Jadranka Sojkic

Sa solidnim petogodišnjim iskustvom u industriji sportskog klađenja, usavršavala sam svoju stručnost oko strateških principa “Long Game” teorije. Ovaj pristup je bio postulat moje strategije klađenja, fokusirajući se na dugoročno planiranje, strpljenje i doslednost u donošenju odluka.

Moja teorija za kreiranje i sprovođenje strategija klađenja zasnovana je na dugoročnoj profitabilnosti u odnosu na kratkoročne dobitke. Ovo uključuje detaljnu analizu trendova, statističkih podataka i tržišta klađenja kako bi se identifikovale mogućnosti koje nude održive povrate uloženog novca. Moj pristup je metodičan, naglašavajući važnost odgovornog klađenja i upravljanja rizikom kako bi se obezbedio stabilan rast i profit tokom vremena.

Tokom svoje karijere, razvila sam duboko razumevanje dinamike na tržištu i upoznala se sa svim aspektima koji utiču na njen razvoj. Ovaj uvid mi omogućava da prilagodim svoje strategije i analize po trenutnoj potrebi, održavajući fleksibilan, ali fokusiran pristup klađenju. Moj uspeh je podržan posvećenošću detaljnim istraživanjima i nepokolebljivom pridržavanju principa “Long Game” teorije, obezbeđujući da svaka opklada bude usklađena sa dugoročnim ciljevima.

Štaviše, moja stručnost se ne odnosi samo na razvoj strategije; Takođe se ističem u raspodeli i upravljanju finansijama, ključnim komponentama u uspešnoj primeni mojih strategija. Pažljivim upravljanjem sredstvima i pažljivim izračunavanjem veličine uloga, garantujem da je svaka opklada i strateški zdrava i finansijski razumna.

Ukratko, moja fokusirana primena “Long Game” teorije, u kombinaciji sa mojom analitičkom oštroumnošću i disciplinovanim pristupom klađenju, čini me neophodnom za svaku organizaciju koja teži održivom uspehu u svetu sportskog klađenja.

Obrazovanje

Poslovni analitičar i administrator BI sistema

Univerzitet Singidunum

Trajanje: Avgust 2012 – Maj 2016

Ključni predmeti: Strategijsko planiranje, Finansijski menadžment, Biznis statistika, Strategic Planning, Financial Management, Business Statistics, Ekonomija ponašanja.

Magistar nauka iz oblasti menadžmenta u sportu

SEB, Univerzitet u Ljubljani

Trajanje: Septembar 2016 – Decembar 2018

Magistarska teza: "Strateško dugoročno planiranje u sportskom klađenju"

Ključni predmeti: Analitika sporta, Upravljanje rizicima u sportu, Napredne statističke metode, Ekonomika sporta.

Profesionalno iskustvo

Finansijski analitičar

Company: NCR d.o.o. Beograd

Period: Januar 2019 – Decembar 2020

Odgovornosti: Sprovedjenje finansijskih analiza, razvijanje dugoročne strategije ulaganja, izvršena procena rizika, korišćenje statističkih alata za analizu tržišta.

Dugoročni strateg za klađenje

Kompanija: MightyTips

Igranje kladioničara 22bet Meridianbet
Metode plaćanja Visa
Tipovi opklada Fudbal

Poslednji članci