Ova recenzija je zadnji put ažurirana:

Dodaj komentar

Volcano Recenzie

6.1/10

prednosti:

 • Kvalitetna ponuda sportova za klađenje

 • Odlična mobilna verzija sajta

 • Jednostavna navigacija

 • Live stream

Specifikacije

 • Funkcionalnost

  6

 • Kvote

  6

 • Mobilni

  4

 • Bonusi i promocije

  4

 • Vrste opklada

  7

 • Kredibilitet

  8

 • Opcije plaćanja

  7

 • Podrška

  7

Funkcionalnost kladionice Volcano Srbija

6/10

Kladionica Volcano je jedna od najpopularniji u Crnoj Gori, ali je po funkcionalnosti daleko od evropskih online kladionicama. Sajt je lepo dizajniran i nije teško snaći se.

Prednosti

Nedostaci

Ne postoje bonusi i promocije

Sve opcije su tamo gde ih očekujete i na početnoj strani sajta na levoj strani je odabir sportova, u sredini su parovi za igru, a desno je pregled tiketa sa odigranim parovima i potencijalnim dobitkom. Velika mana Volcano kladionice je što nema razvijene mobilne aplikacije, pa online klađenje morate obavljati preko mobilne verzije sajta.

Kvote Volcano sportske kladionice

6/10

Kladionica Volcano ima solidnu ponudu sportova za klađenje sa ne tako popularnim kvotama. Kvote su značajno niže od konkurencije što je poprilično velika mana, s obzirom na to da su kvote jedan od prelomnih kriterijuma kod odabira online kladionice. Kvote nam zapravo pokazuju da Volcano kladionica koristi svoj položaj na crnogorskom tržištu, odnosno primat na lokalnom tržištu. Tako će retko ko iz Srbije odlučiti da se kladi u Volcano online kladionici, a ne u mnogo kvalitetnijim drugim inostranim online kladionicama.

Margina klađenja

Fudbal

8.76%

Košarka

6.65%

Hokej

8.73%

Rukomet

6.71%

Ukupna margina kladionice:

7.7%

Mobilna aplikacija Volcano kladionica

4/10

Na žalost, Volcano online kladionica nema razvijene mobilne aplikacije, ali ima mobilnu verziju sajta koja podjednako dobro radi, a bez procesa instalacije. Mobilna verzija sajta sadrži sve opcije kao desktop websajt uz komprimovanje celokupnog sadržaja tako da stane na smanjene dimenzije ekrana mobilnih uređaja.

U vrhu ekrana je odabir sportskog klađenja, klađenja uživo, ili ostalih igara koje su u ponudi, odmah ispod je glavna traka sa meni dugmetom, prečicom za klađenje uživo i linkovima za prijavljivanje i registraciju. Dalje ispod je izbor sportova, a još niže najpopularniji mečevi koji se igraju uživo, odnosno najave mečeva. Volcano mobilna verzija sajta nudi i live stream opciju za najpopularnije mečeve i odličan statistički pregled. Kako biste dobili subjektivni osećaj da se kladite u aplikaciji, možete preko mobilnog internet pretraživača da uđete na sajt i kreirate prečicu na mobilnom uređaju.

Promocije I bonusi kladionice Volcano

4/10

Kladionica Volcano nemaju bonus dobrodošlice niti bilo kakav drugi vid bonusa i promocija. Ovo nije za pohvalu, jer gotovo da ne postoji online kladionica koja ne nudi promocije i bonuse. Obično odsustvo promocija i bonusa prate niske margine i visoke kvote, ali na žalost sa Volcano kladionicom ni to nije slučaj, pa se postavlja pitanje kako privlače nove korisnike.

Vrste igara (tipova)

7/10

Volcano kladionica je online kladionica sa solidnom ponudom sportova i vrsti igara za klađenje. Tu su svi standardni sportovi poput fudbala, košarke, tenisa i američkog fudbala, do onih manje rasprostranjenih poput stonog tenisa, ragbija, skijanja, i pikada. Ponuda igara za klađenje je najveća za najpopularnije sportove i kreće se do preko 985 različitih tipova za klađenje.

Boks

Bejzbol

MMA

DoTA 2

eSports

Evrovizija

Liga evrope

Liga Šampiona

Fudbal

Formula 1

Trke konja

Košarka

Tenis

UFC

Darts

Vaterpolo

Hokej

CS:GO

Kredibilitet

8/10

Volcano online kladionicom upravlja kompanija Vezuv iz Podgorice u Crnoj Gori. Kompanija Vezuv je osnovana 1999. godine radi priređivanja igara na sreću. Kladionica Volcano ima dozvolu za rad izdatu od strane Uprave za igre na sreću Vlade Crne Gore i jedna je od najpopularnijih online kladionica u Crnoj Gori. Volcano bet vodi računa o ličnim podacima svojih korisnika u skladu sa zakonom, a radi provere identiteta svakog korisnika potrebno je da potvrdite svoj identitet slanjem slike ličnog dokumenta. Podaci na sajtu zaštićeni su i osiguranih korišćenjem 128-bitne SSL enkripcije, dok je portal za uplatu sertifikovan prema PCI DSS Level 1 standardu sigurnosti koga su propisali Visa i MasterCard.

Opcije za plaćanje

7/10

Uplate

Kladionica Volcano nudi, za naše tržište, prosečan broj načina za uplatu. U ponudi su uplate putem platnih kartica Visa, MasterCard, Maestro, preko Skrill-a, J&A platnih terminala i preko Mtel kanala. Svi ovi metodi osim Skrill-a su dostupni samo u Crnoj Gori. Čak je i za platne kartice na sajtu navedeno da su uplate moguće samo za platne kartice izdate od države Crne Gore. Ova informacija je malo verovatna, s obzirom da su Visa, MasterCard i Maestro svetski brendovi platnih kartica. Minimalna uplata preko platnih kartica je 5 evra, dok je za Skrill 15 evra. Sredstva će odmah biti dostupna na vašem nalogu.

Isplate

Isplata je moguća na bankovni račun i preko Skrill-a. Minimalni iznos za isplatu na bankovni račun je 1evro, a na skrill 15 evra uz 1% provizije na isplaćenu sumu. Novac će vam leći na račun u roku od 1-3 radna dana, a na Skrill račun kroz 24 sata. Preporučeno je da isplate obavljate preko Skrill naloga, jer kada isplaćujete na bankovni račun bićete u obavezi da platite porez u skladu sa Zakonom o porezu na dohodak građana.

Iznos Vreme Provizija
Iznos Vreme Provizija

MasterCard

VISA

Skrill

Banki átutalással

€5 - €1000 Odmah 0%
€5 - €1000 Odmah 0%
€15 - €20000 Odmah 0%
- - -
- - -
- - -
€15 - €1000 Do 24 časa 1%
€1 - €500 1-3 radna dana -

Korisnička podrška

7/10

Volcano kladionica ima dva načina kontaktiranja korisničke podrške, preko imejl adrese i preko pozivnog centra. Ali, za korisnike iz Srbije dostupan je samo kontakt preko mejla podrska@volcanobet.me, jer je broj call centra, koji je dostupan od 09 do 23.30 časova, 19998, dostupan samo na teritoriji Crne Gore.

Telefon

19998

E-mail

podrska@volcanobet.me

Live chat

Kompetentnost
Ljubaznost
Vreme javljanja Brzo Brzo N/A

Ove informacije o podršci poslednji put ažurirane su:
14.01.2021

Ukratko

6.1/10

Volcano kladionica je poznata crnogorska kladionica, koja pokušava da se online kladionicom probije na regionalno tržište. U ovom poduhvatu je značajno ometa odsustvo promocija i bonusa i to što nema razvijene mobilne aplikacije za Android i iOS mobilne uređaje. Uz to, nisu svi metodi uplate i isplate dostupni i za igrače i Srbije.

Nedostaci

Veoma loša ponuda bonusa za nove igrače

Očekivalo bi se da odsustvo bonusa i promocija nadoknade niske margine i konkurentne kvote, ali na žalost, ovo nije slučaj sa Volcano online kladionicom. Zaključak je da ukoliko Volcano želi da postane konkurentna, makar u odnosu na online kladionice u Srbiji, mora još mnogo da se razvija.

Ukupan Utisak:

6.1/10

FAQ

? Da li u kladionici Volcano postoji bonus dobrodošlice?
Ne, u ovom trenutku Volcano kladionica ne nudi bonus dobrodošlice.
? Da li mogu da imam više naloga na sajtu?
Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
? Šta mogu da pošaljem za verifikaciju naloga?
Možete poslati očitanu ličnu kartu ili neki račun koji glasi na vaše ime.
? Da li postoji mobilna aplikacija?
Ne, Volcano kladionica nema razvijene mobilne aplikacije ali ima odličnu mobilnu verziju sajta.
? Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?
Minimalna uplata je preko platnih kartica i iznosi 5 evra.

Osnovne informacije

Info_sidebar
Naslov Volcano
Zvanični sajt volcanobet.me
Godina osnivanja 1999
Telefon 19998
Mail podrska@volcanobet.me
Plaćanja MasterCard, Skrill, VISA, Bankovni racun, Platna kartica

Autor recenzije

Jovan Ilic

Jovan Ilic

Oduvek je postojala ta ljubav prema sportu, posebno fudbalu. Svaka se utakmica pratila sa velikom pažnjom, beležila statistika, transferi...

jovan.ilic@mightytips.com

Volcano Recenzije kladionica od strane kladioničara

Ocena igrača

Bazirano na osnovu 1 ocena

1 / 10

Pouzdanost

1/10

Ponuda klađenja

1/10

Kvote

1/10

Ponuda uživo klađenja

1/10

Isplate

1/10

Podrška

1/10

Bonusi i promocije

1/10

Mobilni

1/10

marijan

1 / 10

nista dobro, lazava posla, dijelili su telefone, niko nikad nije dobio

Molimo ocenite kladionicu i napišite recenziju

Pouzdanost

0/10

Ponuda klađenja

0/10

Kvote

0/10

Ponuda uživo klađenja

0/10

Isplate

0/10

Podrška

0/10

Bonusi i promocije

0/10

Mobilni

0/10