Ovaj članak je zadnji put ažuriran:

Pogledaj recenziju Poseti

Zero Bet Aplikacija

Zero bet aplikacija nažalost ne postoji. Iako su određene aplikacije bile u povoju, one na kraju ipak nisu završene, zbog toga što je mobilna verzija sajta bila dovoljno dobra da zadovolji sve potrebe korisnika, pa su na kraju odlučili da jednostavno napuste tu ideju.

Kladionica jos uvek nema dostupnu ovu aplikaciju

Kladionica jos uvek nema dostupnu ovu aplikaciju

Zero Bet Aplikacija

zero bet kladenje

Kako skinuti mobilnu aplikaciju za Zero Bet?

Zero bet aplikacija, kao što smo već napomenuli, ne postoji. Ipak, ukoliko je dobijemo u najskorije vreme, što željno očekujemo, Zero Bet apk će najverovatnije biti dostupan na Play Store i App Store.

Android Zero Bet

Kladionica trenutno nema u ponudi aplikacije za Android na srpskom jeziku.

Zero Bet iOS

Kladionica trenutno nema u ponudi aplikacije za iOS na srpskom jeziku.

Mobilni sajt umesto Androida, iOS i desktopa: prednosti i mane

Pošto Zero bet app i dalje nije u ponudi, jedino što mobilnim korisnicima preostaje je da probaju mobilnu verziju sajta. Ako ste jedan od njih, ne morate brinuti – Zero bet mobilni sajt je jako dobar, i kada se naviknete na interfejs potpuno je jasno da vam aplikacija ni ne treba.

Mobilna verzija sajta je jako brza, gotovo u rangu desktop sajta, pa čak i solidno urađena aplikacija bi teško mogla da se nosi sa tim.

Online klađenje je potpuno moguće samo sa mobilne verzije sajta, pa ni stara aplikacija, od bilo koje srpske kladionice ne bi mogla da se meri sa opcijama koje ima Zero bet mobilni sajt.

Naravno, nije sve savršeno, tako da možete osetiti probleme koji bi se mogli javiti zbog tipa vašeg mobilnog telefona i veličine vašeg displeja. Prirodno, važno je da displej bude dovoljno veliki da biste mogli videti najvažnije stvari dok se kladite, nikada nije dobro puno skrolovati i prevlačiti kako biste došli do onog što želite. Ipak, to je konkretan problem koji se može javiti sa vašim mobilnim uređajima, dok je u generalnom smislu mobilni sajt Zero beta jedan od najboljih u Srbiji.

Funkcionalnost

Funkcionalnost mobilne verzije sajta Zero bet je maksimalna i nema velike razlike između desktop i mobilne verzije ovog sajta. U narednom delu članka ćemo vam pokazati sve činjenice vezane za mobilnu verziju Zero Bet sajta.

Kako se ulogovati

Logovanje za Zero bet mobilni sajt je lako i brzo. Samo treba da pogledate u gornji desni ugao sajta i tamo ćete videti dugme za logovanje i registraciju. Naravno, prvo se morate registrovati koristeći svoje prave podatke, pa tek kada završite to možete postati punopravan član kladionice Zero bet.

Sportsko klađenje

Zero Bet je jedna od najboljih kladionica na srpskom tržištu kada se radi o sportskom klađenju. Konkurencija je zaista žestoka, ali i pored toga ova kladionica već godinama odoleva i ostaje u vrhu.

Ono što je jako bitno za ovaj segment, mobilna verzija sajta prikazuje gotovo uvek sve isto kao desktop verzija sajta, za razliku od nekih drugih kladionica, koje to ne uspevaju na svojim mobilnim verzijama. U Zero bet, na ekranu ćete videti najvećim delom ponudu, u centralnom delu ekrana, dok će na rubovima biti prikazan bet slip i druge lige.

zero bet kladenje korak 2 zero bet tiket zero bet uplati

Klađenje uživo

Zero bet aplikacija, ako odluče da je ipak izbace, verovatno bi bila jako brza za klađenje uživo, gledajući brzinu sajta. Mobilni sajt je ipak sasvim dovoljan da pokrije te potrebe i dovoljno je brz i ima sve igre i opcije za klađenje, kao i na desktop verziji sajta. Najvažnija stvar kod uživo klađenja je brza reakcija na dešavanje na terenu i klađenje dok kvote nisu promenjene ili blokirane. Ovde gotovo da nema nikakvog zastoja, pa je moguće da reagujete gotovo odmah i uzmete najbolju kvotu za live klađenje.

Uplata i isplata

Uplata i isplata je praktično ista kao desktop verziji sajta. Prvo se morate ulogovati, a onda i ući u vaš profil. U padajućem meniju izaberite dugme „Uplata“ i spremni ste da počnete.

Podrška

Zero bet ima sasvim solidnu podršku koju možete posetiti na identičan način kao i preko desktop verzije ovog sajta. Ova kladionica nudi podršku putem maila non-stop, što je naš preporučeni način kontaktiranja. Postoje i drugi načini, poput telefona i uživo četa, ali ipak preporučujemo mail jer je najkonstantniji i jer će uvek biti nekoga sa druge strane ko je spreman da vam da najbolji mogući odgovor.

Zaključak

Nažalost, app za mobilno klađenje Zero bet kladionice ne postoji. Ne znamo pravi razlog zašto, ali ono što znamo je da mobilna verzija sajta radi besprekorno i da potpuno zamenjuje mobilne aplikacije.

Nedostaci

Zero bet nema aplikaciju

Nedostatak bonusa na mobilnoj verziji

Da li će aplikacija biti kreirana u budućnosti takođe ne znamo (možemo samo da se nadamo), ali možda nije ni potrebna.

faq

? Da li postoje bonusi za mobilne korisnike?
Nažalost, Zero bet iz nekog razloga ne nudi bonuse i promocije svojim mobilnim članovima.
? Da li Zero bet nudi live streaming servis za mobilne aplikacije?
Ne, nažalost, live streaming i dalje nije dostupan, ali se nadamo da će ta usluga biti omogućena u bliskoj budućnosti.
? Koliko je laka uplata i isplata u mobilnim aplikacijama?
Uplata i isplata je veoma laka, iako Zero bet ne poseduje mobilnu aplikaciju. Mobilna verzija sajta obavlja sav posao.
? Gde mogu naći Zero bet promocije u aplikaciji?
Ponovo, nažalost mobilna aplikacija ne postoji, niti postoje promocije isključivo za mobilne korisnike.
? Gde mogu preuzeti .apk fajlove za iOS i Android?
Kada konačno budemo dobili obe aplikacije, biće moguće da se preuzmu na Playstore i APP store.

Preporučene mobilne aplikacije

Autor recenzije

Janko Glavonjić

Janko Glavonjić

Imam pet godina iskustva kao tipster i kladioničarski konsultant. Radim i kao sportski novinar, trudim se da ispratim sve od fudbala do snukera. Ekspert za klađenje na tenis.

JankoGlavonjic@mightytips.com