Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

BalkanBet Sportska Kladionica

7.5/10

Prednosti:

 • Razni načini za korisničku podršku

 • Veoma niske margine za klađenje

 • Isplata do 2 miliona RSD

 • Preko 500 dnevnih događaja

Načini plaćanja:

Mastercard Visa Bankovni račun Platna kartica Maestro IPS Vaučer

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  7

 • Upotrebljivost

  7

 • Vrste opklada

  9

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  6

 • Podrška

  8

BalkanBet kladionica - Bonusi i promocije

7 / 10

Sportska kladionica BalkanBet ima interesantne i uglavnom drugačije promocije na sajtu od svoje konkurencije. Ipak, najveći nedostatak je to što bonus dobrodošlice ne postoji, i to u startu odbija mnoge igrače od ove kladionice. Sa druge strane, postoje mnogi bonusi koji se pametnim korišćenjem mogu lepo naplatiti.

Najupečatljivija promocija ja poklon tiket za uživo klađenje – u određenim intervalima, obično za vreme igranja najpopularnijih mečeva, moći ćete da uplatite uživo tikete besplatno, što je zaista lep bonus.

Za one koji vole da prave dugačke tikete, promocija pojačaj kvotu na najjače može biti značajna. Naime, sada posle 4, 6, 8. i 10. para na tiketu možete odigrati par sa pojačanim kvotama i tako značajno povećati svoj dobitak. Naravno, što je duži tiket, to je ovaj bonus „jači“.

Za one koji vole NFL i klađenje uživo, kladionice Balkan Bet su pravi izbor. Možete se kladiti na sledeći napad, i to – koliko će jardi biti osvojeno, da li ćemo videti pas ili trčanje, da li će osvojiti novi prvi napad i još puno toga. Pored ovoga, dostupan je i klasičan cash back, ako promašite jedan par na tiketu.

Ove promocije mogu biti zanimljive specifičnim grupama kladioničara, ali generalno gledano, nedostatak bonusa dobrodošlice je ipak minus u odnosu na neke druge srpske kladionice.

Kvote kladionice BalkanBet

7 / 10

Ponuda kladionice BalkanBet je jedna od najboljih u Srbiji. Kvote su gotovo u rangu prosečnih svetskih kladionica, što znači da je na srpskom tržištu BalkanBet kladionica među liderima.

Naravno, kao i kod većine srpskih kladionica, fudbal ima posebno mesto. U kladionici BalkanBet margina je najniža za klađenje na najpopularnije fudbalske lige i događaje, recimo lige petice, ili Svetsko prvenstvo, i kreće se oko 5%. Za ostale popularne sportove, poput košarke, pogotovo NBA i tenisa, margine su nešto više, a najviše su u nižim ligama kao i nekim sportovima koji nisu popularni u Srbiji, ali retko ćete videti da margina prelazi 7%.

Što se tiče pokrivenosti sportova i liga, Balkan Bet kladionica zaslužuje sve pohvale! Ako živite u Srbiji i želite da se kladite na neke od nižih liga ili na egzotične sportove, jako su dobre šanse da ako posetite BalkanBet sportsku kladionicu nađete ono što tražite.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  4.07%

 • Košarka

  Košarka

  6.89%

 • Odbojka

  Odbojka

  8.15%

 • Tenis

  Tenis

  8.06%

Ukupna margina za klađenje: 6.8%

Mobilna aplikacija i sajt

7 / 10

Kladionica Balkan Bet ima dostupne i android i iOS aplikacije za download. Najlakše ćete ih naći ako uđete na naslovnu stranicu sajta i skrolujete do dna. U futeru ćete videti dosta linkova, a dva od njih idu do stranica za preuzimanje aplikacija.

Ukoliko ne želite da preuzmete web aplikacije iz bilo kog razloga, sportska kladionica BalkanBet ima i mobilnu verziju sajta, koja je potpuno funkcionalna. Ipak, uvek preporučujemo aplikacije zbog preglednosti i zbog brzine – mobilna verzija sajta je ipak nedovoljno brza ukoliko vam je cilj klađenje uživo. Što se tiče aplikacija, i jedna i druga su pregledne i brze gotovo kao desktop verzija sajta pa je online klađenje definitivno bolje raditi preko njih, a ne preko mobilne verzije sajta.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više

Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više

Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost sajta BalkanBet sportske kladionice

7 / 10

BalkanBet kladionica ima sajt koji je, kada se uporedi sa drugim srpskim kladionicama, poprilično moderan, ali ipak zaostaje kada ga stavimo u kontekst najboljih svetskih kladionica. Ipak, potrudili su se da dizajn izgleda čisto i navigacija je jednostavna, što je i najvažnije, a na crno-žutu paletu boja se naviknete vremenom.

Prednosti

Ograničenja

Sajt ne izgleda moderno

Kada uđete na stranicu sa kvotama, ponuda mečeva zauzima centralno mesto, i pored osnovne ponude za klađenje na pobednika meča, ukoliko se radi o fudbalu možete videti i kvote za ukupno golova i oba tima daju gol. Sa leve strane videćete najpopularnije lige, a ispod toga druge sportove, dok je sa desne strane tiket koji popunjavate. Navigacija između različitih sekcija je laka i brza i u tom smislu sajt Balkan Bet kladionice zaslužuje sve pohvale.

Tipovi opklada

9 / 10

Balkan Bet kladionica dominira kada su u pitanju tipovi opklada. Lista mečeva koje ćete ovde naći je neverovatna. Zaista svaki zaljubljenik u sport, pa čak i oni koji vole da se klade na sportove za koje Srbija nije ni čula, će ovde najverovatnije naći ono što traže, jer Balkan Bet kladionice imaju u svojoj ponudi gotovo 30 različitih sportova i bonus specijala za klađenje!

Lige petice su, prirodno, najzastupljenije i kvote na njih su najbolje, ali ako ste vrsni poznavalac nižih liga engleskog fudbala, ovde ćete naći najbolju ponudu. Ako volite i neke „male“ sportove, poput pikada ili snukera, sportska kladionica BalkanBet vas pokriva.

Ipak, ono što je najbolje u vezi ove kladionice je definitivno uživo klađenje. Ponuda live mečeva je jedna od najboljih u industriji. U kladionici BalkanBet nećete doživeti dugo procesuiranje tiketa i gubljenje prilike za klađenje, kvote se brzo menjaju i iskusni kladioničari znaju to da cene.

BalkanBet vrste igara

Kredibilitet kladionice BalkanBet

9 / 10

Sportska kladionica BalkanBet osnovana je 2000. godine i dobila je svoje ime po prvom uplatnom mestu koje je bilo u hotelu Balkan, licencirana je i legalna. Dvadeset godina kasnije, ova kladionica je vlasnik više od 120 uplatnih mesta u svim najvećim gradovima u Srbiji. Ponuda od 14,000 kvota na preko 500 događaja u proseku govori o ozbiljnosti kladionice Balkan Bet i svi koji se klade kod njih mogu biti sigurni da će uvek dobiti najbolju uslugu, i najvažnije, njihovi dobici biće isplaćeni.

Načini uplate i isplate

6 / 10

Balkan Bet kladionica nudi sasvim dovoljno metoda za uplatu i isplatu dobitaka. Nažalost, neki od najpopularnijih metoda online plaćanja za klađenje preko interneta poput Skrilla nisu dostupni.

Uplate

Balkan Bet kladionice primaju uplate preko Visa, Mastercard, Maestrocard, Dinacard, paysafecard, iPay i preko banke, uz, naravno, tradicionalnu uplatu na šalteru kladionice.

Uplata se vrši vrlo jednostavno, preko vašeg korisničkog naloga. U glavnom meniju odaberite „Uplata i isplata“ i onda vaš omiljeni metod uplate. Minimalna uplata na ovaj način je 100 RSD za sve metode.

Isplata

Isplata se u kladionici BalkanBet obavlja obično na isti način kao i uplata. Tako da, ako ste uplatili tiket preko Mastercard, preko istog metoda možete podići vaš novac.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Mastercard

500–800,000 RSD Odmah 0%

Visa

500–800,000 RSD Odmah 0%

IPS

30–500,000 RSD Odmah 0%

Bankovni račun

50–500,000 RSD Odmah 0% 1,000–500,000 RSD N/D N/D

Maestro

500–800,000 RSD Odmah 0%

Vaučer

1–999,999 RSD Odmah 0%

BalkanBet kladionica korisnička podrška

8 / 10

Balkan Bet kladionice imaju jedan od najboljih korisničkih servisa u Srbiji. Kontakt je omogućen preko sedam različitih načina! Balkan Bet kladionice imaju kontakt telefon, email, live chat, viber chat, whatsapp chat, a možete ih kontaktirati i preko njihovog oficijelnog Facebook i Instagram naloga, iako preporučujemo da se držite tradicionalnih načina kontaktiranja korisničke podrške.

Support contacts

Telefon

069 805 5826

Email

support@balkanbet.rs

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 5 / 5 5 / 5 5 / 5
ljubaznost 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva Brzo 1 radni dan 5-10 minuta

Opšti osvrt

7.5 / 10

Kladionice Balkan Bet definitivno spadaju u najbolje srpske kladionice. Ova kladionica poštuje sva pravila, ima odlične kvote i ponudu.

 • Ograničenja
 • Limitirana ponuda metoda za plaćanje

Verovatno najslabije tačke sajta su paleta boja i nepostojanje Skrilla, PayPala i drugih popularnih načina uplate i isplate za klađenje preko interneta. Ipak, na boje ćete se lako navići, a BalkanBet kladionica nudi sasvim dovoljno drugih načina uplate i isplate. Svaki korisnik ove kladionice posle dolaska postaje stalni gost i sigurni smo da ni vi nećete biti razočarani.

Često postavljana pitanja

?

Kako da kreiram korisnički nalog na kladionici BalkanBet?

Registracija na Balkan Bet je vrlo jednostavna. Samo treba kliknuti na dugme koje ćete videti u gornjem desnom uglu sajta i pratiti uputstva. Posle prijema maila i kompletiranja procesa registracije, prijava na nalog se vrši takođe klikom na dugme u gornjem desnom uglu.
?

Kako kontaktirati korisnički servis?

Korisnički servis možete kontaktirati na čak 7 načina, 24 sata dnevno! Podrška je veoma brza i uslužna i kao metod preporučujemo live chat, ali na koji god način odaberete da ih kontaktirate, dobićete kvalitetnu uslugu.
?

Da li BalkanBet ima mobilnu aplikaciju?

Da, dostupne su i Android i iOS mobilna aplikacija.
?

Da li Balkan Bet ima bonus dobrodošlice?

Nažalost, Balkan Bet trenutno nema klasičan bonus dobrodošlice, ali nudi sasvim dovoljno atraktivnih bonusa i promocija.
?

Koja je minimalna uplata u BalkanBet kladionici?

Minimalna uplata za online klađenje iznosi 100 RSD.

Opšte informacije

Naslov BalkanBet
Zvanični sajt www.balkanbet.rs
Godina osnivanja 2000
Telefon

069 805 5826

Email

support@balkanbet.rs

Plaćanja Mastercard, Visa, Bankovni račun, Platna kartica, Maestro, IPS, Vaučer
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca GCA
AUTOR RECENZIJE

Janko Glavonjić

Janko Glavonjić

Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.