Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Star Bet Sportska Kladionica

6.9/10

Prednosti:

 • Preko 540 tipova za klađenje

 • Bonus dobrodošlice

 • Brza registracija

 • Odlična ponuda e-sportova

Načini plaćanja:

MasterCard VISA DinaCard Platna kartica iPay Maestro

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Kvote

  6

 • Mobilni

  5

 • Upotrebljivost

  7

 • Vrste opklada

  8

 • Kredibilitet

  8

 • Načini plaćanja

  7

 • Podrška

  7

Promocije I bonusi Star Bet sportske kladionice

7 / 10

Ponuda Star Bet kladionica po pitanju promocija i bonusa je kvalitetna. Za dodatne bonuse prijavite se za izdavanje Star Bet klub kartice u poslovnicama RMco kladionica. Od promocija i bonusa u ovom trenutku RMco kladionica ima u ponudi sledeće:

100% Bonus dobrodošlice – Svi novoregistrovani igrači imaju pravo na bonus od 100% na uplatu prvog depozita. Minimalni depozit je 500 dinara, a maksimalni bonus 5000 dinara.

Bonus do 500% – Ovaj bonus se odobrava na dobitak na tikete sa minimum 4 odigrana para, sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1,20 (ako je tiket odigran Star bet klub karticom) ili 1,35 (ukoliko je odigran bez klub kartice). Bonus se kreće od 2% za 4 odigrana para, pa do 500% za 36-40 odigranih parova.

Kvote Star Bet sportske kladionice

6 / 10

U pogledu kvota RMco bet kladionica je malo lošija od konkurencije. Analizom trenutnih kvota uočljive su negativne razlike u kvoti u vrednostima od 0,05 do 0,15. Uzrok ovakvim kvotama je možda to što je Star Bet lokalna kladionica, odnosno objekte otvaraju u manjim gradovima Srbije gde konkurencija nije velika.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  7.3%

 • Košarka

  Košarka

  8.16%

 • Hokej

  Hokej

  7.29%

 • Rukomet

  Rukomet

  5.94%

 • MMA

  MMA

  6.76%

 • Formula 1

  Formula 1

  6.66%

Ukupna margina za klađenje: 7%

Mobilna aplikacija Star Bet kladionica

5 / 10

RMco kladionica ne poseduje aplikacije za iOS i Android. Ovaj nedostatak pokušali su da nadoknade razvojem sajta za mobilne uređaje. Mobilna verzija funkcioniše dobro i brzo otvara različite opcije. Sve je lako dostupno i nalazi se tamo gde i očekujete.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više

Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više

Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost kladionice Star Bet Srbija

7 / 10

Star Bet kladionica je domaća kladionica koja je osnovana 1998. godine u Guči, ali su glavne kancelarije u Čačku. Na početku se bavila tombolom, a već od 2000. godine otvorili su svoju prvu kladionicu u Prokuplju. Sada ima 70 objekata u Srbiji. Na početku se klađenje baziralo na kladionicama, a zatim su prateći trendove kreirali i veb sajt.

Prednosti

Ograničenja

Nema nijednu aplikaciju

Nemaju razvijene aplikacije za iOS i Android već sajt prilagođen mobilnim uređajima. Ipak moramo reći da je sajt kvalitetno koncipiran i ima dovoljno sportova za klađenje, uključujući i e-sportove.

Vrste igara (tipova)

8 / 10

Kladionica RMco ima dobru ponudu sportova za klađenje i odličnu ponudu e-sportova. Kao jedna od najstarijih kladionica kod nas nudi pregršt liga za klađenje u najpopularnijim sportovima. Pa tako za košarku nudi klađenje na preko 80 turnira. Korisnici se mogu kladiti na konačan ishod, broj golova, hendikepe i kombinacije. Za klađenje na najpopularniji sport, fudbal, nudi preko 500 opcija za klađenje, a po opcijama ne zaostaju ni ostali sportovi poput hokeja, rukometa i odbojke. Posebno je interesantno klađenje na e-sportove gde je izbor zaista impresivan. Nude preko 10 sportova, a za najpopularnije sportove tu je i live stream.

Star Bet vrste igara

Kredibilitet

8 / 10

Star Bet kladionica je u vlasništvu RM Company iz Guče koja na teritoriji Srbije posluje već 20 godina. Kompanija je legalna i ima dozvolu za priređivanje klađenja izdate od Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija Republike Srbije.

RMco bet kladionica je preduzela sve preventivne mere na zaštiti podataka o ličnosti u skladu sa preporukama Evropske asocijacije za igre i klađenje (European Gaming and Betting Association). Svu odgovornost u vezi sa uplatama, izborom kvota i igara preuzima kompanija, kao i mere da se svi bezbednosni problemi razreše u skladu sa principima Evropske asocijacije za sport i bezbednost (European Sports and Security Association).

Opcije za plaćanje

7 / 10

Uplate

Kladionica RMco bet ima standardne načine uplate. U ponudi imaju:

Uplatu na uplatnom mestu – Možete obaviti u bilo kojoj poslovnici kladionica. Minimalni iznos za uplatu je 100 dinara.

Uplatu platnim karticama – Možete obavljati sa Visa, MasterCard, Maestro i Dina karticom. Novac će odmah po uplati biti registrovan na vašem nalogu. Sve što je potrebno je da pratite uputstva sa sajta i proces će brzo biti završen. Minimalni iznos za uplatu je 500 dinara.

Uplatu opštom uplatnicom u banci, pošti ili preko e-bankinga – Za registraciju uplaćenog novca na nalogu treba od jednog do tri dana, što zavisi od vremena obrade uplate same banke. Minimalni iznos za uplatu je 200 dinara.

Uplata preko iPay vaučera – Prvo što je potrebno je da kupite iPay vaučer, zatim prema datim uputstvima unese šesnaestocifreni PIN i poslednje 3 cifre sa potvrde i novac će odmah biti prenet na nalog. Minimalni iznos za uplatu je 200 dinara.

Isplate

Kladionica Star Bet ima samo jedan način isplate sa naloga, a to je u poslovnici kladionice ili bilo kog drugog uplatnog mesta RMco. Kada rezervišete isplatu dobićete kod koji treba da saopštite radniku na šalteru.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija
Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija

MasterCard

VISA

Maestro

DinaCard

iPay

Platna kartica

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
500 RSD–n/d Odmah 0%
500 RSD–n/d Odmah 0%
500 RSD–n/d Odmah 0%
500 RSD–n/d Odmah 0%
200 RSD–n/d Odmah 0%
500 RSD–n/d Odmah 0%
Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava

Korisnička podrška

7 / 10

RMco bet kladionica ima zadovoljavajuću korisničku podršku. Od opcija za kontaktiranje postoji call centar na broj +38160579666 i email adresa. Korisnička podrška ima radno vreme. Rade od ponedeljka do petka od 09-22h i subotom i nedeljom od 09-14h. Nije to bas neko zavidno radno vreme, jer ukoliko imate neki problem posle radnog vremena, nema šanse da ćete ga rešiti. Korisničku podršku u kladionici Star Bet možete kontaktirati na neki od sledećih načina:

 • Email – webservis@kladionicestarbet.com, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične e-mail adrese.
 • Call centar – Pozivanje na broj 0602244100.
Support contacts

Telefon

+381605796666

Email

support@rmco.rs

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 4 / 5 5 / 5 0 / 5
ljubaznost 5 / 5 4 / 5 0 / 5
Vreme odziva Brzo Brzo N/D

Ukupan utisak

6.9 / 10

RMco kladionica је aktivna od 2000. godine kada je u Prokuplju otvorena prva kladionica. Svoje objekte otvaraju u manjim mestima, pa tako nema objekata u Nišu i Novom Sadu, u Beogradu samo jedan, ali ih u zato u Vranju ima čak 7, a u Prokuplju 4. Dakle, ovakvo targetiranje malih, manje razvijenih gradova, sa slabom konkurencijom im dozvoljava da diktiraju kvote. Jedna od najvećih mana ove kladionice je što nema razvijenu nijednu aplikaciju, ni za Android ni za iOS. Danas, kada svi streme ka mobilnim aplikacijama, kako bi klijentima olakšali korišćenje svojih usluga, kladionica Star Bet na ovom polju stagnira i gubi veliki broj potencijalnih korisnika.

 • Ograničenja
 • Ne postoje aplikacije za Android i iOS.

Star Bet, međutim, ima dobre bonuse, posebno bonus dobrodošlice u iznosu od 100% od prve uplate. Nudi dobre opcije za plaćanje, ali opet izostavili su isplatu na bankovni račun. Zato Star Bet kladionica ne može bi smatrana pravom online kladionicom, kako opet morate do uplatnog mesta da biste dobili svoj novac.

Često postavljana pitanja

?

Da li kladionica Star Bet ima bonus dobrodošlice?

Da, bonus postoji i iznosi 100% od iznosa prve uplate, a maksimalno do 5000 dinara. Ostvaruje se nakon uplate prvog depozita u minimalnom iznosu od 500 dinara.
?

Koji sve načini uplate postoje?

Uplatue depozita na Star Bet nalog korisnik možete vršiti u objektu kladionice, platnim karticama, opštom uplatnicom u banci, pošti ili preko e-bankinga i iPay vaučerom.
?

Šta je potrebno za uplatu iPay vaučerom?

Potrebno je da kupite iPay vaučer i da u obrazac na sajtu Star Bet sportske kladionice unesete e-money pin koji sadrži 16 cifara i poslednje tri cifre koda sa potvrde.
?

Da li postoji mobilna aplikacija?

Nažalost Star Bet kladionica trenutno nema razvijene aplikacije za iOS i Android.
?

Da li je klađenje na sajtu bezbedno?

Klađenje je bezbedno jer Star Bet kladionice imaju relevantnu dozvolu Uprave za igre na sreću Ministarstva finansija Republike Srbije.

Opšte informacije

Naslov Star Bet
Zvanični sajt www.starbet.rs
Godina osnivanja 1998
Telefon +381605796666
Email support@rmco.rs
Plaćanja MasterCard, VISA, DinaCard, Platna kartica, iPay, Maestro
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca GCA
AUTOR RECENZIJE

Jovan Ilic

Jovan Ilic
Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...

Star Bet klađenje recenzije od bolje

učitavanje...