Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

Melbet Sportska Kladionica

8.3/10

prednosti:

 • Odlična ponuda sportova za klađenje,

 • Veliki broj metoda za plaćanje,

 • Poseduje važeće licence za rad,

 • Live stream.

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  8

 • Kvote

  9

 • Mobilni

  8

 • Bonusi i promocije

  9

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  8

 • Opcije plaćanja

  8

 • Podrška

  8

Funkcionalnost kladionice Melbet Srbija

8/10

Kladionica Melbet je ruska online kladionice koja je počela sa radom 2012. godine. Iako relativno mlada, veoma brzo se razvila i probila na tržištu. Melbet u Srbiji nudi igračima pregršt opcija za klađenje za sve glavne sportove, sportske lige i sportske događaje. Na sajtu preovlađuju bela, crna i žuta boja. Nijanse boja nisu previše svetle, pa je sajt veoma prijatan za oko. Iako je većina teksta boldirana, i dalje sve izgleda uredno. Na početnoj strani su prikazani slajdovi sa aktuelnim dešavanjima. Ovo je pogodno jer omogućava igračima da se odmah upoznaju sa glavnim opcijama sa sajta. Ispod je ponuda događaja koji su u toku, na levoj strani događaji koji slede, a na desnoj strani aktuelne promocije.

Prednosti

Nedostaci

Nedovoljno statistike.

Kao produkt sportskog klađenja Melbet nudi mobilne aplikacije za Android i iOS, cash out opciju, i live stream. Melbet-ova verzija ove opcije se zove Bet Slip Sale (prodaja tiketa). Ova opcija je odlična ukoliko ste nestrpljivi i nemate vremena da čekate da se meč završi. Tada možete da, praktično, prodate svoj tiket, ceo ili deo tiketa, i odmah dobijete novac i kladite se na neke druge događaje. Live stream je dostupan za mečeve koji su u toku. Korišćenje ove opcije je veoma lako, samo kliknete na narandžasto play dugme i uživate u meču.

Kvote Melbet sportske kladionice

9/10

Kladionica Melbet je poznata po svojim veoma visokim kvotama. Za razliku od konkurentskih online kladionica, Melbet se stara da sva tržišta imaju dobre kvote, a ne samo nekoliko njih. Određivanje kvota vođeno konkurentnim tržištem nudi igračima precizne kvote u svakom trenutku. Svi igrači mogu da biraju i prikaz kvota, od decimalnog do prikaza karakterističnog za SAD.

Margina klađenja

Fudbal

4.6%

Tenis

4.8%

Hokej

5.6%

Košarka

4.3%

Bejzbol

4%

Kriket

4.9%

Ukupna margina kladionice:

4.7%

Mobilna aplikacija Melbet kladionica

8/10

Melbet ima razvijene mobilne aplikacije za iOS i Android mobilne uređaje. Aplikacije su veoma lake za korišćenje, a svakoj sekciji možete pristupiti uz samo nekoliko klikova. Raspored opcija daje utisak urednosti i definitivno je vođeno računa o korisničkom iskustvu prilikom izrade aplikacije. Mobilna aplikacija dozvoljava korisnicima da uplaćuju i podižu novac sa svog naloga, da kontaktiraju korisnički servis, i pregledaju istoriju uspešnosti klađenja za Melbet sportsku kladionicu.

Promocije I bonusi kladionice Melbet

9/10

Poseban deo veb sajta kladionice Melbet posvećen je promocijama i bonusima. Kao profesionalan sajt, ponuda kladionice Melbet nudi igračima veliki broj promocija i bonusa. U nastavku pročitajte informaciju o svakom od bonusa.

 • Bonus dobrodošlice. Svi novo registrovani korisnici kada uplate prvih €10 dobijaju €30 u vidu besplatnih opklada. Da biste dobili ovaj bonus morate uplatiti najmanje €10 i uložiti pun iznos uplate na par sa minimalnom kvotom 1,5 i ovo morate uraditi u roku od 30 dana od uplate.
 • Refundiranje na eksprese. Da biste učestvovali u ovoj promociji potrebno je da odigrate ekspres opklade sa 7 ili više parova sa kvotom višom od 1,7. Ukoliko jedan ishod iz tiketa bude gubitan dobijate nazad vaš ulog.
 • Bonus za 100 opklada. Za ovaj bonus je potrebno da odigrate 100 opklada za 30 dana i dobićete bonus u vrednosti vaše prosečne opklade.
 • 100% na prvu uplatu. Za ovaj bonus je potrebno da se registrujete i uplatite minimum €1,5 i dobićete bonus od 100% vaše uplate, a najviše €100.

Vrste igara (tipova)

8/10

Melbet kladionica nudi klađenje na preko 35 različitih sportova i nudi sportske događaje sa takmičenja iz velikog broja država. Melbet ima u ponudi na stotine tipova, odnosno vrsta igara povezanih za nizom sportskih igara. Najpopularniji sportovi za sportsko klađenje su američki fudbal, odbojka, košarka, fudbal, hokej, i bilijar. Melbet se posebno hvali svojom ponudom igara za sve popularniji kriket. Može se reći da se Melbet specijalizovao za kriket i da organizuje neke od najboljih ponuda za klađenje na kriket.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

CS:GO

Kredibilitet

8/10

Vlasnik Melbet kladionice je Alenesro Ltd sa registrovanim sedištem u Nikoziji na Kipru, a operator platnog servisa je kompanija Pelican Entertainment B.V. sa sedištem u državi Kurasao, nosilac dozvole broj 8048/JAZ2020-060.

Melbet preuzima sve neophodne korake kako bi se svi podaci prikupljali i čuvali na bezbedan način. Kladionica Melbet koristi najnoviju 128-bitnu SSL enkripciju kako bi osigurala da svi osetljivi podaci mogu bezbedno da se koriste na internetu.

Opcije za plaćanje

8/10

Uplate

Kladionica Melbet nudi veliki broj metoda za uplatu. Za uplatu su dostupni sledeći metodi: debitnim karticama (Visa i MasterCard), preko e-novčanika (WebMoney, Perfect Money, StickPay i Skrill), servisa za plaćanje (ecoPayz i Neteller), pripejd karticom paysafecard i kriptovalutama (bitcoin, litecoin, digecoin, dash, ethereum, moner, Zcash, DigiByte, BitcoinGold, Verge, QTUM, TRON, Ripple, Binance Coin, USD Coin, TrueUSD, Paxos StandardToken, Tehter, Bitcoin Cash, Chainlink, OmiseGO, Basic Attention Token, Ethereum Classic, bitchares i Eos). Za razliku od mnogobrojne konkurencije gde je minimalna uplata od 5 do 10 evra, minimalni iznos za uplatu u Melbet-u je €1, odnosno $1. Vreme obrade transakcije je 15-ak minuta.

Isplate

Isplate su dostupne preko 34 različitih metoda. U odnosu na uplatu, za isplatu nije dostupan metod preko paysafecard-a. Minimalni iznos za isplatu je takođe najniži u Evropi i iznosi samo €1,5, odnosno $1,5. Vreme obrade transakcije je od 15 minuta za e-novčanike, servisa za plaćanje i kriptovalute, a za platne kartice može da traje od 1 minuta pa čak do 7 dana, što zavisi od banke kod koje imate platnu karticu.

Iznos Vreme Provizija
Iznos Vreme Provizija

MasterCard

VISA

Neteller

Skrill

€1/- Odmah 0%
€1/- Odmah 0%
€1/- Odmah 0%
€1/- Odmah 0%
€1,5/- 1 minut do 7 radnih dana 0%
€1,5/- 1 minut do 7 radnih dana 0%
€1,5/- 15 minuta 0%
€1,5/- 15 minuta 0%

Korisnička podrška

8/10

Melbet kladionica ima odličnu korisničku podršku i moguće je kontaktirati je na tri načina. Tu je live chat, kao najpopularniji način zbog svoje jednostavnosti korišćenja bez oduzimanja puno vremena, zatim je tu besplatni call centar sa brojem telefona +4420380776601 i kontakt preko imejl adrese info-en@melbet.org. Ovakva ponuda omogućava igračima da odaberu način u odnosu na hitnost i delikatnost problema koji imaju, za najmanje probleme koristiće imejl adresu, dok će za urgentne probleme verovatno koristiti call centar.

 • Live Chat koji je dostupan svakog dana 24/7.
 • Imejlom, info-en@melbet.org, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične imejl adrese.
 • Preko Call centra na broj +4420380776601.

Telefon

+7 804-333-72-91

E-mail

info-en@melbet.org

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanja 5 minuta 10 sati 10 minuta

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
19.01.2021

Ukratko

8.3/10

Uzimajući u obzir sve analizirane aspekte, Melbet kladionica je veoma konkurentna, pouzdana, transparentna i bezbedna. Ima odlične kvote, i veliku ponudu sportova i igara za klađenje. U ponudi ima pregršt kvalitetnih opcija za plaćanje, a akcenat je stavljen na plaćanje kriptovalutama. Minimalna uplata od €1 i isplata od €1,5 je jedna od najnižih na svetskom tržištu, uz rekordno vreme registrovanja uplate za sve metode uplate.

Nedostaci

Nedovoljno visok iznos bonusa dobrodošlice kladionice Melbet u Srbiji

Melbet nudi bonus dobrodošlice i ostale promocije i bonuse koji se redovno ponavljaju. Jedina mana Melbet kladionice može biti blago loša statistika koju veliki broj ozbiljnih igrača koristi kada odlučuje o postavljanju opklade na Melbet sportsku kladionicu.

Ukupan Utisak:

8.3/10

FAQ

? Da li u kladionici Melbet postoji bonus dobrodošlice?
Da, i iznosi €30 na uplaćenih €10.
? Da li mogu da imam više naloga na sajtu?
Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
? Da li Melbet ima live stream opciju?
Da, Melbet poseduje live stream za događaje koji su u toku.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Da, postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Minimalna uplata je ista za sve načine uplate i iznosi €1.

Osnovne informacije

Info_sidebar
Naslov Melbet
Zvanični sajt melbet.com/hu
Godina osnivanja 2012
Telefon +7 804-333-72-91
Mail info-en@melbet.org
Jezik interfejsa Russian, English, Italian, Chinese, Spanish, Ukrainian, Dutch, Portuguese, Norwegian, Germany, Sweden, Bulgarian, Turkish, India, Netherlands, Macedonian, Croatian, Greek, French, Finland, Poland, UK + Ireland
Plaćanja MasterCard, VISA, Platna kartica, Bankovni racun

Melbet Recenzije kladionica od strane kladioničara

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10