Ova recenzija je poslednji put ažurirana

GGBet Kladionica

7.1/10

Prednosti:

 • Veliki izbor atraktivnih bonusa za igrače iz Srbije

 • Fantastična ponuda za esport klađenje

 • Aplikacije za Android i iOS telefone

 • 24/7 korisnička podrška

Načini plaćanja:

Skrill Mastercard Visa Bankovni račun Platna kartica paysafecard Bitcoin NETELLER

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  6

 • Kvote

  4

 • Mobilni

  8

 • Upotrebljivost

  8

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  8

 • Načini plaćanja

  7

 • Podrška

  8

GGBet bonusi i promocije

6 / 10

GGBet kladionica je relativno nova kladionica na tržištu i s toga se u njihovoj promotivnoj ponudi mogu naći fantastični bonusi. U ponudi su razni tipovi bonusa, kako za novopridošle igrače, tako i za verne kladioničare. GGBet Srbija je kladionica koja je lider kada je u pitanju esport, i slobodno možemo reći da su u ovoj kladionici najbolji esport bonusi koje možete pronaći u online kladionicama.

Kvote i kladioničarske margine GGBet kladionice

4 / 10

Sa aspekta kladioničarskih margina i kvota možemo reći da se GGBet Srbija nalazi u zlatnoj sredini. Ukoliko poredimo margine na fudbalske ili košarkaške utakmice primetićemo da GGBet kladionica ima nešto više margine u odnosu na svetski poznate online kladionice. Međutim, margine su i više nego povoljne kada ih poredimo sa online kladionicama sa sedištem u Srbiji.

Kao jedna od top esport kladionica GGBet ima najbolje margine i najviše kvote na esport događaje. Pored toga što u ponudi imaju fenomenalne kvote, možete pronaći i veliki broj različitih tipova opklada na ovaj sport.

Na osnovu nekoliko primera fudbalskih i košarkaških utakmica, prosečna margina GGBet kladionice je oko 5.6%. Na osnovu primera iz esport mečeva zaključujemo da je prosečna margina oko 4.5%.

Margina za klađenje

 • Boks

  Boks

  6.5%

 • eSport

  eSport

  6.3%

 • Fudbal

  Fudbal

  3.2%

 • Košarka

  Košarka

  5.7%

 • Kriket

  Kriket

  6.5%

 • Tenis

  Tenis

  5%

Ukupna margina za klađenje: 5.5%

GGBet mobilne aplikacije

8 / 10

Ukoliko ste ljubitelj klađenja sa vašeg mobilnog telefona bićete prijatno iznenađeni aplikacijama GGBet kladionice. GGBet online klađenje je omogućeno i putem Android i putem iOS aplikacije. Obe verzije mobilne aplikacije možete skinuti sa oficijelnog sajta kladionice prateći linkove za PlayStore i AppStore.

Obe verzije GGBet aplikacije su po funkcionalnosti identične, odnosno sve opcije koje imate na veb stranici imate i u aplikacijama. Mobilno klađenje putem aplikacija je jedinstven ugođaj za igrače iz Srbije koji nisu navikli da aplikacija za mobilni telefon može biti savršena i bez bagova.

Registracija novog korisnika omogućena je preko mobilne aplikacije i sam proces registracije odvija se u svega nekoliko koraka i ne traje duže od par minuta.

Funkcionalnost

8 / 10

GGBet sportska kladionica je mlada online kladionica koja je veoma popularna. Kada prvi put posetite ovu kladionicu imate utisak da ste posetili jednu od najboljih svetskih kladionica. Moderan dizajn web sajta svakako uliva poverenje kod korisnika, a kada tome pridodate veoma brze funkcionalnosti svakako nećete ostati razočarani.

Čim pristupite web stranici GGBet kladionice uočićete sekciju sa bonusima gde svakako možete pronaći odgovarajući bonus za vas. Registracija novog korisnika na sajtu je veoma jednostavna i sve se završava za svega nekoliko minuta. Potrebno je samo uneti neke od osnovnih podataka, verifikovati svoju email adresu i ubrzo možete postaviti vašu prvu opkladu.

Ukoliko želite da instalirate aplikaciju za klađenje na svoj pametni telefon sa GGBet aplikacijom nećete pogrešiti. Sve funkcionalnosti koje možete pronaći na web sajtu verno su prenete na aplikacije i omogućeno je apsolutno sve, od uplate do uživog klađenja. Dostupne su aplikacije za Android i iOS uređaje.

 • Ograničenja
 • Ne postoji live chat podrška igračima iz Srbije

Sa aspekta sigurnosti nemate razloga da budete zabrinuti. GGBet kladionica je implementirala najsigurnije protokole kako bi vaše aktivnosti na sajtu bile bezbedne, a vaši podaci potpuno sigurni. Kladionica GGBet poseduje MGA licencu već 4 godine zavedenu pod brojem MGA/B2C/210/2011. Ova kladionica je u vlasništvu kompanije Maxent Limited sa sedištem na Malti.

GGBet kladionica je postala lider među kladionicama koje u svojoj ponudi imaju esport klađenje, a provereno možemo da tvrdimo da su pridobili poverenje najvećeg broja ljubitelja klađenja na esportove.

Vrste klađenja u GGBet kladionici

8 / 10

Iako je GGBet kladionica prvenstveno usmerena na esport, ponuda ostalih sportskih događaja ne izostaje iz njihove ponude. U ponudi su najaktuelniji sportski događaji i utakmice iz najpopularnijih liga. Kod GGBet kladionice možete pronaći klađenje na sportove koje možete pronaći i na ostalim online kladionicama u Srbiji. Od popularnih sportova kao što su fudbal, košarka i tenis, do niša kao što su fantasy lige i boks.

GGBet kladionica pak u svojoj ponudi ima sve događaje vezane za esport. U ponudi možete pronaći klađenje na LoL, Counter Strike, StarCraft II, Call of Duty, Dota 2 i mnoge druge. Broj igara po meču varira u zavisnosti od popularnosti sporta i važnosti takmičenja, ali budite sigurni da ni na jednom drugom sajtu nećete naći bolju ponudu.

GGbet vrste igara

Kredibilitet GGBet online kladionice

8 / 10

Posedovanje odgovarajuće licence koja je potrebna za priređivanje igara na sreću je svakako jedan od prioriteta svake iGaming kompanije. Sigurnost korisničkih podataka i novca je takođe izuzetno bitan faktor prilikom odabira online kladionice, tako da smo detaljno proverili ove podatke.

GGBet kladionica je u vlasništvu kompanije MaxEnt limited čije je sedište na Malti i koja poseduje MGA licencu za rad na teritoriji država koje su pokrivene ovom licencom. GGBet ima odobrenje za priređivanje online igara na sreću, izdate od strane MGA, pod brojem MGA/B2C/210/2011. U pitanju je jedna od najjačih licenci u iGaming industriji, tako da sa sigurnošću možemo reći da se radi o kompaniji sa izuzetnim kredibilitetom.

Kladionica GGBet je direktan sponzor nekih od najvažnijih esport turnira, a od skoro su postali i sponzor Nordijske esport organizacije, brenda koji je lider u esport industriji.

Istraživanjem drugih proverenih web sajtova na kojima korisnici mogu napisati svoja lična iskustva sa online kladionicama, nismo naišli na negativne komentare. Preovlađuju pozitivni komentari što potvrđuje i naše iskustvo. Takođe nije poznato da je neko od korisnika imao određenih poteškoća sa ovom kladionicom, ili da je na bilo koji način oštećen ili prevaren.

Metode plaćanja: Uplate i isplate

7 / 10

Metode plaćanja su još jedan od ključnih elemenata koje morate uzeti u obzir kada razmatrate koju kladionicu ćete odabrati. Nije bitno da li neka kladionica ima veliki izbor metoda plaćanja, ukoliko u ponudi nema baš onu metodu plaćanja kojom vi možete uplatiti novac na vaš račun. U svakom slučaju GGBet kladionica ima veoma širok izbor metoda uplata i isplata.

GGBet Uplate

U ponudi GGBet kladionice nalaze se metode plaćanja koje možete pronaći u svakoj domaćoj kladionici. Možda GGBet Srbija ima manje metoda plaćanja u ponudi od velikih svetskih kladionica, ali su pokrivene najpopularnije metode među igračima u Srbiji. Možete uplatiti novac koristeći Visa ili Master kartice, popularni elektronski novčanici poput Skrilla, Netellera, PaySafeCard i Payza, kao i mnogi drugi.

Isplate u GGBet kladionici

U GGBet kladionici dostupni su identični načini za isplatu novca kao što je omogućeno i za uplatu novca. Ukoliko možete uplatiti novac na nalog u GGBet kladionici, to znači da ćete moći i da isplatite dobitak. Vreme koje je potrebno da se transakcija realizuje je veoma brzo, a jedina metoda isplata gde ćete možda čekati 2-3 dana jeste isplata na bankovni račun.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Mastercard

€5–€89,527 Odmah 0% €50–n/d 1 dan 0%

NETELLER

€5–n/d Odmah 0% €20,000–n/d 14 dana 0%

Skrill

€5–n/d odmah 0% €20,000–n/d 30 dana 0%

Visa

€5–€89,527 Odmah 0% €50–n/d 5 dana 0%

paysafecard

€5–n/d Odmah 0% €2,000–n/d 30 dana 0%

AstroPay

€5–n/d Odmah 0% €2,000–n/d 30 dana 0%

Interac

€5–n/d Odmah 0% €2,000–n/d 30 dana 0%

Platna kartica

€5–€89,527 Odmah 0% €50–n/d 1-5 dana N/D

Binance Pay

€3–€97,655 Odmah 0% €50–n/d 1 sat N/D

Tether

€3–€97,655 Odmah 0% €50–n/d 1 sat N/D

Bitcoin

€8–€97,655 Odmah 0% €50–n/d 1 sat N/D

Korisnička podrška

8 / 10

Korisnička podrška je svakako jedan od ključnih faktora prilikom odabira kladionice. Ukoliko želite da se odlučite da ukažete poverenje nekoj online kladionici potrebno je dobro da proučite recenzije na drugim sajtovima, a posebnu pažnju obratite na korisničku podršku. Ukoliko budete imali problema sa vašim uplatama ili isplatama, budite sigurni da će kladionica koju ste odabrali učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi vam izašla u susret. Korisnička podrška GGBet kladionice je upravo takva i nakon testiranja uverili smo se u njihovu stručnost i spremnost da pomognu svojim korisnicima.

Postavili smo nekoliko pitanja agentima korisničke podrške i mi, koji smo eksperti kada je online klađenje u pitanju, ostali smo zatečeni koliko su agenti dobro obučeni i poznaju svaki segment web sajta i funkcionalnost kompletnog softvera koji GGBet sportska kladionica koristi.

Jedina mana GGBet korisničke podrške je nemogućnost Live chat opcije za igrače iz Srbije.

Support contacts

Telefon

Email

support@gg.bet

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 0 / 5 5 / 5 0 / 5
ljubaznost 0 / 5 5 / 5 0 / 5
Vreme odziva N/D Do 2 sata N/D

Kratak rezime o GGBet kladionici

7.1 / 10

GGBet kladionica je jedna od najboljih kladionica ukoliko ste ljubitelj esport klađenja i uživog klaženja. Bonusi dobrodošlice su i više nego atraktivni za nove igrače iz Srbije i svakako bi trebalo da iskoristite priliku ukoliko nemate otvoren nalog u ovoj kladionici. Uživaćete u svemu što kladionica GGBet nudi ukoliko se odlučite za njihovu mobilnu aplikaciju. Mobilne aplikacije funkcionišu podjednako dobro kao i web sajt i ugođaj je prilagođen strastvenim kladioničarima.

Korisnička podrška je na zavidnom nivou i dostupna je 24 sata dnevno svakog dana u nedelji. Nakon detaljne analize i testiranja GGBet kladionice nismo naišli na veće propuste koji su vredni spominjanja i preporučujemo ovu kladionicu svakom ljubitelju klađenja.

Često postavljana pitanja

? Koji je minimalan ulog u GGBet kladionici?
U GGBet kladionici minimalan ulog po tiketu je 50 RSD.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Da, postoje mobilne aplikacije za Android i iOS uređaje, kao i mobilna verzija sajta i sve funkcionalnosti su identične kao i kada pristupate na vašim računarima.
? Da li je GGBet aplikacija pouzdana?
Da, aplikacije GGBet kladionice su osigurane najsigurnijim protokolima i sigurnost vaših podataka je na najvišem mogućem nivou.
? Koja je minimalna uplata u GGBet kladionici?
Minimalna iznos uplate koju možete uplatiti u GGBet kladionici iznosti 10 EUR u dinarskoj protiv vrednosti.
? Da li postoji bonus dobrodošlice u GGBet kladionici?
Da. Kladionica GGBet ima veliki broj bonusa u ponudi i uglavnom su vremenski ograničeni. Proverite koji je trenutno aktuelan i važeći bonus za igrače iz Srbije.

Opšte informacije

Naslov GGbet
Zvanični sajt www.gg.bet
Godina osnivanja 2016
Telefon Nijedan
Email

support@gg.bet

Plaćanja Skrill, Mastercard, Visa, Bankovni račun, Platna kartica, paysafecard, Bitcoin, NETELLER, AstroPay, Binance Pay, Interac, Tether
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca Invicta Networks
AUTOR RECENZIJE

Jadranka Sojkic

Jadranka Sojkic

Strategijski analitičar kladjenja: Specijalizovan za dugoročnu profitabilnost i održive strategije klađenja.