Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

WWin Sportska Kladionica

6.6/10

Prednosti:

 • Klađenje uživo

 • Preko 5 opcija za uplatu

 • Veliki broj dostupnih liga

 • Brza registracija

Načini plaćanja:

Skrill Mastercard Bankovni račun Platna kartica paysafecard NETELLER Maestro Skrill1-Tap

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  5

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  7

 • Upotrebljivost

  6

 • Vrste opklada

  7

 • Kredibilitet

  7

 • Načini plaćanja

  8

 • Podrška

  6

Promocije I bonusi kladionice WWin

5 / 10

Kladionica WWin se ne može pohvaliti širokom ponudom bonusa i promocija. Trenutno u ponudi imaju samo bonus dobrodošlice od 200% na prvu uplatu. Ovo je sve što je pronađeno na sajtu kladionice. Postoji kartica “Promocije”, ali kad se na stranici, na koju vas klik na “Promocije” odvede, ne piše baš ništa, stranica je prazna. Na stranici “Pomoć”, takođe ništa ne piše o promocijama, odnosno piše “Uskoro…”. Dakle, ponuda WWin kladionice, po pitanju bonusa i promocija, je slaba, a i ono što postoji nije transparentno i ima neverovatno malo informacija.

Kvote WWin sportske kladionice

7 / 10

Što se tiče kvota, dugo vremena je WWin koristio nerazvijenost ovog segmenta u regionu za postavljanje niskih kvota i visokih margina i tako ubirali profit, na štetu igrača. Ova težnja ka profitu nije svojstvena samo za kladionice iz Republike Srpske, već za početak online klađenja na celom Balkanu. WWin kvote su i dalje daleko od konkurencije evropskih kladionica, pošto odaje utisak da, pružanjem uluga online klađenja za region, teži da se dalje širi ka ostalim državama Evrope.

Margina za klađenje

 • Formula 1

  Formula 1

  7.2%

 • Fudbal

  Fudbal

  7.7%

 • Hokej

  Hokej

  10.19%

 • Košarka

  Košarka

  8.34%

 • Rukomet

  Rukomet

  8.19%

 • Tenis

  Tenis

  7.2%

 • trke konja

  trke konja

  8.75%

Ukupna margina za klađenje: 8.19%

Mobilna aplikacija WWin kladionica

7 / 10

WWin bet ima aplikacije za Androd i iOS mobilne uređaje. Aplikaciju za iOS ima mali broj kladionica koje posluju na teritoriji Srbije. Instalacija aplikacija je laka i jednostavna. Aplikaciju možete da pronađete u meniju sajta za mobilne uređaje. Dizajn i funkcionalnost aplikacije je ista kao kod mobilne verzije sajta. Dakle, WWin rezultati, sve opcije za klađenje, za uplate i isplate, koje imate na desktop veb-sajtu, imaćete i na mobilnim aplikacijama. Aplikacijama fali boljih dizajnerskih rešenja, koja će biti prijatnija za oko, a i prilagođena korisnicima. Za sad je zaista konfuzno snaći se sa svim karticama sa početne stranice aplikacije, kada to savladate, pronalazak sporta, utakmica i vrste igrara je lako.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više

Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više

Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost kladionice WWin Srbija

6 / 10

Kladionica WWin je regionalna online kladionica iz Banja Luke, koja postoji od 2011. godine. Da je to još uvek mlada online kladionica, pokazuje i loš dizajn sajta, bez logotipa i identiteta. Mnogo više pažnje su posvetili klađenju uživo i aplikacijama za Android i iOS mobilne uređaje, nego na sportsko klađenje, dizajn i promocije.

Prednosti

Ograničenja

Ne toliko dostupna korisnička podrška

Iako postoji veliki broj domaćih kladionica, koje nude značajno bolje uslove online klađenja, nije na odmet da sagledamo i ovu kladionicu, u kojoj mogu da se klade i igrači iz Srbije.

Vrste igara (tipova)

7 / 10

Ponuda sportova za klađenje, a samim tim i igara u WWin online kladionici, nije na zavidnom nivou. Za klađenje postoji tek nekoliko najpopularnijih sportova i, u ovom segmentu, potrebno je dosta rada da bi se doveo na neki makar i prosečan nivo. WWin dopuna u ponudi ima fudbal, košarku, hokej, rukomet, odbojku, američki fudbal i pikado. Nije poznato zašto bi iko u Srbiji odabrao da se kladi u inostranoj online kladionici, koja u ponudi nema veći broj sportova i e-sportova. Međutim, iako je ponuda sportova slaba, WWin lista igara je odlična. Za svaki od sportova postoji veliki broj liga i utakmica. Za najpopularniji sport, fudbal, u ponudi ima preko 100 vrsti igara.
Platforma za klađenje uživo je potpuno druga priča. Jako je dobro odrađena, sa većom ponudom sportova, odličnom statistikom i grafičkim prikazom meča koji je u toku.

WWin vrste igara

Kredibilitet

7 / 10

WWin kladionica je online kladionica iz Republike Srpske. WWin online kladionica ima relevantne dozvole za priređivanje igara na sreću putem interneta, izdate od Republičke uprave za igre na sreću Ministarstva finansija Republike Srpske, ali većina ovih dozvola je pred istekom roka važenja. Kladionica ima i Sertifikat o tehničkoj usklađenosti softvera i hardvera broj 160713324, koji se koristi za priređivanje igara na sreću preko interneta. O bezbednosti i zaštiti korisničkih podataka svedoči i zahtev online kladionice da pre isplate morate prvo da verifikujete svoj identitet, slanjem vašeg ličnog dokumenta. Detaljnim pretraživanjem interneta nisu pronađene značajnije zamerke za bezbednost i sigurnost korisničkih podataka, niti bilo kakvi drugi problemi sa isplatama dobitaka.

Opcije za plaćanje

8 / 10

Uplate

Kladionica WWin nudi nekoliko načina depozitiranja novca na vaš nalog. S obzirom da je WWin online klađenje prisutno na celom Balkanu, tako su i metodi uplate prilagođeni celom regionu. Na žalost, neke od metoda nisu dostupne u Srbiji, a nisu ni na sajtu filtrirane po državama. Od metoda uplata za Srbiju tu je uplata platnim karticama MasterCard i Maestro, preko Skrill-a, Neteller-a, paysafecard i bankovnom transakcijom. Uplate se vrše u evrima ili konvertibilnim markama, pa se preporučuje da iz Srbije ne uplaćujete bankovnom transakcijom, zbog provizija i kursnih razlika. Minimalni iznos uplate je za platne kartice i iznosi 5EUR, a uplata se registruje odmah, mada ne možete na isti način obaviti isplatu.

Isplate

WWin kladionice za isplatu ima u ponudi tri načina, isplata na bankovni račun, na vaš skrill ili neteller nalog. Najbolje bi bilo da imate otvorene naloge na skrill-u ili neteller-u, jer će vam kod uplate na devizni bankovni račun vaša banka naplatiti proviziju, a i podležete obavezi plaćanja poreza na dohodak građana. Minimalna isplata je preko deviznog računa i iznosi 25EUR, dok je za skrill i neteller 50EUR.

Uplatite sredstva & Povlačenje sredstava
Iznos vreme Provizija Iznos vreme Provizija

Skrill

€50-n/d Odmah 6% €50–€5,000 1-24 sata 0%

Mastercard

€25-n/d Odmah 4%

NETELLER

€50-n/d Odmah 6% €50–€3,000 1-24 sata 0%

Maestro

€25-n/d Odmah 4%

Aircash

€25-n/d Odmah 6% €5–€700 N/D 0%

Abon

€25-n/d Odmah 6%

Skrill1-Tap

€50-n/d Odmah 6%

paysafecard

€25-n/d Odmah 6% €25–€2,000 1-24 sata 0%

Bankovni račun

€25-n/d Odmah 0% €25–€50,000 3-7 radnih dan 0%

(X) Bon

N/D Odmah 6%

Kliker

N/D Odmah 6%

Korisnička podrška

6 / 10

Korisnička podrška WWin kladionice nije na nivou proseka sa tržišta. Kao osnovni vid korisničke podrške, koriste stranicu sa odgovorima na najčešća pitanja, kojih nema puno, a uz to, nema odgovora za pitanja iz kategorija poput Uplata/Isplata i Promocije. Kao dodatni vid korisničke podrške, WWin nudi upit za slanje poruke, koji zahteva previše ličnih podataka zaslanje poruke. Podaci koji su potrebni radi slanja poruke su u ravni sa podacima koji su potrebni za registraciju naloga.

Support contacts

Telefon

+38751357222

Email

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 0 / 5 3 / 5 0 / 5
ljubaznost 0 / 5 4 / 5 0 / 5
Vreme odziva N/D Brzo N/D

Ukratko

6.6 / 10

WWin je online kladionica iz Banja Luke koja posluje na teritoriji Balkana. WWin vlasnik je Williams d.o.o. kompanija. Online kladionica nije savršena i postoje mnoge domaće online kladionice koje nude značajno bolje iskustvo online klađenja od WWin kladionice. Pozitivno je što WWin ima razvijene aplikacije i za Android i za iOS mobilne uređaje, što je retkost za naše tržište. Ovo je dobro iz razloga što velika većina ljudi koristi mobilne uređaje u svakodnevnom životu, pa je klađenje preko telefona prirodnije i jednostavnije od sedanja za računar. Tu je i odlična platforma za klađenje uživo, sa dobrim statističkim i grafičkim prikazom utakmica.

 • Ograničenja
 • Samo jedan način za kontakt sa korisničkom podrškom.

WWin se, međutim, ne može pohvaliti ponudom sportova za sportsko klađenje i dizajnom sajta i aplikacije. Ponuda sportova je zaista mala, a sajt nema razvijen vizuelni identitet, dok se čini da početna stranica aplikacije može biti mnogo bolje prilagođena korisnicima. Velika mana je i veoma loša, do nikakva, ponuda promocija i bonusa, a i informacije o postojećoj promociji su veoma ograničene.

Često postavljana pitanja

?

Da li u kladionici WWin postoji bonus dobrodošlice?

Da, postoji bonus dobrodošlice od 200% na prvu uplatu.
?

Da li mogu da imam više naloga na sajtu?

Ne, jedan korisnik može da ima samo jedan nalog.
?

Koliko vremena prođe od uplate do dostupnosti novca na nalogu?

Vreme zavisi od odabrane metode plaćanja. Najbrže je platnim karticama, preko vaučera i preko podržanih e-novčanika, uplata će odmah biti registrovana.
?

Da li postoji mobilna aplikacija?

Da, postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje.
?

Kolika je minimalna uplata na račun mog naloga?

Visina zavisi od načina uplate, kreće se od 5EUR za platne kartice do 10EUR za bankovni transfer, skrill i neteller.

Opšte informacije

Naslov WWin
Zvanični sajt www.wwin.com
Godina osnivanja 2015
Telefon

+38751357222

Email Nijedan
Plaćanja Skrill, Mastercard, Bankovni račun, Platna kartica, paysafecard, NETELLER, Maestro, Skrill1-Tap, Abon, Aircash, Kliker, (X) Bon
Vrste opklada Golf, Snooker, Trke pasa, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Trke konja, Formula 1, Fudbal, Olimpijske igre, Šah, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, Evrovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca GGA
AUTOR RECENZIJE

Јадранка Сојкић

Јадранка Сојкић

Strategijski analitičar kladjenja: Specijalizovan za dugoročnu profitabilnost i održive strategije klađenja.