 2018
Telefon

+35627780669

Email

support@campobet.com

Plaćanja Skrill, Mastercard, Visa, Bankovni račun, Platna kartica, NETELLER
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca Curacao
AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.