Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Betwinner Sportska Kladionica

8/10

Prednosti:

 • Live chat

 • Pregled promena kvote

 • Informacije o utakmicama

 • Odlične Android i iOS aplikacije

Načini plaćanja:

Skrill Mastercard Visa Platna kartica NETELLER Payz Perfect Money STICPAY

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  8

 • Kvote

  6

 • Mobilni

  9

 • Upotrebljivost

  9

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  8

 • Načini plaćanja

  8

 • Podrška

  8

Promocije I bonusi kladionice Betwinner

8 / 10

Postoji niz ponuda kladionice Betwinner po pitanju dostupnih promocija i bonusa. Na vrhu ponude je Betwinner bonus dobrodošlice. Bonus dobrodošlice se odobrava u iznosu od 100% od prve uplate, a najviše €100, svim novo registrovanim korisnicima. Minimalni depozit za ostvarenje bonusa je €1, što je stvarno najniži iznos depozita na tržištu, pa je bonus dobrodošlice praktično dostupan svima. U uslovima stoji da bonus može da se koristi na opklade sa minimalno 4 para i pojedinačnom kvotom od 1,4 i da bi postao pravi novac, mora da se obrne 5 puta.

Druge promocije Betwinner kladionice uključuju povrat novca za određene metode plaćanja, što i ovaj bonus čini dostupnim svima. Ukoliko vaš tiket sa minimalno 4 para bude dobitan, dobićete bonus od 10%. Tu je i osiguranje opklade na konkretne opklade i bonusi za igrače sa nizom gubitnih tiketa.

Kvote Betwinner sportske kladionice

6 / 10

Kladionica Betwinner je omogućila da sami izaberete u kom formatu će vam biti prikazane kvote. Možete birati između formata karakterističnog za SAD, Veliku Britaniju, drugačije poznatog kao kvote u obliku razlomka, decimalnog, Hong Kong, Indonežanskog i Malajskog formata.

Kvote sportske kladionice Betwinner kladionice su u nivou proseka tržišta, a u nekim oblastima, i blago više. Margine za većinu sportova ne idu više od 10%. Prosečna margina je 4,6%, a najniža je za fudbal, tenis, košarku i odbojku, gde ne prelazi 4,5%.

Margina za klađenje

 • Bejzbol

  Bejzbol

  3.82%

 • Fudbal

  Fudbal

  4.17%

 • Hokej

  Hokej

  5.65%

 • Košarka

  Košarka

  4.24%

 • Odbojka

  Odbojka

  4.92%

 • Ragbi

  Ragbi

  5.23%

 • Tenis

  Tenis

  4.11%

Ukupna margina za klađenje: 4.59%

Mobilna aplikacija Betwinner kladionica

9 / 10

Sportska kladionica Betwinner ima odličnu mobilnu verziju sajta i razvijene mobilne aplikacije za iOS i Android mobilne uređaje. Mobilna verzija sajta sadrži sve funkcije kao i desktop verzija, a mobilne aplikacije su veoma lepo dizajnirane, pa njihovo korišćenje ne predstavlja problem. Instalacioni fajlovi za mobilne aplikacije nalaze se na dnu početnog ekrana mobilne verzije sajta. Mobilnu aplikaciju za iOS je moguće preuzeti sa Apple App Store-a, dok mobilnu aplikaciju za Android nije moguće naći u Google Play Store-u zbog politike poslovanja, pa je neophodno preuzeti je sa sajta.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više

Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više

Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost kladionice Betwinner Srbija

9 / 10

Kladionica Betwinner na svom sajtu nudi sve što jednom igraču može da zatreba. Navigacija do bilo koje sekcije na sajtu je brza i laka, mada sajt daje utisak prenatrpanosti, a i font je mali. Sve u svemu, boje sajta koje čine kombinacija zelene, crne i bele su prijatne za oko.

 • Ograničenja
 • Previše informacija na ograničenom prostoru

Jedno od boljih rešenja na sajtu je registracija jednim klikom. Ovakav vid registracije je veoma brz, gde vam sajt nakon samo jednog klika dodeljuje ID broj i lozinku, a vi kasnije možete ažurirati ostale podatke. Brza registracija vam omogućava da odmah preuzmete dostupni bonus dobrodošlice. Plaćanje je moguće u više valuta, a najkorišćenije su dolar, evro, japanski jen i indijska rupija. Takođe, postoji i dobra ponuda podržanih kriptovaluta.

Vrste igara (tipova)

8 / 10

Ukoliko posetite kladionicu Betwinner u Srbiji verovatno ćete naći opkladu koja vam odgovara. Dostupno je više od 40 specijala na koje se možete kladiti, sa pokrivenim svim poznatim sportovima i delom malo egzotičnijim sportovima. Ukoliko vam klađenje na sportove nije dovoljno zanimljivo , možete se kladiti i na politiku, vremenske prilike, i TV emisije.

Sportska kladionica Betwinner ima posebnu sekciju sa dugoročnim opkladama, pa se tako možete kladiti na ukupno osvojene zlatne medalje po državama na Olimpijskim igrama, ili na to ko će osvojiti najviše medalja na Zimskoj olimpijadi. Sportsko klađenje na fudbal uključuje i kombinacije opklada, opklade na tim koji će biti kvalifikovan, ili koji će tim prvi postići pogodak.

Betwinner kladionica nudi i klađenje uživo sa velikim brojem specijala , live stream opcijom i kvotama koje se konstantno ažuriraju.

Betwinner vrste igara

Kredibilitet

8 / 10

Vlasnik Betwinner kladionice je Prevailer B.V. sa registrovanim sedištem u državi Kurasao, direktor platnog servisa je Harbesina LTD sa sedištem u Nikoziji na Kipru, koji rade pod dozvolom broj 8048/JAZ.

Na sajtu kladionice Betwinner postoji politika privatnosti, sa detaljima o čuvanju i postupanju sa korisničkim podacima. Takođe, tu je i deo o odgovornom klađenju. Sportska kladionica Betwinner zahteva verifikaciju profila da biste mogili da podižete sredstva. Svi nalozi moraju da imaju verifikovan broj telefona, a određene isplate zahtevaju i identifikacioni dokument kako bi se podaci mogili uporediti sa podacima o bankovnom računu.

Određen broj korisnika se žalio da je Betwinner u Srbiji odbio da prihvati dokumenta za verifikaciju kao nedovoljna, pa su ne mogu da podignu sredstva sa naloga. Nadamo se da su ovo samo izolovani slučajevi.

Opcije za plaćanje

8 / 10

Uplate

Kladionica Betwinner sa Srbiju nudi 34 metode za uplatu. Na žalost, ne postoji za nas najpogodnije metode uplate platnim karticama. Za uplatu su dostupni sledeći metodi: preko e-novčanika (WebMoney, Perfect Money, StickPay i Skrill), platnih servisa (Payz i Neteller), pripejd karticom paysafecard i kriptovalutama (bitcoin, litecoin, dogecoin, dash, ethereum, monero, Zcash, Nem, DigiByte, BitcoinGold, Verge, QTUM, TRON, Ripple, Binance Coin, USD Coin, TrueUSD, Paxos StandardToken, Tehter, Bitcoin Cash, Chainlink, OmiseGO, Basic Attetnion Token, Ethereum Classic, bitchares i Eos). Minimalni iznos za uplatu u Betwinner sportsku kladionicu se kreće od €1 za e-novčanike, pa do €5 za platne servise. Vreme obrade transakcije je 15-ak minuta.

Isplate

Isplate su dostupne preko 34 različitih metoda. U odnosu na uplatu, za isplatu nije dostupan metod preko paysafecard-a, ali su tu isplate na Visa i MasterCard. Minimalni iznos za se kreće od 10 centi za pojedine kriptovalute, pa do €50 za isplate na platne kartice. Vreme obrade transakcije je od 15 minuta za e-novčanike, platne servise i kriptovalute, a za platne kartice može da traje od 1 minuta pa čak do 7 dana, što zavisi od banke kod koje imate platnu karticu.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Skrill

€1–n/d Odmah N/D €2–n/d 15 minuta N/D

Mastercard

N/D N/D N/D €50–n/d 1 minut do 7 radnih dana N/D

Visa

N/D N/D N/D €50–n/d 1 minut do 7 radnih dana N/D

NETELLER

€5–n/d Odmah N/D €2–n/d 15 minuta N/D

WebMoney

€1–n/d Odmah N/D N/D N/D N/D

Perfect Money

€1–n/d Odmah N/D N/D N/D N/D

STICPAY

€1–n/d Odmah N/D N/D N/D N/D

Payz

€5–n/d Odmah N/D N/D N/D N/D

Korisnička podrška

8 / 10

Betwinner kladionica nekoliko načina za kontaktiranje korisničke podrške. Možete koristiti live chat, koji je uvek aktivan i nalazi se u donjem delu ekrana na sajtu, a dostupan je 24/7. Agenti odgovaraju odmah na jednostavna pitanja, dok im za komplikovanija pitanja treba više vremena. Postoji više imejl adresa, za različita odeljenja, uključujući opšti upit, korisničke probleme i sigurnosne probleme. Ukoliko želite direktno da porazgovarate sa nekim, tu je broj telefona za kontakt. Na kraju, možete popuniti i upit na sajtu, gde ćete dobiti odgovor kroz 24 sata.

 • Live Chat koji je dostupan svakog dana 24/7.
 • Imejlom, info-en@betwinner.org, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične imejl adrese.
 • Preko Call centra na broj +44 203 936-29-96.
Support contacts

Telefon

+442039362996

Email

info-en@betwinner.com

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 5 / 5 5 / 5 4 / 5
ljubaznost 4 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva Za 24 sata Za 24 sata Trenutno

Ukratko

8 / 10

Betwinner kladionica je nova online kladionica na tržištu, što može dovesti do pojačane opreznosti igrača. Trebaće da prođe još nekoliko godina kako bi kladionica izgradila reputaciju i pokazala da može da se nosi sa žalbama i će novac biti isplaćen. Betwinner čini najbolje što ume da se razvija i definiše svoj položaj.

 • Ograničenja
 • Žalbe na isplatu novca

Pozitivne strane su da ima live stream opciju i odličan izbor opcija za klađenje. Kvote su visoke, što će definitivno privući igrače, ali ne tako brzo. Dizajn je u po nekim pitanjima zastareo, mada su aplikacije dobro dizajnirane. Betwinner ima mnogo toga da ponudi, pa samim tim ga vredi imati na umu.

Često postavljana pitanja

? Da li u kladionici Betwinner postoji bonus dobrodošlice?
Da, i iznosi 100% od prve uplate, a najviše €100.
? Da li mogu da imam više naloga na sajtu?
Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
? Da li Betwinner ima live stream opciju?
Da, Betwinner poseduje live stream opciju i možete pratiti i do 4 događaja u isto vreme.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Da, postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Minimalna uplata za pojedine metode je €1.

Opšte informacije

Naslov Betwinner
Zvanični sajt www.betwinner.com
Godina osnivanja 2019
Telefon

+442039362996

Email

info-en@betwinner.com

Plaćanja Skrill, Mastercard, Visa, Platna kartica, NETELLER, Payz, Perfect Money, STICPAY, WebMoney
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca Curacao
AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.