Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

Rabona Sportska Kladionica

7/10

prednosti:

 • Veliki broj specijala za fudbal

 • Odličan bonus dobrodošlice

 • Kvalitetna korisnička podrška

 • Live chat dostupan 24/7

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  7

 • Kvote

  8

 • Mobilni

  6

 • Bonusi i promocije

  6

 • Vrste opklada

  7

 • Kredibilitet

  7

 • Opcije plaćanja

  8

 • Podrška

  7

Funkcionalnost kladionice Rabona Srbija

7/10

Kladionica Rabona je nova online kladionica na tržištu, osnovana 2019. godine. Rabona je veoma brzo postala popularna u pojedinim državama.

Prednosti

Nedostaci

Ne postoje mobilne aplikacije

Velikodušni bonusi, efikasna korisnička podrška i platforma koja je dizajnirana prema potrebama korisnika igrali su veliku ulogu u razvoju popularnosti kod novih korisnika, ali i već iskusnih igrača. Rabona ima desktop i mobilnu verziju sajta, ali nema razvijene mobilne aplikacije za Android i iOS.

Kvote Rabona sportske kladionice

8/10

Kvote Rabona kladionice su na nivou kvota koje nudi konkurencija. Standardno najbolje kvote su za fudbal, kao sport na koji se korisnici najviše klade, ali i koji nudi najviše sportskih događaja. U pojedinim najvažnijim utakmicama kvota je bolja čak i od nekih od najpoznatijih online kladionica na tržištu. Najgora ponuda kladionice Rabona što se tiče kvota je za tenis, a margina za klađenje na e-sportove se kreće od 4 do 5,5%. Margine variraju, i zavise od popularnosti sporta, važnosti konkretnog sportskog događaja, vremena do početka događaja, i ostalih parametara.

Margina klađenja

Fudbal

10.47%

Košarka

4.01%

Tenis

8.88%

Rukomet

8.31%

Ukupna margina kladionice:

7.9%

Mobilna aplikacija Rabona kladionica

6/10

Rabona kladionica još uvek nema razvijenu mobilnu aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje. Dobra vest je da je mobilna verzija sajta za Rabona sportsku kladionicu veoma dobro odrađena i da se po funkcionalnosti ne razlikuje od desktop verzije.
Razumljivo je što Rabona još uvek nema razvijene aplikacije. Ipak je sama kladionica počela sa radom pre nešto više od godinu dana.

Možete se kladiti preko Android app

Android app

Više

Možete se kladiti preko iOS app

iOS app

Više

Možete se kladiti preko Pretraživač na mobilnom

Pretraživač na mobilnom

Više

Promocije I bonusi kladionice Rabona

6/10

Sportska kladionica Rabona ima nekoliko aktivnih promocija i bonusa. Iako ne postoji nijedan bonus za samu registraciju na sajtu, tu su ostale velikodušne najpopularnije promocije i bonusi.

Svi novo registrovani korisnici imaju pravo na bonus od 100% na prvu uplatu. Da biste ostvarili bonus morate da uplatite minimum €20 i da celu uplatu uložite na opkladu sa kvotom ne manjom od 1,5, a maksimalni bonus koji možete dobiti je €100.

Tu su i druge promocije i bonusi, poput 20% cash back weekend-a, gde tokom određenog vikenda dobijate povraćaj novca za sve gubitne opklade u iznosu od 20%, a minimalno €20.

Vrste igara (tipova)

7/10

Iako je kladionica Rabona relativno nova na tržištu, ona nudi širok izbor igara na koje možete da se kladite. Na prvi pogled, moguće je uočiti da fudbal zauzima centralnu poziciju na sajtu Rabona kladionice. U ponudi je gotovo 1000 fudbalskih utakmica dnevno, sa više desetina tipova u različitim vrstama specijala po utakmici. Opklade su moguće na kornere, slobodne udarce, konačni rezultat, hendikepe, broj golova, i mnogo drugih kombinacija igara.

Tu je i mnogo drugih sportova poput snukera, kriketa, hokeja, odbojke, golfa, boksa, rabija, bejzbola i e-sportova.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

Rukomet

CS:GO

Kredibilitet

7/10

Veoma je teško ustanoviti kredibilitet nove online kladionice. Vlasnik Rabona kladionice je Araxio Development N.V., kompanija koja radi u skladu sa zakonima države Kurasao, sa licencom broj 8048/JAZ2016-064 izdate od strane vlade Kurasaoa, a direktor platnog servisa je kompanija Tranello Limited sa sedištem u Nikoziji na Kipru.

Već smo uradili recenziju kladionice CampoBet koja posluje pod istom licencom i koja ima istog vlasnika i direktora platnog servisa kao i Rabona u Srbiji, pa je kredibilitet pod velikim znakom pitanja.

Opcije za plaćanje

8/10

Uplate

Sportska kladionica Rabona ima sve popularne metode za plaćanje sa dodatkom uplate kriptovaluta, koja nije baš tako česta kod online kladionica. Za uplatu su dostupni sledeći metodi: debitnim karticama (Visa i MasterCard), preko e-novčanika (Skrill, Rapid Transfer i MiFinity), servisa za plaćanje (ecoPayz i Neteller), pripejd karticom paysafecard i kriptovalutama (bitcoin, litecoin, Ripple i Ethereum). Minimalni iznos za uplatu za sve metode uplate je €10, a od uplate do dostupnosti novca na vašem nalogu prođe oko 15 minuta.

Isplate

U odnosu na uplatu, za isplatu nije dostupan metod preko paysafecard-a. Minimalni iznos za isplatu nije najkonkurentniji na tržištu i iznosi €20, dok je maksimalni iznos za isplatu €1000. Maksimalan iznos je značajno niži nego kod većine online kladionica gde ne postoji gornja granica za isplatu. Vreme obrade transakcije zavisi od odabranog načina isplate i kreće se od nekoliko minuta za e-novčanike i kriptovalute, pa i do 7 dana za isplate na platnu karticu.

IznosVremeProvizija
IznosVremeProvizija

MasterCard

Neteller

Skrill

VISA

€10/€5000Odmah0%
€10/€5000Odmah0%
€10/€5000Odmah0%
€10/€5000Odmah0%
€20/€25000%1 minut do 7 radnih dana
€20/€25000%15 minuta
€20/€25000%15 minuta
€20/€25000%1 minut do 7 radnih dana

Korisnička podrška

7/10

Rabona kladionica ima odličnu korisničku podršku koju je moguće je kontaktirati na tri popularna načina. Kao najpopularniji način za kontakt korisničke podrške izdvaja se live chat koji je aktivan 24/7. Call centar je drugi način za kontakt korisničke podrške. Internacionalni broj telefona je +35627780669, a na poziv odgovaraju u roku od 10 sekundi. Kontakt imejlom je najmanje popularan zbog vremena koje prođe dok ne dobijete preko potreban odgovor.

 • Live Chat koji je dostupan svakog dana 24/7.
 • Imejlom, support@rabona.com, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične imejl adrese.
 • Preko Call centra na broj +35627780669.

Telefon

+35 627 780 669

E-mail

support@rabona.com

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanjaod 10 sekundido nekoliko dananekoliko minuta

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
27.01.2021

Ukratko

7/10

Rabona u Srbiji, uzimajući u obzir da je u pitanju nova online kladionica, je dobra, ali postoji dosta prostora za napredak. Kladionica nudi dobru ponudu bonusa i širok izbor specijala za klađenje na fudbal. Ima i odlično odrađen desktop i mobilni veb sajt, ali nema razvijene mobilne aplikacije za iOS i Android.

Nedostaci

Diskutabilna reputacija

Pošto smo u prošlosti analizirali online kladionicu CampoBet, uvideli smo da Rabona posluje pod istom licencom, da ima istog vlasnika, da ima istu firmu koja rukovodi transakcijama, ali da je broj telefona za kontakt korisničke podrške potpuno isti. Ovo nije dobro, i dovodi u pitanje kredibilitet, jer bi trebalo da jedna online kladionica posluje pod svojom jedinstvenom licencom.

Zbog svega navedenog ne preporučujemo da u ovoj online kladionici otvarate nalog.

Ukupan Utisak:

7/10

FAQ

? Da li u kladionici Rabona postoji bonus dobrodošlice?
Da, i iznosi 100% od prve uplate.
? Da li mogu da imam više naloga na sajtu?
Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
? Da li Rabona ima live stream opciju?
Ne, Rabona nema live stream.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Ne, ali je tu odlično optimizirana mobilna verzija sajta.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Minimalna uplata je ista za sve načine uplate i iznosi €10.

Osnovne informacije

Info_sidebar
NaslovRabona
Zvanični sajtrabona4.com
Godina osnivanja2019
Telefon+35 627 780 669
Mailsupport@rabona.com
Jezik interfejsaRussian, English, French, Italian, Poland, Germany, Hungarian, Portuguese
Plaćanja MasterCard, Skrill, VISA, Bankovni racun, Platna kartica

Autor recenzije

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Stevanbozic@yahoo.com

Rabona Recenzije kladionica od strane kladioničara

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10