Balkan Bet registracija – kako otvoriti nalog i prijaviti se

7.6 / 10

Poslednje ažuriranje:

Ne preporučujemo ovu kladionicu u vašoj zemlji!

Registrujte se i dobijte bonus

Ovaj tekst je napisan kako bi vam registracija na online kladionicu Balkan Bet što više pomogla i kako bi vas upoznali sa osnovnim segmentima ove online kladionice. Registracija je ponekad neugodan proces, jer se od vas neretko traže lični podaci poput matičnog broja i adrese stanovanja. Ovo je standardna procedura kako bi ceo proces klađenja mogao da se obavlja online, od uplate, preko klađenja, do isplate na vaš bankovni račun.

Zašto bi trebalo da otvorim nalog u Balkan Bet kladionici?

Kladionica Balkan Bet je jedna od najpopularnijih srpskih kladionica koja je osnovana 2000. godine. Balkan bet u Srbiji ima preko 120 poslovnica za sportsko klađenje. Svakoga dana Balkan bet nudi preko 500 događaja sa 14 000 različitih igara. Najviše igara za klađenje je dostupno za fudbal, a nešto manje i za košarku. Kada je NFL sezona u toku, za američki fudbal je moguće kladiti se i na više igara nego na fudbal.

Nešto sa čime se u Balkan bet ponosi je sopstveni sektor za određivanje kvota za klađenje na sve sportske i druge događaje.

Balkan bet nudi i klađenje uživo kao jednu od najpopularnijih platformi za klađenje danas. U svakom trenutku možete se kladiti uživo na oko 60 različitih igara. Radi lakšeg odlučivanja o odabiru igre na platformi, možete pratiti statistiku i grafički prikaz meča koji je u toku.

Bonus pri registraciji u Balkan Bet kladionici

Balkan Bet kladionica u ponudi nema bonus dobrodošlice. Iako nema bonusa dobrodošlice, tu su drugi bonusi i promocije karakteristični za Balkan bet.

3+ Buster, bonus na singl do 20%. Bonus se odnosi na igru na golove. Ukoliko ste odigrali singl sa tipom 3+, kada vam tiket prođe, a golovi nastave da se nižu, dobijate bonus. Za 4 gola na utakmici kvota se uvećava za 2%, za 5 golova se uvećava 5%, za 6 golova se uvećava 10% i za 7 i više golova za 20%.

Super tip, pojačaj kvotu na najjače. Posle odigranih 4,6,8 i 10 parova na tiketu možete dodati parove sa uvećanim kvotama za određene tipove i tako značajno povećati svoj dobitak.

Kako se registrovati na Balkan Bet kladionici?

Registracija u Balkan Bet kladionici se može obaviti u bilo kojoj verziji online kladionice. Podaci koje morate uneti ne zavise od toga da li se registrujete u aplikaciji ili na sajtu. U nastavku teksta proces registracije je detaljno obrađen kroz korake.

Korak 1 – Kliknite na ikonu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.

balkanbet registracija korak 1

Korak 2 – Ovde će vam biti prikazan prozor za prijavljivanje. Za registraciju na Balkan Bet sajtu potrebno je kliknete na link „Registruj se” koji se nalazi u desnom donjem delu ovog prozora.

balkanbet registracija korak 2

Korak 3 – Kada kliknete na „Registruj se” pojaviće se prozor za unos podataka. Kod registracije se unose vaši lični podaci (Ime, prezime, imejl, datum rođenja, pol, adresa, broj mobilnog telefona, JMBG, korisničko ime i lozinka). Nisu svi podaci obavezni da se odmah unesu kod registracije, ali kasnije, da biste isplaćivali sredstva sa naloga moraćete da ih unesete kroz proceduru za potvrđivanje identiteta.

balkanbet registracija korak 3

Korak 4 – Kada ste uneli sve podatke, označite da se slažete sa uslovima i odredbama korišćenja i kliknite Registruj se.

Korak 5 – Sada vam je na mejl stigla poruka sa aktivacionim linkom. Potrebno je da kliknete na taj link i bićete preusmereni na mobilnu verziju sajta. Sada je vaš nalog aktiviran.

Prijavljivanje na Balkan Bet kladionici

Proces logovanja je prilično jednostavan i brz. Prilikom izrade aplikacije Balkan Bet je vodio računa da se sve nalazi tačno tamo gde korisnik i očekuje. Mi ćemo svakako detaljno objasniti način prijavljivanja na aplikaciju kroz korake.

Korak 1: Kliknite na ikonu u gornjem desnom uglu početnog ekrana aplikacije.

balkanbet registracija korak 1

Korak 2: Na ovoj stranici popunjavate vaše korisničko ime, lozinku, obeležavate da li želite da budete uvek prijavljeni, odnosno da vas aplikacija ne izloguje nakon što izađete iz nje, i kliknite “Prijava”.

balkanbet registracija korak 2

Korak 3: Sada ste prijavljeni, možete uplaćivati sredstva, kladiti se ili ući u proces isplate.

5 stvari koje trebate znati o registraciji na Balkan Bet kladionici

  1. Svaki korisnik može da ima samo jedan nalog, odnosno sa jednim JMBG možete imati samo jedan nalog.
  2. Sve podatke koje unesete prilikom registracije možete menjati, deo preko vašeg naloga (imejl, lozinka i broj računa), a deo preko korisničke podrške.
  3. Aktivacija naloga se obavlja preko linka koji će vam stići nakon završene registracije.
  4. Verifikacija naloga obavlja se slanjem identifikacionog dokumenta preko opcije u vašem profilu.
  5. Lozinka mora da sadrži minimum jedno veliko slovo, jedan broj i jedan specijalni karakter.

Kako da verifikujem svoj Balkan Bet nalog?

U Balkan Bet kladionici zahtevaju potpunu verifikaciju naloga radi procesuiranja isplata. Za verifikaciju naloga potrebno je da dodate, odnosno učitate svoj lični dokument, obično je to lična karta. Opciju za verifikaciju naloga možete naći preko opcije “Korisnički nalog”. Tamo, na levoj strani odaberite karticu “Potvrda identiteta” i dodajte dokument. Nakon provere, Balkan bet će vas obavestiti da li je vaš identitet potvrđen ili je potrebno još nešto učiniti. Ukoliko potvrda ne stigne u nekom opravdanom vremenu, kontaktirajte korisničku podršku.

Šta da radim ako mi treba pomoć sa otvaranjem naloga u Balkan Bet online kladionici?

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa sa registracijom, prvi korak je da potražite potrebnu informaciju na stranici “Pomoć”. Na početku ove stranice nalaze se detaljna uputstva o otvaranju naloga.

Druga opcija je da kontaktirate korisničku podršku. Balkan Bet ima odličan asortiman opcija za kontaktiranje korisničke podrške. Balkan Bet u ponudi ima kontakt preko call centra na broj 0698055826, preko imejl adrese support@balkanbet.rs i preko live chat-a.

Preko navedenog mobilnog broja telefona moguće je stupiti u kontakt sa korisničkom podrškom i preko viber ili whatsapp mobilne aplikacije, a moguće je određene informacije dobiti i preko chat servisa na zvaničnim Facebook i Instagram profilima Balkan bet online kladionice.

Zbog verodostojnosti dobijenih informacija predlažemo da korisničku podršku ne kontaktirate preko društvenih mreža, već isključivo preko call centra, live chat-a ili imejla.

Ukratko

Balkan Bet kladionica zaista vodi računa o bezbednosti korisničkih podataka, pa je zato i potrebno prilikom registracije uneti lične podatke koji omogućavaju verifikaciju vašeg identiteta.

Balkan Bet kladionica ima kvalitetno odrađen sajt, mobilnu verziju sajta i mobilne aplikacije za Android i iOS. Aplikacijom za iOS može da se pohvali mali broj srpskih online kladionica.

Korisnička podrška je kompletna i nudi sve načine stupanja u kontakt, od call centra, preko live chat-a do Viber-a. Takođe, imaju solidnu ponudu sportova i tipova za klađenje, uz zaista dobru platformu za klađenje uživo sa live streamom.

Sve u svemu, kvalitetna online kladionica gde se nećete pokajati ako se registrujete.

2 ocene, prosečne 5 od 5

SLIČNI ČLANCI

AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.