Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

Dupla Šansa Sportska Kladionica

4.4/10

prednosti:

 • Dobra ponuda igara za sportsko klađenje

 • Jednostavna registracija i prijavljivanje

 • Sve dozvole za rad

 • Sajt dobro funkcioniše

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  4

 • Kvote

  6

 • Mobilni

  4

 • Bonusi i promocije

  2

 • Vrste opklada

  5

 • Kredibilitet

  8

 • Opcije plaćanja

  3

 • Podrška

  3

Funkcionalnost

4/10

Dupla Šansa je jedna od prvih kladionica sa naših prostora, koja je do skoro kao opciju za klađenje imala isključivo odlazak u objekat kladionice. Od pre par godina kreirali su i veb sajt. Međutim, mora se priznati da sajt nije funkcionalno dizajniran, u nekim segmentima deluje i amaterski.

Prednosti

Nedostaci

Totalno nebezbedan sajt;

Ne postoje bonusi i promocije.

Uz to, sajt nije optimizovan za mobilne pretraživače i ne postoji mobilna aplikacija. Na sajtu su u ponudi samo pet sportova za klađenje i nema klađenja uživo. Uz to, kada pokušate da uđete na sajt, Google će vas upozoriti da to nije bezbedno, pa morate ručno da date saglasnost da želite da nastavite ka sajtu.

Kvote Dupla Šansa sportske kladionice

6/10

Izbor sportova za klađenje je zaista ograničen, pa je i analiza kvota otežana. Možemo zaključiti da se loš dizajn i malo sportova nije kompenozovalo povoljnijim kvotama. Očekivalo se da Dupla Šansa ponudi makar donekle konkurentne kvote, ali bez obzira na sve i dalje drži niske kvote i visoke margine.

Margina klađenja

Fudbal

8.21%

Košarka

13.8%

Hokej

11.8%

Ukupna margina kladionice:

11.3%

Mobilna aplikacija Dupla Šansa kladionica

4/10

Ukoliko želite da se u kladionici Dupla Šansa kladite preko mobilnog telefona, to ćete moći samo preko mobilnog internet pretraživača. Dupla Šansa nema razvijene aplikacije za Android i iOS mobilne uređaje. Čak ni sajt nije prilagođen mobilnim pretraživačima, već je to zapravo isti desktop sajt. Dakle, sajt na mobilnom pretraživaču izgleda potpuno isto kao na računaru, isti raspored, isti pregled, čak da biste videli sve sa sajta morate da zumirate. Mobilna verzija dobro funkcioniše, mada to je zato što sama stranica uopšte nije zahtevna i nema opcije za klađenje uživo.

Promocije I bonusi kladionice Dupla Šansa

2/10

Dupla Šansa se ne može pohvaliti bonusima i promocijama, jer ih u ovom trenutku nema. Desi se s vremena na vreme da se pojavi po koja promocija, ali to je zaista retkost. Na sajtu ne postoji posebna opcija gde možete da vidite promocije i bonuse. Kada uđete na sajt postoji veoma loše odrađen slide show sa aktuelnostima, međutim tamo nije navedena nijedna promocija ili bonus. Uz to, na slide show baneru su loše obrađene fotografije niske rezolucije. Postoji opcija „Brzi keš”, gde ako pogodite minimum tri para na tiketu, a preostali događaji još uvek nisu započeli, možete naplatiti dobitak pre završetka svih ostalih događaja.

Vrste igara (tipova)

5/10

Za tako malu ponudu sportova izbor igara je u proseku online kladionica iz regiona. Najveća ponuda tipova je za fudbal, kao najpopularniji sport, i tu se možete kladiti na konačan ishod, golove, hendikep i veliki broj kombinacija. Kladionica Dupla Šansa nema klađenje uživo, nema klađenje na e-sportove, pa je i ponuda igara značajno ograničena.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

Rukomet

CS:GO

Kredibilitet kladionice Dupla Šansa Srbija

8/10

Sportska kladionica Dupla Šansa ima veoma diskutabilan kredibilitet. Sajt definitivno nije bezbedan. Na to vas upozorava i Google. Pre nego što uđete na sajt pojaviće vam se upozorenje da sajt nije bezbedan i da vodite računa o podacima koje tamo ostavljate, jer može da dođe do krađe podataka. Istina je da sama kladionica ima dozvolu za rad izdate od Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija Republike Srbije, pa je tako bezbedno da se kladite u objektu kladionice. Ali, otvaranje profila i klađenje na sajtu u ovom trenutku ne možemo preporučiti.

Opcije za plaćanje

3/10

Da bi kladionica mogla normalno da funkcioniše potrebno je da ima određene opcije za plaćanje koje će korisnicima olakšati klađenje. Danas se osnovnom opcijom za uplatu depozita kod online kladionica smatra uplata preko bankovnog računa i preko platnih kartica. Neke domaće kladionice idu i dalje, pa rade na tome da omoguće uplate i isplate preko bitcoina i e-novčanika. Dupla Šansa se još uvek nije pomakla sa najstarijeg načina. Dupla Šansa ima samo jedan način isplate i jedan način uplate – morate da odete u poslovnicu kladionice. Upravo joj ovo oduzima pravo da se zove online kladionica, jer ne možete sve odraditi online. Još jedna otežavajuća okolnost je što pre isplate morate da najavite preko vašeg naloga na sajtu.

Korisnička podrška

3/10

Korisnička podrška je još jedan od odlučujućih faktora za odabir kladionice. Ako gledate korisničku podršku, onda nećete odabrati da se kladite u kladionici Dupla Šansa. Prvo, veoma je teško naći kontakt korisničke podrške. Očekivalo bi se da neki kontakt nađete na stranici „Pomoć”, ali tamo je samo gomila najčešćih pitanja. Broj telefona možete naći na stranici „O nama”, i to je 0648220860. Na internetu je pronađen i broj telefona 0214770209 kao opcija za kontaktiranje. Navedeno je da su ljubazni, ali da se veoma dugo čeka na odgovor. Od email kontakta dostupan je samo email uprave uprava@duplasansa.com na kom se možete obratiti kladionici. Sve u svemu, ne baš zavidna korisnička podrška.

Telefon

+381 (0) 21 4770209

E-mail

uprava@duplasansa.com

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanjaSporoSporoN/A

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
23.12.2020

Ukratko

4.4/10

Kladionica Dupla Šansa, iako jedna od najstarijih u Srbiji, verovatno je najgora online kladionica kod nas. Sajt je veoma loše dizajniran i ne postoji opcija za klađenje uživo. Korisnička podrška je takođe ograničena. Postoje određeni problemi sa bezbednošću podataka sa sajta, pa se ne preporučuje ostavljanje ličnih podataka. Iako je sajt napravljen 2018. godine čini se da se na unapređenju njegove funkcionalnosti nije uopšte radilo i da online klađenje nije u fokusu kladionice Dupla Šansa. U ovom trenutku ne postoje naznake ni za mobilnom aplikacijom, iako bi sama kladionica bila na dobitku.

Nedostaci

Apsolutno nebezebedan sajt.

Za uplatu i isplatu morate da odete u kladionicu, pa u skladu sa ovim Dupla Šansa i nije online kladionica pravom smislu. Praktično u kladionici se mogu kladiti samo oni koji u svom gradu imaju poslovnicu ove kladionice. Ponuda promocija i bonusa ne postoji, a i kada u retkim trenucima ima neke promocije ona je veoma loša, gotovo razočaravajuća.

Konačni zaključak je da ne možemo preporučiti otvaranje naloga u Dupla Šansa online kladionici. Ne postoji pozitivan razlog da to uradite, pored toliko razgranate mreže drugih, bezbednijih i sigurnijih online kladionica.

Ukupan Utisak:

4.4/10

FAQ

? Da li u kladionici Dupla Šansa postoji bonus dobrodošlice?
Ne, ne postoji bonus dobrodošlice niti bilo koji drugi bonus.
? Koji sve načini uplate postoje?
Postoji samo jedan način uplate, a to je da odete u kladionicu.
? Da li mogu da imam više naloga na sajtu?
Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Ne, ne postoji mobilna aplikacija ni za Android ni za iOS.
? Da li mogu da se kladim uživo?
Ne, na žalost Dupla Šansa nema opciju za klađenje uživo.

Osnovne informacije

Info_sidebar
NaslovDupla Šansa
Zvanični sajtduplasansa.com
Godina osnivanja2018
Telefon+381 (0) 21 4770209
Mailuprava@duplasansa.com

Dupla Šansa Recenzije kladionica od strane kladioničara

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10