Ovaj članak je poslednji put ažuriran:

Pročitajte recenziju

Dupla Šansa aplikacija

Ne postoji mobilna aplikacija

Ne postoji mobilna aplikacija

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Dupla Šansa Aplikacija

Kao što je već navedeno Dupla Šansa nema razvijene aplikacije za Android i iOS, a mobilna verzija sajta je veoma loše odrađena. Zapravo, sajt nije optimizovan za mobilne uređaje i izgleda i funkcioniše identično kao desktop sajt. Zbog toga je potrebno da prilikom bilo koje aktivnosti zumirate sajt kako biste mogli da vidite koju opciju birate. Nadamo se da će se kladionica Dupla Šansa prvo srediti desktop veb sajt, a zatim i optimizovati sajt za mobilne uređaje i onda jednog dana kreirati aplikacije za Android i iOS.

Kako se instalira Dupla Šansa mobilna aplikacija?

U ovom trenutku aplikacija ne postoji. Verujemo da će nas o tome obavestiti preko sajta čim je budu razvili.

Dupla Šansa Android

U ovom trenutku aplikacija ne postoji.

iOS Dupla Šansa

U ovom trenutku aplikacija ne postoji.

Mobilna verzija u poređenju sa Android ili Desktop verzijom - prednosti i mane

Po pitanju svih parametara mobilni veb sajt je identičan sa desktop verzijom sajta. Dakle, dizajn, funkcionalnost i celokupan raspored opcija su isti kao na računaru. Sve nedostatke koje ima desktop sajt, ima i mobilna verzija sajta. Zaista bi bilo dobro kad bi barem mobilnu verziju optimizovali za korišćenje na mobilnom telefonu, da barem malo olakšaju svojim korisnicima. Trenutna situacija odbija za korišćenje zbog čega kladionici Dupla Šansa ne možemo dati ni prelaznu ocenu.

Funkcionalnost

Mobilna verzija sajta kladionice Dupla Šansa je po funkcionalnosti daleko ispod konkurencije. S obizrom da su desktop i mobilna verzija sajta iste, ovo je direktno povezano sa loše odrađenom desktop verzijom sajta, a kasnije i sa činjenicom da mobilna verzija nije prilagođena sa mobilne telefone. Bez obzira na prethodno, ono što na sajtu postoji, funkcioniše dovoljno dobro. Registracija, verifikacije preko email naloga i prijavljivanje su jednostavni i brzi. Mada email za verifikaciju stiže kao spam pošta i celokupan sajt ima škakljivu bezbednost. Proces klađenja takođe teče glatko i bez problema, ali ponuda sportova je zaista siromašna. Uz to ne postoji opcija za klađenje uživo.

Kako se ulogovati?

Prijavljivanje u mobilnu verziju sajta je ista kao prijava kod desktop verzije sajta. Potrebno je da kliknete na tekst „Logovanje” u gornjem desnom uglu početnog ekrana sajta, zatim unesite korisničko ime i šifru i kliknite „Prijavi se”. Zbog loše bezbednosti sajta ne preporučujemo da se registrujete i da ostavljate bilo koje lične podatke na istom, jer postoji mogućnost da vam podaci budu ukradeni.

Sportsko klađenje

Mobilna verzija sajta nudi sve što nudi i desktop sajt. Ponuda sportova za klađenje je veoma slaba, ali je solidan izbor tipova za klađenje na najpopularnije sportove, fudbal i košarku. Iako bi ovako slabu ponudu sportova trebalo da prate dobre kvote, to ovde nije slučaj, pa kladionicu Dupla Šansa odlikuju visoke margine i niske kvote.
Uplaćivanje tiketa preko mobilnog sajta je veoma lako:

  • Pronađete željeni par i tip igre;
  • Pet osnovnih tipova su odmah prikazani. Ukoliko želite još tipova samo kliknite na link „+ostalo” i pojaviće vam se još igara za klađenje;
  • Kada odaberete opkladu na desnoj strani stranice videćete vaš tiket sa odigranim parovima, tipovima, kvotom, uplatom i potencijalnim dobitkom;
  • Kliknite „Uplati” i tiket će biti uplaćen.

Klađenje uživo

Kladionica Dupla Šansa u ponudi nema opciju za klađenje uživo, što je veoma retko i iznenađujuće. Ovo je čini dosta nepoželjnom za online klađenje, jer konkurentne kladionice pored klađenja uživo, kao osnovne opcije, nude još pregršt opcija koje Dupla Šansa ne poseduje.

Način uplate i isplate

Dupla Šansa poseduje samo jedan način uplate i isplate, a to je odlazak u poslovnicu kladionice. Danas je standard da online kladionica ima barem mogućnost uplate preko bankovnog računa, dok je za isplatu dovoljna i ponuđena opcija. Međutim, ako možete da uplatite i isplatite sredstva samo u objektu kladionice onda ste izgubili neverovatan broj potencijalnih korisnika koji ne žive u gradu u kom Dupla Šansa ima svoje poslovnice. Za današnje standarde vrlo nepraktično, čime kladionica Dupla Šansa zapravo i gubi status online kladionice.

Korisnička podrška

Dupla Šansa se ne može pohvaliti ni dobrom korisničkom podrškom. Vrlo je teško pronaći bilo kakvu pomoć ukoliko vam zatreba, jer se pod stranicom „Pomoć” nalaze samo odgovori na nekoliko čestih, opštih pitanja. Zvaničan broj telefona ili email, koji se baš tako zove, za kontaktiranje korisničke podrške ne postoji. Jedini kontakt koji smo pronašli na sajtu pod stranicom „O nama” je broj telefona 0648220860 i e-mail uprava@duplasansa.com. Ovde možete potražiti pomoć, a iako je odgovor veoma spor, agenti ne tako agilni, komunikacija je zadovoljavajuća.

Ukratko

Iako je dugo na tržištu sportska kladionica Dupla Šansa kasni za konkurencijom i modernim trendovima u klađenju. Ima zastareo veb sajt koji je amaterski odrađen, mobilni sajt nije prilagođen mobilnim telefonima i ne postoje aplikacije za Android i iOS. Uz to postoji samo jedna opcija za plaćanje, a to je da odete u kladionicu. To dosta ograničava poslovanje, jer je online klađenje dostupno samo korisnicima koji stanuju u mestu gde postoji kladionica.

Ograničenja

Ne postoje aplikacije za Android i iOS.

Tu su i dodatni problemi oko bezbednosti veb sajta. Naime, kada kliknete na veb sajt pojaviće vam se upozorenje da Google ne preporučuje korišćenje i da nije poželjno da ostavite svoje lične podatke koji mogu biti ukradeni.

Postoji i bar dobrih strana, a to je da je registracija veoma brza i jednostavna, ponuda igara za postojeću ponudu sportova je u proseku konkurencije, i da bez obzira na lošu bezbednost sajta, Dupla Šansa poseduje relevantnu dozvolu izdate od Urpave za igre na sreću Ministarstva finansija Republike Srbije.

ocene, prosečne 0 od 5

FAQ

? Da li postoje posebni bonusi vezani za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa trenutno ne postoji.
? Da li Dupla Šansa nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Ne, Dupla Šansa nema live stream.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
U ovom trenutku ne postoji opcija uplate ili isplate preko sajta. Jedini način da to uradite je odlaskom u poslovnicu kladionice.
? Gde u Dupla Šansa aplikaciji mogu da nađem promocije?
Dupla Šansa trenutno nema aktivne bonuse i promocije. Kada ih bude bilo pojaviće se na slide show prikazu na početnom ekranu sajta.
? Gde mogu da nađem .apk fajl za Android?
Kao što smo već rekli, Dupla Šansa aplikacije za sada ne postoji.

Preporučene aplikacije za klađenje

AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.