Ovaj članak je zadnji put ažuriran:

Pogledaj recenziju Poseti

Oktagonbet Aplikacija

Android APP

 • RS, EN

 • 6.63 mB

 • 8 / 10

Preuzmi

Apple IOS

 • RS, EN

 • 6 / 10

Preuzmi

Oktagonbet Aplikacija

Modernizacija društva zahteva i modernizaciju online kladionica. Moderne tehnologije razvijaju se veoma brzo i u samo dvadeset godina se prešlo sa analognog na digitalno, a zatim se i mnoge usluge prenele na internet. Internet je sada dostupan putem mobilnog uređaja, gde bilo kom sadržaju možete pristupiti u svakom trenutku. Sve kladionice koje žele da opstanu u ovakvim tržišnim okolnostima rade na razvoju mobilnih aplikacija. Tako je učinila i Oktagon Bet online kladionica.

oktagonbet landing

Oktagon Bet mobilna aplikacija - Vodič i recenzija aplikacije za Android i iOS

Sportska kladionica Oktagon Bet je beogradska firma koja postoji od 2007. godine. Osim veb sajta i mobilne verzije sajta Oktagon Bet kladionica poseduje i aplikaciju za Android mobilne uređaje.

Oktagon Bet prati negativan trend gotovo svih domaćih online kladionica, pa tako nema aplikaciju za iOS. Apple je zvanično postao prisutan u Srbiji od septembra 2019. godine i potpuno je nejasno zašto iOS aplikacije nisu razvijene.

Po mnogim funkcijama Oktagon Bet aplikacija može da parira konkurenciji iz Srbije. U nastavku teksta saznaćete kako da instalirate aplikaciju, kao i druge bitne informacije o funkcionisanju, klađenju i korisničkoj podršci.

Kako se instalira Oktagon Bet Android aplikacija?

Proces instalacije Oktagon Bet app za Android je brz i jednostavan. Da biste ovu aplikaciju instalirali, prvo morate da je skinete sa sajta Oktagon Bet online kladionice.

 1. Korak 1 – Opcija za preuzimanje Oktagon Bet apk za Android će vam iskočiti kao pop-up prozor čim uđete u mobilnu verziju sajta. Kliknite na dugme „Preuzmi”.
 2. Korak 2 – Kada se Oktagon Bet aplikacija preuzme kliknite open, gde će početi proces instalacije.
 3. Korak 3 – Kod novijih modela, ili ako ste kod ranijih instalacija dali dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora, instalacija će početi klikom na „Install”.
 4. Korak 4 – Instalacija je u toku i traje do 15 sekundi.
 5. Korak 5 – Kada je instalacija gotova možete ući u aplikaciju klikom na „Open” .
 6. Korak 6 – Odavde klikom na polje u gornjem desnom uglu možete se registrovati ili ulogovati na svoj nalog.

Ukoliko do sada niste instalirali aplikacije za klađenje, dozvolu za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora moraćete da odobrite ručno. Dodatno je da se Oktagon Bet aplikacija ne može pronaći u Google Play Store, zbog politike kojom ne podržavaju aplikacije koje se bave kockanjem, klađenjem i igrama za novac. Proces davanja dozvole teče ovako:

 1. Kod starijih modela mobilnih telefona, odnosno ako to pre niste radili za slične aplikacije, biće potrebno dati dozvolu za instaliranje aplikacije pre skidanja aplikacije.
 2. U „Podešavanja” (Settings), kliknite na „Zaštita” (Security).
 3. U sekciji „Administracija uređaja” označićete polje „Nepoznati izvori” (Unknown sources) i tako dozvoliti instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora.
 4. Dalje kliknite „OK” i vaš telefon je spreman za instalaciju.

OktagonBet iOS

Kladionica trenutno nema u ponudi aplikacije za iOS na srpskom jeziku.

Mobilna verzija u poređenju sa Android ili desktop verzijom - prednosti i mane

Po pitanju funkcionalnosti Oktagon Bet aplikacija je identična sa mobilnom i desktop verzijom sajta.

Razlika postoji samo u dizajnerskim rešenjima, odnosno na desktop veb sajtu je sve preglednije zbog raspoložive veličine ekrana. Dizajn mobilne verzije sajta i mobilne aplikacije je potpuno isti. Upravo je ovo veoma često viđeno kod domaćih online kladionica. Jedna od stvari koje smetaju u aplikaciji su reklame na vrhu ekrana.

U redu su reklame promocija, ali tu se reklamiraju i TV serije, pa se dešava da blještanje kod promene reklame ometa igrače.

Funkcionalnost

Oktagon Bet app. je po funkcionalnosti u rangu sa vrhom sa našeg tržišta. Gotovo sve opcije koje postoje na sajtu postoje i u aplikaciji. Osnovni prikaz na početnoj strani aplikacije je klađenje uživo.

Na dnu početnog ekrana aplikacije nalaze se sve opcije po pitanju podrške, promocija i ostalih bitnih informacija. Moguće je preko aplikacije vršiti isplate i uplate na svim dostupnim načinima. Aplikacija reaguje odlično, mada ume ponekad da zakoči pa ne odete na željenu stranicu toliko brzo kao što očekujete.

Aplikacija je po dizajnu prilagođena korisnicima i sve što želite se lako pronađe i nalazi se tačno tamo gde i očekujete.

Kako se ulogovati?

Prijavljivanje u aplikaciju je lako i završava se u dva koraka. Ako ste ikada koristili aplikaciju sa prijavljivanjem onda vam ništa neće biti nepoznato. U nastavku teksta možete ispratiti kako teče proces prijavljivanja.

 1. Korak 1 – Kada uđete u aplikaciju, kliknite na ikonicu u gornjem desnom uglu početne stranice aplikacije.
 2. Korak 2 – Unesite sve tražene podatke, korisničko ime, lozinku i ukoliko želite da uvek ostanete prijavljeni kliknite „Zapamti me”, a zatim ”Prijava”. Na ovoj stranici imate i opciju da obnovite lozinku ako ste je zaboravili ili da se registrujete ako još uvek nemate nalog.
 3. Korak 3 – Sada ste prijavljeni i možete početi sa klađenjem. Osnovni prikaz je klađenje uživo, a da biste ušli na sportsko klađenje potrebno je da kliknete na „Meni” i odaberete sport na koji bi da se kladite.
oktagonbet login

Sportsko klađenje

U kladionici Oktagon Bet imaju odličnu ponudu sportova za klađenje. Tu su sportovi koji se ređe viđaju poput MMA, ali i e-sportovi i virtuelni sportovi.

Kao i kod drugih kladionica, izbor igara i konkurentnost kvota je najizraženiji kod najpopularnijih sportova poput fudbala, košarke i tenisa. Margine za najpopularnije sportove na najbitnije utakmice idu ispod 5%, dok je za ostale sportove iznad 5,5%.

Uplaćivanje tiketa preko aplikacije je veoma lako:

 • Pronađete željeni par i tip igre
 • Tri osnovna tipa su odmah prikazana. Ukoliko želite još tipova samo kliknite na par i otvoriće vam se još opcija za klađenje
 • Kada odaberete opkladu u desnom donjem delu ekrana biće prikazana ukupna kvota i broj odigranih parova, klikom na „Tiket” otvara se vaš tiket sa svim odigranim parovima, kvotama i ulogom
 • Kliknite „Uplata” i tiket će biti uplaćen
oktagonbet kladenje oktagonbet kladenje korak 2 oktagonbet kladenje korak 3

Klađenje uživo

Oktagon Bet kladionica u ponudi za klađenje uživo ima dobru ponudu sportova, koja je jednaka sa ponudom za sportsko klađenje. Ne postoji live stream, ali postoji kvalitetno grafičko rešenje meča koji je u toku, sa statističkim pregledom.

Oktagon Bet aplikacija podržava bet builder opciju gde možete kreirati svoju kombinaciju igara za klađenje, a zatim će vam biti izračunata kvota.

Tiket će biti dobitan samo ako su sve igre pogođene. Jedina mana je što se klađenje uživo pojavljuje na početnom ekranu aplikacije, iako je očekivano da sportsko klađenje bude prvo prikazano. Proces uplate tiketa je potpuno isti kao kod sportskog klađenja, ali budite brzi jer se kvote salno menjaju kako teče meč.

Način uplate i isplate

Oktagon Bet poseduje standardne načine uplate i isplate za naše tržište i svi su dostupni i preko mobilne aplikacije. U ponudi je uplata preko platnih kartica (Visa, MasterCard, Maestro i DinaCard), iPay vaučerom i opštom uplatnicom u banci, pošti ili preko e-bankinga.

Minimalni iznos za uplatu je za sve opcije 200 dinara, s tim što se platnom karticom uplata registruje najbrže, a opštom uplatnicom tek za 2 ili 3 radna dana.

Za isplatu postoje samo dva načina. Za prvi je potrebno da odete u neku od poslovnica Oktagon Bet kladionica, a drugi je preko vašeg bankovnog računa. Ovo su jedina dva načina koje nude srpske online kladionice, i tako čine svoje usluge nedostupnim potencijalnim stranim korisnicima.

oktagonbet uplate oktagonbet uplate korak oktagonbet isplate

Korisnička podrška

Korisnička podrška kladionice Oktagon Bet u Srbiji je odlična. Danas je za korisnike dobra korisnička podrška jedan od prelomnih razloga za odabir online kladionice.

Od opcija za kontaktiranje Oktagon Bet poseduje live chat koji je dostupan samo na desktop verziji sajta, email i brojeve telefona za kontakt preko Viber i Whatsapp aplikacija. Bilo bi mnogo bolje kad bi live chat bio dostupan i u mobilnoj verziji sajta i aplikaciji.

Korisničku podršku u kladionici Oktagon Bet možete kontaktirati na neki od sledećih načina:

 • Live Chat;
 • Email – online@oktagonbet.com, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične email adrese;
 • Preko Viber aplikacije na broj +381698052732;
 • Preko Whatsapp aplikacije na broj +381698052732.
oktagonbet kontakt

Ukratko

Oktagon Bet kladionica nije najpoznatija online kladionica u Srbiji, ali ima jednu od boljih mobilnih aplikacija.

Na aplikaciji je moguće i sportsko i klađenje uživo. Oktagon Bet aplikacija omogućava obavljanje i uplate i isplate, što nije moguće kod svih online kladionica.

Oktagon Bet ima kvalitetnu live chat korisničku kontaktom preko Viber i Whatsapp aplikacija, ali live chat nije dostupan u samoj aplikaciji. Najveća mana je što nema razvijene aplikacije za iOS mobilne uređaje, iako je Apple već odavno prisutan u Srbiji.

Nedostaci

Nema aplikaciju za iOS mobilne uređaje.

Sve u svemu, Oktagon Bet je mlada online kladionica koja se ubrzano probija na tržištu. Iako ima nekolicinu nedostataka po pitanju aplikacije, to joj ne ruši rang jedne od najboljih u Srbiji.

faq

? Da li postoje posebni bonusi vezani za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa trenutno ne postoji.
? Da li Oktagon Bet nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Ne, Oktagon Bet nema live stream.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
Isplata i uplata su jednostavni, svaka od metoda će vas voditi kroz proces uplate/isplate..
? Gde u Oktagon Bet aplikaciji mogu da nađem promocije?
Promocije se nalaze na kraju početne strane aplikacije pod karticom „Promocije”.
? Gde mogu da nađem .apk fajl za Android?
Instalacioni fajl Android aplikacije će vam izaći na ekran čim uđete u mobilnu verziju sajta.

Preporučene aplikacije za klađenje

Autor recenzije

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Stevanbozic@yahoo.com