Ovaj članak je zadnji put ažuriran:

Pogledaj recenziju Poseti

Star Bet Mobilna Aplikacija: Vodič za Android i iOS

Android APP

  • RS

  • 5 / 10

Preuzmi

Apple IOS

  • RS

  • 5 / 10

Preuzmi

Star Bet Aplikacija

Kako preuzeti mobilnu aplikaciju za Star Bet?

Star bet aplikacija, kao što smo već i napomenuli, ne postoji. Ukoliko se bude razvijala u nekom skorijem vremenu svakako će prvo mesto na kojem budete mogli da je probate biti upravo sajt kladionice koji će vas o tome obavestiti.

Star Bet Android aplikacija

Star Bet Android aplikacija još uvek ne postoji, ali možete online pristupiti ovoj kladionice putem mobilnog telefona. Postoje nagoveštaji o izradi aplikacija za mobilne telefone, ali u nekom narednom periodu od godinu dana to se verovatno neće desiti.

Star Bet iOS aplikacija

Star Bet apk za iOS takođe još uvek nije razvijena, a vrlo je verovatno da će se prvo razvijati Android aplikacija.

Svakako je velika šteta što rmco bet aplikacija ne postoji, ali ukoliko koristite iOS mobilne telefone verujte da se preko Safari internet pretraživača možete nesmetano kladiti online.

Mobilni sajt preko Androida, iOS i desktopa: prednosti i mane

S obzirom da Star Bet kladionica u svojoj ponudi nema ni jednu od aplikacija za mobilne telefone, jedino što igračima preostaje jeste da preko internet pretraživača na mobilnom telefonu posete veb sajt kladionice.

Nakon što vam se otvori početna strana, doživećete jedno veoma prijatno iskustvo. Videćete mobilnu verziju sajta, koja interfejsom podseća na dizajn aplikacija, a ima sve iste funkcionalnosti kao što ima i desktop verzija sajta.

Mobilna verzija sajta je jako brza, gotovo u rangu desktop sajta, pa čak i solidno urađena aplikacija bi teško mogla da se uporedi sa tim. Online klađenje je potpuno moguće samo sa mobilne verzije sajta.

Naravno, nije sve savršeno, tako da možete da osetite sitne probleme koji se mogu javiti zbog tipa vašeg mobilnog telefona i veličine vašeg displeja, tako da se može nekad desiti da malo morate da sačekate da se učita neki događaj, ali potvrđujemo da je mobilna verzija sajta toliko dobro optimizovana da se to ne bi moglo postići ni sa jednom aplikacijom.

Funkcionalnost

Funkcionalnost StarBet verzije za mobilne telefone uopšte se ne razlikuje od funkcionalnosti i korisničkog iskustva na desktop-u.

Uglavnom je sve nepromenjeno i veoma lako ćete se snaći, ali u svakom slučaju u nastavku možete pogledati sve neophodne činjenice koje je potrebno da znate kako bi uspešno mogli da koristite Star Bet na mobilnom telefonu.

Kako se ulogovati

Logovanje na Star bet mobilni sajt je izuzetno lako i brzo. Naravno, potrebno je da prvo imate registrovan nalog u kladionici, a ukoliko nemate, proces registracije je takođe vrlo jednostavan i možete ga završiti za nekoliko minuta.

Na naslovnoj strani mobilne verzije rmco kladionice, videćete na veoma upadljivom mestu polja za logovanje. Vaše je jedino da polja popunite i možete započeti svoju avanturu u online svet klađenja.

Sportsko klađenje

Mobilna verzija sajta kladionice StarBet prikazuje sve što možete naći i na desktop verziji sajta. Kladionica rmco ima dobru ponudu sportova za klađenje i odličnu ponudu e-sportova.

Kao jedna od najstarijih kladionica kod nas, ona nudi pregršt liga za klađenje u najpopularnijim sportovima, pa tako za košarku nudi klađenje na preko 80 turnira. Korisnici se mogu kladiti na konačan ishod, broj golova, hendikepe i kombinacije.

Klađenje uživo

StarBet kladionica u svojoj ponudi ima klađenje uživo , tako da se možete uživo kladiti i putem mobilne verzije veb sajta.

Sve što je potrebno jeste da odete na odeljak sa live utakmicama i možete se kladiti na bilo koju utakmicu sa liste.

Uplata i isplata

Uplata i isplata preko mobilnog telefona na Star Bet kladionici identična je kao i na verziji sajta za računare. Potrebno je da budete ulogovani, a nakon toga da odaberete metodu plaćanja od ponuđenih iz liste.

Rmco Bet kladionice u ponudi imaju sledeće načine kada su uplate u pitanju: Uplatno mesto, platne kartice, transfer preko bankovnog računa, opštom uplatnicom, ili preko iPay-a. Kada su u pitanju isplate, jedini način jeste zakazivanje isplate na uplatnom mestu ili u bilo kojoj filijali kladionice Star Bet.

Podrška

Rmco Bet kladionica ima zadovoljavajuću korisničku podršku. Od opcija za kontaktiranje postoji call centar na broj +38160579666 i imejl adresa. Korisnička podrška radi od ponedeljka do petka od 09-22h, i subotom i nedeljom od 09-14h.

Korisničku podršku putem mobilnog telefona u kladionici Star Bet možete kontaktirati na neki od sledećih načina:

Imejlom, webservis@kladioniceStar Bet.com, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične imejl adrese.

Preko Call centra na broj 0602244100.

Ukupan utisak

Nažalost rmco bet aplikacija za mobilne telefone ne postoji, ali svakako veb sajt na internet pretraživačima funkcioniše besprekorno. Sve što je igračima omogućeno ukoliko pristupaju sa desktop verzije, omogućeno je i pomoću mobilnog telefona.

Nedostaci

Star bet nema ni Android ni iOS aplikaciju

Da li će aplikacija biti kreirana u budućnosti takođe ne znamo (možemo samo da se nadamo), ali možda ona neće ni biti potrebna.

faq

? Da li postoje bonusi za mobilne korisnike?
Naravno, Star bet nudi bonuse i promocije svojim mobilnim članovima, identične kao one koje nudi i igračima koji pristupaju putem računara.
? Da li Star bet nudi live streaming servis za mobilne aplikacije?
Ne, nažalost, live streaming i dalje nije dostupan, ali s obzirom koliko ova opcija znači svakoj kladionici, može se očekivati u budućnosti.
? Koliko je laka uplata i isplata u mobilnim aplikacijama?
S obzirom da Star Bet nema mobilnu aplikaciju, uplate i isplate odvijaju se identičnom brzinom kao na desktop verziji sajta.
? Gde mogu da nađem Star bet promocije u aplikaciji?
Ponovo, nažalost mobilna aplikacija ne postoji, niti postoje promocije isključivo za mobilne korisnike. Ukoliko pristupate sa mobilnog telefona, sve aktuelne promocije i bonuse možete veoma lako pronaći. Verovatno će zaglavlje stranice biti popunjeno najaktuelnijim ponudama, a celokupnu listu promocija možete pogledati klikom na meni u gornjem desnom uglu i zatim klikom na sekciju Promocije.
? Gde mogu preuzeti .apk fajlove za iOS i Android?
Kada aplikacije konačno budu razvijene, moći će da se preuzmu na Playstore-u i APP store-u.

Preporučene aplikacije za klađenje

Autor recenzije

Stevan Bozic

Stevan Bozic

U betting industriji od 2010. godine, a sve je počelo iz hobija i ljubavi prema sportu.

Stevanbozic@yahoo.com