Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

PinnBet Sportska Kladionica

6.8/10

Prednosti:

 • Atraktivnija ponuda kvota

 • Mobilna aplikacija za Android,

 • Preko 150 poslovnica u Srbiji

 • Happy Hour Bonusi do 300 %

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  5

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  7

 • Upotrebljivost

  8

 • Vrste opklada

  6

 • Kredibilitet

  7

 • Načini plaćanja

  5

 • Podrška

  9

Promocije i bonusi kladionica pinn bet

5 / 10

Pinnbet kladionica se ne može pohvaliti raznovrsnošću bonusa i promocija. Jedna od glavnih nedostataka im je i nepostojanje bonusa dobrodošlice. Trenutno imaju u ponudi samo dva tipa bonusa, koja su ujedno i veoma slična, ali ne važe za klađenje uživo.

Pinnbet bonusi do 250% – Bonus zavisi od broja parova na tiketu sa minimalnom kvotom od 1.15. Da bi ste ostvarili minimalan bonus od 3% potrebno je da odigrate 5 parova sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1.15, odnosno 35 parova za maksimalni bonus od 250%.

Happy Hour bonusi do 300% – Uslovi za ovaj bonus su slični prethodnom, s tim što su vezani za tikete uplaćene u periodima od 09:00 do 11:00 časova ili od 21:00 do 23:00 časova i kreću se od 3% do 300%. Ukoliko odigrate 4 parova sa minimalnom pojedinačnom kvotom od 1.15 dobijate bonus od 3%, odnosno 300% ukoliko odigrate 35 parova.

Kvote

7 / 10

U pogledu kvota kladionici pinn bet je za nijansu ispred konkurencije. Analizom trenutnih kvota uočljive su pozitivne razlike u kvoti u vrednostima od 0,05 do 0,15. Pretpostavlja se da Pinn bet pokušava da sve svoje mane kompenzuje atraktivnijim kvotama. Svakako im to ide od ruke.

Ova kladionica je jedna od retkih na našem tržištu koja ima sopstveni tim koji je zadužen za kreiranje kvota. Iz tog razloga mogu ponuditi veoma atraktivne kvote koje svakako morate uključiti u razmatranje ukoliko ste fan betting arbitraže.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  4.83%

 • Košarka

  Košarka

  8.27%

 • Odbojka

  Odbojka

  8.85%

 • Tenis

  Tenis

  6.9%

Ukupna margina za klađenje: 7.2%

Mobilna aplikacija Pinn bet kladionica

7 / 10

Pinn bet kladionica ima razvijenu web stranicu prilagođenu internet pretraživačima na mobilnom telefonu, koja je veoma slična originalnom website-u za desktop i laptop internet pretraživače. U sklopu revitalizacije svog website-a, pinnbet kladionica je izradila i mobilnu aplikaciju. Aplikacija je funkcionalna I pregledna I zadovoljava gotovo sve potrebe prosečnom ljubitelja kladionice. Međutim, aplikacija je dostupna samo za Android uređaje i ne postoji aplikacija za iOS uređaje.

Instalacija Android aplikacije je veoma jednostavna. Instalacioni fajl se nalazi na website-u. Nakon odobravanja instalacije aplikacija iz nepouzdanih izvora, aplikacija se instalira i spremna je za korišćenje. Ovu dozvolu možete dati u opciji “Podešavanje”, pod karticom “Zaštita”. Napominjemo da aplikacije namenjene kockanju, igrama i takmičenjima za novac ne možete naći u Google Play prodavnici, već isključivo na website-u kladionice. Na website-u kladionice svakako postoji detaljno uputstvo za instalaciju aplikacije. Kod novijih telefona, odmah nakon skidanja aplikacije, telefon vas sam vodi kroz proces davanja dozvole za instaliranje.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više

Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više

Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost Pinn Bet kladionica

8 / 10

Kladionica pinn bet je relativno nova kladionica na srpskom tržištu. Prema podacima sa sajta Agencije za privredne registre Republike Srbije osnovana je u Januaru 2012 godine, mada se mogu naći i podaci da je osnovana 27 Maja 2014. godine. Originalan naziv je PINBET, ali iz komercijalnih razloga za svoje kladionice i website koriste naziv Pinn Bet. Kladionica Pinnbet se razvila naglo i veoma brzo.

Prednosti

Ograničenja

Komplikovana registracija naloga,

Uplate i isplate se vrše isključivo u prostorijama pinnbet kladionica,

Ne postoji mobilna aplikacija za iOS.

Na početku nisu imali kvalitetan website, ali su uvideli svoju poziciju na tržištu i kreirali moderan i relativno pregledan website za desktop, website za mobilne internet pretraživače i mobilnu aplikaciju za Android telefone.

Vrste igara (tipova)

6 / 10

U kladionici pinn bet ne mogu da se pohvale velikim brojem igara za klađenje. Možda je upravo ova jednostavnost i naklonost osnovnim opcijama za klađenje nešto što odgovara njihovoj ciljnoj grupi. Ali je i činjenica da je mlađa populacija navikla na veliki broj stvarnih i e-sportova. Ipak, nije na odmet da se uloži ekstra napor i sredstva u razvijanju ponude klađenja na pinn bet na još sportova i e-sportova, jer je to možda jedini način da se opstane u trenutnoj pandemijskoj sadašnjosti.

Pinnbet vrste igara

Kredibilitet

7 / 10

Pinnbet kladionica ima dozvolu za rad izdatu od Ministarstva finansija Poreske uprave, Sektora za menjačke i devizne poslove i igre na sreću. Na internetu se ne mogu naći neke posebne zamerke na rad kladionice. Dokaz koliko vode računa o bezbednosti podataka svojih korisnika je i po malo rigidan i zastareo način poslovanja. Naime, da biste se registrovali na sajtu nije dovoljno da samo unesete sve tražene podatke, već morate i da odete do najbliže pinn bet kladionice poslovnice da radnici na uplatnom mestu verifikuju vaš identitet i aktiviraju profil. Dakle, nemojte čekati verifikacioni e-mail nakon unošenja podataka I klika na dugme “Registracija”, jer on neće stići. Dodatno, uplate i isplate su moguće samo “uživo” na uplatnim mestima.

Opcije za plaćanje

5 / 10

Uplate i Isplate

Pinn bet kladionica ima samo jedan način uplate i isplate, na uplatnom mestu kladionice. Sve isplate je potrebno prethodno najaviti rezervacijom sredstava na svom korisničkom nalogu, gde dobijate privremeni kod. Sa ovim kodom podižete svoj novac na uplatnom mestu, naravno, uz davanje lične karte na uvid.

Svakako je ovo jedan od ključnih nedostataka ove kladionice i ne može se svrstati u sam vrh naših kladionica. Ovaj ogroman nedostatak rezultuje time da oni imaju online kladionicu ali samo za igrače koje su već i imali u svojim kladionicama, bez mogućnosti da atraktivnim ponudama i agresivnim marketingom osvoje nove igrače. S obzirom da je ovo veliki nedostatak mi očekujemo da Pinn Bet uskoro uvede i druge metode plaćanja i na taj način postane konkurentan ostalim kladionicama u zemlji.

Minimalna uplata po tiketu je 20 dinara, minimalna uplata po kombinaciji je 2 dinara a maksimalna isplata po tiketu je 6.000.000 dinara.

Podrška

9 / 10

Korisnička podrška koju poseduju pinn bet kladionice je prosečna. Za sve probleme koje imaju korisnici se mogu obratiti korisničkoj podršci na broj telefon +381698046463 ili na e-mail info@pinnbet.rs. Radno vreme korisničkog servisa je od 08:00 do 23:00, dakle, veoma pristojno. Informacije možete dobiti i na servisima koji nemaju radno vreme poput teleteksta na TV Sport klub 1, pinn bet magazinu koje se objavljuje uz redovnu listu sredom i petkom ili na website magazina https://pinnbet.rs/. Na sajtu Pinn bet magazina možete pronaći sve informacije koje vas mogu zanimati o aktuelnim dešavanjima u svetu sporta.

Support contacts

Telefon

+381698046463

Email

info@pinnbet.rs

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 5 / 5 5 / 5 0 / 5
ljubaznost 5 / 5 5 / 5 0 / 5
Vreme odziva 2 minuta 2 sata N/D

Ukupan utisak

6.8 / 10

Kladionica pinn bet svojim sadržajem i vrstama igara i kvota može da zadovolji potrebe novog, odnosno korisnika koji je navikao na klasičan način klađenja na poznate sportove. Tačno je da su se razvili relativno brzo, ali izgleda da im predstoji još prekretnica da bi postali zaista konkurentni i opstali na tržištu. Promene funkcionalnosti i dizajna website-a i aplikacije su za svaku pohvalu.

Međutim, odsustvo opcija za plaćanje (opšta uplatnica, e-bankarstvo, mobilno bankarstvo, platne kartice) i veoma komplikovan proces registracije ne daje korisnicima pravo iskustvo klađenja preko interneta. Dodatna mana im je i to što nisu razvili aplikaciju za iOS mobilne uređaje i tako sebi uskratili sve više rastuću populaciju novih korisnika.

Često postavljana pitanja

?

Kako da se registrujem?

Registracija na pinn bet kladionice počinje popunjavanjem polja sa kartice “Registracija” na website-u. Zatim odlazite u najbližu poslovnicu i operateru saopštavate svoje korisničko ime i potvrđujete svoj identitet davanjem lične karte ili pasoša na uvid.
?

Kako da izvršim uplatu sredstava na nalog?

Uplate se vrše isključivo na uplatnim mestima pinnbet kladionica.
?

Kako da izvršim isplatu sredstava sa naloga?

Klikom na dugme „Isplata” na Vašem nalogu rezervišete novčana sredstva koja želite da Vam budu isplaćena. Klikom na dugme „Kreiraj” dobijate privremeni kod kojim, uz davanje ličnog dokumenta na uvid, podižete novac.
?

Da li postoji mobilna aplikacija?

Da, postoji mobilna aplikacija za Android uređaje.
?

Kolika je minimalna uplata po tiketu?

Minimalna uplata po tiketu je 20 dinara.

Opšte informacije

Naslov Pinnbet
Zvanični sajt www.pinnbet.com
Godina osnivanja 2018
Telefon +381698046463
Email info@pinnbet.rs
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca GCA
AUTOR RECENZIJE

Jovan Ilic

Jovan Ilic
Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...

Pinnbet klađenje recenzije od bolje

učitavanje...