Ovaj članak je poslednji put ažuriran:

Pročitajte recenziju

Pinn Bet Aplikacija

Android aplikacija

  • RS, EN, DE

  • 8 / 10

Ne postoji mobilna aplikacija

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Pinn Bet Aplikacija

Pinn Bet sportske kladionice su relativno mlad lanac kladionica koji ima opciju online klađenja. U početku nije imala funkcionalan website, a ni aplikaciju. Vremenom, kako se razvijala, dobila je potpuno redizajniran website za desktop, mobilnu verziju website-a i mobilnu aplikaciju za Android. Na žalost PinnBet nema mobilnu aplikaciju za iOS. Da biste saznali kako da instalirate aplikaciju kao i šta sve PinnBet ima u ponudi ostanite na ovoj stranici.

Pinn Bet mobilna aplikacija: Vodič i Recenzija aplikacije za

Pinn Bet je za svoje korisnike pripremio novu mobilnu aplikaciju. Razvili su mobilnu aplikaciju samo za Android uređaje, nemaju Pinn Bet iOS aplikaciju za iPhone.

Website prilagođen mobilnim pretraživačima je identičan mobilnoj aplikaciji, pa je uz formiranje prečice na početnom ekranu Apple uređaja moguće kladiti se na PinnBet uz utisak da to radite na iOS aplikaciji.

Pinn Bet Android aplikacija - instalacija

Pinn Bet app za Android je veoma lako instalirati i sve se završava kroz nekoliko jednostavnih koraka. U nastavku ovog dela teksta videćete proces instalacija, korak po korak.

Korak 1: Na početnom ekranu mobilnog website-a, u vrhu, videćete ponudu da preuzmete aplikaciju. Klikom na “Preuzmite” skinuće se Pinn Bet APK za Android i odmah započinje proces instalacije.

Korak 1.1:
Postoji i drugi način instalacije. Instalacioni .apk fajl možete naći i u meniju(tri vertikalne crte u gornjem levom uglu ekrana), na kraju liste klikom na karticu “Android aplikacija”.

Korak 1.2: Dalje će vas aplikacija odvesti na stranicu sa detaljnim uputstvom za instalaciju aplikacije. Ali pre čitanja uputstva skrolujte niže i pronađite “Download for Android” baner. Klikom na ovo polje skinućete aplikaciju.

Korak 2: Kod starijih modela mobilnih telefona biće potrebno dati dozvolu za instaliranje aplikacije pre skidanja aplikacije.
U “Podešavanja” (Settings), kliknete na “Zaštita” (Security).

U sekciji “Administracija uređaja” označićete polje “Unknown sources” (Nepoznati izvori) i tako dozvoliti instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora.

Dalje kliknite “OK” i vaš telefon je spreman za instalaciju.

Korak 2.1: Kod novijih modela mobilnih uređaja prikazaće vam se ovaj prozor gde je potrebno samo kliknuti na “Install” (Instaliraj).

Korak 3: Proces instalacije je u toku, traje oko 15 sekundi.

Korak 4: Informacija da je aplikacija instalirana. Odavde možete direktno ući u aplikaciju klikom na “Open” (Otvori) ili završiti instalaciju bez ulaska u aplikaciju klikom na dugme “Done” (Gotovo).

Korak 5: Ulaskom u aplikaciju prikazaće vam se ovaj prozor. Primetićete da je dizajn aplikacije identičan mobilnom sajtu. Čak vam nudi i instalaciju aplikacije.

Pinn Bet iOS aplikacija – kreiranje prečice website-a

Iako Pinn Bet aplikacija za iOS ne postoji, moguće je napraviti prečicu (Shortcut) za Pinn Bet mobilnu verziju sajta.

Korak 1: Kada uđete u website prilagođen iOS mobilnim uređajima, kliknite prikazano dugme.

Korak 2: Nakon klika na obeleženo dugme, izaći će vam jedan ovakav prozor sa opcijama. Kliknite na “Add to Home Screen” (Dodati na početni ekran). Ovim će ikona aplikacije biti na početnom ekranu vašeg iOS mobilnog uređaja.

Napomena: Aplikaciju ne možete naći u Google Play Store jer ne podržavaju app koje se bave klađenjem, kockanjem i igrama za novac, već se aplikacija skida isključivo sa Pinn Bet sajta.

Mobilna verzija u poređenju sa Android ili Desktop verzijom: prednosti i mane

Da je Pinnbet relativno mlada online kladionca svedoči i princip na kojem aplikacija za Andorid radi. Zapravo, kada uđete u aplikaciju uviđate da se ona ni po čemu ne razlikuje od mobilne verzije Pinnbet sportske kladionice.

Čak je prisutna i kartica za instalaciju aplikacije u gornjem delu početnog ekrana, dakle dok ste u aplikaciji nude vam da instalirate aplikaciju. Kao i na website-u za desktop svaki put kada osvežite stranicu na aplikaciji ili mobilnoj stranici pojaviće vam se reklama za neki od bonusa. Ali ovo možete da prekinete klikom na dugme “Ne prikazuj ponovo”.

Pošto smo ustanovili da su mobilna i Pinn Bet aplikacija za Android identične, možemo upoređivati ove dve sa desktop verzijom. Desktop verzija ima svoje prednosti u pogledu preglednosti samog website-a i tiketa koji trenutno popunjavate. To je naravno uslovljeno faktički većim ekranom vašeg laptop ili desktop računara.

U isto vreme možete tražiti par koji želite odigrati i pratiti odigrane parove i visinu ukupne kvote/dobitka. Na mobilnoj i Android verziji sve ovo istovremeno nije moguće jer je ceo website komprimovan na manjoj površini ekrana.

Dakle, što se tiče funkcionalnosti i odziva mobilna, desktop i Android verzija se ne razlikuju. Razlike se odnose samo na preglednost i što se kod pronalaska određenih opcija na mobilnoj i Android verziji morate malo potruditi. Mada, nakon kraćeg korišćenja mobilne ili Android verzije lako ćete se navići.

Funkcionalnost

S obirom da je funkcionalnost desktop, mobilne i Pinn Bet Android aplikacije uglavnom ista, nećemo se posebno osvrtati na ovaj deo, već ćemo nastaviti dalje ka temama kako se ulogovati na profil i šta sve Pinnbet ima u ponudi za online klađenje.

Kako se ulogovati?

Da biste se prijavili na Pinn Bet aplikaciju za mobilne telefone potrebno je da kliknete na crveni kvadratić (ikonu), u desnom gornjem uglu početnog ekrana aplikacije, zatim će vam se pojaviti prozor gde unosite svoje Korisničko ime i lozinku.

Imate opciju i da čekirate polje i ostanete uvek prijavljeni, odnosno nećete biti automatski odjavljeni izlaskom iz aplikacije.

pinnbet login

Sportsko klađenje

Sve verzije online kladionce Pinnbet imaju u ponudi iste sportove za klađenje. Što se tiče ponude samih sportova, njih ima malo. Mada, za korisnika koji tek počinje sa klađenjem i koji traži jednostavnost, ponuda je sasvim dovoljna.

Od sportova Pinnbet nudi klađenje na fudbal, košarku, rukomet, tenis, hokej i odbojku. Proces klađenja je jednostavan:

  • Pronađete željeni par i tip igre
  • Ukoliko se kladite na konačan rezultat odmah tu možete obeležiti 1, X ili 2
  • Ukoliko želite neke druge tipove, kliknete na polje ispod zvezdice u produžetku reda i onda vam se otvara širok spektar igara(golovi, tačan rezultat i razne kombinacije igara)
  • Svaki odabir biće ubeležen u vašem tiketu koji se nalazi desno dole na ekranu (pisaće broj odigranih parova u zelenom kružiću)
  • Klikom na to polje otvara se vaš tiket, upisujete iznos uloga i kliknete na “Uplati”
pinnbet odds

Klađenje uživo

Svi mečevi koji su u toku, u svim verzijama online kladionice, prikazani su na vrhu početnog ekrana i osenčani su. Klikom na željeni par otvara se padajući meni sa statistikom meča i svim dodatnim vrstama tipova za klađenje. Proces odabira tipa i uplate je isti kao kod sportskog klađenja.

Napomena: Budite brzi, kvote za klađenje uživo se menjaju.

Način uplate i isplate

Nema puno šta da se kaže o načinu uplate i isplate obzirom na to da postoji samo jedan, onaj klasičan, najstariji, uplatom, odnosno podizanjem novca u kladionici Pinn Bet. Uplata se vrši odlaskom na uplatno mesto, kažete svoje korisničko ime i uplate vam željeni iznos.

Minimalni iznos uplate je 20 dinara. Za isplatu je malo komplikovanije. Potrebno je da na svom profilu kliknete na dugme “Isplati”. Tako ćete rezervisati sredstva za isplatu i dobiti privremeni kod kojim ćete, u kladionici Pinn Bet, podići rezervisana sredstva. Maksimalni iznos isplate je 6.000.000 dinara.

Korisnička podrška

PinnBet može da se pohvali prosečnom korisničkom podrškom. Za pomoć oko klađenja ili nekih problema u vezi sa profilom možete se obratiti PinnBet-u putem broja telefona +381698046463 ili na e-mail info@pinnbet.rs. Korisnička podrška radi od 08:00 do 23:00 časova. Pinnbet-u se možete obratiti i poštom, na adresu Sokobanjska 1, 11000 Beograd, mada je to zastareo i malo verovatan način da dobijete brz odgovor.

Mesto gde u svakom trenutku možete dobiti određene informacije o klađenju je PinnBet teletekst na TV Sport klub 1 ili na stranici Pinnbet magazina pinnbet.rs.

pinnbet support

Ukupan Utisak

Pinn bet kladionica je mlada kladionica koja još uvek ima puno da radi na celokupnom utisku klađenja na svojim verzijama online kladionice.

Ponuda sportova za klađenje je mala, ali možda je to ipak ono što će privući mlade korisnike, koji se prvi put susreću sa klađenjem, kao i one starije koji traže klasične sportove i jednostavnost klađenja i uživanja u utakmici.

Ograničenja

Uplate i isplate se vrše isključivo u prostorijama Pinn bet kladionica,

Ne postoji mobilna aplikacija za iOS.

Na žalost, Pinnbet nema razvijenu aplikaciju za iOS, pa je tako izgubio veliki broj korisnika koji poseduju Apple mobilne uređaje.

Još jedna manjkavost celokupnog pinnbet online klađenja je samo jedan način za uplatu i isplatu sa naloga, odlazak u objekat kladionice. Nadamo se da će sve ove nedostatke Pinnbet brzo otkloniti, ipak je ovo mlada online kladionice i treba im dati šansu.

ocene, prosečne 0 od 5

FAQ

? Da li postoje posebni bonusi vezani za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa ne postoji.
? Da li Pinnbet nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Ne, ali ima klađenje uživo sa pregledom statistike utakmice koja je u toku.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
Isplata i uplata su podjednako jednostavna kao na desktop website-u.
? Gde u Pinnbet aplikaciji mogu da nađem promocije?
Prvo uđete u meni, klikom na meni dugme (tri horizontalne crte u levom gornjem uglu ekrana), a zatim nađete karticu “Promo”. Odatle Vas aplikacija dalje vodi na sekciju o promocijama i bonusima.
? Gde mogu da nađem .apk fajlove za iOS i Android?
Instalacioni fajl se nalazi u meniju, skroz na kraju liste pod nazivom “Android aplikacija”, ali se nalazi i na glavnoj strani mobilne verzije Pinnbet sportske kladionice gde klikom na dugme “Preuzmite” skidate .apk fajl i instalirate aplikaciju.

Preporučene aplikacije za klađenje

AUTOR RECENZIJE

Luka Jestrović

Luka Jestrović

Sportsko klađenje mi je još odavno veliko interesovanje, a bio sam te sreće da uspem da spojim ova dva sveta. Ovde sam da vam pomognem da izvučete najviše što možete iz online klađenja i kladionica – kako stranih, tako i domaćih.