Ovaj članak je poslednji put ažuriran:

Pročitajte recenziju

Volcano Aplikacija

Volcano online kladionica još uvek nema razvijene mobilne aplikacije za Android i iOS, ali ima dobru mobilnu verziju sajta. <br><br> Praktično sve što možete uraditi na sajtu moći ćete i u mobilnoj verziji sajta. Jedno od rešenja kako mobilna verzija sajta može da posluži kao mobilna aplikacija je da preko mobilnog pretraživača i preko opcije “Add to Home screen” napraviti prečicu na početnom ekranu vašeg telefona. Ovu opciju će vam i sam telefon ponuditi u dnu ekrana kada uđete na sajt.

Ne postoji mobilna aplikacija

Ne postoji mobilna aplikacija

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Volcano Aplikacija

Volcano je online kladionica koja zauzima značajno mesto na crnogorskom tržištu. Volcano nema razvijene mobilne aplikacije za Android i iOS, ali ima dobro prilagođenu mobilnu verziju sajta koja može da posluži kao aplikacija ako napravite prečicu na početnom ekranu vašeg smart telefona. U nastavku teksta saznajte više o sledećim temama:

 • Volcano mobilna aplikacija: Vodič i Recenzija aplikacije za Android i iOS
 • Kako instalirati Volcano mobilnu aplikaciju?
 • Mobilna verzija u poređenju sa Android ili Desktop verzijom: prednosti i mane
 • Funkcionalnost
 • Kako se ulogovati?
 • Sportsko klađenje
 • Klađenje uživo
 • Način uplate i isplate
 • Korisnička podrška
 • Ukratko
 • FAQ

volcano sport

Kako instalirati Volcano mobilnu aplikaciju?

U ovom trenutku aplikacija ne postoji. S obzirom da se radi o popularnoj crnogorskoj online kladionici, pretpostavlja se da će mobilne aplikacije biti dostupne u narednom periodu.

Mobilna verzija u poređenju sa Android ili Desktop verzijom: prednosti i mane

Volcano bet nema razvijene aplikacije, pa je kao prelazno rešenje dobro optimizirao mobilnu verziju sajta. Po funkcionalnosti i dizajnerskim rešenjima desktop i mobilna verzija sajta se ne razlikuju, zapravo je sve isto. Jedino što nedostaje obema verzijama je bolja korisnička podrška, koja bi bila dostupna trenutno, i svima.

Za sad je svima dostupna korisnička podrška samo preko mejla, a u Crnoj Gori i preko call centra. Ipak je predlog da live chat bude osnovni vid brze korisničke podrške. Druga mana je što Volcano u ponudi nema apsolutno nijednu promociju niti bonus. Jedna od interesantnih pozitivnih karakteristika, sa kojom se ne mogu pohvaliti sve online kladionice, je live stream opcija sa kojom možete uživo pratiti neke od poznatijih sportskih događaja.

Funkcionalnost

Iako je Volcano jedna od najpopularnijih online kladionica u Crnoj Gori, po funkcionalnosti je daleko od evropskih online kladionica. Može se reći da je mobilna verzija lepo dizajnirana i da nije teško pronaći sve opcije. Pošto se radi o mobilnom sajtu, svakim klikom povlače se podaci sa servera kladionice, što značajno usporava reagovanje, a ovo je posebno bitno kod klađenja uživo. Aplikacije nemaju ovaj problem jer je sve ono što oduzima najviše vremena za učitavanje već na vašem telefonu.

Kako se ulogovati?

Prijavljivanje u mobilnu verziju sajta se ne razlikuje od prijave na desktop verziji. Potrebno je da kliknete na link “Prijavi se” u gornjem desnom uglu početnog ekrana mobilne verzije sajta, zatim unesite korisničko ime i lozinku, i kliknite “Prijava”. Zatim možete uplatiti sredstva i početi sa klađenjem.

volcano registracija

Sportsko klađenje

Volcano ima zaista prosečnu ponudu sportova za klađenje. Pored standardnih sportova, fudbala, košarke, tenisa i hokeja, izdvajaju se i snuker, kriket i futsal. Najboljaje ponuda parova za najpopularnije sportove i kreće se i do 985 različitih tipova za klađenje. Kvotama se ova kladionica ne može pohvaliti i čini se kao da niskim kvotama dokazuje svoj dominantni položaj na crnogorskom tržištu.
Proces uplaćivanja tiketa preko mobilne verzije sajta je veoma lak:

 • Pronađete željeni par i tip igre,
 • Tri osnovna tipa su odmah prikazana. Ukoliko želite još tipova samo kliknite na par i pojaviće vam se još igara za klađenje.
 • Kada odaberete opkladu u donjem delu ekrana videćete vaš tiket sa odigranim parovima, tipovima, kvotom, uplatom i potencijalnim dobitkom.
 • Kliknite na polje za uplatu tiketa i tiket će biti uplaćen.
fudbal volcano volcano prematch

Klađenje uživo

Volcano bet nudi poprilično atraktivnu platformu za klađenje uživo. U svakom trenutku možete se kladiti uživo na desetak sportova. Standardno, najviše je fudbalskih događaja posle kojih dolaze košarka i hokej, a tu su i stoni tenis i futsal. Za određeni broj najpopularnijih mečeva dostupna je i live stream opcija, gde možete uživo pratiti meč i kladiti se. Broj igara za klađenje uživo varira od sporta do sporta i kreće se od oko 200 za fudbal do 20-ak za odbojku.

Način uplate i isplate

Volcano podržava prosečan broj metoda uplata i isplata. Od metoda za uplatu tu su uplate platnim karticama Visa, MasterCard, Maestro, preko Skrill-a, J&A platnih servisa i preko Mtel kanala. Međutim za teritoriju Srbije dostupan je samo Skrill kao metod plaćanja. A najpopularniji metod plaćanja platnim karticama je ograničen samo na kartice izdate od strane države Crne Gore. Minimalni iznos za uplatu preko Skrill-a je 15 evra. Vreme obrade transakcije je trenutno. Moguće je uplatiti i u poslovnici, ali njih ima samo u Crnoj Gori.

Isplatu je moguće obaviti na bankovni račun i na Skrill nalog. Minimalni iznosi isplate su 1 evro za bankovni račun i 15 evra na Skrill nalog, uz proviziju od 1%. Novac će biti dostupan na vašem deviznom računu u roku od 72 sata, a na Skrill nalogu u roku od 24 sata.

Korisnička podrška

Volcano nudi ispod prosečnu korisničku podršku. U ponudi ima samo dva načina za kontakt korisničke podrške, preko imejl adrese i preko call centra. Ali, za teritoriju Srbije dostupan je samo kontakt preko imejl adrese, jer broj 19998 za kontakt call centra važi samo za korisnike iz Crne Gore.

 • Imejll podrska@volcanobet.me, kojim možete kontaktirati korisničku podršku preko vaše lične imejl adrese.

Ukratko

Volcano je poznata crnogorska online kladionica koja se tek probija na tržištu online kladionica. Vidljivo je da joj manjka investiranja, jer ozbiljne kladionice već od početka imaju dobre mobilne aplikacije za iOS i Android, odličnu korisničku podršku i kvalitetne metode uplate i isplate. Sve ovo se ne može reći za Volcano, obzirom na to da sve njene karakteristike ne privlače korisnike izvan Crne Gore.

Ograničenja

Ne postoji ponuda bonusa i promocija

Dakle, Volcano nema mobilne aplikacije, u Srbiji je korisničku podršku moguće dobiti samo preko mejla, novac je moguće uplaćivati preko Skrill-a, a isplaćivati na bankovni račun i Skrill nalog, ponuda sportova je prosečna, a kvote su veoma niske. Ne postoji razlog da bilo ko otvori nalog u Volcano pored toliko mnogo kvalitetnijih i kompletnijih evropskih, pa i domaćih online kladionica.

Sveukupno:

7.0/10

ocene, prosečne 0 od 5

Često postavljana pitanja

? Da li postoje posebni bonusi vezani za mobilnu aplikaciju?
Ne, ovakav tip bonusa trenutno ne postoji.
? Da li Volcano nudi live stream usluge za mobilnu aplikaciju?
Da, Volcano ima live stream opciju, ali da biste je koristili morate biti prijavljeni na sajt.
? Koliko je laka uplata/isplata novca na aplikaciji?
Moguće je uplaćivati i isplaćivati preko mobilne verzije sajta, podjednako lako kao kod desktop sajta.
? Gde u Volcano aplikaciji mogu da nađem promocije?
Volcano trenutno nema ponudu promocije.
? Gde mogu da nađem .apk fajl za Android?
Kao što smo već rekli Volcano aplikacije ne postoji, već pristupate mobilnoj verziji sajta.

Preporučene aplikacije za klađenje

AUTOR RECENZIJE

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Ja sam prevodioc sa engleskog na srpski i obrnuto.

Prijavite se

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke