Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

Unibet Srbija

8.4/10

prednosti:

 • Odlične aplikacije za iOS i Android

 • Sigurna i bezbedna online kladionica

 • Raznovrsnost promocija i bonusa

 • Live Stream

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  9

 • Kvote

  8

 • Mobilni

  9

 • Bonusi i promocije

  8

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  9

 • Opcije plaćanja

  8

 • Podrška

  8

Funkcionalnost kladionice Unibet Srbija

9/10

Kladionica Unibet je švedska online kladionica kojom upravlja kompanija sa sedištem u Malti. Ovo nije ništa čudno uzimajući u obzir tamošnje poreske zakone. Unibet je počela svoje poslovanje na nordijskom tržištu, ali se brzo proširila na preko 100 država. Trenutno ima preko 25 miliona korisnika.

Prednosti

Nedostaci

Dugo čekanje na live chat-u.

Unibet funkcioniše odlično, ima broje bezbednosne mere za zaštitu ličnih podataka svojih igrača. Uz to poseduje i brojne bonuse i promocije od kojih je samo deo njih dostupan za nas. Postoji i veliki broj metoda uplata i isplata koje isto tako nisu sve dostupne nama. To je očekivano, jer nemaju svi platni servisi dozvole svih zemalja. Ostanite uz ovaj tekst i pogledajte šta sve Unibet može da ponudi srpskim igračima.

Kvote Unibet sportske kladionice

8/10

Kao i kod većine online kladionica, Unibet kvote prvenstveno zavise od popularnosti sporta za klađenje. Najbolje kvote su za najpopularnije mečeve najvažnijih evropskih fudbalskih liga za teritoriju Evrope, odnosno američkog fudbala za teritoriju SAD. Pored fudbala, margine za tenis se kreću oko 4%, što je veoma interesantno ljubiteljima ovog sporta. Jedino je razočaravajuća margina za hokej, koja je značajno viša od one koju imaju konkurentske online kladionice.

Margina klađenja

Fudbal

5.9%

Tenis

6.05%

Košarka

4.9%

Formula 1

7.8%

Odbojka

8%

MMA

5.1%

Ukupna margina kladionice:

6.3%

Mobilna aplikacija Unibet kladionica

9/10

Unibet kladionica ima aplikacije za Android i iOS mobilne uređaje. Aplikacije su daleko kvalitetnije od aplikacija domaćih i regionalnih online kladionica. To se vidi odmah kada uđete aplikaciju. Tu je prepoznatljiv dizajn i logotip Unibet kladionice, nema nepotrebnih ikona i opcija. Sve je maksimalno prilagođeno korisnicima. U dnu ekrana se nalaze opcije za sportsko klađenje, klađenje uživo, vaše opklade, i meni, a u vrhu su neke od najčešće korišćenih opcija poput narednih događaja, live stream i sportova za klađenje.

Promocije I bonusi kladionice Unibet

8/10

Kladionica Unibet nudi odlične promocije i bonuse, međutim nisu svi oni dostupni korisnicima iz Srbije. Nas najviše interesuje bonus dobrodošlice. Kladionica Unibet nudi bonus dobrodošlice u iznosu od 100% od prve uplate, a najviše 25EUR. Bonus dobrodošlice birate sami prilikom registracije, ima ih više, ali je za Srbiju dostupan samo ovaj. Tu je još bonusa i promocija:

Unibet Streakr je igra gde odgovarate na pitanja koja izlaze svakog dana. Odgovaranjem na pitanja stvarate niz tačnih odgovora, a nagrade su besplatne opklade i novac, a igrač sa najdužim nizom tačnih odgovora dobija 13.000EUR.

Nedeljna izvlačenja nagrada. Ova promocija važi za ljubitelje klađenja na NBA, NHL, NFL i MLB. Za svaku okladu u minimalnom iznosu od 5EUR ulazite u bubanj za izvlačenje. Izvlačenja dobitnika su svakog ponedeljka, a 10 izvučenih dobijaju po 500EUR.

Kladi se za 10EUR i dobijaš 5EUR free bet. Ovaj bonus se dobija automatski na svaku sportsku okladu na utakmice NFL-a četvrtkom u iznosu od 10EUR. Bonus se dobija za klađenje uživo za utakmice nedeljom.

120EUR Refer a friend bonus. Bonus se dobija ukoliko dovedete prijatelja koji će otvoriti nalog na Unibetu. Bonus se kreće od 30EUR za jednog prijatelja, do 50EUR za 3 dovedena prijatelja.

Vrste igara (tipova)

8/10

Ponuda sportova, a samim tim i igara za klađenje je neverovatna. Od sportova, možete se kladiti od fudbala i košarke, preko šaha i kriketa do zimskih sportova, konjičkog sporta i surfa. Tu je i ponuda klađenja na aktuelnu političku situaciju i društevna dešavanja. Najbolja je ponuda za klađenje na fudbal, gde u ovom trenutku ima preko 43 000 tipova, na drugom mestu je košarka sa preko 5 000 tipova, a na trećem američki fudbal sa preko 2 000 vrsta igara. Možete pratiti statistiku i gledati live stream za gotovo sve poznate sportske lige i sva sportska takmičenja.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

CS:GO

Kredibilitet

9/10

Zbog poreskih zakona Malte, većina online kladionica tamo ima svoje centrale, pa je to slučaj i sa Unibetom. Iako je to švedska kladionica, sajtom upravlja Trannel International Ltd koja ima sedište na Malti. Kladionica Unibet ima i dozvolu za rad broj MGA/B2C/106/2000 izdate od organa Malte koji reguliše igre na sreću, a važi do 17. 07. 2028. godine. Možete biti sigurni da su vaši lični podaci koje ostavite na Unibet sajtu bezbedni jer su zaštićeni 256-bitnom Secure Socket Layer (SSL) tehnologijom. Ovaj sertifikat je Unibetu izdao Trustwaver. Unibet je deo Kindred grupe, koja je jedna od najvećih kompanija za online klađenje na svetu, sa preko 25 miliona korisnika.

Unibet bet kladionica je članica velikog broja grupacija koje se bave sigurnošću i bezbednošću online igara na sreću poput The Global Gambling Group (G4), EGBA, International Betting Integrity Association (IBIA), RGA, Gambling Therapy, Game Care, eCOGRA, Carbon Footpring Standard i Protect Integrity. Takođe, Unibet je i dobitnik mnogih nagrada za kvalitet organizovanja online igara na sreću.

Opcije za plaćanje

8/10

Uplate

Kladionica Unibet nudi veliki broj metoda za uplatu. Tu su uplate preko debitnih i kreditnih kartica, Trustly, e-novčanika (Skrill, Neteller, Webmoney i ecoPayz) i preko paysafecard-a. Da biste mogli da uplaćujete novac morate prvo verifikovati svoj nalog tako što ćete im poslati dokaz o ličnoj karti i dokaz o adresi. Minimalni iznos za uplatu je 10EUR, dok se maksmilan iznosi kreću od 6 000 do 13 000EUR. Novac koji uplatite će biti na vašem računu uglavnom odmah, ili kroz nekoliko dana, ako uplaćujete preko banke.

Isplate

Unibet kladionice za isplatu imaju u ponudi tri načina: isplata na bankovni račun, na vaš e-novčanik (Skrill, Neteller, Webmoney i ecoPayz), ili na platnu karticu. Da biste uopšte mogli da isplaćujete novac sa naloga, morate imati verifikovan nalog. Minimalni iznos za isplatu je preko Trustly-ja i iznosi 10EUR, dok je za ostale načine minimalni iznos za isplatu 15EUR. Za sve metode se čeka određeno vreme dok novac ne legne, ali je najkraće za e-novčanike i traje do 12 sati, a najduže preko bankovnog transfera i Trustly-ja.

Iznos Vreme Provizija
Iznos Vreme Provizija

MasterCard

VISA

Skrill

Neteller

Banki átutalással

10 - 13.000 EUR Odmah 0%
10 - 13.000 EUR Odmah 0%
15 - 13.000 EUR Odmah 0%
15 - 13.000 EUR Odmah 0%
- - -
15 - 50.000 EUR 1-3 radna dana -
15 - 50.000 EUR 1-3 radna dana
15 - 13.000 EUR Do 12 sati -
15 - 13.000 EUR Do 12 sati -
15 EUR - neograničeno 3-5 radnih dana Zavisi od banke

Korisnička podrška

8/10

Unibet ima dobru korisničku podršku. U ponudi je kontakt preko mejla i live chat-a. Imejl adresa za kontakt je info@unibetsupport.com. Da biste stupili u kontakt preko live chat-a čeka se 10-ak minuta zbog, kako kažu, velikog broja upita. Drugog oblika kontakta korisničke podrške, poput call centra, nema. Razlog je verovatno zbog raznolikosti korisnika i velikog troška organizovanja korisničkog centra kroz call centar.

Telefon

+356 234 316 10

E-mail

info@unibet.com

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanja N/A Brzo Brzo

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
14.01.2021

Ukratko

8.4/10

Unibet je, može se slobodno reći, svetska kladionica. Svoje usluge pruža u gotovo 100 država, odnosno Unibet nalog ima preko 25 miliona igrača. Unibet online kladionica je kompletan paket, ima formiran vizuelni identitet sa logotipom i dizajnom, ima odličan veb sajt i mobilne aplikacije, i neverovatno dobru ponudu sportova i događaja za klađenje, kao i vrste igara i tipova. Ima razvijenu korisničku podršku preko live chat-a i imejla, jedino je problematično što nećete odmah biti usluženi, već, zbog velikog broja upita, morate malo da sačekate. Unibet nudi veliki broj bonusa i promocija, ali samo je određen broj dostupan u Srbiji, između ostalih i bonus dobrodošlice. Može se reći da je za ozbiljne online kladionice live stream normalna stvar, dok je kod nas to, još uvek, premijum opcija.

Nedostaci

Dugo čekanje na live chat-u

Unibet je interesantna online kladionica, koja je našim ljudima primamljiva, jedino što može predstavljati problem je jezička barijera, s obzirom na to da Unibet nema u ponudi srpski jezik, već engleski, francuski, nemački i ostale evropske jezike.

Ukupan Utisak:

8.4/10

FAQ

? Da li u kladionici Unibet postoji bonus dobrodošlice?
Da, postoji bonus dobrodošlice od 100% na prvu uplatu, a maksimalno 25EUR.
? Da li mogu da imam više naloga na sajtu?
Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
? Šta mogu da pošaljem za verifikaciju adrese?
Možete poslati očitanu ličnu kartu ili neki račun koji glasi na vaše ime.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Da, postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Minimalna uplata je 10EUR.

Osnovne informacije

Info_sidebar
Naslov Unibet
Zvanični sajt unibet.com
Godina osnivanja 1997
Telefon +356 234 316 10
Mail info@unibet.com
Jezik interfejsa English, Chinese, Spanish, Russian, Germany, Sweden, Poland
Plaćanja MasterCard, Skrill, VISA, Bankovni racun, Platna kartica

Autor recenzije

Jovan Ilic

Jovan Ilic

Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...

jovan.ilic@mightytips.com

Unibet Recenzije kladionica od strane kladioničara

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10