Ovaj članak je zadnji put ažuriran:

Pogledaj recenziju Poseti

Rabona Aplikacija

Rabona je online kladionica koja je osnovana 2019. godine. Rabona nema razvijene mobilne aplikacije za Android i iOS, ali ima odlično optimizovanu mobilnu verziju sajta koja može da posluži kao aplikacija kada napravite prečicu na vašem telefonu.

Kladionica jos uvek nema dostupnu ovu aplikaciju

Kladionica jos uvek nema dostupnu ovu aplikaciju

Rabona Aplikacija

Rabona mobilna aplikacija: Vodič i Recenzija aplikacije za Android i iOS

Rabona online kladionica još uvek nema razvijene mobilne aplikacije za Android i iOS, ali ima kvalitetnu mobilnu verziju sajta. Praktično sve što možete uraditi na sajtu moći ćete i u mobilnoj verziji sajta. Kompromisno rešenje dok mobilne aplikacije ne budu razvijene je da koristite mobilnu verziju sajta kao aplikaciju tako što ćete preko mobilnog pretraživača i preko opcije “Add to Home screen” napraviti prečicu na početnom ekranu vašeg telefona.

Kako instalirati Rabona mobilnu aplikaciju?

U ovom trenutku aplikacija ne postoji. S obzirom da se radi o novijoj online kladionici, pretpostavlja se da će mobilna aplikacija biti dostupna u narednom periodu.

Rabona Android aplikacija

Kao što smo već spomenuli Rabona aplikacija za Android još uvek nije dostupna igračima, ali svakako verujemo da će zadovoljiti sve vaše potrebe onog trenutka kada se pojavi na tržištu. Čim saznamo bilo šta vezano za Rabona app za android budite sigurni da će ova recenzija biti ažurirana.

Rabona iOS aplikacija

U ovom trenutku Rabona iOS aplikacija za iPhone još uvek nije dostupna na app storu, ali se nadamo da će uskoro sportska kladionica Rabona izbaciti aplikaciju kako bi mogla da bude konkurentna na tržištu. Veliki je broj korisnika koji bi želeli da preko svog iPhone uređaja pogledaju ponudu kladionice Rabona, tako da se nadamo da se uskoro pojavi iOS aplikacija ove kladionice.

Mobilna verzija u poređenju sa Android ili Desktop verzijom: prednosti i mane

Pošto nema mobilnih aplikacija, tu ulogu je morala da preuzme mobilna verzija sajta. Dizajneri i programeri su odradili odličan posao, pa je mobilna verzija sajta potpuno identična i potpuno funkcionalna verzija desktop verzije sajta. Dakle, u mobilnom sajtu je moguće obavljati sve aktivnosti kao na sajtu, uz doživljaj kao da koristite mobilnu aplikaciju. Moguće je registrovati se, ulogovati, uplaćivati i isplaćivati sredstva na sve dostupne načine, kladiti se, kontaktirati korisničku podršku preko live chat-a i informisati se o svim promocijama i bonusima. Mana nema, jedino nedostaju aplikacije pa da Rabona na prvi pogled izgleda kompletno.

Funkcionalnost

Mobilna verzija sajta kladionice Rabona je odlično dizajnirana. Preovlađuju tamne nijanse, sa karakteristično crvenim logom i odličnim rasporedom opcija. Kada uđete na mobilni sajt, prvo u oči upada informacija o bonusu na prvi depozit, iznad toga u fiksiranom položaju je meni traka sa opcijama, log in linkom i posebnom dugmetu za klađenje uživo. Odmah ispod imate tri glavne opcije, klađenje na sportove, klađenje uživo, i virtuelne igre. Pomeranjem naniže do izražaja dolaze najaktuelniji događaji, a zatim i ostale promocije i bonusi. Možda je jedina mana to što se za učitavanje bilo koje opcije čeka malo duže nego što je očekivano, ali kada se stranica otvori, zaista izgleda besprekorno.

Kako se ulogovati?

Prijavljivanje na mobilnu verziju sajta je isto kao prijavljivanje za desktop verziju sajta. Potrebno je da kliknete na link “Log In” u gornjem desnom uglu početnog ekrana mobilne verzije sajta, zatim unesite korisničko ime (Login) i lozinku (Password) i kliknite “Log in”. Zatim možete uplatiti sredstva i početi sa klađenjem.

Sportsko klađenje

Ako uporedimo Rabona kladionicu sa konkurencijom, pohvalno je da tako mlada online kladionica ima tako dobru ponudu sportova za klađenje. Glavni sport na Rabona sajtu je fudbal. Definitivno je najviše igara i specijala dostupno za fudbal. Pored fudbala, Rabona nudi i opsežnu ponudu i za druge sportove, poput, hokeja, ragbija, tenisa, moto sporta, i američkog fudbala. Kvote su konkretne, pa će retko koji igrač imati zamerke na visinu kvota.
Uplaćivanje tiketa preko mobilnog sajta je veoma lako:

  • Pronađite željeni par i tip igre,
  • Pet osnovnih tipova je odmah prikazano. Ukoliko želite još tipova samo kliknite na par i pojaviće vam se još igara za klađenje.
  • Kada odaberete opkladu u desnoj donjoj strani ekrana videćete vaš tiket sa odigranim parovima, tipovima, kvotom, uplatom, i potencijalnim dobitkom.
  • Kliknite “Place bet” i tiket će biti uplaćen.

Klađenje uživo

U Rabona kladionici je moguće kladiti se uživo na veliki broj događaja svakog meseca. Ovi događaji se primarno odnose na fudbal, kao sport za koji se Rabona primarno odlučila. Kao i kod većine online kladionica akcenat kod klađenja je dat na klađenje uživo, jer je po pravilu ono uzbudljivije, postoji grafički prikaz meča i aktuelna statistika koja vam može pomoći da donesete najbolju odluku.

Način uplate i isplate

Rabona podržava sasvim solidne metode plaćanja, koje su ujedno i najpopularnije na tržištu. Od metoda za uplatu tu su uplate platnim karticama (Visa i MasterCard), preko e-novčanika (Skrill, Rapid Transfer i MiFinity), sistema za plaćanje (ecoPayz i Neteller), pripejd karticom paysafecard i kriptovalutama (bitcoin, litecoin, Ripple i Ethereum). Minimalni iznos za uplatu za sve metode je €10, što je za €5 više od većine ostalih online kladionica. Vreme obrade transakcije je oko 15 minuta.
Za isplatu su dostupni svi metodi kao kod uplate, osim paysafecard-a. Minimalni iznos za isplatu je €20, što je više od proseka. Posebno je nejasno zašto je maksimalni iznos za isplatu (€1000), manji od maksimalnog iznosa za uplatu (€2500). Praktično vam novac ostaje zarobljen, i ostaje Rabona kladionici da se njime služi.

Korisnička podrška

Rabona nudi kvalitetnu korisničku podršku. U ponudi ima tri standardne opcije za kontakt korisničke podrške, live chat, call centar i imejl adresu. Live chat je dostupan 24/7, agent se veoma brzo javlja i može vam pomoći sa eventualnim problemom. Kada kontaktirate call centar, moguće je da će telefonski operater ovu uslugu naplatiti. Zato je najbolje koristiti inače najpopularniji način kontakta korisničkog servisa, live chat.

  • Live Chat koji je dostupan svakog dana 24/7.
  • Imejlom, support@rabona.com, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične imejl adrese.
  • Preko Call centra na broj +35627780669.

Ukratko

Rabona postoji tek nešto više od godinu dana, pa je razumno što postoji još aspekata koje je potrebno doraditi. Tokom analize ove kladionice utvrdili smo da smo sa sličnim opcijama već videli jednu kladionicu, pod nazivom CampoBet. Ustanovili smo da CampoBet i Rabona imaju istog vlasnika, istog direktora platnog servisa, da imaju isti broj call centra, a što je najgore, posluju pod istom licencom.

Nedostaci

Pitanje kredibiliteta

Praktično sve pozitivne strane Rabona online kladionice baca u senku problem kredibiliteta. Naša preporuka je da za sada zaobiđete ovu online kladionicu.

Ukupan Utisak:

7/10

faq

? Da li postoje posebni bonusi vezani za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa trenutno ne postoji.
? Da li Rabona nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Ne, Rabona nema live stream opciju.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
Moguće je uplaćivati i isplaćivati preko mobilne verzije sajta podjednako lako kao kod desktop sajta.
? Gde u Rabona aplikaciji mogu da nađem promocije?
Promocije možete naći u meniju mobilne verzije sajta.
? Gde mogu da nađem .apk fajl za Android?
Kao što smo već naveli, Rabona aplikacija ne postoji.

Autor recenzije

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Stevanbozic@yahoo.com