Ova recenzija je poslednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Zero bet Sportska Kladionica

7/10

Prednosti:

 • Margina od 5.5%

 • Bonus na broj utakmica od 300%

 • Ponuda od preko 20 sportova

 • Veoma pregledan sajt

Načini plaćanja:

Skrill MasterCard VISA Bankovni račun Platna kartica

Primenjuju se 18+T&C, BeGambleAvare.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  3

 • Kvote

  7

 • Mobilni

  5

 • Upotrebljivost

  8

 • Vrste opklada

  9

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  7

 • Podrška

  8

Bonusi i promocije kladionice Zero bet Srbija

3 / 10

Kladionica Zero bet ne nudi bonus dobrodošlice, niti na sajtu možete naći druge spektakularne promocije. Ovo je zaista razočaravajuće, imajući u vidu da kada korisnik uđe na sajt kladionice koju do sada nije posećivao, prvo što želi da vidi je dobar bonus, i dodatne promocije koje su dostupne za nove korisnike.

Ipak, kladionica Zero bet nudi bonus na broj odigranih mečeva, sve do maksimalnih 300% bonusa! Tako da, što duži tiket odigrate, veći ćete bonus dobiti. Cash back, nažalost, takođe nije dostupan.

Zero bet kladionica kvote

7 / 10

Zero bet kvote su solidne u najgorem slučaju. Za klađenje na najpopularnije fudbalske lige uzimaju oko 5.5%, što je neki prosek za srpske kladionice. Ta margina se povećava za niže lige i ide do 6%, a negde i malo preko toga, dok za neke druge sportove uzimaju i oko 7%, što je sve prihvatljivo za ovo tržište. Dakle, kvote nisu najbolje na tržištu, ali svakako nisu ni najgore, možemo reći da je Zero bet kladionica u zlatnoj sredini po ovom parametru, ako govorimo o sportskim kladionicama koje posluju na teritoriji Srbije.

Margina za klađenje

 • Fudbal

  Fudbal

  6.06%

 • Košarka

  Košarka

  9.25%

 • Hokej

  Hokej

  7.11%

 • Rukomet

  Rukomet

  6.79%

 • MMA

  MMA

  8.11%

 • Formula 1

  Formula 1

  5.67%

Ukupna margina za klađenje: 7.2%

Mobilna aplikacija i sajt

5 / 10

Kladionica Zero bet nažalost nema mobilnu aplikaciju za klađenje preko interneta, ali mobilna verzija je toliko dobra da vam aplikacija i ne treba. Kada posetite Zero bet sajt sa vašeg mobilnog uređaja, videćete da se desktop verzija sajta odlično prilagođava manjem ekranu. Ništa nije pretrpano, nijedna opcija ne postaje nedostupna, sajt je brz gotovo kao preko desktopa tako da online klađenje neće trpeti ni malo.

To što ne postoji aplikacija je, naravno, veliki minus, za mnoge korisnike i nepremostiv, ali ukoliko pružite šansu mobilnoj verziji sajta videćete da vam aplikacija i ne treba.

Možete igrati u iPhone aplikacija

iPhone aplikacija

Više

Možete igrati u Android aplikacija

Android aplikacija

Više

Možete igrati u Mobilni pretraživač

Mobilni pretraživač

Više

Možete igrati u opera mini

opera mini

Više

Funkcionalnost sajta Zero bet sportske kladionice

8 / 10

Zero bet kladionica ima jedan od najbolje dizajniranih sajtova, u konkurenciji srpskih kladionica. Jedinstven je po tome što vam uopšte ne treba vreme da se prilagodite niti da naučite interfejs, sve je tamo gde vam vaša intuicija govori da treba da bude. Crno-crvena paleta boja je obično naporna za oči, ali su ovde dizajneri uradili sjajan posao jer su iskoristili nijanse koje nisu komplementarne, već se jako dobro uklapaju.

Prednosti

Ograničenja

Manjak pojedinačnih opcija koje možete naći na konkurentskim sajtovima;

Prednost minimalističkog dizajna je ujedno i mana, pošto postoje korisnici koji se zapravo dobro snalaze u mnoštvu opcija, pa im na ovom sajtu može smetati nedostatak nekih koje mogu naći u drugim srpskim kladionicama. Ipak, to je samo ukus, pa samim tim ne možemo reći da kladionica Zero bet ima velike nedostatke na svom sajtu.

Tipovi opklada

9 / 10

Za razliku od prethodne stavke, gde Zero bet kladionica ipak nije rame uz rame sa najboljim srpskim kladionicama, u ovom polju možemo reći da je sigurno tu, ako ne i za dlaku ispred. Ponuda je neverovatna – dostupno je preko 20 različitih sportova, a što se tiče najpopularnijeg sporta u Srbiji, fudbala, pokrivene su Lige Petice, ali i mnoge niže lige.

Zero bet lista će uvek biti prepuna mečeva za zaljubljenike u fudbal, ali i oni koji su specijalisti za tenis, NBA ili NFL će naći dovoljno dobre kvote i sve najvažnije mečeve. Srbija je puna kladionica koje nude ogroman broj mečeva za klađenje uživo, a Zero bet je i u tom segmentu u vrhu, pogotovo ako se radi o najprestižnijim fudbalskim ligama i takmičenjima.

Zero bet vrste igara

Zero bet Kredibilitet

9 / 10

Zero Bet vlasnik je ugledan i osnovao je kladionicu pre gotovo devet godina. Zero Bet kladionice možemo pronaći u svakom većem gradu u Srbiji, od Subotice do Niša. Imaju preko 50 poslovnica, ali su sve više fokusirani i na online prisustvo. Zero bet online sajt i Zero bet online klađenje ima sve više i više korisnika i u bliskoj budućnosti ova kladionica će sigurno sloviti za jednu od popularnijih u zemlji. Zero bet kladionica je takođe legalna i licencirana, a prijavljivanje i registracija na sajt su potpuno sigurni i ne morate uopšte brinuti oko toga.

Načini uplate i isplate

7 / 10

Zero bet kladionica ima nekoliko standardnih opcija za uplatu i isplatu.

Uplate

Uplate se najčešće vrše preko kreditnih i debitnih kartica Visa i Mastercard, ali možete koristiti i Skrill, kao i paysafe card.
Uplata se obavlja jednostavno – samo treba da izaberete opciju uplata u vašem nalogu i uplatiti novac preko jednog od ponuđenih modela. Minimalna uplata je 100 RSD.

Isplata

Isplata se obavlja na isti način kao i uplata, odabirom odgovarajuće opcije u vašem nalogu. Jedino ograničenje je što obično možete biti isplaćeni isključivo sa metoda sa kog ste prvobitno uplatili novac. Moguće je u nekim slučajevima i da promenite metod, ali onda morate prolaziti kroz čitav proces verifikacije ponovo, a to je zaista zamarajuće.

Maksimalna isplata je dva miliona dinara.

Iznos vreme Provizija
Iznos vreme Provizija

Skrill

MasterCard

VISA

100 RSD–n/d Odmah 0%
100 RSD–n/d Odmah 0%
100 RSD–n/d Odmah 0%
100–2,000,000 RSD 1-2 sata Do 10%
100–2,000,000 RSD 1-2 sata Do 10%
100–2,000,000 RSD 1-2 sata Do 10%

Zero bet korisnička podrška

8 / 10

Zero bet korisnička podrška je jedna od boljih u zemlji. Kontakt možete ostvariti na različite načine. Kontakt telefon je dostupan na sajtu, i to je najčešći način na koji se dolazi do podrške, a možda i najlakši, ali ukoliko ne volite da razgovarate telefonom, možete ih kontaktirati i putem emaila ili live chata na društvenim mrežama.
Radno vreme korisničke podrške je 24 sata ako ih kontaktirate mailom, što je i naš preporučeni način kontakta.

Telefon

022560985

Email

Uživo ćaskanje

Kompetentnost 5 / 5 4 / 5 5 / 5
ljubaznost 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Vreme odziva Brzo 1 radni dan 10-15 minuta

Zero bet kladionica opšti osvrt

7 / 10

Kladionica Zero bet je i dalje dobrim delom usmerena na svoje fizičke lokale koje ima širom zemlje, a ne na online prisustvo. Zero bet rezultati su često ono što gledamo na teletekstu, a Zero bet dopuna je svakodnevno puna specijalnih mečeva gde nećete naći drugde, ali samo online prisustvo, pogotovo u pogledu bonusa i promocija bi moralo da se popravi.

 • Ograničenja
 • Kladionica usmerena ka lokalima
 • Nedostatak aplikacije

Sve u svemu, kladionica Zero bet je dobra opcija za klađenje iz Srbije, sa solidnim kvotama, odličnom ponudom i brzinom sajta.

FAQ

?

Kako da kreiram nalog na Zero bet?

Vrlo jednostavno. U gornjem desnom uglu sajta videćete dugme za registraciju. Posle toga samo treba da pratite uputstva i ostavite svoje podatke i vrlo lako ćete kreirati vaš nalog.
?

Kako da osvojim bonus na Zero bet?

Nažalost, Zero bet i dalje ne nudi bonus dobrodošlice svojim korisnicima, ali nagrađuje one koji naprave tiket sa puno parova na njemu bonusom za broj odigranih parova.
?

Kako kontaktirati korisnički servis Zero bet kladionice?

Korisnički servis možete kontaktirati klikom na karticu "Kontakt" u naslovnoj liniji sajta.
?

Da li Zero bet ima mobilnu aplikaciju?

Nažalost, odgovor je negativan, ali je mobilna verzija sajta toliko dobra da vam aplikacija i ne treba.
?

Da li je Zero bet sigurna kladionica?

Naravno, ovo je proverena kladionica i potpuno je legalna kladionica koja poseduje sve neophodne licence za regularan online rad na teritoriji Republike Srbije.

Opšte informacije

Naslov Zero bet
Zvanični sajt www.zerobet.com
Godina osnivanja 2014
Telefon 022560985
Email Nijedan
Plaćanja Skrill, MasterCard, VISA, Bankovni račun, Platna kartica
Vrste opklada Golf, Snooker, CS:GO, Hokej, Darts, UFC, Tenis, Košarka, Formula 1, Fudbal, Bandy, Rukomet, Vaterpolo, Liga Šampiona, Liga evrope, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, MotoGP
Licenca GCA
AUTOR RECENZIJE

Janko Glavonjić

Janko Glavonjić

Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.

Zero bet klađenje recenzije od bolje

učitavanje...