Ova recenzija je poslednji put ažurirana

OktagonBet Sportska Kladionica

7.9/10

Prednosti:

 • Veoma niske margine

 • Bet builder opcija

 • Cash Out opcija

 • Atraktivna ponuda Free Betova

Načini plaćanja:

Mastercard Visa DinaCard Platna kartica iPay Maestro

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Kvote

  8

 • Mobilni

  7

 • Upotrebljivost

  8

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  8

 • Načini plaćanja

  8

 • Podrška

  9

Promocije I bonusi

7 / 10

Kada su u pitanju promocije koje OktagonBet kladionice imaju u svojoj ponudi možemo zaključiti da situacija i nije baš sjajna. Na sajtu možete videti sve ponude i tipove promocija, pa čak i one koje su istekle, tako da primećujemo da s vremena na vreme Oktagon bet kladionice obraduju svoje igrače, ali, svakako da to može bolje. Od klasičnih bonusa na broj parova na tiketu, u ponudi ove kladionice dosta često se nalaze promocije gde za uplatu dobijate određen iznos FreeBet-ova.

Bonus na parove do 308%

Odigravanjem najmanje 4 a najviše 35 parova možete ostvariti bonus do 308%. Što se tiče ograničenja i uslova za osvajanje ovog bonusa, nema ih puno. Možete kombinovati različite sportove, a jedino što je potrebno jeste da imate minimalnu kvotu po paru 1.25. Važno je napomenuti da se ovaj bonus odnosi i na utakmice koje odigrate u okviru uživo klađenja.

Kvote OktagonBet kladionica

8 / 10

Kvote koje sportska kladionica Oktagonbet ima u svojoj ponudi su i više nego korektne. Mogu se pohvaliti kvotama koje su poprilično konkurentne na tržištu među kladionicama u Srbiji, i to je svakako jedan od aduta ove kladionice. Možda margine i nisu toliko niske, ukoliko posmatramo sve sportove i događaje, ali su margine na događajima koji se tiču lige petice izuzetno niske. Margine koje Oktagonbet kladionica ima u ponudi dosta često idu i ispod 5% na bitnije fudbalske utakmice, dok su recimo za ostale sportove ove margine iznad 5.5%.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  10.6%

 • Hokej

  Hokej

  7.62%

 • Košarka

  Košarka

  9.65%

 • Tenis

  Tenis

  8.18%

Ukupna margina za klađenje: 9%

Mobilna aplikacija OktagonBet sportske kladionice

7 / 10

Kada je u pitanju klađenje putem mobilnog uređaja na oktagonbet kladionici to možete uraditi na dva načina: putem internet pretraživača na vašem mobilnom telefonu ili pomoću aplikacije za Android uređaj. Za koju god opciju se odlučite svakako nećete pogrešiti jer su OktagonBet kladionice ovom aspektu prišli vrlo ozbiljno i potrudili da igrači koji koriste telefon za klađenje imaju identične opcije kao i preko računara.

Android aplikacija je veoma dobro optimizovana tako da ćete naći bukvalno identične opcije koje imate i kada pristupate sa računara. Što se tiče instalacije aplikacije, dovoljno je da ukucate oktagonbet.com u internet pretraživač i dobićete opciju za instaliranje aplikacije. Ispratite nekoliko jednostavnih koraka i aplikacija će biti spremna za vaše opklade.

Dve mane koje smo primetili kod Oktagonbet kladionice kada se pristupa putem mobilnog telefona jesu to što se aplikacija ponekad malo uspori prilikom klađenja uživo, ali to svakako nije čest slučaj. Druga mana, možda i veća jeste ta što još uvek u ponudi ne postoji iOS aplikacija, mada je to iz razloga što ova kladionica vodi računa da prvo sve savršeno funkcioniše pa tek onda pušta na korišćenje svojim igračima.

Funkcionalnost

8 / 10

OktagonBet je kladionica koja može da se pohvali veb sajtom modernog dizajna sa veoma dobrim korisničkim doživljajem. Vidi se da postoji razlika u odnosu na ostale kladionice, sajt ove kladionice urađen je na specifičan način, baš iz razloga što su i sami vlasnici svojim idejama i ogromnim iskustvom doprineli da se na tržište izbaci veoma funkcionalna aplikacija. Preovlađuju plava i crna boja, što ovu kladionicu čini veoma atraktivnom, bez napadnih boja, dok je za tipografiju odabrana bela boja a veličina fonta je optimalna.

 • Ograničenja
 • Ne postoji iOS aplikacija
 • Odziv prilikom promena stranica na sajtu bi mogao biti brži

Svakako da određene stvari mogu biti bolje, kao što je na primer odziv na klik prilikom skrolovanja, kao i promena tabova, ali to je već tehnički deo za koji je zadužena kompanija DualSOFT iz Niša. Dakle, sajt je dizajniran na jedan moderan i elegantan način, dok bi sama optimizacija mogla biti malo bolja. Igrači koji prvi put uđu na sajt ove kladionice, veoma lako će se snaći, što je za svaku pohvalu.

Vrste igara (tipova)

8 / 10

OktagonBet u svojoj ponudi ima mnoštvo događaja iz različitih sportova, tako da igrači svakako imaju veliki izbor utakmica. Ponuda za klađenje izuzetno je obogaćena i time što je ovo jedna od prvih kladionica na ovim prostorima koja je u svoju ponudu uvrstila i BetBuilder opciju.

BetBuilder opcija omogućava igračima da sami kreiraju kombinaciju tipova za klađenje, tako da možete vezivati više različitih tipova sa jedne utakmice u jednu opkladu. Na primer, možete odigrati kombinaciju tipova gde se kladite da oba tima daju gol, da domaćin prvi da gol i da će biti više od 3 gola na utakmici. Za ovu kombinaciju tipova OktagonBet kladionice će vam formirati jedinstvenu kvotu i tip će biti pogođen samo ukoliko pogodite sve što ste naveli.

OktagonBet vrste igara

Kredibilitet kladionice OktagonBet Srbija

8 / 10

Iako su Oktagonbet kladionice novi brend na našem tržištu, veoma brzo su izgradili reputaciju i igrači ih prepoznaju kao sigurno i bezbedno mesto za klađenje. Oktagon Bet kladionice su u vlasništvu firme Alphaplex d.o.o. iz Beograda koja poseduje sve potrebne dozvole i licence za online klađenje na teritoriji Republike Srbije. Alphaplex d.o.o. priređuje igre na sreću u skladu sa odobrenjem izdatim od strane Ministarstva finansija Republike Srbije, Uprave za igre na sreću na osnovu Rešenja broj 424-01-00022/2020-02 od 30. aprila 2020. godine.

Opcije za plaćanje

8 / 10

Kao i kod svih online kladionica u Srbiji, postoji svega nekoliko opcija plaćanja i u Oktagon Bet kladionicama. Pored standardnih transakcija na samim uplatnim mestima, postoji opcija za transfer preko bankovnog računa, korišćenjem platnih kartica, kao i opcija iPay. Svakako se nadamo da će se ovaj trend promeniti u našoj zemlji, a verujemo da će Oktagonbet biti jedna od prvih kladionica koja će pohitati da obraduje svoje igrače novim metodama plaćanja.

Uplate

Postoji nekoliko načina na koje možete deponovati novčana sredstva na vaš korisnički nalog u Oktagonbet kladionici. Naravno da to možete učiniti na uplatnom mestu same kladionice, ali omogućeno je i nekoliko online načina plaćanja. Uplatu možete izvršiti putem platne kartice (Visa, Master, Maestro, Dina), zatim putem iPay-a ili opštom uplatnicom u pošti ili bilo kojoj banci. Za koju god opciju se odlučite, budite uvereni da su transakcije sigurne i bezbedne.

Isplate

Kada su u pitanju isplate sa vašeg korisničkog naloga, to je svakako jedan od osnovnih nedostataka svih online kladionica u Srbiji. Jedini način na koji možete to učiniti jeste na uplatnom mestu kladionice, ili transferom na vaš bankovni račun. Pre bilo koje isplate, potrebno je da verifikujete vaš korisnički nalog tako što ćete učitati validan dokument.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Mastercard

200 RSD–n/d Trenutno 0%

Visa

200 RSD–n/d Trenutno 0%

DinaCard

200 RSD–n/d Trenutno 0%

Maestro

200 RSD–n/d Trenutno 0%

iPay

200 RSD–n/d Trenutno 0%

Podrška

9 / 10

Možemo slobodno zaključiti da Oktagon kladionica ima savršenu korisničku podršku. Znamo koliko je ovaj segment bitan online igračima, tako da smo se uverili u ekspresno brz odziv korisničke podrške koja je pokazala da je izuzetno stručna da vam pomogne oko svakog problema sa kojim se možete susresti. Pored klasičnog chat-a koji je dostupan na platformi, korisničku podršku možete kontaktirati i putem mejla ili preko društvenih mreža na kojima su veoma aktivni. Sve pohvale za tim iz korisničke podrške koji nas je ostavio bez teksta. Mejl na koji ih možete kontaktirati je online@oktagonbet.com, broj za viber chat je +381698052732, dok je broj telefona koji se koristi za Whatsapp chat +381698052732.

Support contacts

Telefon

+381698052732

Email

online@oktagonbet.com

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 0 / 5 5 / 5 5 / 5
ljubaznost 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva N/D 1 sat 1 minuta

Ukupan utisak

7.9 / 10

OktagonBet je novi brend na tržištu u Srbiji, koji agresivnim kampanjama pokušava da se probije. Ova kladionica se stvarno trudi da njeni igrači budu zadovoljni i da imaju potpun doživljaj prilikom online klađenja. Možda ljudi iz unutrašnjosti Srbije još uvek nisu čuli za ovu fantastičnu kladionicu, ali to je iz razloga što su oni prvo krenuli da se pozicioniraju na tržištu našeg glavnog grada. Kada je online verzija u pitanju, svakako da ova kladionica ima još mnogo stvari da uradi, ali slobodno možemo reći da se nalaze u top 10 online kladionica u Srbiji.

 • Ograničenja
 • Isplata moguća jedino na bankovni račun ili na uplatnom mestu
 • Ne postoji iOS aplikacija

Kao što smo već spomenuli, njihov moto je da svaki igrač bude zadovoljan i da iskustvo koje ponese iz ove kladionice podeli sa drugima. To će im svakako biti najbolji marketing i ka tome teže. Možemo primetiti da su kvote na veliki broj događaja znatno više u odnosu na konkurenciju, Bet builder i Cash out su opcije kojima se trenutno ne mogu pohvaliti ni najbolje online kladionice u Srbiji, korisnička podrška dostupna i preko društvenih mreža, kratko rečeno veoma dobar utisak o ovoj kladionici, svakako su na dobrom putu da se nađu među top 5 kladionica u Srbiji.

Često postavljana pitanja

? Gde mogu da vidim promocije i ponudu bonusa?
Promocije i ponuda bonusa se može u svakom trenutku videti na sajtu u sekciji Promocije. Jasno je naglašeno koje promocije su aktivne a koje su istekle, tako da vrlo lako možete preuzeti neki od bonusa.
? Da li OktagonBet kladionica ima licencu za online rad u Srbiji?
Svakako. Oktagonbet ima sve potrebne dozvole i licence za rad na teritoriji Republike Srbije, a u vlasništvu je kompanije Alphapex d.o.o. iz Beograda.
? Da li OktagonBet ima bonus dobrodošlice?
Trenutno ne, ali svakako vas očekuje bonus u vidu Free Bet-ova za svaki depozit koji napravite.
? Šta je BetBuilder u OktagonBet kladionici?
BetBuilder opcija vam omogućava da sami kreirate svoju kombinaciju tipova. Dakle možete povezati više tipova iz jedne utakmice i formirati jednu kvotu za kombinaciju tipova koju vi želite.
? Da li Oktagonbet ima mobilnu aplikaciju?
Svakako. Oktagonbet je mislio na igrače koji vole da se klade putem mobilnog telefona, tako da u svakom trenutku možete preuzeti aplikaciju za Android. Na žalost iOS aplikacija još uvek nije završena, ali nadamo se da će uskoro biti puštena live. U svakom slučaju mobilna verzija sajta izuzetno dobro funkcioniše, tako da se postavlja i pitanje da li vam je aplikacija i potrebna.

Opšte informacije

Naslov OktagonBet
Zvanični sajt www.oktagonbet.com
Godina osnivanja 2007
Telefon

+381698052732

Email

online@oktagonbet.com

Plaćanja Mastercard, Visa, DinaCard, Platna kartica, iPay, Maestro
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca GCA
AUTOR RECENZIJE

Stevan Bozic

Stevan Bozic
U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.