Ovaj članak je zadnji put ažuriran:

Pogledaj recenziju Poseti

Betwinner Aplikacija

Android APP

 • EN

 • 31.47 mB

 • 6 / 10

Preuzmi

Apple IOS

 • EN, FR, DE, IT, BR, RU, CH

 • 49.6 mB

 • 10 / 10

Preuzmi

Betwinner Aplikacija

betwinner home

Betwinner mobilna aplikacija: Vodič i Recenzija aplikacije za Android i iOS

Sportska kladionica Betwinner ima razvijene aplikacije za Android i iOS mobilne uređaje. Aplikacija nudi uslove za odličan doživljaj klađenja u poređenju sa desktop verzijom sajta. Klađenjem u mobilnoj aplikaciji igrači će imati prilike da uživaju u online klađenju uz širok spektar sportskih aktivnosti i specijala za klađenje. Aplikacije nude i dosta informativnog sadržaja, lepu prezentaciju, i moderan interfejs.

Betwinner Android aplikacija – instalacija

Proces instalacije Betwinner app za android nije težak. Instalacija je malo drugačija od instalacije bilo koje druge android jer ovu aplikaciju ne možete preuzeti sa Google Play Store-a, već je morate pronaći u mobilnoj verziji sajta.

 • Korak 1: Betwinner APK za Android prvo morate pronaći preko mobilne verzije Betwinner sportske kladionice. Aplikaciju ćete naći tako što prvo pomerite početni ekran mobilne verzije sajta naniže do kraja.
 • Korak 2: Sada kliknite na polje “Mobilne aplikacije”.
 • Korak 3: Preuzimanje Betwinner aplikacija za mobilne telefone počinje klikom na dugme “BW Download the app”.
 • Korak 4: Sačekajte malo, aplikacija se skida.
 • Korak 5: Kada je proces preuzimanja gotov kliknite na “Open”. Tad počinje proces instalacije na vaš mobilni uređaj.
 • Korak 6: Kod novijih modela ili ako ste kod ranijih instalacija dali dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora, instalacija će početi klikom na “Install”.
 • Korak 7: Instalacija je u toku, traje 15-ak sekundi.
 • Korak 8: Kada je instalacija gotova, možete ući u aplikaciju i početi sa klađenjem.

Ukoliko do sada niste instalirali slične aplikacije, dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora moraćete da date ručno. Dodatno je da Betwinner Android aplikaciju nećete moći da nađete u Google Play Store-u, zbog politike kojom ne podržavaju aplikacije koje se bave kockanjem, klađenjem i igrama za novac. Proces davanja dozvole teče ovako:

 • Kod starijih modela mobilnih telefona, odnosno ako to pre niste radili za slične aplikacije, biće potrebno dati dozvolu za instaliranje aplikacije pre preuzimanja aplikacije.
 • U “Podešavanjima” (Settings), kliknete na “Zaštita” (Security).
 • U sekciji “Administracija uređaja” označićete polje “Unknown sources” (Nepoznati izvori) i tako dozvoliti instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora.
 • Dalje kliknite “OK” i vaš telefon je spreman za instalaciju.

Betwinner iOS aplikacija – instalacija

Do skora Betwinner iOS aplikaciju za Iphone nije bilo moguće instalirati sa naše verzije App Store-a, jer nije postojala podrška. Od septembra 2019. godine u Srbiji je zvanično došao Apple i sada je aplikaciju moguće preuzeti sa App Store-a i instalirati.

 • Korak 1: Betwinner APK za iOS prvo morate pronaći preko mobilne verzije Betwinner sportske kladionice. Aplikaciju ćete naći tako što prvo pomerite početni ekran mobilne verzije sajta naniže do kraja.
 • Korak 2: Sada kliknite na polje “Mobilne aplikacije”.
 • Korak 3: Kliknite na “iOS Devices”.
 • Korak 4: Pojaviće vam se QR kod koji treba da skenirate. Link će vas odvesti na stranicu gde možete preuzeti aplikaciju.

Mobilna verzija u poređenju sa Android, iOS ili Desktop verzijom: prednosti i mane

Ukoliko posetite Betwinner mobilnu verziju sajta uverićete se da je gotovo identična sa aplikacijama. Mobilne aplikacije se ističu kvalitetnijim interfejsom, pa je pronalazak tražene opcije značajno olakšan. U aplikaciji se sve igre brže otvaraju i učitavaju, a i aplikacija je ekonomičnija u smislu protoka interneta. Loše strane aplikacije su što morate da prođete kroz proces instalacije, koji za Android verziju može biti kompleksan, što zauzima određen prostor u memoriji telefona i što ima problem sa kompatibilnosti sa starijim uređajima.

Za razliku od mobilnih aplikacija, mobilna verzija sajta je kompatibilna i sa starim i novim mobilnim uređajima i nije potrebno ništa da preuzimate sa interneta. Loše strane su što igre mogu biti ometene lošom internet konekcijom i što kvalitet HD grafike nije na nivou.

Funkcionalnost

Postoji dosta razloga zašto je Betwinner aplikacija dobar izbor i zašto je komfor jedan od njih. Drugi dobar razlog je jedinstvenost opcija koje nudi aplikacija. Možete biti bilo gde i preko aplikacije postavljati opklade u roku od nekoliko sekundi. Radi bolje navigacije tu je filter opcija, kojom možete suziti ponudu po datumu i vremenu održavanja sportskog događaja.

Posebne opcije koje se nude u kladionici Betwinner su cash out opcija kojom možete prodati svoj tiket dok još sportski događaj nije gotov i tako uzeti pun ili deo iznosa od opklade. Live stream je posebna opcija betwinner online kladionice koja vam omogućava da u jednom trenutku uživo pratite i do 4 sportska događaja.

Kako se ulogovati?

Proces prijavljivanja na aplikaciju je brz i jednostavan. Ikona za prijavljivanje se ne nalazi tamo gde ste navikli, u desnom gornjem uglu, već u meniju aplikacije. Proces prijavljivanje teče ovako:

 • Korak 1: Kada uđete u aplikaciju, kliknite na “MENU” u gornjem levom uglu početnog ekrana.
 • Korak 2: Zatim kliknite na “Log in”.
 • Korak 3: Unesite imejl ili korisnički broj i lozinku, i kliknite “Log in”. Ukoliko ste zaboravili lozinku, kliknite “Forgot password?” i aplikacija će vas provesti kroz proces obnavljanja lozinke.
 • Korak 4: Sada ste prijavljeni i možete uplatiti sredstva i početi sa klađenjem.
betwinner login

Sportsko klađenje

Betwinner kladionica ima jednu od najsadržajnijih sekcija za sportsko klađenje koja se može naći na tržištu. U bilo kom trenutku možete naći na stotine sportskih događaja na koje se možete kladiti, od popularnih sportova poput fudbala, tenisa, hokeja, košarke, stonog tenisa, konjskih trka, američkog fudbala, kriketa i boksa, pa do pikada, bilijara i umetničkog klizanja. Aplikacija je veoma pregledna, pa ceo proces klađenja nije težak:

 • Pronađete željeni par i tip igre,
 • Tri osnovna tipa su odmah prikazana. Ukoliko želite još tipova, samo kliknite na par i otvoriće vam se još opcija za klađenje.
 • Kada odaberete opkladu, u dnu ekrana biće prikazani listić sa brojem odigranih parova.
 • Klikom na to polje otvara se vaš tiket sa svim odigranim parovima, kvotama i ulogom.
 • Kliknite “Place Bet” i tiket će biti uplaćen.
betwinner zaklady zivo betwinner zaklady info betwinner zaklady

Klađenje uživo

Aplikacija nudi i klađenje uživo. Kako biste doneli najbolju odluku o izboru igre za klađenje, betwinner je pripremimo odličan informativni sadržaj koji je ugrađen u aplikaciju. U sekciji za klađenje uživo dostupna je i live stream opcija sa mogućnošću praćenja i do 4 sportska događaja u jednom trenutku. Proces klađenja na događaje uživo je isti kao za sportsko klađenje.

Način uplate i isplate

Kladionica Betwinner sa Srbiju nudi 34 metode za uplatu. Na žalost, ne postoji za nas najpogodnije metode uplate platnim karticama. Za uplatu su dostupni sledeći metodi: preko e-novčanika (WebMoney, Perfect Money, StickPay i Skrill), platnih servisa (ecoPayz i Neteller), pripejd karticom paysafecard i kriptovalutama (bitcoin, litecoin, dogecoin, dash, ethereum, monero, Zcash, Nem, DigiByte, BitcoinGold, Verge, QTUM, TRON, Ripple, Binance Coin, USD Coin, TrueUSD, Paxos StandardToken, Tehter, Bitcoin Cash, Chainlink, OmiseGO, Basic Attetnion Token, Ethereum Classic, bitchares i Eos). Primetno je blago forsiranje kriptovaluta kao metoda uplate. Minimalne uplate se kreću od €1 do €5, a uplate se registruju odmah.

Metodi isplate su isti kao za uplatu, osim paysafecard-a. Za isplatu su dostupne platne kartice Visa i MasterCard. Možete odabrati metodu koja vam odgovara. Međutim najpopularnija je uplata na e-novčanike ili platne kartice. Minimalni iznos za isplatu je među najnižim na tržištu, od €2 za e-novčanike pa do €150 za pojedine kriptovalute, a vreme obrade transakcije je 15 minuta, odnosno do 7 dana za platne kartice.

Korisnička podrška

Korisnička podrška Betwinner Srbija je veoma dobra. Korisničku podršku možete kontaktirati na tri atraktivna načina, preko imejl adrese, live chat-a i call centra. Ove načine ćete naći pod karticom „Customer Support” koja se nalazi pod karticom „Other” u meniju sa početnog ekrana aplikacije. U ponudi su sledeći načini kontakta korisničke podrške:

 • Live Chat koji je dostupan svakog dana 24/7.
 • Imejlom, info-en@betwinner.org, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične imejl adrese.
 • Preko Call centra na broj +44 203 936-29-96.
betwinner podrska

Ukratko

Betwinner još uvek smatra mladim online kladionicom na tržištu sportskog klađenja, ali kompanija je već preko 400 000 korisnika i nudi preko 30 sportova na kojima se korisnici mogu kladirati.

Nedostaci

Prilikom instalacije Android aplikacije morate da promenite opcije bezbednosti telefona

Betwinner se nudi s nekoliko dodatnih opcija za klađenje. Betwinner ima razvijene mobilne aplikacije za Android i iOS mobilne uređaje. Obe aplikacije su odlično odrađene, sofisticirane i veoma pogodne za upotrebu u jezerima.

faq

? Da li postoje posebni bonusi vezani za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa trenutno ne postoji.
? Da li Betwinner nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Da, Betwinner ima live stream.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
Isplata i uplata su jednostavni, svaki od metoda će vas voditi kroz proces uplate ili isplate. Betwinner ima odličnu ponudu metoda plaćanja.
? Gde u Betwinner aplikaciji mogu da nađem promocije?
Promocije se nalaze pod karticom “Events” u meniju u gornjem levom uglu početnog ekrana aplikacije.
? Gde mogu da nađem .apk fajlove za iOS i Android?
Instalacioni fajlovi se nalaze na kraju početnog ekrana mobilne verzije sajta. Android verziju nije moguće naći u Google Play Store-u, dok je iOS verzija dostupna u App Store.

Autor recenzije

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Stevanbozic@yahoo.com